Har varit iväg sedan i torsdags i våran stuga. Har våris så mys att ha hela familjen samlad och bo under samma tak som alla syskonen under helgen, men det är som dem brukar säga, borta bra men hemma bäst! Alltså minst lika mys att komma hem idag och bara får vara. Har även varit en sväng inom Ullared i helgen. Handlade en hel del, men tyvärr inget superkul. Blev mest till hemma så som tvättmedel, bakplåtspapper osv.

Idag har vi firat farsdag så har varit hemma hos mina föräldrar och ätit mat och bara myst vidare med familjen. Nu när jag äntligen kom hem för lite egentid så har jag haft ansiktsmask och bara tagit det lugnt för mig själv.

Imorgon är det måndag och en ny jobbvecka. Som det ser ut nu så är jag ledig till helgen, men ska försöka byta med någon så jag blir ledig någon dag under veckan istället.

Likes

Comments

Var en rätt chill dag på jobb idag med. Även om plånboken kommer trä stryk över att bara jobba 75% denna veckan så kan jag inget annat än att njuta. Efter jobb hämtade mamma mig så åkte vi till Maxi för lite storhandling. Efter det bar den hav hem till mamma där jag lånade hennes matberedare för att göra rawbolls med morötter och cashewnötter. Supergods blev dem! Sen bjöd mamma på mat. Alltså är inte mammamat det bästa?! Låg i soffan med matkoma ett tag efter det och diskuterade våran planer inför helgen innan hon precis körde mig hem. Tvättade precis av nit smink och borstade tänderna, så nu är jag redo för att hålla kväll!

Likes

Comments

​Well, idag har det inte hänt så mycket. Hade en kort dag på jobb så sprang in om stan påläggen hem och handlade med mig en halsduk från h&m. Var hemma redan runt halv fyra så tog på mig träningskläder och tog en pw i skogen en timme. Har varit rätt duktig idag. Har ätit helt ok och har lyckats gå nästan 14000 steg. Ska verkligen försöka komma igång igen med att äta bra och motionera känner att jag börjar lägga på mig igen och hyn börjar bli sämre. Hyn kan dock ha med vädret att göra också, but anyway. Ska snart hoppa i säng och skriva lister. Haha min stora passion att skriva lister (?) Nä, men ska skriva en inköpslista inför att jag ska åka och storhandla med mamma imorgon efter jobb och en inköpslista inför Ullared på torsdag, är sååå taggad på det! Speciellt nu i nya lägenheten, så mycket jag behöver (vill ha hehe). 

Likes

Comments