I fredags var, jag, Rebecka, Carro, Kristell, Hanna, & Hannah, och planerade inför Budapest. Nu har vi ungefär en plan på vad vi vill se, och vad vi vill göra! Nu åker vi om exakt en vecka & jag är så TAGGAD! Kommer verkligen bli så kul!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I och med Ed Sheerans konsert har jag tänkt jättemycket på sleeve-tatueringar. För de som inte vet det så har Ed Sheeran sleeves på bägge sina armar ( där han fyller på med små tatueringar hela tiden). Men det coola med hans tatueringar är att varenda liten detalj representerar något från hans liv. Så när han blir gammal så kommer han kunna berätta hela hans livshistoria (genom att bara visa hans tatueringar). Hans tatueringar är allt från ett litet handavtryck till en stor tigerrand. Även om jag själv aldrig skulle kunna skaffa så många tatueringar ( är inte tillräckligt cool haha), tycker jag att det är fett häftigt. Så jag blev inspirerad & fick Hannah att måla på min arm under en mindre produktiv historia lektion.

Likes

Comments

Igår gick jag Hanna, Nike, Matilda, Evelina, Joni, Kasper & Oscar på Ed Sheeran. Helt sjukt hur duktig han är. Han spelar varenda ljud helt själv, med hjälp av sin loop pedal. Är så coolt att se hur han lägger in beat efter beat & sen plötsligt har han långsamt byggt en låt! Jag har älskat hans musik sen han släppte the A-team stod och kunde inte sluta le :). 5/5 toast på denna kväll!

Likes

Comments

I onsdag var vi & firade Zandras födelsedag(ett stort grattis zandra!) på ett fik som heter Älskade Traditioner! Där satt vi & fika & prata. Stället hade så bra mat, så jag helt glömde bort att bild på alla fina som var där. Det var första stället i Sverige som jag har sett som säljer Freakshakes, så för första gången fick jag köpa en istället för att göra en ;)

Likes

Comments

Glad för sin första glass i år

vs.

Ledsen för att han precis tappa glassen :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite rädd för att jinxa det hela men jag tror verkligen att våren är här nu. Var ute på en riktigt lång Prommis med Issa, och vi hörde alla fåglar, såg till och med fjärilar. Behövde inte ens ha en jacka på mig, och jag frös inte ens. Bilderna är tagna från ett ställe som vi kallar för Månen. När jag & Adele var små var det ett ställe som vi bruka gå med vårt dagis. Jag tycker det är superfint där så Issa fick såklart agera modell. Det är lätt en av mina favvo-ställen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen har vi sol, och alla sommarkänslor är på hög nivå! Vi har redan invigit vår första glass & lunch ute i solskenet! Det är så himla skönt att faktiskt gå up
på morgonen när solen redan är uppe

Likes

Comments