Hej alla! 

Nu är måndag över och veckan är åter igång. Idag hade jag en bokpresentation om den sjukt bra boken Maus som handlar om andra världskriget som jag tycker att ni ska läsa om ni tycker att det är intressant. Boken är uppbygd som en serietidning och är väldigt beskrivande. Är det bara jag som tycker att det är extremt jobbigt att stå inför klassen och ha redovisningar? Tycker du att det är jobbigt? Kommentera gärna era tips som gör att det inte är lika jobbigt, själv brukar jag tänka att jag är ensam i mitt rum när jag pratar.

När jag satt på bussen påväg hem så gick jag in på instagram och såg att jag hade fått ett meddelande av vem, jo Tova Helgesson, ni anar inte hur glad jag blev men nu undrar säkert ni, varför? Om ni följer henne på snapchat så nämnde hon att hon mår väldigt dåligt just nu så jag tänkte "Varför inte skicka ett meddelande till henne på instagram". Så jag skrev och skickade det men trodde inte att jag skulle få svar så jag blev så glad att det inte går att beskriva. 

(Bilder ifrån google)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas att du har haft en trevlig helg, här kommer en god smoothie som du kan göra till frukost imorgon, den innehåller hallon, banan, mango, blåbär och kokosmjölk. Sen toppade jag den med bovete, kokos, solrosfrön, hallon och chai frön. Jag gillar när mina smoothies är kalla så jag brukar ha i lite is också. Hoppas att du har en trevlig söndag.

Likes

Comments