HeaderMitt liv är fulländat nu, köpte det här igår och jag är redan beroende. Det är så jäääävla kuuuul. Sen köpte jag ringar och strumpor också men det är inte så intressant haha. Hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry att jag inte har bloggat, är typ dödssjuk haha. Men här kommer vad jag tycker om att göra på fritiden och en nytagen bild på mig.

På fritiden gör jag inte så mycket, först går jag i skolan, sen när jag kommer hem är jag oftast så himla trött för jag kommer hem så sent. Så då brukar jag lägga mig i sängen, sätta på lugn musik, hålla på med datorn osv. Eller så ritar jag, eller spelar mw2 eller mw3. Brukar inte hinna vara med någon i veckan, om jag inte stannar i Falun. På datorn är jag ALLTID inne på tumblr, facebook, junkyard och nu för tiden på nattstad. Sitter alltid och kollar på kläder på junkyard, så mycket snyggt!! På helgerna brukar jag vara med Carro, men sen när hon är hos sin pappa brukar jag hitta på annat. Förut brukade jag tävla och spela pingis, but not anymore. Det var väl det antar jag. Sen har jag ingen nytagen bild på mig heller för jag har vart sjuk och sett förjäääävlig ut såååå, men ni får en ganska ny. 

Så var den för liten också, men skitsamma.

Vi hööööörs

Likes

Comments

HEEEJ, asså kolla. Jag gick upp imorse och fixade mig och allting, plattade håret osv och var SKIT TRÖTT. Så gick jag ner och åt frukost, så sa pappa ba: "Men lovisa, du kan ju inte gå till skolan?". FÖRBASKADE FÖRKYLNING. Asså det är ingen liten vanlig förkylning, utan det är som den värsta man kan ha typ. Börjar nästan överväga om jag har lunginflammation eller nåt för det känns som jag ska spy varje gång jag hostar. Kommer hamna efter som sjutton i skolan också, livet <3333 Sen som tröst så sa mamma och pappa: gå upp på ditt rum, vi vill inte bli smittade. Man ba TACK, TACK FÖR STÖDET. 

Jaja nog om det, har bäddat ner mig i sängen och tänt ljus och grejer och ska kolla på en film, men blir så irriterad för det går inte ens fem minuter innan jag får en hostattack, så funderar på om jag orkar gå ner till ica (som faktiskt bara ligger typ 50 meter från vart jag bor). Men det är så förbaskat kallt.. Men det får nog bli så. Men vi hörs!

Likes

Comments

Lekte i photoshop och laddade ner lite "brushes" osv, och kolla vad man kan åstadkomma. Gjorde inte så noga däremot, men det   vart bra ändå. Tyckte det var as häftigt hehe

Likes

CommentsHej, sorry för att jag inte har bloggat förrän nu. Är sjuk som ett svin och har inte riktigt lagt tanken åt att blogga. Men här är mina favoritböcker, håller på och läser den näst sista nu. (Råkade ta en paus i två år, oops) men de är så jäääävla bra. Till och med min 18 åriga storebror älskar de böckerna och han hatar att läsa. De är så sjukt bra, det är iallafall böcker om vampyrer som bor instängda på en akademi, tonåringar, kärlek, massor med action. Så sjuuuuuuukt bra! 👌👌

Likes

Comments

- Jag har ärr i ansiktet från när jag försökte raka mig som pappa när jag har liten hehe.

- Jag tycker det är as skönt att läsa, att bara koppla bort sig från världen.

- Jag älskar att rita, ännu ett sätt att koppla bort sig och bara glömma allt.

- Jag älskar att borsta tänderna för colgates tandkräm är skitgod.

- Jag har haft en fotoblogg på blogg.se för tre år sen tror jag det var, den hamnade på framsidan (wooow).

- Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande för alla killar jag har träffat har varit skit, eller så har det inte känts rätt, men jag behöver ingen pöjk för att vara glad.

- Min allra bästavän heter Carro och vi är soulmates. PÅ RIKTIGT.

- Jag har väldigt dåliga matvanor, går och små äter hela tiden och äter godis i veckan.. hehe.

- Jag kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt.

-  Jag älskar att skratta, finns ingen bättre känsla.

-  Jag är väldigt filosofisk och poetisk av mig, mamma och pappa brukade kalla mig för filosofen Visa när jag var liten för jag gick alltid runt och var fascinerad av allt och var helt bortkopplad från allting när jag tänkte på saker - vilket var ofta.

- Jag har gått på teater och spelade en mystisk tant som hette Hjärtrud.

- Jag har gått på pingis i.. tror det var 6-7 år och spelade i division 3 innan jag slutade, men kände att det aldrig var riktigt min grej och fortsatte för att jag ville ha mer tid med farsan min hahah, slutade däremot förrförra året.

-  Jag försöker vara så bra som möjligt, försöker vara det bästa "jag" som jag kan vara, alltså jag vill försöka vara så "god" som möjligt #djupt. Men jag tycker sådant är viktigt.

- Jag är jätterädd att folk ska tro att jag är elak, bitchig, en dålig person eller vad som helst. För det är jag verkligen inte!

