Hellu

Nu vare ettag sen, men nu kände jag att jag ville skriva ett inlägg. Okej hur mår ni? Jag mår bara bra!

Under denna tid sen jag skrev det "senaste" inlägget så har det hänt att jag har fått börjat övningsköra i skolan, haha första dagen jag skulle få veta det så satt jag och några kompisar i cafét och pratade. Så började det ringa och jag tittade vem det var och det var en av skolans övningskörs lärare som ringde, hehe så svarade jag:

Hej e detta Andreas jag pratar med? Nej det är det inte! Detta är Lisa - Marie du pratar med. Okej då vet jag hej. Så ringde han och sa det där tre gånger, sen efter det så ringde han igen och sa: Hej e detta Lisa - Marie jag pratar med? Ja detta är Lisa - Marie du pratar med. Okej du ska övningsköra idag efter lunch! Va!!! Är det sant? Ja det är det du ska köra efter lunch..

Haha när vi skulle gå upp till klassrummet så gick vi förbi lärarbordet så satt övningskörs lärarna där, då säger en av dom han fick låna min mobil om du undrade. Hehe okej! Så vände sig "min" övningskörs lärare om och presenterade sig och sa: Jaha satt du där borta haha! jag svarade: Ja det gjorde jag haha, då ses vi efter lunch. Så sa vi hejdå och gick upp till klassrummet.

Nu så har jag kört några gånger sen dess, han har berömt mig flera gånger och har sagt att jag kommer att vara klar med övningskörningen innan jag fyller år! Då blev jag chockad när han sa det! Jag älskar att köra, jag har fått köra i tätbebyggt område, inne i stan ( Stockholm ), en bit på motorvägen, byta fil och lite annat.

Jag tycker att det är så avslappnade att köra, för att jag får tänka på någonting annat än på skolan och annat ( byta lite tankar ). Svara på lite trafikfrågor och prata lite allmänt med läraren, det är skönt och att lyssna på musik och nynna lite tillsammans med han. Haha det är jätte kul att komma på honom, han nynnar ofta när "vi" kör och jag brukar komma på honom och då brukar han bli tyst. Men efter en stund så fortsätter han, så jag brukar hänga med o nynna lite.

Vi brukar nynna/små sjunga till Bandit Rock, hehe och ha lite musik quiz. Ja men annars så brukar vi prata om vad det är för vag eller skylt, efter lektionen så brukar vi prata om hur det gick och vilket/vilka moment jag har fått göra. Jag har 16 st moment att av klara med körningen, det kan vara från att backa, växla, starta i uppförsbacke och mycket mer. Men det går super bra, jag var så nervös på den första lektionen! Jag hade ALDRIG kört med manuellt på något fordon ( Eller jo på min lilla fyrhjuling när jag var liten ) men jag hittade känslan direkt! Det chockade mig, efter det så gick det bra att köra på första lektionen.

Jag verkligen läääääängtar tills jag tar körkortet <3 längtar tills man kan ta sig dit man vill när man vill. Hehe ja jag kör en Audi Q3:a, den är jätte skön att köra och en fin modell utav Audi. Men jag hoppas att ni har haft det bra idag :) Men vi hörs i nästa inlägget.

Puss & Kram

( Jag har tagit denna från Google som man för använda och ändras )

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa

Hur är det med er? Med mig är det bra tack. Hehe men hur har ni det? Jag är taggad på att skriva lite nu! Ksk inte varje dag men några dagar så kan det dyka upp inlägg om allt möjligt!

Men ja min dag har varit bra, jag har haft ett möte sen så har jag haft engelska typ hela dagen. På engelskan så håller vi på med att skriva lite texter och jag är nästan färdig, kan lägga upp den sen när sen är klar :)
Så blir det bra, så kan vi läsa och kommentera om den var bra eller ge lite feedback.

