Ja, nu var den andra fotbollsbloggen i STO startad. Skoj? Det tycker vi iallafall. Vi är alltså två killar och en tjej som ligger bakom denna blogg. En som bor i Stenungsund, en på Orust och den tredje personen bor i Göteborg men är uppväxt i Stenungsund. Vi har alla kopplingar till STO-fotbollen. Alla tre har spelat fotboll i nån/några klubbar där. Vi alla har kompisar som spelar. Mer än så får ni inte veta om oss då vi vill vara anonyma, iallafall ett tag till :-)

Varför vi skapar en blogg är för att vi alla har ett stort intresse för lokalfotboll men fotboll i största synnerhet. Vi känner att Simon Norberg som driver fotbollsbloggenSTO har gjort ett fantastiskt jobb. Ett otroligt jobb som fått fram sidor av den lokala fotbollen som man inte trodde fanns. Men vi tror även att Simon känner sig lite mätt på framgångarna. Han kan behöva lite flås i nacken och det ska vi bidra med. Vi ska försöka att inte kopiera hans blogg rätt av utan försöka att få våra egna touch på bloggen. Klart att det blir en utmaning med tanke på att vi får reda på samma nyheter och resultat inom STO. Men vi ger det ett försök.

Vi kommer att skriva här på www.Nouw.com/lokalfotbollenST0 - Varför vet jag inte, det blev bara denna portal av slumpen. Sedan finns vi även på twitter, facebook och instagram under namnet LokalfotbollenSTO. Härligt va?

Likes

Comments