Nu sitter man i bilen påväg ner till malmö! Framme vid 11 typ ska va på avdelningen halv 12 för att prata med läkarna! Nu ska jag försöka sova lite sovit skit dåligt inatt haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är de dags för min operation :D Imorgon åker vi kl 7 mot malmö, Ska bli så skönt att få de gjort.

Måendet har vart upp och ner nu ett tag men de börjar bli bättre nu, Ska även vara hemma hela julen plus nyår och detta ser jag fram imot så otroligt då jag ska få umgås med min underbara mamma och moster,mormor och fira jul nyckter! Även min fina syster kommer ett tag och hoppas på att de ska bli otroligt mysigt, Bästa mamma ska jag mysa med varje dag och mina små bebisar (mina katter)

Saknat min bebis så otroligt och ska bli mysigt att kela med henne igen!
vet ej hur mkt jag kommer kunna skriva nu i veckan då jag ej kommer kunna använda höger handen, men ska försöka så gott jag kan!

Vart på lucia nu på församlingshemmet här på Tjurkö och de va faktisk ganska mysigt.

Som jag även skrev har mitt mående vart litte ostabild ett tag nu men börjar gå mot bättringsvägen, kan tänka mig att de vart inför operationen undermedvetet och även eftersom de blir första "Långa permisen" nu men jag vet att jag kommer klara det galant men tankarna finns fortf, även tänkt mkt på min lodsaspappa patrik som tog sitt liv 2012 Drömt mkt om han nu senaste tiden och tänker på allt, men vet att han har de bra nu och att han finns med mig hela tiden. Men sakaden försvinner aldrig!

Nu ska jag titta lite 112 aina och packa klart tills imorgon!


Kram LouiseLikes

Comments

Nu jä***r börjar de närma sig, nästa måndag sitter jag halvvägs ner till malmö, ska va där och skriva in mig vid halv 12 tror jag! Sista veckan på gruppen! Sen ledigt till januari, tiden har gått så otroligt fort, Kan knappt fatta att jag bott här i snart 6 månader! de va så otroligt varmt när jag flyttade hit, låg o solade och nu är de så svin kallt att man bara vill ligga kvar under täcket! Nu tycker jag våren kan komma så man slipper kylan! Ska bli så otroligt skönt att få åka hem o träffa mamma o mormor o moster! träffar även min bror o syster, som jag saknar min familj asså! 💚

Igår va vi på julmarknad o fick en tidig julklapp av familjen, ett par genomskinliga/rosa kängor (dr martins kopior) Velat ha dom så otroligt länge men dom har alltid vart svin dyra och nu hittade vi dom för ba 200! så otroligt fina är dom enligt mig iaf, Många tycker nog dom är skit fula, but i dont give a shit haha! Gillar jag dom så kommer jag ha dom haha 💚

Likes

Comments

Alla jullåtar på radion o alla tomtar o renar på gatan, Önskar jag hade kunnat gilla jul o vinter med! men tror nog detta är de värsta jag vet! De hemskaste jag vet de är jultomtar o clowner! jag kan inte hålla mig lugn bland tomtar tycker verkligen ej om dom haha! Tycker bara de är läskigt o äckligt! Och allt är kallt o grått! Förra året va vi i norge o de va faktist jätte fint där men där va de vitt o endå ljust! här är de bara grått o regn o äckligt! Alla träd är döda och de känns bara så nerstämt enligt mig! Och så blir mitt mående sämre av allt detta! Längtar bara så till våren! "Sena nätter tomma glas!"
Och operationen är om 8 dagar nu! Så denna veckan tycker jag kan gå fort som f*n så de kan bli dags! väntat o väntat på denna operationen sen september månad!
Nu kan de bli dags tycker jag! Nu är vi påväg till julmarknad i bubetorp o de blåser svin mkt ute halv regnar och aa jag ska på julmarknad...Sitta i bil o lyssna julmusik då familjen älskar jul. Detta är iaf bra träning så står ut! Alla pluspoäng är bra pluspoäng

Kram Louise

Likes

Comments

Ångest
Hallå! har jag ens något sån mening som man skriver i början (på bloggar jag läst)
Typ hej alla läsare, chaha bloggen (Man skriver nog ej de längre..)

Men iaf idag tänkte jag skriva lite om 'Panik'ångest
Jag började redan få ångest (oroskänsla i magen) när jag gick i 3-5 klass, och va ofta inne på sjukhuset för magsmärtor, idag vet jag att de va ångest, de enda sättet jag kunde förklara de var "Knivar i magen" "Hjärtsmärtor" och tro att jag ska dö, blev tillomed väligt aggressiv mot läkare/sköterskort (de är jag en idag när jag har ångrest) Läkarna trodde de va allt från gluten, Laktos, blindtarmen, tarmvridning!
De va ju såklart inget men ingen tänkte då på att de va ångest. Jag hade ingen aning om va ångest va! Så efter ett tag mär hag vart in sådär 100 gånger o de ej va nått så blev de bara att nemen hon är hypokondrike, och att de va inbildning, uppmärksamhet. Så tycker läkare/föräldrar ska tänka lite mer barn har ont utan något medicinsktfel, även barn kan ha ångest! alla kan då de barn som vuxna!

Nu har jag äntligen lärt mig hantera ångesten, sluta rymm från den, andas och forts kämpa!

Trillar man av så ska man hoppa på direkt igen.

Om man börjar lära ut om ångest och sluta gömma allt, så kanske man kan få ner alla statistiker, Allt gör skillnad!!

