Renoveringen går framåt! Nu börjar ytskikten bli klara, det saknas golv i två rum, lite smygar och lister! Sen får köket mer än gärna trilla in så vi kan börja flytta dit på riktigt 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit på IKEA för att finjustera, kolla över och BESTÄLLA vårat kök! Vi har filat på ritningen sedan i somras och nu börjar det äntligen närma sig. Om sådär tre veckor kommer köket att anlända till bygget, sedan är det inte långt kvar innan vi kan flytta in på vår gård.

Det ska bli så himla skönt och mysigt att äntligen bo på sitt egna ställe, att slippa vara gäst hos någon annan. Snart kan nedräkningen börja och vi längtar SÅÅÅÅÅ mycket.


Likes

Comments

​Har tittat lite på inspiration för kläder till vården, är så himla trött på alla vinterkläder och längtar verkligen efter ljusare färger och lättare skor! Våren är så välkommen när det är dags.

Ska ta en tur till stan i veckan och se om jag kan hitta någonting till vårgarderoben, det är ju aldrig fel att tjuvstarta lite ;)

Likes

Comments

Idag har jag pluggdag hemma. Försöker jobba ifatt med skoluppgifterna så jag kan vara lite ledig under julen och mellandagarna.
Jag började dagen med att titta på lucia på TV, sedan har jag pluggat en hel del och varit inne i byn och fått massage av Lisa på Lisas hälsa och massage. Passade även på att handla lite Lussefika till mig själv så nu är jag laddad för resten av dagens jobb! Tanken är att plugga så länge som möjligt idag, jag är ändå ensam hela kvällen så det är bäst att passa på ☺️

Likes

Comments

Vi har en tradition i vår familj, att vi träffas en helg innan jul och stöper egna ljus. Vår familj har gjort detta sedan min pappa var liten. En fin och mysig tradition som nu förs vidare till den fjärde generationen, hur fint är inte det?
Mitt äldsta syskonbarn var så duktig och doppade nog flest ljus av alla ❤️
Ljusstöpningen avslutades med ett julbord tillsammans med hela familjen.

Likes

Comments

Just nu busas det för fullt i stugan. Sedan två veckor tillbaka har en ny liten krabat flyttat in hos oss i sommarstugan. En liten katttjej som heter Flinga 😻

Likes

Comments

Här om dagen fick jag ett samtal från Linnéuniversitetet om att jag har fått en reservplats till specialistutbildningen med inriktning på distriktssköterska som börjar i augusti! Detta har varit lin dröm sedan jag bestämde mig för att bli sjuksköterska. Jag har velat fram och tillbaka flera gånger, men nu har jag tackat ja och det finns ingen anledning att ångra sig! Från och med vecka 35 och 50 veckor framåt är jag återigen student :)

Likes

Comments

Det börjar hända grejer i renoveringen nu, Christoffer har börjar isolera och sätta igen väggarna på nedervåningen, det finns el draget överallt utom i köket och utbyggnaden. I söndags var vi på Ikea och fick hjälp med att rita på köket! Om ett halvår kan det vara dags att flytta in, hoppas hoppas 😍

Likes

Comments

Första semesterveckan spenderades mestadels i Halmstad hos min grymt saknade familj. Det blev massa mys med familjen, men syrrans bebis, men fina vänner. Några flaskor vin och lite annat trevlig blev det såklart också! Som en vända till Ekebofestivalen för att se på Drängarna och 2 blyga läppar, bästisdejt på bryggan i Dalen och restaurangbesök för att fira föräldrarnas 26:e bröllopsdag 😍

Likes

Comments

Idag har jag haft den första riktiga semesterdagen. Eftersom jag inte kunde sova på morgonen åkte jag hemifrån ganska tidigt, körde inom Ullared för lite snabbshopping på gekås och sedan körde jag ner emot Halmstad.
Åkte hem till syrran och myste en stund med henne och lille Aaron innan vi åkte ner till mamma och pappa. När vi kom ner ville pappa ha hjälp på gården med att sänka ner en vattenpump i brunnen, när pumpen var nästan på plats och jag bara skulle se så den hamnade rätt så slant pappa med röret som man håller pumpen med. Eftersom jag var med huvudet halvvägs ner i brunnen och glodde så träffade han mig rakt i pannan med röret. Blodet sprutade och tårarna sprutade samtidigt som jag skrattade så jag knappt kunde stå upp.
Jag fick plåstrat om mig själv, strippat såret och vilat en stund. Något mörbultad och med en stor bula i huvudet börjar jag alltså semestern som nu bara kan bli bättre!

Omplåstrad och klar, lätt märke till den röda fina ögonskugga på mitt vänstra öga 😅

Likes

Comments