Og da mener jeg ikke bare på flyet! Jeg er midt i en ekstremt turbulent periode i livet mitt, og jeg merker at det tærer på både fysisk og psykisk.. Vi hadde en fin tur i Krakow, men dessverre var dagene mine fylt med panikkangst, så det ble ikke den avslappingsturen jeg hadde håpet på.. Dessuten kan man ikke reise fra problemer! Hverdagen tar oss alltid igjen...

Vi hadde skikkelig vårvær i Krakow, og var oppe på hele 18 grader dagen før vi skulle hjem. Blåste litt mer den dagen vi skulle hjem så da var det ikke like varmt, men å lande i Gøteborg i snøstorm (og ja, jeg trodde jeg skulle dø på vei ned) var LITT av en forandring. Og Gøteborg som det ALDRI er vinter i engang! Jeg flytta til feil by... Nå er det tåkete og plussgrader så alt smelter rimelig fort, så da er kanskje våren rett rundt hjørnet allikevel :)

Men tilbake til overskriften.. Det skjer store forandringer i livet mitt nå. Jeg vet ikke helt hvordan ting blir, og hvordan alt skal ordne seg, men jeg har vært ute en vinternatt før, så jeg overlever vel dette også. Dårlig søvn, dårlig matlyst, ingen energi til noe som helst og (takk og pris) nok å gjøre på jobb så jeg holder hjernen okkupert med andre ting enn hverdagsproblemer.

​Vi kjemper alle mot noe. Folk der ute har sine egne historier og problemer, vær snille mot hverandre <3 Det kan faktisk redde manges liv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gærning en og to etter 12 timer med fullt stress var det helt fantastisk å legge seg nedpå sofaen i leiligheten vi skal bo i i en uke☺ jeg overlevde begge flyturene (åpenbart) og jeg er så fornøyd! Gråt en liten skvett i det vi skulle inn på det første flyet, men takket være verdens beste flyvert hold jeg ut🤗 jeg tenkte jeg skulle skrive litt mer om reisa, og mine tips til andre som også er flyredde, men nå er jeg så sliten så jeg tror jeg bare skal ta en rask dusj og hoppe i loppekassa😴 håper dere har hatt en flott helg, og får en fantastisk uke!💕 det skal hvertfall jeg ha🙌🏻💜

Likes

Comments

Panikk!!! Flyskrekken blir bare verre og verre, og jeg har unngått å fly i flere år av redselen for hva som skal skje. Men det må være noe feil med meg, for det er ikke den typiske skrekken med at jeg ikke skjønner hvordan et fly kan fly (det er forsåvidt også et mysterium, men ikke noe jeg tenker så voldsomt på..) men jeg er LIVREDD for å kræsje med et annet fly der oppe. Ja, det høres helt teit ut, men av en eller annen grunn er det sånn jeg tenker..

Jeg er livredd under take-off, hele selve flyvningen, heeeelt til "fest sikkerhetsbeltene"-lyset popper opp og vi skal lande. Ja, da kan det humpe, riste og krenge så mye det vil for da vet jeg vi skal ned. Akkurat som kroppen slipper et lettelsens sukk bare fordi jeg VET at det snart er over. Og på søndag skal jeg gjennom helvetet. Flere ganger tilogmed! Vi skal fly til Krakow fra Göteborg, med mellomlanding i München. Så det blir to take-off, to flyvninger, og to landinger. Forhåpentligvis... Totalt en reisetid på 4t, så det er ikke altfor ille. Bare jeg overlever!

Jeg tar mer enn gjerne imot tips! Ja, jeg har lest på hjemmesiden til flyplassen og om alt mulig rart, men føler ikke at det hjelper. Merker jeg skjelver og blir helt kvalm bare av tanken på å fly... Jeg vet også godt at det er den sikreste måten å komme seg frem på, men det er så mye i hodet mitt som sier at det ikke er naturlig for mennesker å fly, og det å legge mitt liv i noen andres hender 10 000 meter opp i lufta er ikke noe jeg gjør hver dag. Heldigvis!