Yes men hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi.
Puss & Kram

Likes

Comments

Hej hej

Har ni några tips på filmer man kan se nu när man har blivit sjuk? Om ni har kan ni väll skriva dom i kommentarerna, skulle vara jätte snällt ❤️

Hoppas att ni mår bra, ha det så bra så länge!
Puss & Kram

Likes

Comments

Hellu

Nu var det riktigt länge sen jag skrev...sry för det! Men jag har haft det fullt upp, jag är just nu i min praktik månad så det kommer att bli lite tajt att skriva.

Men annars då, hur är det med er? Hoppas att allt är bra :) Med mig är det bara bra, jag har fullt upp nu i skolan. Just nu är det ju praktik och skola, mitt schema ser ut så här:

Måndag: Engelska

Tisdag: Idrott ( 1 h så onödigt )

Onsdag: Praktik/Skola ( Skola är när jag inte har praktik )

Torsdag : -II-

Fredag: -II-

Så ser det ut! Vrf jag skrev onödigt där på tisdagen var för att jag bor långt bort typ 1 h bort och det blir lite onödigt att åka till skolan 1 h för att vara där 1 h och sen åka hem.....ja ni ser det blir bara onödigt haha xD.

Men så blir det när man har valt en skola som ligger långt bort, men men det är roligt iaf. Jag vill/ska försöka att skriva mer nu på bloggen, jag vet att jag har skrivit många gånger att jag ska göra det men det är inte lätt att komma ihåg att skriva hehe.

Men ja det var allt jag hade o säga i detta inlägg, vi syns o hörs i nästa xD

Puss & KramLikes

Comments

Hellu

Idag har jag fått SOMMARLOV, så nu kommer jag att få sova och ta det lugnt under helgen. Sen efter helgen så ska jag börja sommarjobba, jaaaaa va kul hehe xD. Men jag kommer att jobba denna vecka efter helgen och se nivå veckor till efter V.25, för att V.25 är jag ledig. Det kommer oxå att bli skönt, för att då kommer jag att vara med en kompis och hjälpa henne att hitta vart hennes sommarjobb ligger.

Och sen där på V.24 så fyller jag år på lördagen, aaaahhhh det kommer att bli kul. Jag kommer att ha lagat ost & skink paj, köttfärspaj, fruktsallad och någonting mer. Det kommer att bli kul att få träffa vänner, familj och släkten. Men i helgen så kommer jag att ta det lugnt och vila så att man orkar kliva upp ur sängen sen när man sak jobba haha.

Så det var det jag ville ha sagt idag, hoppas ni har haft en bra dag! Hörs i nästa inlägg.
Puss & Kram

Så här såg jag ut idag :D

Likes

Comments

Hellu
Nu tänkte jag skriva lite saker jag önskar mig 😊

1. En ny skjorta. Färg: Röd, blå & svart
2. Hoodie. Färg: Svart & Camouflage
3. Camouflage byxor ( mjukis )
4. Armband & Örhängen
5. Call Of Duty - Advanced Warfare ( Xbox )
6. Scania R730 Black Amber
7. AMT 2010 Chevy Camaro Police Car ( man måste köpa till lim för det kommer inte me, limmet kostar 49:- )
8. Airfix motorbyggsats
9. Beat bands. Färg: Vit, blå, grön & rosa

Ja det var dom här sakerna jag önskar mig 😊 Det duger tycker jag, man behöver inte önska sig så mycket 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi i nästa inlägg 😆

Puss & kram

  • 243 Readers

Likes

Comments

Hellu allihopa :D

Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra, jag mår lite si så där idag. Jag har haft NP ( Nationella prov ) typ hela dagen idag, det gick oxå si så där :/ men men om man har en dålig dag så har man.

