Header

​Hej!

Vet att det ser ut som att jag inte lagt upp någonting på jättelänge för er men jag uppdaterade faktist för ett tag sen men tog bort det för att det inte blev så bra. 


Mår i alla fall bra nu och tänkte bara uppdatera lite snabbt! 

Fyller år om 16 dagar vilket jag längtar efter. Ska få en ny mobil då, min mobil är sååå seg så det ska bli skönt. En iPhone 5 s blir det, inte den nyaste men jag bryr mig faktist inte. 


Sees

Likes

Comments

hey! har inte kunnat uppdatera. Vill bara säga att det kanske inte blir mycket upptatering nu när skolan börjar... :(

Likes

Comments

INNAN JAG BÖRJAR: GLÖMM INTE ATT SLRIVA FRÅGOR TILL MIN FRÅGESTUND!

Tog bort nagellacket som jag haft på i några dagar nu, här fåe ni se hur mina naglar ser ut utan nagellack. Nu har jag precis använt Aceton för att ta bort det (Farmor hade inte utan Aceton) sä det ser lite tort och inte så jättefint ut.

Slut med nagelprat, jag ska åka hem från England imorgon. Flyget går någon gång runt 8 på kvällen och det tar 2,5 timmar att flyga hem... Hoppas inte att flyget blir försenat.
Jag åker till Tyskland på Fredag. Ni fattar att jag har bara varit och kommer vara utomlands på sommarlovet, lite tröttsamt haha. Jag har i alla fall 3 dagar i Sverige. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Kanske skriver ett till inlägg idag om det är så att vi gör något intressant. Ses då isåfall!

Kraaam

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag på ett konsgalleri igen.
Först var jag dock i en affär som var ungefär som Ö&B, där fanns det nästan allt. Vi köpte en blomma bara haha. Sen åkte vi till två olika akvarieshoppar (där vart man köper fiskar och tillbehör) vi köpte jord, vet inte vad det var till, antagligen till farmors trädgård. Konstigt igentligen att man köpte jord där. Efter det åkte vi till konstgalleriet. Det var samma artist som gjort alla bilder.

såå, det var alla bilder. Hoppas ni gillade inlägget! Kraam

Likes

Comments

Hej! Igår åkte vi på en halvtimmes båtfärd i en tunnel. Först åt vi lunch på bänkarna utanför husen som ni kan se på bilden ovanför. Jag åt Mozzarela,pesto och torkad tomat panini med lite salad. Suupergott. När vi ätit upp åkte vi på båtfärden, början av tunneln kan man också se på bilden ovan.

Sen gick vi bara runt i staden som låg ganska nära. Vi fikade på ett kafé. Faktist inte så gott haha. Tog en kaffetårta som inte alls smakade kaffe... Jag drack en ingefära dryck som smakade för starkt. När vi kom hem fixade jag bara med min blogg resten av dagen. Skrev också detta inlägg som inte kunde komma upp för att internet var för trögt, så det kommer upp nu istället haha. 

Jag vill tacka alla som har gillat mina inlägg och skrivit söta kommentarer till mig, det betyder så mycket för mig! Och såklart alla som har valt att trycka på följknappen också, tack! 

Kraam

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag var jag på ett museum. Det hette "The national coal museum of England." Först tyckte jag att det skulle bli jäättetråkigt, men det var fsktist väldigt kul och jag lärde mig massor av saker! Jag, Hannah, Pappa och Farmor (eller grandma som jag kallar henne) åkte ner i en gruva och fick prova på hur det känndes att jobba i en gruva. Eller nja... Inte riktigt men vi fick en tour runt i gruvan och så var det en man som berättade om att jobba i gruvor. Jag tycker att det är så hemskt att hästar, vid 4:års åldern fick åka ner i gruvor och ALDRIG mer i hela sitt liv komma upp igen. 6:åriga barn fick jobba i gruvor utan något ljus ALLS och höra sina föreldrar plågas. Om man jobbat i en gruva hela sitt liv har man fått in en massa damm och smuts i sina lungor att man måste jobba någon annan stanns, det är nästan värre än att röka. Man får också antagligen konstiga knän eller ögon, knän för att man ålar runt på marken bland allt kol, och ögon för att man får in så mucket smuts i dom. Men vet ni vad det konstigaste är? Allt det här med människor och djur i gruvor slutade FÖRRA året! WHAT?