- Min dröm är att resa jorden runt och vara gift med en snygg grek.

- Jag har min snygga vikaries snapchat från nian, och jag skojar verkligen inte när jag säger att han är snygg. Han är verkligen skiiiiiiitsnygg (!!!!).

- Jag har köldallergi, det värsta sorten. Googla det! bland det värsta som finns enligt mig, därför jag vill ut och resa. TILL VÄRMEN.

- Jag fattar inte varför ALLA, verkligen alla har börjat fangirla över beyonce på senaste tiden. För ett-två år sen var det ingen som snackade om henne. Sen helt plötsligt gick alla runt ba: QUEEN B, ÅÅH BEYONCE, MY QUEEN blablabla. Visst hon har grym sångröst och är typ hur vacker som helst på insidan och ut, men det har typ blivit en trend att alla älskar henne och typ ingen lyssnar på hennes musik? me no understand.

- Jag älskar däremot Michael Jackson, HAN är en riktig kung. Han gjorde sin grej och dog som en legend.

SÅDÄRJA, hoppas det där var några saker som ni tyckte var kul att veta. Nu tänker jag lire lite mw2 igen för jag är ledig idag också. Ha det gött!

Likes

CommentsNu har jag ätit frukost och nu ska jag lira lite mw2 och mw3 hela dagen, för jag är lediiiiig. Ha det!

Likes

Comments

Jadu, jag heter Lovisa. Många kallar mig för Lofisa. Jag är 16 år och går första året på gymnasiet i Falun, hotell- och turism. Det är jättekuuuuuul.   Jag vet inte riktigt hur jag skulle beskriva mig själv, jag är lite allt möjligt. Men är en riktig glädjespridare iallafall, glad, killhumor (dvs snuskhumor oops) , är väldigt framåt, är väldigt duktig på att säga och göra saker utan att tänka efter riktigt, snäll, hjälpsam, tacksam för aaaalllllllttttt, pålitilig, galen, konstig. Ja, asså det där är saker som typ alla skriver om sig själva och vissa brukar ju vara lite halvsanna. Men det är de inte för mig haha. 

På fritiden spenderar jag helst tid framför min dator i sängen och lyssnar på musik, spelar mw2 och mw3, äter nå gott eller är med kompisar. Som sagt är jag ganska grabbig av mig, växt upp med en två bröder och en lillasyster. Och det blev ju mycket att jag var med min storebror och försökte vara med när han var med sina kompisar när vi var små. Så jag har grabbhumor, är mer i sättet som en kille än en tjej. Och det är vad många tjejer säger som inte heller brukar vara sant. Älskar den här lite "tuffare" klädstilen, brukar oftast bli att jag köper killkläder hehe. Den där tjejiga stilen har nog aldrig riktigt passat mig eller känts rätt. Nu kommer ni tänka typ ba: men herregud, är du född i fel kropp lovisa? Haha, nej. Jag älskar att vara tjej och tjejiga saker också. Det är det som är så jävla bra. Kan älska tjejiga filmer, smink, killar osv. 

Jag har världens bästa, galna familj och bästa kompisar. Haft lite trubbel i högstadiet och ja hela skoltiden från ettan till nian med min klass för jag passade inte riktigt in där. Trivdes inte alls bra, och om man inte gör det brukar det ju inte vara så skitkul att gå i skolan och man är ju inte direkt glad hela tiden då. Men stod ut och nu har jag hamnat i världens underbaraste, roligaste, mysigaste, gulligaste och galnaste klassen som finns. Älskar hela högen för alla är så mysiga och är sig själv. + ALLA är så himla roliga.

Ja, det var väl det om mig. Vet inte vad med det finns att säga, finns ju dåliga sidor om mig också. Jag är stökig, högljudd ibland, duschar alltid upp varmvattnet och familjen goes mad osv. Men sånt behöver vi inte ta upp hehe. Jajaja, hejdå! 👋

Likes

Comments

Dag 1. Vem är jag?

Dag 2. 20 saker som ni kanske inte vet om mig.

Dag 3. Bästa boken jag läst

Dag 4. Vad jag gör på fritiden

Dag 5. Nytagen bild på mig.

Dag 6. Favorit i garderoben

Dag 7. Favorit godiset.

Dag 8. Äldsta och nyaste profilbilden på Facebook, skillnad eller ej?

Dag 9. Mina husdjur.

Dag 10. Hur jag sminkar mig.

Dag 11. Min musiksmak.

Dag 12. I min väska.

Dag 13. Min fina familj

Dag 14. Mina nördspel

Dag 15. Favorit plats.

Dag 16. Favoritfärger.

Dag 17. En random bild på mig.

Dag 18. Favorit klippet på YouTube.

Dag 19. Favorit mat.

Dag 20. Önskelista.

Dag 21. Vänner och viktiga personer

Dag 22. Får mig att garva

Dag 23. 10 bästa filmerna

Dag 24. Hiss & Diss!

Dag 25. Min stil.

Dag 26. En dag på skolan

Dag 27. Bästa vitsen

Dag 28. Nostalgihörnan

Dag 29. Förebild?

Dag 30. Valfri video.

Likes

Comments