Hej allihopa! Längesen sist? Under hela sommaren har bloggen tyvärr fått ligga lite på is vilket är synd då jag har så fina bilder med fina minnen. Men prioterade mina nära och kära istället. Men nu efter ha vart bosatt i Aberdeen i 4 veckor har jag bestämt mig för uppdatera den då och då!

Ses snart dårå

Likes

Comments

Likes

Comments

My high school graduation 2015

Hallå allihopa! Nu idag om en vecka har jag sprungit ut genom mitt gymnasiums dörrar. Det är nämligen så att den 2 juni tar jag studenten. Det känns som att jag knappt har gått i gymnasiet trots att jag har fått ett helt extra år ( i och med att jag var en utbytesstudent). Påtal om det tyckte jag att det var dags för en throwback till min High School graduation. Här är lite bilder från både ceremonin, min amerikanska familj, och min svenska (de kom och överraska mig för de som kommer ihåg det). Kul för att den amerikanska ceremonin är så annorlunda från den svenska. Kommer ihåg hur extremt kul det var <3

Likes

Comments

Before food vs. After food

Igår kom hela mitt tjejgäng från IEGS ( minus Carro som har dragit till Skåne över helgen :( ), hem till mig för att bruncha. Vilken brunch vi hade, vi saknade verkligen ingenting, vi blev alla så mätta! Sen satt vi & snacka ett tag, och därefter rullade alla hem ;)

Likes

Comments

Idag var dagen då vi hade vår absolut sista matfettets någonsin. Nu är det ingen mer matte någonsin för min del. Kan ju lätt säga att jag är överlycklig. Detta firade med att köpa lite allmänt smått & gott för att sedan dra till Tanto-lunden. Sällskapet var super & vädret var 25 grader (tror nog jag brände mina kinder haha). Vi lyssnade på hög musik & bara njöt av livet. Älskade Söder visade verkligen sin bästa sida idag.

Likes

Comments