Hoppas ni har lärt er något nytt! Man fick inte ta bilder så jag la in några gammla bilder istället.

Ha en fortsatt trevlig dag/morgon/natt!  Vi hörs, Kraam

Likes

Comments

Igår testade jag detta nagellacket som är min farmors. Tilloch börja med stod det att det skulle torka på 60 sekunder vilket verkligen inte stämmde... För mig tog nagellacket resten av kvällen att torka.

Ja, dom skryter verkligen om det.
Det står att man bara behöver ett lager, och det är faktist mer eller mindre sant. För mig räcker det med ett lager men för alla perfektionister inte.

Man ser att det är licksom lite genomskinligt på baksidan vilket betyder att man igentligen ska måla ett till lager.

Och om ni undrar varför jag har målat lite på andra sidan så är det för att det ska hålla bättre. Eller man målar på själva kanten om ni fattar vad jag menar, då kommer det lite utanför.

Och sådär blev resultatet. På den sista bilden kan man se litegrann att nagellacket inte är helt "jämt" det blev typ prickar.

Nu har jag bara sagt negativa saker så här kommer en positiv sak: Borsten var ganska stor. Mycket mer positivt fanns det inte så jag ger nagellacket en tumme ner ��

Jag brukar inte ha färgglada färger utan är mer intte i "nude färger" och matta nagellack. Har mitt matta OPI top coat som jag äälskar! Rekomenderar verkligen det.

Vi hörs! kraam

Likes

Comments

Heej!
Igår var jag på ett väldigt fint konstgalleri och jag tänkte dela med mig av lite bilder från det. Förstofrämst...Titta på bilen! Den var bakom oss när vi körde dit, därför kanske inte bilden är så fin men jag behövde fota. ok. Köpte två saker i en affär där men tänker inte avslöja en vad det är för jag ska göra ett inlägg om alla saker jag köpte här! Allting där var såå dyrt, men det var för att det var typ någon designare hade designat allt där.

Jag hade en riktigt bra dag faktist, Det var en jättefin, typ park med en massa skulpturer och så var det några olika hus med konstverk i. Min kamera dog efter ett tag så jag hann inte fota allt. Typiskt mig...
Föresten, kamera ska jag kanske köpa när jag kommer hem från Tyskland, vi får se.

Vi ses snart! kraam

Likes

Comments

Hej!
Är tillbaka i Huddersfield i min farmors hus. Hade det bra i Filey men det var dåligt väder. Här har ni några bilder från Filey och Scarborough (var  bara i Scarborough i en dag)! För alla som inte vet så är jag i England. Kraam

Likes

Comments

Hellu!
Vet att jag sa innan att jag bara tänkte lägga upp 2-3 gånger i veckan men det blir kanske oftare eller färre endå, finns somsagt inget schema.

Vi gick till affären som jag sa innan. Efter gick vi till en park där vart vi brukade hänga när vi var små, haha. Till middag åt vi "fish and chips" vilket var gott men jag tog för lite vinäger och salt på. Vi åt det uppe på bergen.
Nu tittar vi på fotboll (Italien-Tyskland) det är 0-0 just nu men jag tror och hoppas att Tyskland vinner. Jag har typ en kändiscrush på Bastian Sweinsteiger hahaha. Han är väldigt duktig men brukar inte spela fast idag gör han det, så jag tror Tyskland vinner.

See you soon xx

Likes

Comments