Header

Hej allihopa om nån fortfarande läser den här bloggen, vill bara lägga ut att nu oavsett vad alla säger och allt annat så bryr jag mig inte, jag har tagit beslutet om att flytta ner till Nybro(Kalmar län) nu i sommar oavsett om jag har stöd för det eller inte, jag tänker inte stå still och vänta på att saker ska bli bra här uppe, jag behöver en omstart, visst jag kommer sakna många fina människor här uppe dock inte platserna, jag vill härifrån och trots att tex min mor och hennes man ser det som ett svek och en flykt så är det inte det de handlar om, jag vill bort helt enkelt och bort ska jag, inget kan stoppa mig nu, skolan kommer att skrivas över så jag skickar över betygen jag fått och börjar om 1an i Kalmar, det här handlar inte om att jag vill bli av med min familj eller någon av alla vänner som jag har kvar, det blev bara för mycket tillslut, så jag har tänkt jobba klart nu så jag har lite pengar i slutet av sommarn sen packar jag mercan och far neråt oavsett om jag eller nån annan ska köra så kommer det att hända, jag har bestämt mig och som sagt så kommer inget kunna stoppa mig nu.
Jag kanske har bråttom iväg och har tänkt fara långt, men jag följer mitt hjärta och inte min hjärna denna gång, jag skiter i vad alla säger och börjar om mitt liv, nu är det jag som väljer och jag som styr, jag har makten för vad som kommer att hända i framtiden och jag vet att jag klarar det här och kommer att lyckas.
Always follow your heart, even when other people tell you it's the wrong thing to do<3

Likes

Comments

Ja då sitter man här i sitt fittvarma jävla rum och håller på att dö!!! Hatar detta, varför ska det vara så jävla varmt hela jävla tiden!!? börjar bli förbannat less på det..... Men ja vafan ska man göra? Jo! Jag ska lägga mig och sova i den förbannade frysboxen!!!! Hde gärna bott i den! Fuck off!!! Ska fan gå och dö i boxen nu då!!!

Likes

Comments

Jaja tar väl första inlägget då.. Hade en blogg här men den är nu borta av nån dum jävla anledning, fan vad jag hatar när sånt händer, jävla skit Nattstad, kanske bara borde hålla mig på Blogg.se.... Men vafan fuck them jag orkar it, kan ju lika it göra nått annat än att klaga på dom så... Men skitsamma :) funderade ändå på att göra det här till en gnäll blogg där jag klagar på allt jag it tål.. >:) <3 men jaja fuck you hejdå <3

Likes

Comments