Header

Tjatja! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra just nu. Men det ändrar ju dock inte på det faktum att jag har mina bekymmer och att det är tuffa tider. Igår hade jag min första dag och plugget och det gick ganska bra förutom att jag mensade och blev lite uttråkad mot slutet :).

Slutade visserligen redan vid 12-tiden eftersom det bara var jag och en till tjej där. Vi gick då mot stationen och jag tog ett tåg mot Ronneby men åkte faktiskt vidare till Karlskrona och var där en stund, sen åkte jag hem och badade. Resten av dagen bestod mer eller mindre av att äta kebabrulle, pizza pringles (nya, kunde inte låta bli att köpa när jag såg på Hemmakväll, tyvärr smakar de för mycket oregano/tomatsås för min smak), choklad och kolla på bland annat Idol och Catfish.

Ritade lite med, som den vänsterhänta oerkända konstnär jag är ;-) Idag tog jag ledigt men har kollat tider och vilka lektioner jag har imorgon så nu vet jag vad jag ska ladda upp inför ;-) Nu ska jag fortsätta bada, ikväll ska jag tvätta plus glo Unga mammor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej tjena! Ovan har ni sett bilder från i helgen samt idag. Helgen blev väl inte riktigt som tänkt och inte idag heller. Vaknade, gick upp på toa och såg att jag fått mens :-) Och resten är, som man brukar säga historia... nej men ja, nya tag imorgon. Nu ska jag fortsätta kolla Idol, ha det bäst!

Likes

Comments

Hej där snyggingar! Den här dagen började för min del med tjafs på bussen, eller ja, jag var inte delaktig i själva tjafsat men ändå. Bråk mellan chauffören och en som skulle åka, jösses, det finns ju folk till allt som någon skrev på Snapchat (adda mig gärna där förresten, heter hylses).

Har kollat på ett avsnitt Catfish (kollar mycket Catfish för tillfället som ni kanske förstått), nu ska jag kolla Lyxfällan och sen kanske plöja igenom ett par till idag eller kanske ännu fler än så. På måndag börjar jag plugga!? Som några kanske redan vet har jag inte gått klart gymnasiet så saknar en del betyg, den här plugg-kursen som jag ska gå om det blir som tänkt är på tre månader. Efter den kan jag söka till att plugga upp betygen i ett eller två år till och sen därefter söka in till högskola.

Jag vet dock inte än vad jag vill utbilda mig till så det är något som återstår att se, dock är jag minst sagt nyfiken på sexolog-utbildningen. Ja, tro det eller ej men det finns en sexolog-inriktning man kan läsa om man pluggar till exempel psykolog. Nu ska jag fortsätta kolla Catfish, hörs förhoppningsvis väldigt snart igen.


Likes

Comments

Hello babes! Idag har jag sluppit den jobbiga tröttheten så här i början av min dag vilket känns så skönt. Somnade inte förrän 02-tiden inatt, om det inte var ännu senare. Hade ju Catfish-maraton och kollade cirka ett antal avsnitt tills dagen blev kväll och kvällen blev natt.

Strax innan jag somnade kollade jag några klipp med Kylie Jenner och en storytime om henne. Mardröm att träffa Kylie??? Sist men inte minst kollade jag på annat, sen vart det zzz.

Likes

Comments

Nu är jag så pass trött på detta äckliga snusk vissa med penis inte verkar behärska att ha för sig själva utan ska hålla på och dela med sig av till mig och säkert andra med, som inte heller vill se. Till mig skickar man sånt här på egen risk, förstår inte vad som är problemet med att dra sig i ''banen'' UTAN att ta kort/filma och skicka till människor som INTE vill se??

Är ni inkompetenta och inte kan pränta in i skallen att inte skicka till mig/andra som inte vill se, menar hur svårt kan det vara? Bara ge fan i att visa mig ert snusk. Att en som dessutom är fejk och har fejk-profil på Tinder sitter och skickar sånt här känns ju lite extra kräk-nivå och då är det illa.

Börja bete er som människor och inte äckliga idioter vilket ni gör som håller på så här. Info under bilderna...


Good looking guy on the picture, MEN som ni säkert kan lista ut själva är denna profil tyvärr FAKE! Valde att ej ha med beskrivningen där snubbens, alltså han som fejkar, Snap står men tjejer om någon stöter på den här killen på Tinder, gör inte misstaget att lägga till honom på Snap, en massa äckelbilder/videor har jag fått på den korta tid jag haft honom på Snapchat. Vänster bilden är från en annan snubbe som skickade detta för bara en stund sen, sen har jag en massa andra äckel-bilder med som jag lär ta upp i ett annat inlägg om det inte sker en förbättring.

Likes

Comments

Hejsan kära läsare! Idag har jag varit på ett möte och påbörjat ett litet Catfish-maraton. Gissa vad? På måndag börjar jag om det blir som tänkt en pluggkurs för att framöver möjligtvis plugga vidare. Till vad vet jag inte men har varit lite inne på att bli sexolog, men lär ju se framöver. Nu ska jag fortsätta mitt Catfish-tittande. Puss.

Likes

Comments

I september förra året fick kontakt med någon jag efter ett tag fastnade för. Det började på Snapchat och till en början var det inga konstigheter. Trodde att jag skrev med en vanlig kille, med ett vanligt liv. Han berättade att han hittat till min dåvarande blogg och sett min Snapchat där. Efternamn ville han inte berätta, och Facebook hade han inte, påstod han.

Frågorna blev fler och mysteriet som inte ens varit ett mysterium först blev virrigare och virrigare med frågetecken efter frågetecken.

