View tracker

I tisdag var det dags för semifinalen IHC competition basbetball. Var så otroligt taggad då vi det här var första IHC jag tävla i förra året, och vi vann. Denna gång mötte vi Russell och krossade deras tjejer med 68-7. Våra killar brukar aldrig vilka basketen, men denna gång lyckas vi på något sött få ledningen under de sista 50 sekunderna. Så på tisdag är det dags för final för Pavlovs tjejer och killar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Helt otroligt att det snart är jul. Den här terminen har gått så himla fort, vet inte riktigt vad den har tagit vägen. Senaste tiden har bara varit full med plugg, men om två veckor, då jäklar är det över & har redan så mycket kul planerat! Samtidigt som man sitter med plugget är Stockholms väder galet, i ena sekunden snöar det så mycket att man knappt kan se, och sen vaknar man upp dagen efter, och då har allt smält bort.

Likes

Comments

För ett tag sen så lanserade, Hanna, Hannah & jag vårar företag Freakshakes STHLM. Innan var vi oroliga att ingen skulle köpa, men det sluta med att vi sålde slut på 1 timme!

Tack alla som kom och köpte ❤️

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen!

På något sätt blev jag övertalad utav Matilda att jag skulle vara med i vår IHC debate competition. I efterhand vet jag inte riktigt hur jag blev övertalad, jag som inte har någon erfarenhet av att debattera, gick med på att debattera inför hela skolan. Debatten går till genom att vi har en 3 debattörer för varje lag, och turas om att hålla "tal" då man svarade på motståndarens argument. Jag var första speaker för propositionen i både semifinalen och finalen. Klockan 8 fick båda lagen ämnet och så fick man dagen på sig att förbereda och 15.45 började debatten. I semifinalen vann vi mot Curie, och ämnet var "this house would legalize performance enhancing drugs". I finalen förlorade vi mot King, och ämnet var då "this house believes that democracy is the best form of government for every nation". Det var otroligt läskigt att stå där uppe och debatera inför ca 100 människor(det syns ganska bra på andra bilden haha). Det var otroligt nervöst, men ganska coolt att ha gjort det efteråt!

Likes

Comments

I tisdag var det amerikanska valet. Tjejerna och jjag bestämde att vi skulle valvaka tillsammans, då dagen därefter var vi alla lediga. Vi alla kom dit runt 9 tiden och därefter satt vi bara och prata och skratta så himla mycket. Sen genom natten gjorde vi så att vi sov och sen vakna upp för att kolla av ställningen. Vid klockan 7 på morgonen väcker Asta, och berättar att Trump kommer vinna. Sen är vi alla vakna och lyssnar till hans tal. Det kommer bli intressant om hur han blir som president. Jag hoppas verkligen för USAs skull att han blir en bra president.

Likes

Comments

Mamma & jag tackar Bahamas för denna gång, vi kunde inte ha haft det bättre! Slutar mina Bahamasinlägg (kommer nog bli en del throwbacksinlägg tror jag dock haha) med en liten short fun facts om Bahamas.

Urbefolkningen i Bahamas heter Lucayans

Man kör på vänster sida utav vägen, trots det så är ratten på vänster sida

Folk är så otroligt trevliga här, har fått så många vänner haha - därför har jag också fått ett nytt smeknamn "Lou"

Finns knappt busshållplatser här. För att komma av bussen måste man skrika "BUS STOP" och då stannar bussen exakt där man är

Conch är bland deras mest berömda maträtter

Det finns rosa stränder här

Minimilönen är cirka $5

Det finns mycket gängvåld, och det begås väldigt många mord på ön

Den Bahamiska $ är värd exakt lika mycket som US $

På radion spelas det antingen gospel eller reggaemusik

Downtown står det två poliser i varje kvarter

De älskar Adidas - så fort jag har haft på mig mina skor har någon kommit fram till "Eyyy Adidas!"

Så många filmer utspelar sig på Bahamas ex. Bond
Likes

Comments