Tyst minut för dessa sneakers som jag precis såg på en annan blogg! Tänk dessa skor till våren och sommaren!
Mmm-mmm-mmm!!!

Dem finns på Zalando och kostar 949 riksdaler! Sök på SPM SOHO - Sneakers på deras hemsida!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns inga ord i världen som beskriver vad min syster betyder för mig. Hon är min klippa, min förebild, min bästa vän. Herregud, vad skulle jag göra utan Emma? Igår var det hennes 26 årsdag. Det firade vi med hennes himmelska matlagning. Vad jag älskar hennes mat!

Min syster är bäst. Allt hon gör för mig. Hon finns alltid där för mig. Världens finaste människa, utsidan och insidan!

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan 06:30 hämtade pappa upp mig och Anton för att åka till kyrkan och se Köpings lucia tillsammans. Jag har inte varit på något luciafirande på flera år och har verkligen saknat det. Så himla stämningsfullt och mysigt.

Efteråt gick vi till det enda (?!!) öppna konditoriet i stan för att äta frukost. Hade så gärna velat testa Skeppshandelns Stenugnsbageris frukost idag men dem öppnade inte förrän 8 och lucian var klar redan 07:20... lite besviken att det var så kort luciafirande faktiskt.

Nu sitter jag i soffan framför Nyhetsmorgon, snart dags att slå över till Musikhjälpen! Vi får se vad dagen bjuder på. Ikväll ska jag i alla fall hem till en kompis och laga falafeltaco!

Likes

Comments

En vecka "fri" från strikt diet. Alla frågar vad jag äter, vad jag unnat mig, hur det känns. Ska jag vara helt ärlig så känns det skit. Jag har sån oerhört osund relation till mat. Jag är en hetsätare av rang. Jag kan I N T E sluta när jag väl börjat. Jag mår fruktansvärt dåligt efter varje gång jag ätit något "onyttigt". Och det vet jag när jag sitter och pular i mig det. Men ändå mosar jag tills det tar slut. Känslan av att vara mätt är ångestladdat för mig. Men jag kan inte låta en chokladask stå framför mig utan att jag är där och pillar. Det här med att bara ta en godis ifrån skålen eller en kaka ifrån fatet, det existerar liksom inte i min värld. Att äta god mat och bli mätt innan maten tagit slut ifrån tallriken betyder inte att jag slutar äta förrän sista biten är borta. Jag trodde väl någonstans att jag skulle lära mig att "behärska" mig efter 16 veckor men det är snarare tvärtom. Min hud har blivit katastrofal, bara efter 1 vecka. Jag vet ju att jag får finnar, ont i huvudet och blir trött av socker. Men bryr jag mig? Nej. Jag har verkligen problem. Är det någon mer som är som jag, eller varit som jag? Vad ska jag göra...?

Likes

Comments

Vaknade 09:30 idag!!!!! Har inte hänt sen i somras! Skönt att sova ordentligt länge. Gick upp, öppnade lucka 10 tillsammans med Anton, avnjöt en Lindor ifrån Lindt sen satte jag fart in mot köket för att göra i ordning glutenfria scones! Vilken himla god frukost vi fick till! Gjorde även en till sats jordgubbssylt. Förstå, nygräddade scones med ljummen nykokt jordgubbssylt!

Likes

Comments

Jag vaknade strax innan 3 i morse och kunde inte somna om. Låg och vred och vände på mig, läste två kapitel i min bok sen bestämde jag mig för att åka till gymmet. För några månader sen hade jag A L D R I G ens tänkt den tanken. Men det var skönt att vara klar på gymmet klockan 5 och jag kunde åka hem, duscha och gå och lägga mig igen. Sov till 8:30 haha!

Jag har varit hemma ifrån jobbet denna veckan på grund av en och annan anledning. För att komma på andra tankar så åkte jag och Anton till Västerås idag för att äta lunch på Veggoköket och köpa lite blommor. Sen var det äntligen dags för det första fredagsmyset tillsammans med Anton! Första sen i somras! OM jag njuter!!!!

Ostbricka ifrån den bästa ostbutiken jag vet, Hatz deli, quesadillas med guacamole och lite nötter!

Nu börjar snart idol igen! Jag håller mina tummar sååå hårt för Hanna!!!

Likes

Comments

Jag fick precis reda på att jag kom in på 3 av de 5 kurser som jag sökt in till med start i januari! Lyckan i mig är total! Jag ska nog tillägga att jag sagt upp mig ifrån Systembolaget också. Så 29 december stänger jag för sista gången butiken. Efter årsskiftet börjar jag jobba på Guldhuset! Det känns otroligt skönt med en "nystart" 2018!