I en stor tjejgrupp på Facebook fick jag kontakt med några tjejer som jag delade mina tankar, funderingar och frågetecken kring det här med. Jag kände mig väl någorlunda säker på att det här med att han inte har Facebook var lögn, vi försökte hitta honom där, men lyckades inte. Däremot fick jag ett tips från en tjej som jag efter kanske ett par veckor följde upp. Detta var i januari i år. Och efter några minuter hade jag ett fullständigt namn - och en profil på Facebook.

Jag hittade även ett nummer samt Instagram, där det stod en annan Snap... i ett försök att få svar på frågetecken la en annan tjej till det här kontot. Vid det här laget hade jag kommit fram till att OM det inte var samma kille, så var det någon annan som utgav sig för att vara den här killen.

Men jag hade ju liksom fått bilder på honom, på Snapchat, som där inte såg suspekta ut alls. Och även fast bilderna på Facebook hade år på nacken tyckte jag mig se uppenbara likheter.

Till tjejen nekade han att det var han som hade kontot jag haft kontakt med...

Han berättade för mig i januari, i samma veva som jag hittat det fullständiga namnet etc att han inte ville skriva mer då han mådde dåligt och att det var mycket i skolan. Efter den kvällen/natten hörde jag inget ifrån honom - förrän för en vecka sen. Vi började skicka lite till varandra igen, ganska allmänt så där.

Men så igår kväll hände något som gjorde det hela ännu mer konstigt, nämligen att jag fick en Snap med ett annat efternamn. När jag frågade vad som var grejen med det efternamnet fick jag luddiga/oklara svar och någon som påstod sig heta D***** skrev att personen tagit över A's Snapchat tillfälligt (A = killen jag alltså haft kontakt med i nästan 1 års tid?). Jag sms:ar numret jag hittat för första gången, personen som jag alltså är relativt säker på är A, men människan nekar liksom när ''den andra tjejen'' kontaktade honom att det är han som ligger bakom Snapchat-kontot jag haft kontakt med.

Jag kände att jag behövde skriva av mig om det här, är det någon som har vettiga tankar, resonemang eller någon klyftig teori kring det här så får ni gärna skriva med mig. För jag är så himla less på att inte veta vem min internet-love är på riktigt.


Likes

Comments

Hej fina läsare! Ny vecka har ju börjat idag och min dag började lite halvt kass, har nämligen problem med att vakna till efter ganska många timmars sömn vilket jag vanligtvis får. Sömnen i sig är jag väldigt tacksam över, men däremot att det tar ca två timmar innan jag vaknar ordentligt? Ganska jobbigt faktiskt att gå runt som en sömngångare !?.

Idag behövde jag åka och handla mat till Dalle, min kanin, och passade då även på att handla ny duschkräm då jag hade slut på ''standard-duschkräm'', råkade gå och köpa någon duschlotion för några dagar sen men ville ha en sån där ''vanlig'' om ni hajar vad jag menar? Kan hände att det blev en Nocco också hehehe, jag är ''tyvärr'' beroende av koffein på burk vilket nog egentligen inte är så bra men försöker hålla det på en relativt rimlig nivå.

Väl hemma igen satte jag mig och började skriva på ett inlägg som är lite speciellt... inte riktigt ''ett typiskt inlägg'', när det kommer upp vet jag faktiskt inte än, kanske ikväll eller om några dagar. Inte bestämt än, lite svårt och veta eftersom det inte är klart än och vet inte riktigt när det blir det.

Bestämde mig efter att ha fått pizza hit-levererad att ''busa till det'' och äta den i sängen med Youtube samt bloggen, så nu vet ni vad jag ägnar mig åt för tillfället hehe...


Likes

Comments

Hej på er! Sunday, funday? Kanske inte riktigt men har börjat tycka att söndagar är ganska ''mysiga'', om nu specifika dagar kan vara mysiga... men känns liksom som en bra mysdag, bara ta det lugnt (vilket jag typ alltid gör?) och äta + mys, eh standard all days tho?

Igår gjorde jag inget överdrivet speciellt, en vanlig helg med andra ord. Sminkade mig dock och blev enligt mig själv lite fin :-) Tog några hyfsade selfies, inga svinbra men någorlunda ok. Tyvärr mörkt ju om kvällarna, föredrar att ta selfies i dagsljus hehe. Just nu kollar jag på Linn Ahlborg's ''gamla'' videor. Och bloggar uppenbarligen samt funderar kring London! Aldrig varit där men hopps på att kunna åka dit inom en relativt snar framtid.

Har fått information om att hackare kan vara i farten med, känns ju inget vidare. Vet inte riktigt vad det är frågan om men lär kolla upp det och fixa det så gott jag kan, safety first sägs det ju och jag tror på det ;-)

Lånad bild.

Likes

Comments

Samtidigt som jag kan känna att det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på så känns klarheten i känslorna jäkligt självklara. Jag tror inte att tanken var att det skulle bli som det blev, men det har fått mig att känna väldigt mycket. Och det är få människor som fått mig att känna så här. Hur löjligt det än låter kan jag knappt sätta ord på den där sugande känslan i magen, men vad jag kan sätta ord på är den förtvivlan jag kände när...

Skitsamma... jag brukar inte vakna av snaps, jag menar, notiserna är på ljudlöst. Just den natten låg dessutom mobilen med skärmen mot lakanet, ändå vaknade jag 10 minuter efter att den där snapen hade skickats. Jag vet inte varför, men vad jag vet är att känslorna hux flux var tillbaks och att jag nu sitter här och varken vet ut eller in.


Likes

Comments