Gleder meg veldig til å komme frem da, for da blir det en uke med kos og avslapping <3 F skal til tannlegen hele uka og ordne opp, så det blir nok av tid til shopping og massasje for min del =D Det er forsåvidt 4. gangen jeg er i Polen, og 3.gangen jeg er i Krakow, men jeg har aldri vært der så lenge i strekk. Nå kanskje vi får klemt inn litt mer turist-attraksjoner også sånn som Saltgruvene og Auschwitz/Birkenau. Jeg har vært der (med hvite busser for 10 år siden. WOW! er det virkelig så lenge siden??!??!) men det har ikke F, og jeg drar dit gjerne igjen.

Slenger med et bilde av markedsplassen i Krakow, for der er det så koselig! <3 Er nok litt mindre liv der på denne tiden av året, men jeg håper på fint vær og temperaturen skal visst være på 10-11 grader, så kanskje det blir litt vår på oss =)

Nå må jeg jobbe videre her jeg sitter, men jeg håper dere får en flott torsdag! Det skal jeg prøve på hvertfall, selv med nerver fra en annen dimensjon, hiihiihii.

Likes

Comments

Etter at jeg fikk svar på matintoleranse-testene mine har jeg blitt rimelig strikt på hva jeg putter i munnen. Jeg fikk resultatene på fredag, men allerede da ble det til at jeg vurderte alt jeg kunne spise nettopp fordi jeg blir så dårlig. Det er viktig å presisere at en intoleranse og en allergi er forskjellig. Vi kan ha en intoleranse hvor kroppen "slutter" å fungere fordi man spiser feil mat, men merker det ikke fordi man ikke får en allergisk reaksjon på det man spiser. Det kan være at man føler seg slapp og sliten, sover dårlig og/eller sliter med å gå ned i vekt. Jeg tror det er mange der ute som putter i seg både det ene og det andre som kroppen ikke har godt av, men de vet det rett og slett ikke fordi de ikke får en typisk reaksjon. Jeg har f.eks. en intoleranse mot pistasjenøtter (som er min favoritt..gahh!!), men jeg får ingen allergisk reaksjon når jeg spiser det. Hva som skjer på innsiden av kroppen er derimot en annen sak.


Jeg startet på første dag av en 10-dagers detox idag, og må si jeg er veldig fornøyd! Merker at mengden mat er mindre enn jeg pleier å spise, men heldigvis drikker jeg ikke kaffe så jeg slipper hvertfall de abstinensene som mange andre! :) Med en supergod smoothie til frokost, deilig omelett til lunsj og en kremete suppe til middag er jeg godt fornøyd. Det å spise til faste tider var lettere enn jeg hadde sett for meg, og herreguuud for noen deilige smaker!


Nå måtte jeg bare smelle rævva nedpå sofaen et par minutter før jeg lager dagens siste måltid og foodprepper litt til imorgen. Skal jammen si den siste bakken opp fra hundetreninga tok på altså.. Ja, for treningsnarkoman kan jeg ikke kalle meg. Vi tok hundene i bånd og gikk ned til treninga som ligger ca 20 min gange herifra, og jeg var sliten allerede da .. FLAUT! Bikkjene oppførte seg som bajaser, men vi overlevde heldigvis allesammen. Nå er vi takk og pris hjemme igjen, og det er så deilig med slitne bikkjer i hus! <3


Jeg kommer til å skrive mer om meg og de som deltar i mitt liv senere, men akkurat nå måtte jeg bare sette igang med bloggen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd meg på blogg tidligere, men jeg har liksom aldri helt fått det til... Men NÅ! De har jo gjort det så sykt enkelt her på nouw :D For meg kommer bloggen til å være en del av min egentid, som jeg trenger så inderlig mye mer av! Jeg har aldri vært flink til å gjøre noe kun for meg selv, så en blogg tenker jeg er en fin måte å få ut tanker på, og samtidig ha tid til å reflektere over hva som egentlig skjer i livet.


Ble et langt førstegangsinnlegg, men det får gå! :)


Snakkeeeeees

Likes

Comments