Hoppas alla hade en lika bra alla hjärtans dag som jag

Likes

Comments

Igår hade vi vår sista friskluftsdag (ledsamt, men så är det att gå trean), och man kunde välja att gå klättra, vinter promenad, skridskor, eller att åka till skidor. Vi valde så klart att åka skidor i Romme. Så klockan 4:50 ringde alarmet, och Hanna, Rebecka & jag börja göra oss iordning (de hade sovit hos mig). 5.30 körde vi till skolan, och sen en timme senare satt alla treor på en och samma buss mot Romme. 4 h bussresa senare var vi äntligen framme. Jag hade glömt bort hur roligt det är att åka skidor. Börjar nu allvarligt att fundera på att nästa år åka till Alperna och säsonga. Det var en så bra dag, trots att Nike (sista åket) ramla och fick en lätt hjärnskakning (she's okay though). Dagen slutade med att jag och Hannah åkte med Nike hem & åt pizza.

Likes

Comments

I söndags firade vi Astas födelsedag på restaurangen Koh Phangan. Det är ställe jag länge har velat testa, och besviken blev man inte. Supergod mat & stora portioner haha. Men bästa med stället är ju lätt alla ljusdekorationer. 5/5 toast alla dagar i veckan :)

Likes

Comments

Ed Sheeran

Ed Sheeran som har varit en av mina favorit artister sen högstadiet kommer äntligen till Sverige. Jag har lyssnat på denna artist ända sen han släppte sin första singel the A-team, och har sen bara blivit ett ännu större fan efter vartenda album han släppte. Tyvärr så missade jag hans förra konsert i Sthlm, då jag bodde i USA. Men igår när klockan slog 11 satt Hannah, Hanna, Nike, Matilda & jag bänkade framför datorerna i hopp om att få biljetter. Vi satt i waiting room hur länge som helst innan Nike kom in, men då kunde inte hon köpa ståplats. 1 minut senare kom jag in & lyckades säkra ståplatser till oss ( smak ser på bilden hur seriösa vi var för att få ioljetter haha) . Vi alla gjorde små hurrarrop för ingen trodde att vi skulle lyckas få biljetter. Men vi var tvinga att göra dem utan ljud haha.


30 Mars 2017, syns vi!!

Likes

Comments

Adele & jag hade bestämt att vi skulle upp tidigt och gymma, och så fort alarmklockan ringde, ångrade jag mig bittert. Men vi tog oss dit och det var så skönt efteråt. Mitt knä låste sig lite under passet, men det gick ändå. Därefter åkte vi in till stan för att ta bruncha på Pom & Flora, ett ställe jag har velat testa länge! Det var så gott, rekommenderar det starkt! Jag åt havregrynsgröt med skogsbär, medan Adele åt chiapudding med vinteräpplen och avokado&lägg macka. Nu är jag påväg till skolan, älskar att ha sovmorgnar på måndagar.

Likes

Comments

Idag vaknade jag efter att ha sovit över 11 timmar, helt sjukt. Sen tvingade jag (*host mamma) mig ut med hunden, och det var så fint ute. Kändes som att det var april väder.

Likes

Comments