Sista veckorna av graviditeten närmar sig och barnrummet ståe ofärdigt.. stressen!
Tapeterna jag och Daniel var och valde ut i veckan kommer imorgon och då ska dem upp sedan är det fritt fram att börja fixa och trixa med barnrummet.
Hade aldrig föreställt mig att det är så mycket man börjat tänka på när man ska ha barn, men kul är det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är verkligen inte så glammigt man trodde att vara gravid. På något sätt så har jag ju alltid föreställt mig att man kanske mår illa de första veckorna men att allt går över- men icke!
Mår man inte illa så är ryggen kass, är inte ryggen kass så är det foglossning hit o dit.
Jag blir så trött!
Men nu är det i vilket fall 13 veckor kvar tills bebis är tänkt att komma, vilket känns som att det kommer gå jättesnabbt! Lillens rum är påbörjat, och idag börjar Daniel lägga golv därinne 😆

Likes

Comments

Om det är någonting som jag har lärt mig under tiden av min graviditet hittills så är det att folk blir automatiskt både utbildade barnmorskor, läkare och familjerådgivare när man väl kläckt ur sig att man ska ha barn.
"Du får inte äta det, tänk på det här, men sådär får man absolut inte göra!"
Allra härligast är när folk säger att ens barnmorska har helt fel angående vissa saker.

Alltså det är väl klart att folk menar väl, men det blir för mycket. Har jag väl bestämt mig för att behålla det här barnet så är jag säker på att min barnmorska kommer att berätta allt jag behöver veta som förstagångsmamma.
Om du sedan klagar öppet eller nämner hur mycket det tar på kroppen att vara gravid så är du redan där världens sämsta förälder.
nej.
Jag har nog medhåll ifrån fler preggos än mig själv när jag säger att tanken på att bli förälder första gången är så sjukt skrämmande i sig, att vi inte behöver massa skräckhistorier och viktigpettrar som helt plötsligt vet bättre än barnmorskan, som säger åt oss hur vi ska göra osv.

Likes

Comments

Ja, alltså poängen med att jag kommer att skriva lite smått då och då är väl egentligen att jag ska hålla lite bättre koll själv på vad jag gör, då veckorna och framförallt dagarna flyger iväg nu när det är så mycket på gång.

Men för att du ska förstå någonting av det jag skriver så kan jag gå igenom situationen lite snabbt och lätt!
Den 15 juli är det tänkt att våran lilla bebis ska titta ut till oss, men innan dess är det otroligt mycket kvar att ordna och även att köpa.
1:a Mars flyttade vi in i ett litet hus utanför Göteborg, närmare bestämt Landvetter.
Och från dag ett har vi i stort sett inte gjort annat än att renovera.

nu får vi se vad det blir utav det här!

Likes

Comments

Hello!
Alltså det var faktiskt svårt att välja barnvagn.
kollade på en massa vagnar som liknade varandra och hade sig och så många finesser men valet var inte självklart, tills vi hittade denna godingen på Babyproffsen i Sisjön.
Jag älskar att köra den (även om jag inte hunnit testa med bebisen i) och den är både lätt att plocka isär och ihop.
Cybex Priam är the real deal- för oss :)

Likes

Comments