Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

My high school graduation 2015

Hallå allihopa! Nu idag om en vecka har jag sprungit ut genom mitt gymnasiums dörrar. Det är nämligen så att den 2 juni tar jag studenten. Det känns som att jag knappt har gått i gymnasiet trots att jag har fått ett helt extra år ( i och med att jag var en utbytesstudent). Påtal om det tyckte jag att det var dags för en throwback till min High School graduation. Här är lite bilder från både ceremonin, min amerikanska familj, och min svenska (de kom och överraska mig för de som kommer ihåg det). Kul för att den amerikanska ceremonin är så annorlunda från den svenska. Kommer ihåg hur extremt kul det var <3

Likes

Comments

Before food vs. After food

Igår kom hela mitt tjejgäng från IEGS ( minus Carro som har dragit till Skåne över helgen :( ), hem till mig för att bruncha. Vilken brunch vi hade, vi saknade verkligen ingenting, vi blev alla så mätta! Sen satt vi & snacka ett tag, och därefter rullade alla hem ;)

Likes

Comments

Idag var dagen då vi hade vår absolut sista matfettets någonsin. Nu är det ingen mer matte någonsin för min del. Kan ju lätt säga att jag är överlycklig. Detta firade med att köpa lite allmänt smått & gott för att sedan dra till Tanto-lunden. Sällskapet var super & vädret var 25 grader (tror nog jag brände mina kinder haha). Vi lyssnade på hög musik & bara njöt av livet. Älskade Söder visade verkligen sin bästa sida idag.

Likes

Comments

Skiva #4

I söndags var det dags för min skola IB skiva. Temat var Bond, men jag kom dit ganska sent (efter att jag trodde att jag hade tappat bort min väska med hela min plånbok, och ringde till alla jag kände om de visste var den kunde vara. Letade efter den i 50 min, fick till sist hjälp av mamma som hitta den under 5 min. Mammors superförmåga haha.), och vi gick runt 1.30 tiden så vi stanna inte så länge. Funniest story of the night: Hanna & jag stod och dansa. Plötsligt kommer fotografen och lägger en "klassens" tallrik runt Hannas hals, och ber oss att posa, fast det inte är hennes "klassens" eller ens skiva.

Likes

Comments

Pavlovs bästa senior team

Igår var det dags för house photos. House photos innebär när man tar bilder tillsammans med sitt hus ( mitt är Pavlov). Man måste ha på sig house #1, vilket innebär slips, vit skjorta, & svart underdel. Första tar man en bild med hela Pavlov, inkluderat klasserna 1,2,3 & lärarna. Nästa bild är med alla 3:or & lärarna. Sista bilden är med alla seniors/house captains & vår Head of House - det är vi som är på bilden & det är vi som ser till att Pavlov faktiskt fungerar haha. Vi håller i assemblies, alla Inter House Compeitions. Det är såklart mycket jobb, men gu vad kul vi har det, skulle aldrig byta ut det!

Om några månader kommer dessa bilder upp på väggen i Pavlov korridoren :).

Likes

Comments