Men det är inte det vi ska prata om, vi ska prata om vad man kan önska sig!? Hehe jo jag försöker att komma på vad jag önskar mig, det är lite svårt. Jag har skrivit några saker men det känns som om någonting fattas på min lilla önskelista! Men jag kan inte komma på vad det kan vara? :) Så jag tänkte har ni något förslag på vad man kan önska sig? Om ni har något förslag så kan ni skriva i/på kommentarerna :)

Hoppas at ni har haft en bra dag :) bättre än min iaf hehe men vi hörs ha det så bra :D
Puss & Kram

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket, Kent och Stefan bytte oljefilter, olja och tändstift på en liten bil. När dom var klara så gick vi upp och åt lite frukost (ni ksk börjar se ett mönster med frukosten :D ) precis när vi satte oss ner så kom det två kunder.
Först gick Kent ner och började prata med ena kunden, sen gick Stefan ner och pratade med den andra.

Jag tittade ner för att se vad kunderna behövde hjälp med och sen gick jag och satte mig i trappan högst upp och tittade lite. Så hörde jag att Stefan pratade med kunden om mig lite, kunden undrade om jag var duktig och då svarade Stefan att ja det är hon. Jag blev glad över att höra det, man blir alltid glad över att höra att man är duktig.

När allting var klart med kunderna så åkte jag och Stefan först till reservlaget och tittade efter någon mutter eller vad det nu var! Har me neon hade inte delen så han och jag åkte vidare till ett annat ställe, men dom hade inte den heller....då åkte vi tillbaka till deras verkstad och när vi kommer så skulle Kent åka och fixa någonting på en grävmaskin.

Då blev det bara jag och Stefan kvar i verkstaden, så sa han att vi skulle göra någonting roligt. Han gick och städade lite först innan han sa och visade vad vi skulle göra. Han började plocka så ringde det och han svarade så klart, när han precis har pratat klart och kommit till mig och ska fixa på bänken där vi ska vara så ringer det igen.

Han skriker till, men för i h*****e och sen svarade i normal ton och sa Hej Märsta El & Diesel Stefan här. Haha vad jag garvade och han försökte hålla sig för skratt medans han pratade i telefonen. Efter det så ringde det inte mer, då fortsatte han att göra i ordning det vi skulle göra.
När han hade fått i ordning allting så säger han att vi ska svetsa och det var första gången jag svetsade.

Han sa hur man skulle göra och visade, det var lite svårt i början men sen så gick det bra. Sen när vi hade svetsat klart så fick ja beröm, han sa att jag var den bästa hittills som han har försökt att lära svetsa och jag tackade så mycket för berömmen och tog åt mig utav den. Sen blev det lunch, när lunchen var över så gjorde vi inte så mycket. Så Stefan och Kent fick sina överraskningar, och det var två teckningar jag hade ritat som tack för att jag fick vara med er under sportlovet.

Stefan sa att han kände igen bilden jag hade försökt att rita och det var en bild på honom som jag försökte få lika, och han började små skratta lite för att han kände igen ögonbrynet som alltid "åker" upp när han skrattar eller ler. Hehe och sen så tackade han så mycket för teckningen och gav mig en kram.
Och sa att jag hade lyckats med att likna honom.

Efter det så pratade vi lite om tatueringar och om jag hade tänkt på att tatuera mig och det har jag gjort. Efter det så kom Kent upp och fick sin tekning och han blev glad öve råden och tackade så mycket. Så sa Stefan att han och jag skulle gå över till Henke ( Henrik som jaga av nämt tidigare ) och titta om han hade lite metallskrot, det skulle han ha för att han skulle lära hans kompis att svetsa.

Vi gick över och började kolla, vi hittade massor metallskrot. Efter ett tag när vi hade hittade allting så gick vi tillbaka till Kent, sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi pratade och vi var där ute vid disken och pratade ( Gud vad vi pratade xD ). Så började Kent och Stefan prata och jag hörde, räcker det eller inte?
Jag undrade vad dom pratade om men det fick jag se snart, dom pratade om pengar som jag skulle få.

Och efter en liten stund så sa dom här får du för att du har varit här och hjälpt till och varit aktiv. Jag fick oxå lite beröm av dom, som löd så här. Du har varit så duktig och du har hjälpt oss mycket och du vet när du ska agera och hjälp till. Så här får du om tack, 500 kr och jag tackade många gånger för de och att jag fick vara där.

