View tracker

Sitter och väntar på mina föräldrar inne på Bup, har redan varit inne på samtal själv. Vill bara åka hem nu, för att slippa den extrema huvudvärken.

Ska till Bup i Borås två gånger den här veckan, känns inte så lockande och känner mig bara sjukt trött på all den här skiten just nu. Får inte ens göra något jag mår bra av. Det är delvis förståligt men handlar också om att andra tror att de vet bäst när de dock såklart inte är mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Egentligen vill jag vara lycklig
Egentligen borde jag be dig dra åt helvete
Egentligen skulle jag glömt dig nu

Detsamma gäller dig

Egentligen borde du vara lycklig
Egentligen borde du be mig dra åt helvete
Egentligen skulle du glömt mig nu

Men ingenting är egentligen som det ska
så vad spelar det för roll

Så låt oss dras med
Bort
Bli olyckligare
Hata varandra
Tills vi skriker dra åt helvete
Och aldrig kan glömma varandra

Likes

Comments

View tracker

Har varit lite tomt här på bloggen nu senaste tiden, har inte vetat vad jag skulle skriva då det både hänt och inte hänt en massa olika saker. Mina dagar ser rätt likadana ut då jag är i behandling och inte får göra så mycket. Sitter mest inne och virkar, kollar på serier eller filmer, läser eller gör skolarbete. Vill verkligen tillbaka till mitt "vanliga liv". Att få träna, gå i skolan, ha praktik och göra lite hur jag vill, jag gillar inte att känna mig begränsad men jag förstår om både föräldrar och psykologer kanske inte vill släppa på tyglarna.

Den här veckan ska jag träffa en från PTSD-mottagningen igen, göra 24-timmars EKG, klippa mig, träffa psykologen i Borås och förhoppningsvis göra andra roligare saker. Har behövt klippa mig ett tag nu och längtar verkligen till frisören för är jobbigt hur långt håret är. Får se om jag färgar rosa efter att jag klippt mig. Behövde bleka håret för ca två veckor sen för att jag hade så mycket utväxt och efter det tänkte jag att det var bättre att vänta med att färga tills efter klippningen. I början var det blont med ljusrosa toppar men det ljusrosa har försvunnit mer och mer. Får helt enkelt se hur jag gör efter imorgon!

Här har ni lite bilder från denna och förra veckan 😘

Likes

Comments

Jag känner en sån lättnad inombords nu. Gillar inte att ha olästa saker med andra eller saker som bara ligger och pyr. Har verkligen lyfts en tyngd från mitt bröst och känns som att jag inte behöver oroa mig över den här personen mer, nånsin. Jag har fått en ursäkt och även om jag inte kan förlåta allt personen gjort kan jag förlåta personen i sig. Känns skönt att det inte finns någon ilska kvar mellan oss och det är den sista pusselbiten för att släppa taget helt. Så tack för att jag nu är så mycket lättare. 

Likes

Comments

Idag föll snöflingorna sen tidig morgon och förvandlade allt till ett mysigt vinterlandskap. Tycker om snö, det gör allt mycket tystare och lugnare men ibland hatar jag snö... Som när det döljer sig is under som bara är ute efter att bryta svanskotan på en.

Igår fyllde jag 17 år, blev firad på morgonen och på kvällen åkte vi till Göteborg för mamma hade en överraskning. Ogillar överraskningar eftersom att jag vill ha kontroll och koll på allt men det slutade bra den här gången. Jag var rätt säker på vad det var för överraskning och jag fick rätt haha. Vi gick till Barbarella och där fick jag välja ett nytt septumsmycke som jag önskat mig. Efter det gick vi och åt tre-rätters på en lakto-ovo-vegetarisk/vegansk restaurang. Uppskattade verkligen att de hade valt en vegetarisk restaurang för min skull, för det betyder mycket för mig och att de ville engagera sig gör mig glad.


Thali hette restaurangen och ligger längs tredje långgatan har jag för mig. Var indiskt tema och rätt starkt haha.

Många ställen runt Järntorget och långgatorna har mycket vegetariskt eller veganskt så rekommenderar att gå dit. Eller finns helt ok veganskt-utbud i hela Göteborg egentligen.

Likes

Comments

Jag är så arg. Så fruktansvärt arg. Jag tar ut ilskan på mig själv men egentligen är den jag hatar mest han som förstörde mig.

Jag hatar dina äckliga händer som inte höll sig borta när jag sa nej. Jag hatar dina hemska ord som etsat sig fast. Jag hatar mardrömmarna om dig som gör mig rädd att sova. Jag hatar att du fått mig att inte kunna lita på folk igen. Jag hatar dig för allt du gjort men ändå tar jag på mig skulden för allt.

Jag har ingenting att skämmas över, för det är inte jag som har gjort fel men ändå skäms jag.

Likes

Comments

Detta är verkligen en av mina favoritlåtar, men försöker att inte lyssna på den för ofta för att inte råka förlora den bra känslan jag får av den. Ni som har sett The Fault in our Stars känner helt klart igen den och den har väl nått år på nacken men den är så värd att lyssna på. Så kom igen, lyssna på min favoritlåt 🌞

Likes

Comments

Hade en väldigt bra dag med Alicia och Jonna idag. Är sällan vi träffas så fanns mycket att prata ikapp. Vi gjorde också egen sushi, vilket blev långt mycket mer lyckat än vi trodde. Alla fasade vi lite över att inget skulle hålla ihop, grönsaker och ris inte samarbeta och inga maki-rullar kunna formas. Men allt slutade bra och det smakade till min förvåning tillomed sushi!

Jonna och Alicia hade lax i sin sushi och jag körde på rökt tofu, vilket funkade bra.

Likes

Comments

Att jag måste gå upp i vikt är inte en åsikt jag delar med andra. Ätstörningen skriker inom mig, skriker åt mig, förbannar allt och alla. Det känns som att jag inte har någon kraft att kämpa mot något utan allt känns bara hopplöst och jobbigt. Jag är rädd för så mycket, tex för vad som händer när jag går upp mer i vikt. Att skriva "när" i meningen innan kändes tillomed jobbigt... Ätstörningen förbannar varje liten del av mig, vill att varje kurva ska försvinna tills inget finns kvar, inte ens jag.

Jag försöker tänka att det blir bättre när jag går upp i vikt. Försöker ta in att det påverkar en psykiskt att vara underviktig, att det är dåligt för hälsan, hjärnan och att man inte kan träna, då det är farligt för kroppen och man ändå inte kan prestera ordentligt.

Men inget spelar någon roll för ätstörningen eller depressionen. Allt ska bort och för allt ska jag bli straffad. Att följa matschemat, äta den smaklösa maten som växer i munnen och dricka näringsdrycker fullproppade av kalorier för att jag ska gå upp i vikt känns vidrigt. Men jag gör det ändå för jag tror inte att jag vill leva såhär. Jag vill ta mer plats än ätstörningen och orka mer än vad depressionen tillåter, den folk ska träffa ska vara Loke och inte en vidrig ätstörning.

Likes

Comments

Var på Lorensberg i Göteborg i söndags och kollade på improvisationsteater med mina föräldrar. Har varit på "vanlig" teater en del gånger men detta kändes lite nytt. Gruppen 123 Schtunk består av tre personer och den här gången tolkade de Vilhelm Mobergs bok Raskens. Kanske inte låter jätteintressant för folk i min ålder haha men kan lova att pjäsen inte har mycket med boken att göra. 

Föreställningen kändes lite för lång och blev lite väl rörig men var ändå värd att se. 

Likes

Comments