Header

Igår var Nike, Kristell, Carro, Rebecka, Matilda, Pallavi, Emily & jag på Debaser. Det var nämligen så att de hade Skam tema hela kvällen. För er som inte vet vad Skam är så är det en norsk serie som följer ett antal ungdomar på gymnasiet. Den serien rekommenderar jag till alla, tycker verkligen den är så bra. Det blev en grym kväll med bra musik, och ännu bättre människor.

Likes

Comments

IHC TABLETENNIS

Känns dom jag bara skriver om IHC på den här bloggen haha. Tro mig jag gör andra saker också ;). Men i tisdag var det i alla fall dags för den första IHC för året och det var pingis. Det var även den första IHC som jag inte tävla i, så det kändes lite konstigt. Pavlovkillarna förlorade tyvärr semifinalen. Medan tjejerna vann tävlingen för andra året i rad! Det är kul att vara igång igen efter jullovet, men lite läskigt också för vi har verkligen inte mycket tid innan vi tar studenten nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Första bilden 2016 - Sista bilden 2016

Trots att det är 2017 tänkte jag att här på min blogg skriva en liten recap av mitt 2016. Jag hade tänkt först att ha några collage med mina favorit bilder från året, men det blev för många så det gick inte att ladda upp dem. Jag kunde inte rensa mer utav mina bilder, så jag valde istället att infoga den första bilden samt den sista bilden som jag hade i min telefon.

2016 började med ett tolvslag i Liljeholmen tillsammans med Siri, Rebecca & Elvira. Första bilden är från när Rebecca och jag satt på nattbussen påväg hem från den dåliga & skeva festen vi hade firat nyår på. 1 januari spenderades med att absolut göra ingenting, men inte långt efter det drog det hela igång. Plugg, otroligt mycket plugg, skivor, utgångar, fester, IHC, lite mer plugg, netball, Camp America, cricket, middagar, Pavlov, fikor, nationella. För att sedan dra till USA i tre månader, där min vardag ersattes av att ta hand om barn 24/7, livrädda, pyssla, klättertorn, segla, paddla, vandra, sjunga, och på min lediga dagar catcha upp med min Amerikanska familj, och min vänner med middagar, föda valpar, bonfires, stränder, drive in movies, och andra äventyr. Sen var jag tvungen att säga hejdå, och begav mig då mot Boston, sen NYC, för att till sist komma tillbaka till Sverige. Sen var det full rulle med skolan igen, och allt det innebär, födelsedag, utgång, plugg, UCAS, Bahamas, Pavlov, jul & till sist nyår.

Detta år har varit otroligt fullspäckat, hade knappt en ledig stund. Jag har verkligen fått göra så många coola saker. Men detta år har också verkligen gått upp och ner. Förlorat lite, vunnit lite. Men vilket bra år jag haft!

Så 2016 sista bild är framför (20)17 ballonger som min syster hade satt upp inför hennes nyårsmiddag, och ville jag skulle ta bilder framför. 2016 slutades med att kolla på fyrverkerierna i Fruängen tillsammans med många fina.Ser framemot ett ännu bättre 2017

Likes

Comments

View tracker

I finalen räckte det tyvärr inte hela vägen. Tjejerna förlorade först mot Curie och killarna mot King. Så varken killarna eller tjejerna vann en pokal åt oss i år. Sp vi får satsa på nästa tävling helt enkelt.
PS. Har varit sämst att uppdatera på sistone för att det har varit fullt upp. Så ska försöka slänga upp lite recapinlägg. DS.

Likes

Comments

I tisdag var det dags för semifinalen IHC competition basbetball. Var så otroligt taggad då vi det här var första IHC jag tävla i förra året, och vi vann. Denna gång mötte vi Russell och krossade deras tjejer med 68-7. Våra killar brukar aldrig vilka basketen, men denna gång lyckas vi på något sött få ledningen under de sista 50 sekunderna. Så på tisdag är det dags för final för Pavlovs tjejer och killar!

Likes

Comments

Helt otroligt att det snart är jul. Den här terminen har gått så himla fort, vet inte riktigt vad den har tagit vägen. Senaste tiden har bara varit full med plugg, men om två veckor, då jäklar är det över & har redan så mycket kul planerat! Samtidigt som man sitter med plugget är Stockholms väder galet, i ena sekunden snöar det så mycket att man knappt kan se, och sen vaknar man upp dagen efter, och då har allt smält bort.

Likes

Comments

För ett tag sen så lanserade, Hanna, Hannah & jag vårar företag Freakshakes STHLM. Innan var vi oroliga att ingen skulle köpa, men det sluta med att vi sålde slut på 1 timme!

Tack alla som kom och köpte ❤️

Likes

Comments