Bättre sätt att fira är väl att fynda lite på IvyRevel? I dagens lucka hos dem är det upp till 50 % på toppar! Passa på :-D
Till kvällen firas det även med ostbricka, kex och quesadillas framför idol-finalen tillsammans med min Anton <3

Likes

Comments

Igår gjorde jag en otroligt god kikärtsgryta. Det är mycket mat nu men förstååååå vad jag saknat att laga mat utifrån fantasin!

Ingredienser:
Paprikor
Rödlök
Champinjoner
Vitlök
Chili
Zuccini
Lime
Kikärtor
Kokosmjölk (jag hade lätt kokosmjölk hemma)

Det finns inget rätt och fel i denna gryta. Ha i det du gillar, krydda med valfri krydda. Jag använde mig av två förpackningar kikärtor och fick ut 3 st mål av denna "sats". Den blir otroligt god och matig tack vare kikärtorna! Jag åt grytan tillsammans med quinoa. Ett glutenfritt alternativ med högt proteinvärde!

Likes

Comments

Äntligen är jag igång och experimenterar i köket! Igår pratade jag och Anton om vad som är gott att ha på havregrynsgröten och sylt är väl en av favoriterna. Så idag tog jag tag i saken och gjorde en egen jordgubbssylt på bara 4 ingredienser!

Ingredienser:
250 g frysta jordgubbar
1 krm vaniljpulver
2 msk chiafrön
2 msk agavesirap

Såhär gör du:
1. Koka de frysta jordgubbarna mjuka.
2. Mosa jordgubbarna med en gaffel och ha i resten av ingredienserna.
3. Häll över i en väl rengjord glasburk.

Sylten håller i ungefär 1 vecka i kylskåp.

Likes

Comments

God förmiddag! Jag sitter i soffan mätt och glad efter en dunderfrukost! Åh vad jag har längtat efter frukost!
Idag gjorde jag en ny, för mig, variant på havregrynsgröt:
1 dl glutenfritt havregryn
2 dl vatten med 1 skopa proteinpulver

Toppar med:
Banan
Jordnötssmör
Chiafrön
Mandelmjölk

Innan min supergoda frukost hann jag med ett mag- och benpass tillsammans med Anton och en power walk på 1 timme. Skönt med lediga dagar som startar tidigt tycker jag!

Ha en fin tisdag allihopa <3

Likes

Comments

Igår tog Anton med mig till en restaurang, jag visste inte vilken innan. Men det blev till en av mina favorit tapasrestauranger. Och oj vad god mat vi åt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I morse när jag vaknade upp efter gårdagens brakmiddag med Anton innehållande friterat, gratinerat, ostar och vin kände jag mig lite smått ångestfylld. Skickade ett sms till pappa och fråga om han ville med till gymmet. Sagt och gjort, vi träffades utanför gymmet 20 minuter senare.
Det blev ett mage-rygg-bicepspass. Innehållande bland annat denna övningen ovan. Gravityboots! Sjukt bra och jobbig övning!

Avnjöt min första frukost på 16 veckor tillsammans med Anton sen och i eftermiddag ska vi hem till mamma och pappa på adventsmys!

Likes

Comments

16 veckor av hård träning, power walks VARJE dag och strikt kost, UTAN ”ätardagar”. 16 veckor sedan jag, den 14 augusti tog mig an denna utmaning! Vilken jäkla resa!

Jag skulle ljuga om jag sa att det har varit 16 lätta veckor. Dem har varit otroligt tuffa. Jag har inte tyckt att jag sett någon skillnad när jag tittat mig i spegeln. Man blir hemmablind. Jag har inte vågat kolla på mina förebilder förrän idag, nu när efterbilderna togs. Jag trodde inte att jag skulle vilja lägga ut dessa bilder. Men jag är stolt över vad jag lyckats med.

16 augusti
Vikt: 63,1 kg
Midjemått: 82 cm
Kroppsfett: 22,75 %

2 december
Vikt: 55,4 kg
Midjemått: 71 cm
Kroppsfett: 13,85 %

Likes

Comments

Första december, ÄNTLIGEN!
I morse öppnade Anton första luckan i vår julkalender. Bakom lucka nummer 1 gömde det sig två chokladpraliner. Min la jag dock åt sidan. Den får jag njuta av imorgon! Förstå att jag är klar då!

