Bigelow Cranberry Apple Herbal Tea

I helgen kom mina föräldrar hem från Las Vegas och då hade de tagit med sig mitt favorit te hem. Jag som aldrig har varit en tedrickare började dricka så mycket te under sommaren då jag jobbade som Camp counsellor. På lägret var det så att det var endast counsellorna som fick dricka te eller kaffe(alltså inte the campers). Så varje gång man drack te så blev det som en lyxighet eller något. Det här teet finns inte i Sverige så jag har saknat det så mycket haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina fina <3

Likes

Comments

Inter House Competition Song 2016

I tisdag var det dags för en av de största hus tävlingar under året, vilket är IHC Song. Vet ni vad? PAVLOV VANN! VI VANN! Flera dagar senare är jag fortfarande lycklig över vinsten. Vi tävlade mot husen Curie - Man in the Mirror, by Michael Jackson, Russel - Hymn for the Weekend by Coldplay feat. Beyonce, och King - We Are All in this Together by High School Musical. Själva hade vi låten Some Nights by Fun. Ögonblicket då rektorn skulle berätta vilket hus som vann var så nervöst - Nike, Hannah, och jag satt och höll händerna. När rektorn sa att vi hade vunnit skrek vi, och kramades! Sen fick vi framföra låten en gång till. Sen sluta hela dagen med att Pavlovs seniors gick till baren Himlen för att fira!

Likes

Comments

Kylie cosmetics - lipkit KOKO


Hej allihopa! Som ni alla vet har min telefon varit helt kaos ett tag nu, och tyvärr har bloggen blivit lidande av det. Men nu är den äntligen fixad så - jag är tillbaka!

Likes

Comments

De här fina följde med mig från chokladfestivalen. Kolan var vanilj och havssalt, och det var mjölkchoklad med viol. Båda var otroligt lyxiga och drömmiga. Bästa för att göra sig på bättre humör när kommer hem från en lång skoldag.

Likes

Comments

​Ni är så fina <3

Likes

Comments

Efter vi hade gått på chokladfestivalen kunde inte vi bestämma oss för vad vi ville göra. Spontant bestämde vi oss att köpa mat, och grilla på Skinnarviksberget. Det var så otroligt kallt men mysigt på samma gång. Utsikten var så klart också helt fantastisk. När vi där och grilla var det också några som spela in en reklamvideo, och de skådisarna frös så mycket att de kom fram till oss och värmde sig framför vår eld. Sen påvägen hem var det världens finaste solnedgång.

Likes

Comments

I torsdag skippa jag sista lektionen och drog för att möta upp Adele & Sam på chokladmässan. Oh herregud vad det var drömmigt! Så många olika stånd med så mycket provsmakningar, man var mätt när man gick därifrån! Min favorit var sista bilden, d.v.s. kolapralinen. Den var nog den godaste pralinen jag har nånsin ätit!

Likes

Comments

Likes

Comments

Syns det att vi är dåliga förlorare?

Idag var det sista tävlingen i IHC Floorball tävlingen och tyvärr så gick det inte så bra för oss. Nike och jag är som vanligt riktiga tävlingsmänniskor, och var dåliga förlorare som vanligt. Fast vi har kommit fram till att vi är i alla fall bättre förlorare än vi var förra året. Så det är progress! Något som jag älskar med våra IHC tävlingar är supportet som kommer från alla i huset.

Likes

Comments