Första skrittur efter sjukdomen. Trött på kvällar och inte sig riktgt lik. Lite sämre aptit. Pigg idag på morgonen härlig tur!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Analysvärden visar Anaplasma el anaplasmos som det tydligen heter . Behandling insatt idag av intravenös tetracyklin i fem dagar . Han är stark och pigg trots feber . Äter m m .

Likes

Comments

Loffe har nästan 40 i feber. Inga andra symptom. Helskumt. Veterinär Warrenstein har tagit prover och vi får svar imorgon . Tyder på Anaplasma som är en akut fästingsjukdom. 4900 kr kostade första besöket och ett till om fjorton dagar. Stackars Loffe!! Nu sprack höstens planering . Han får gå kvar på Ekerö tills febern är under kontroll och vi fått provsvar sen blir det hem till Riddersvik

Likes

Comments

Longering i förrgår , lugn tur m kompisar igår och lite träning på banan idag . Trött kille som börjar få lite kraftfoder för att orka mer. Han har gått lite lätt nu några veckor och nästa vecka blir det allvar :)

Likes

Comments

Loffe har haft det bra och njuter här i sitt sandbad. Slut på detta om en vecka . Har ridit ut och ridit lite markarbete hittills

Likes

Comments

Likes

Comments

Note to self...avmaskad den 4/7

Likes

Comments

Härligt bete på Asknäs gård vid kyrkan på Ekerö. Red ett sista kort pass uppe i Sigtuna för Nina innan jag körde honom till betet. Han känns mycket starkare och rörligare i ryggen. Har en bättre ärlig bjudning nu . Nina har gjort ett bra jobb!!

Likes

Comments

Hoppning på ny anläggning som examen . Loffe skötte sig galant!!!

Likes

Comments