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och tagit helg! Skönt med ledig lördag för första gången på en månad :-) Nu ska jag städa lite för att sen plocka fram lite stjärnor och julpynt, slå på julmusik och bara mysa runt!

Trevlig fredag allihopa <3

Likes

Comments

Senaste leveransen ifrån Fitnessguru innehöll tre smaker av proteinpulver, Hazelnut spread (något nyttigt allternativ till nutella) och jordnötssmör! Jag har sett så många som toppar sin gröt med jordnötssmör och hasselnötskräm så jag bara längtar efter att få prova det själv nu!

Gröt är en personlig favorit till frukost! Jag älskar det. Brukade riva över lite äpplen och toppa med kanel. Så gott! Nu är det ju dock 16 veckor sedan jag åt någon form av frukost så ni kan ju bara gissa hur mycket jag saknar just det målet!

Likes

Comments

Jag, som många andra shoppade loss lite i fredags kan man ju lugnt säga. Jag satsade på lite nytt till "festgarderoben". 3 av 4 toppar som jag klickade hem ifrån Gina Tricot var keepers, så jag var nöjd :-)

Bild 1, 2 och 3 var de toppar som fick flytta in i garderoben. Blev tyvärr inte lika överförtjust i den svarta paljettoppen som det verkar som de flesta bloggare blivit förälskad i. Synd, men den skickade jag tillbaka.

Likes

Comments

Julpyssel! Jag kan nog inte förklara kärleken jag har för det riktigt haha! :-) I söndags julpyntade vi hemma hos mina föräldrar och idag pysslade jag ihop årets adventsljusstake och två ljuslyktor.

Här ser ni bild på min och Antons julkalender som jag gjort! Gjorde en till oss, en till min syster och hennes sambo, mamma och pappa, min vän Linnéa och hennes man :-) använde mig av toalettrullar, papper, kartong och lite färg och snöre till dekoration. Vad det finns i den får ni se den första december ;-)

Lite juldekoration i våra nya ljuslyktor/vaser. De första kottarna fick pryda dessa :-)

Likes

Comments

Ramla över denna texten här om dagen. Jag har ofta svårt att få ner mina känslor i ord. För första gången någonsin så satt någon annan ord på mina känslor. Mitt i prick. Helt och hållet. 

Likes

Comments

Slutspurten av 16 weeks of hell. En vecka kvar. Sista träningspasset i gruppen kör vi nästa lördag! Jag står i valet och kvalet till att lyxa till nästa lördag något eller om jag ska köra ÄÄÄÄNDA tills på söndag haha! Igår var jag och Anton till en stor godisbutik som ligger i Arboga och köpte en jäääkla massa godis till nästa helg i alla fall. Herregud, trodde jag skulle kunna behärska mig, men nej du. Säkert 1 kg godis plockade jag i, i en EGEN påse! Anton fick alltså plocka i en egen haha...

Såhär spenderar jag mig sista eller nästsista lördag av den här resan i alla fall. Fyndade lite nya ljusstakar på en köp-byt-sälj-sida på Facebook förra helgen. Såå himla nöjd :-)

Hoppas alla får en fantastisk lördagkväll <3

Likes

Comments

Igår var jag ut i skogen tillsammans med min syster, vovven Charlie och lilla systersonen Keyan <3 Det var så mysigt, det snöade och vi hade en liten nostalgitripp då vi var i skogen som ligger precis bredvid det stall som vi hade våra hästar i när vi var små :-)

Anledningen till att vi gick ut i skogen var för att jag har fått för mig att jag vill ha massa kottar att julpynta med här hemma. Och det känns så himla onödigt att köpa dekorationskottar när det är fullt av dem i skogen! Vad jag inte visste innan var att man måste torka kottarna så att dem "öppnar" sig. Annars är dem slutna och ganska tråkiga.

Bild 1 är innan jag tokart dem i ugnen och bild 2 är efteråt.

För att torka kottarna så gör man följande:

1. Lägg kottarna i ett bad i slasken så att de värsta smutsen försvinner.
2. Låt kottarna torka på tidningspapper, jag lät dem göra det över natten.
3. Sätt ugnen på 200 grader och lägg kottarna på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
4. "Rosta" dem till du tycker att dem har öppnat sig tillräckligt.

Jag kommer sätta snören på några och ha dem i vår julgran, dekorera ljuslyktor. Visar när det blir aktuellt :-)

Trevlig torsdag önskar gammelfarmor-Linn haha!

Likes

Comments