10 dagar kvar till operationen nu!

Likes

Comments

Inte skrivit på ett bra tag nu pga mående och tjabb men mina tankar!
Vill gärna skriva mer men känner att de bara blir konstiga inlägg om jag ska försöka ge stöd och tips när jag mår dåligt, Men nu börjar de bli bättre och känner att jag nu kan börja skriva lite mer igen.
De viktigaste med att börja må bättre är att prata om hur man mår, och man kanske ej vill prata med någon man känner, utan kan va bra att bara prata med någon som man ej träffat och så finns supet många bra grupper som kan ge stöd på fb, och andra sider på nätet! att bara kunna ha ngn o bolla med som faktist kan känna igen hur man mår! Men man måste förstå att för att få hjälp behöver man prata med någon som är utbildad och jobbar med de, man kan ej tro att allt går bort bara av att prata med vem som, de är en otrolig kamp att bli frisk från dåligt mående, jag har jobbat o kämpat med mitt mående i 8-9 år och först nu har jag börjat fatta detta, man får ALDRIG sluta kämpa!

Likes

Comments

Har ej haft humör att skriva dom senaste dagarna då jag haft lite moodswing, Vart arg/ledsen och aa ej pallat skriva inlägg som deppar ihop, Så valt att ej skriva ist.
Men de börjar gå uppåt igen, Alla har vi våra dippar, men man tar sig ut! Snart börjar de dra ihop sig inför operationen, tiden blev ju uppskjuren till den 14/15 Dec!
Hoppas på att allt går bra så jag slipper ligga kvar så länge, så ska jag få åka till min underbara mamma och familj och fira julen ren! 6 månader har jag vart ren nu i december och de känns underbart att vara clean från allt nu! känns som jag flyttade hit för bara någon vecka sen, allt har gått så fort! Och i januari blir de möte om hur länge jag ska stanna till! och kommer nog bli att jag är här till juni då har jag vart här ett år! de ska firas med fordträff med fosterfamiljen! Åka och kolla fina bilar och åka tunderbird (Stavning) Ohh va man längtar!
Kram Louise

Likes

Comments

Idag har jag vart på gruppen hela dagen och vi har gjort massa övningar och allt har vart lugnt.

Tänkte skriva lite om hur jag handskas men ångest stress nedstämdhet m.m
Och lite om att våga prata om sina känslor kanske ej med vem som helst men just någon som man liter på elr någon kurator/psykolog/sköterska.

Man kan om man går i skolan ta kontakt med kuratorn man kan ringa anonymt till bris man kan söka efter hjälp på ungdomsmottagningen, man kan göra så otroligt mycket om man bara vill.

Jag pratade ej med någon och hatade på allt och alla som jobbade med mig, men nu när man väll börjat acceptera allt och gå vidare för ett bättre liv känns de så mkt bättre och även om man bara är o pratar om allt möjligt bara den chansen att prata med någon som man ej känner/umgås med som bara ett bollplank kan lätta på allt, man blir ej bra helt pooff utan de krävs mycket av sig själv och man måste tro på sig själv!

Jag gör väldigt mycket andning när jag känner ångesten, hittar på nått som håller mig upptagen, läser nått kollar tv vad som så jag tänker på nått annat en ångesten, men vet man ej hur man ska stoppa ångesten innan de går över den gränsen så tycker jag man ska prata med någon professionell, som kan hjälpa en.

Men ibland när man ej klarar av ångesten kanske de känns som de aldrig kommer försvinna, men kroppen har ett system som stänger ner ångesten och paniken efter 20 minuter om man ej själv kan lugna ner sig, efter de så är de bara man själv som gått upp så i varv att man ej kan lugna ner sig själv, men man kan aldrig dö av ångest elr panikattack, även fast de ibland kan kännas som de!

Nu är jag faktist lite smått arg/irriterad så jag har skrivit detta inlägg för att hålla ångesten borta och nu ska jag kolla lite tv och lugna ner mig änumer!!


Kram Louise

Likes

Comments

Då är de dags för en ny vecka imorgon och dagarna blir mindre inför operationen 29 dagar var! och sen efter de är det dags för jul och de firas hemma hos moster med finaste familjen! Kommer bli underbart! blir nog att jag är kvar hos mamma under hela ledigheten så man får träffa syster och min bror med! Men man vet aldrig vad som händer!
Imorgon blir det tillbacka till gruppen och hitta på nått!

Helgen har vart då otroligt mysigt me min fina vovve så känns lite sad att åka o lämna han strax! men får sitta o mysa på tåget till emmaboda med han iaf! Säga hej till min underbara mamma med!

Kram Louise

Likes

Comments

Har nu vart och kollat runt lite utbildningar för Nagelterapeut, och ansökt om utbildning i malmö, så kommer få hem massa info om hur och när man kan börja och alla ansökningspapper m.m

Har alltid velat hålla på med naglar så hoppas man kan komma in, ska även snacka me arbetsförmedlingen och jobbcenter här jag bor, Tycker ni kan kolla in den hemsidan om ni är intresserade av hår/makeup/frans/nagel utbildningar som man ej behöver betala 20 tusen för utan nästan alla utbildningar är csn berättigade länk http://www.leep.se/

Nu ska jag borsta hunden lite och fixa lite i stugan måste städa undan nu när vovven lekt runt me alla mattor och ätit i hela stugan haha!

Kram Louise

Likes

Comments