Hejsan svejsan! Idag är det dags att skriva nationella i svenska huh! Så där lagom kul känner jag, iallafall dags nu :) wish me luck

Pössssss! :*

Likes

Comments

Idag är det slut på helgen för denna veckan och även slutet på denna dagen. Börja helgen med att umgås med vänner på fredagkvällen och på lördag,söndag har jag hjälpt till hemma med vedklyvning. Huh var lite jobb men nu är det klart för helgen och fortsätta med det nästa söndag.
Nu lite bilder

Pösssss! :*

Likes

Comments

Då var man tillbaka i skolan och börjar dagen där med engelska.
Dagens engelska består av läsning och jag läser boken The Notebook av Nicholas Sparks som ju även finns på film.
Senare idag kommer jag även att ha idrott, svenska och matte. Så är en vanliga lektioner dag...för fordons lektionerna har vi på måndagar och tisdagar :)
Senare kommer även bilderna från Elmia in på bloggen glöm inte checka dem i eftermiddag.

Pösssssss! :*

Likes

Comments

Överskriften säger allt! Jag är äntligen tillbaka på bloggen efter ett antal månader med mycket känslor, skoj och skratt.
Så nu är det dags att lägga lite energi och berätta för er som läsare om Elmia car performance eventet, var ju faktiskt den 4 april jag var där. Tänkte lägga upp bilderna från det imorgon. En mycket rolig utflykt och MÅNGA snygga bilar!
Träffade även många vänner som var där samma dag och nu taggar man in för nästa träff i Tjörn. Den så kallade Tjörnträffen :)

Återkommer med bilder från Elmia imorgon

Pösssss! :*

Likes

Comments

Hej alla kära läsare! Vet att jag inte varit inne och skrivit nått här på länge. Så tänkte att det var dags att gör ett nu.
Som ni läst innan har jag börjat gymnasiet. Peder skrivaren i Varberg, fordonslinjen. Lycklig med mitt val av skola, tycker Peder skrivaren är bra.

Nog om skolan. Fixa naglarna igen igår så tänkte avsluta inlägget med en liten bild på det ;)


Likes

Comments

checka ! 

https://www.youtube.com/watch?v=r-pqVxRygII 


Likes

Comments