Jag heter Elina och är 16år - jag är då ungdomssektionens ordförande och har varit med i klubben Loftfari och ungdomssektionen sen dess start och håller såklart på med Islandshästar. Mina intressen är att rida, tävla, vara ute, skriva och läsa - jag bor på en gård med min mamma och lillasyster Johanna som också är med i ungdomssektionen och med våra djur - sex hästar (en nordsvensk och fem islandshästar), 2 hundar (leonberger, benner och golden retriever) och några utekatter.

Loftfaris ungdomssektion är en liten och trevlig grupp där alla syns och hörs - att vi kommer på bra och roliga idéer på aktiviteter som vi vill göra och att de oftast blir genomförda/planeras. Att vi har en bra ungdomsledare och att det är en bra grupp med ungdomar - så jag trivs i våran ungdomssketion och är glad att jag är med i just Loftfaris ungdomssektion.

Likes

Comments

Detta är bloggen där vi från Islandsklubben Loftfaris Ungdomssektion skriver och berättar om våra aktiviteter - både aktiviteter som vi har genomfört och aktiviteter som vi planerar att genomföra. Vi har varit en ungdomssektion sedan 2013 och klubben Loftfari startades 2012/2013, från början så var vi bara tre-fyra stycken som var med i ungdomssektionen men under det senaste året så har vi vuxit och är just nu 10st men hoppas på att vi kommer att bli fler med tiden.

Det viktiga för oss är att alla får vara med och säga vad de tycker och tänker, att alla får vara med och bestämma och diskutera vad, hur om vi ska göra för aktiviteter och att alla som vill och kan får hjälpa till och vara med på aktiviteterna vi anordnar. Så det viktiga för oss är att alla känner sig välkomna, behövda och delaktiga - så vi är en ungdomssektion med sammanhållning och gemenskap.

Vi finns även på Facebook där vi har en offentlig och en sluten grupp och vi heter Loftfaris Ungdomar i båda grupperna. Klubben Loftfari finns också på Facebook och även där så finns det en offentlig (Loftfari Islandshästförening) och en sluten (Loftfari Medlemmar).

  • Offentlig grupp - öppen för alla.
  • Sluten grupp - bara tillgänglig för ungdomssektionens medlemmar.

Om du vill ha kontakt med oss så finns våra mejladresser i våran presentation och här nedan:

Ungdomssektion@hotmail.com

Ordförande_ungdom@hotmail.com - Elina.

vice.ordforande@hotmail.com - Alice.

ungdoms.sekreterare@hotmail.com - Fanny.

Varmt välkomna till våran blogg och kontakta oss gärna och ställ väldigt gärna frågor - vi svarar så gott vi kan på alla frågor vi får. 

Med vänlig hälsning Loftfaris Ungdomssektion.


Likes

Comments