Dom sa oxå att jag är den första som har angagerat mig mycket och visar intresse för det dom gör. Jag blev RIKTIGT glad att höra det, jag älskar att hålla på med bilar och vara med och lära mig om sådant. Stefan sa att jag är jätte välkommen tillbaka till dom och hjälpa till och vara där.
Det uppskattar jag mycket, för att när man är där så har man roligt och man skrattar mycket haha som vi gjorde :D.

Så när mamma kom så sa jag att vi skulle ta en gruppbild och det gick dom med på, bilden blev jätte fin. Så när jag ska gå så precis när jag trycker på knappen till en bräda som finns vid disken så att man kan komma ut så ser jag i ögonvrån en arm som är åt sidan och hör Stefan säga, får man ingen kram?
Jag vänder mig och och säger, jo det ska du få. Så får han en stor kram :D Och sen sa vi hejdå och ha det så bra så ses vi och hörs.

Ja så såg fredagen ut och det var sista dagen på sportlovet :) sry att ni har fått vänta med dom här tre sista dagarna, men jag hade helt glömt bort dom eller så orkade jag inte skriva.

Puss & Kram
Här är gruppbilden nedan för ;D

  • 276 Readers

Likes

Comments

Idag så bytte vi bromsbeläggen och bromsskivorna på en bil, så bytte vi en fjäder fram på en av kommunernas bilar.
När jag och Stefan bytte bromsskivorna så sa han till mig att jag skulle slipa bort lite smuts ( rost och annat ) på en del som sitter på bromsoket och på bromsbeläggen.

han gav mig dom två delarna och gick till hans arbetsbänk/bord och satte fast en del i taget, han visade hur och vad jag skulle göra. När han hade gjort det sa han att det r bara att ropa om det är någonting. Innan jag skulle få göra det jag skulle göra på delarna så sa han att man MÅSTE ALLTID ha på sig skyddsglasögon när man ska hålla på med smutsiga delar, och då skulle han visa vad jag skulle slipa bort och då när han skär bort lite smuts med hans kniv så "skvätter" det upp smuts i ögat på honom.

Då säger han, vad var det jag sa precis till dig!!! Att man MÅSTE ha skyddsglasögon på sig!!! Hehe han är rolig :P Ja sen gick han och fortsatte med bilen och jag började slipa. Efter det så satte vi tillbaka allt och däcken, då fick jag sätta fast alla bultarna till däcken. Det gick bra, när det var klart så körde han ut bilen och testade bromsarna.
När han var klar med det så körde han in kommunens bil så vi kunde börja med den, vi hissade upp bilen med en pallbock för att kunna ta bort däcket så vi kunde komma åt fjädern.

Så när vi hade plockat ned däcket så lossade vi på fjädern och ställde den på golvet och tog kort, det är bra att ta kort för då vet man hur det ska sitta sen när man ska sätta dit den nya delen, när korten var tagna så vart det lunch tid. Så när vi kom tillbaka efter lunchen så fortsatte vi, jag och Stefan gick över till hans kompis och lånade ett verktyg som man pressar fjädrar med.
Man måste vara försiktig när man ska pressa en fjäder, för att när man pressar en fjäder så kan den lossna och då får den en kraft så att den kan åka vart som helst och göra söder typ allt i rummet, hehe eller skada dig.

Ja när vi hade pressat fjädern klart så gick vi tillbaka och satte dit den på bilen. Sen vart det lugnt med jobb så jag och Stefan fick sluta tidigt, det var skönt och under dagen så var det mycket skatt.

Så här såg torsdagen ut. Nu är det bara ett inlägg kvar och det är om fredagen :)
Hörs då.
Puss & Kram

Likes

Comments


Tjäna allihopa

Allt bra me er? Hoppas det är de, med mig är det strååålande fint
😆👌🏼☀️ älskar detta väder idag ❤️ Har typ inga ord för det!

  • 275 Readers

Likes

Comments