Idag så bär det iväg, min "efterlängtade" "semester", ska iaf bli skönt att komma iväg, och förhoppningsvis släppa alla tankar som gäller vintern. Sen när jag kommer hem är det fullt ös som gäller, inte en lugn stund kan man ju tro. men först 3-4 dagar i det varma Toscana, Gavoranno för att vara precis. Mamma fyller 60 bast så hela familjen ska ner. Sen när jag kommer hem ska jag upp till älsklingen som fyller år, ska bli underbart med en helg hos dig. Allt blir så mycket lättare när du är i nerheten. Puss och Hej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

var på Takida igår på nöjes i karlstad riktigt bra måste jag säga=)

Likes

Comments

Sådär då var min sista dag på Mio avklarad.. slutrea är rätt skoj ändå=) och imorgon bär det av till Hishult för Möbelmässa... fria groggar och massa utemöbler, finns inget bättre=) och på fredag blir det Takida på Nöjes i Karlstad, med älsklingen, tobbe, robin och kanske lite mer av fixgården crew:)

Likes

Comments

Nu har jag tillbringat hela sommaren i Åmål, och nu börjar det lida mot sitt slut, ska bli jävla skönt att slippa denna "stad" faktiskt... trivs inge vidare här, plus att jag vill mest bara vara med Malin i vilket fall som helst.. men hoppas att det löser sig i vinter. Ska iaf ut och resa en sväng i okt.. ska till Toscana med familjen, blir inte fel alls, behöver verkligen varva ner efter sommaren och alla jävla kärringar. känner mig inte så bra nu, men det går väl över med att jobbet tar slut, gör min sista dag på onsdag.. och på torsdag ska vi ner till Hishult på mässa, det blir gött, gåsamiddag och allt..=)

Likes

Comments

Då var deklarationen avklarad, har nu inget mer som måste göras innan jag kan åka tillbaka till Åmål, känns riktigt bra. Ska in till stan en sväng nu och se om det är något man måste köpa;) men blev lite besviken på deklarationen, såg att när jag loggade in att min chef i sälen hade skickat in fel skatteuppgifter så får inte tillbaka dom där 12000 som det stod i papprena, slutade väl på 2000 :P dumma honom:D

Fan vad trist det var i stan då, var inne i hur många butiker som helst, men hittade inte nåt. Men nu har jag iaf packat bilen så jag kan åka tidigt imorgon, orkar inte vara kvar här hemma längre.. trevligt i början, men börjar bli lite jobbigt, och irriterande nu. Behöver dessutom komma i ordning i mitt lilla hus i Åmål:D Sen kommer ju gumman på torsdag, saknar dig.

Likes

Comments

Nu är det banne mig inte mycket kvar av denna säsongen, känndes skitkonbstigt i måndags när jocke åkte hem. Rikitgt tomt här nere nu när man inte har någon rumsgranne..
får se när jag lämnar fjällen, ska iaf vara hemma till helegen den 21:a har lovat mamma att hjälpa till där hemma lite

Sen så är det ju Åmål som gäller, börjar väl jobba helgen runt den sista skulle jag tänka mig.

Likes

Comments

Har jobbat halvdag idag, det är så jäkla skönt ute.. men det blir nog ingen andra påskvecka här uppe, det finns ju typ ingen snö kvar:/  Men det är gött skönt ute. har vart nere i byn och handlat och nu sitter jag och smygsuper lite=)

 

Likes

Comments

Sådär då var allt löst.

Ska jobba i Åmål i sommar, ska jobbar på MIO och sälja utemöbler där, ska bli helt sjukt skoj faktiskt.. .skoj att göra något nytt=)  Kommer ha mycket att göra i sommar iaf, fast inget som jag inte är van vid

Göran fixade bostad åt mig idag också, en etta med kokvrå=) värsta hett:P skönt att det är löst iaf

 

 

Likes

Comments

Idag blev det klart, jag ska inte jobba en vinter till med Kjell. Han är fan helt jävla dum i huvudet.. det finns inte ett rätt på den mannen... det blir jobb nån annan stans då.

Sen var jag nere i Åmål igår och pratade med Sten. Så nu är det klart att jag ska jobba i Åmål i sommar... ska bli riktigt gött! nu är det bara boendet som saknas, men det ska inte vara några problem=D ska bli sjukt skönt att jobba där i sommar.. sen så verkar det vara ett skitskoj jobb med, sälja utemöbler.

En sommar med Robin och Bassen. och sen närheten till vännerna i Karlstad=D

 

Har hittat säsongslåten också: Discocrew - 15 år club rmx
hittas på www.discocrew.se

 

Likes

Comments

Fan har rullat på rätt bra nu i vinter. Sportloven är avklarade och bara 7 veckor kvar av säsongen.. det är helt sjukt hur fort det kan gå.

har haft en bra vecka nu iaf, fick åka lite skidor iaf, skulle ju promt snö båda mina lediga dagar, men fick trevligt sällskap sista dagen. Några tjejer som tobbe kände kom upp, så åkte med dem på torsdagen. Sen på kvällen spelade ju vår allas idol Markus Fagervall på HC så det bar sedvanligt iväg, allt för tidigt på kvällen, men vem orkar stå i kö. Love you markus.. det var en fin tillställning. Dansade och hade en toppenkväll... dock lite för lite sömn till arbetsdagen efter.. var fruktansvärt seg, men det var trevligt så det var verkligen värt det:P sen blev det en vilodag. Sen Hc på lördag med, i nyktert tillstånd. var riktigt skoj dansade hela kvällen.. riktigt bra musik=D sen leka taxi på natten.=)

Got damit!

Pussar

Likes

Comments