No time for war if you take a påtår ;)


ps. det är helt klart chex, och inte kex ds. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite rädd för att jinxa det hela men jag tror verkligen att våren är här nu. Var ute på en riktigt lång Prommis med Issa, och vi hörde alla fåglar, såg till och med fjärilar. Behövde inte ens ha en jacka på mig, och jag frös inte ens. Bilderna är tagna från ett ställe som vi kallar för Månen. När jag & Adele var små var det ett ställe som vi bruka gå med vårt dagis. Jag tycker det är superfint där så Issa fick såklart agera modell. Det är lätt en av mina favvo-ställen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen har vi sol, och alla sommarkänslor är på hög nivå! Vi har redan invigit vår första glass & lunch ute i solskenet! Det är så himla skönt att faktiskt gå up
på morgonen när solen redan är uppe

Likes

Comments

I veckan var det äntligen dags för UF-mässan! Vi hade förträngt det hela och började med alla våra preparations en vecka innan vi skulle ställa ut. Vi skyndade oss med att fixa allt som skulle fixas & jag tycker att i slutändan blev väldigt bra. Dagen var otroligt lång, jag åkte hemifrån 06.00 på morgonen och kom inte hem förrän vid 20.30, men gu vad det var kul! Fick träffa så många häftiga personer! Nu är det inte långt kvar innan vi slutar med Freakshakes STHLM, vi har bara en catering kvar. Kommer bli lite ledsamt och lite skönt på grund av all tid den tar.

Tack alla som kom & köpte och hälsa på oss i vår lilla monter ❤

Likes

Comments

 helgen åkte Matilda, Carro, Nike, Hanna, Asta & jag till Lund universitets öppet hus. Otroligt fint campus, pch verkligen en bra skola. Hitta till och med en väldigt häftig linje som jag måste kolla upp lite noggrannare. När vi ändå var i Lund passade vi på att åka till vackra Köpenhamn. Där strosa vi igenom stor torget, Kristiania, Nyhavn, och Ströget. Klimaxen på helgen var när Matilda försvann & jag fick en bula i Kristiania.

Helgen får helt 5/5 toast!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vädret i Stockholm är kaos. I ena sekunden är det vårväder & i andra så snöar det. Typiskt marsväder helt enkelt. Jag är så taggad på sommar & vår och allt det för med sig. Sol, bara ben, solglasögon, inga jacka & viktigast av allt trasiga jeans ( därav titeln ;) ).

Likes

Comments

Likes

Comments