Godaften guys n girls ❤️
Dagens indlæg skal handle om dating og hvordan man takler de forskellige situationer.

1. Du skal ikke være bange for online dating.
Jeg har tidligere haft en profil på tinder, og folk havde da også nogle holdninger omkring det. Jeg vil sige, at appen er hvad du gør den til. Jeg havde brug for at finde en udenfor mit netværk og som var "min egen person" som ingen andre kendte til. Tro mig, du lærer dig selv rigtigt godt at kende ved at fortælle om dig selv til en ny person. Jeg fandt ud af hvad jeg kunne byde på, og hvad jeg egentlig ville have i en partner. Tinder er ikke fuldkommen håbløst, ofc møder du ikke din prins på første date, men jeg mødte min søde kæreste Morten der, så hold ud og lad vær med at nøjes.

2. Hold din telefon under bordet!
Intet er mere irriterende end en person man prøver at komme ind på, og så er telefonen bare imellem. Hav den i lommen, og hvis din date er så forfærdelig, så sig du skal nå afsted til et eller andet - i dont know, men hvis du vil virke interesseret så hænderne på bordet og pay attention.

3. Lad vær med at tænke på hvilke emner i skal snakke om.
Bare snak med daten helt normalt, jeg fortalte altid hvad jeg havde lavet den dag osv - ligesom man gør med sine venner og veninder. Det man altid siger "vær dig selv", jeg prøvede så meget at være mig selv, også spørger jeg bare til sidst på daten hvad hans førstehåndsindtryk var af mig, og om det har ændret sig. Jeg ved bare, at hvis han ikke følte det store for mig, så var jeg mig selv og kunne lede videre efter en der syntes jeg var vidunderlig.

4. Hvis ekskæresten stadig skriver og deres breakup var hårdt for personen du dater - RØD ALARM.
Intet er værre, end at du virkelig falder for denne person, og eksen kommer ind i billedet, se tegnene før dit hjerte bliver knust. Husk at passe på dig selv, og så fuck om han er sød, hvis han er videre var hun slet ikke med i billedet. Hvad nu hvis de bare er venner? Ja, altså nu er det jo bare min mening, men hvis han har været sammen med en pige i flere år, og deres breakup var virkelig hårdt for ham, og de stadig er venner.. Så er jeg bare ikke ligefrem on, jeg føler mig usikker og i en akavet position.

5. Sex på første date?
Det er en virkelig svær en, jeg siger bare altid til mig selv "hvis du er i tvivl, then dont", du får nok chancen igen, og hvis ikke, er du heldig at have stoppet dig selv. Hvis aftenen bare er perfekt, der bliver slået gnister og du tænker "skal jeg eller skal jeg ikke??", følg dit hjerte, måske sige til daten, at du ikke er klar på sex, da du er bange for han ikke er interesseret i dig efterfølgende.

6. Hvad skal man skrive efter en vellykket date?
Jeg gav daten noget tid, for så kunne han skrive først. Hvis ikke det var tilfældet, så skrev jeg bare noget i denne retning "tak for idag, det var virkelig hyggeligt, du virker sød". Jeg ville nok ikke spørge om en second date, da man jo lige skal vide om han havde det på samme måde osv.

7. Hvad skal man tage på?!?
Det kommer an på vejret selvfølgelig, men jeg elsker at blotte min lækre hud. Du skal bare have det du føler dig komfortabel i, også må du finde ud af om daten kan lide det eller ej. Hvis daten følte jeg viste mig for meget og hvad ved jeg, så skulle han ikke regne med at se mig igen. I am who I am, som sagt vær dig selv! Men gør noget lidt ekstra ud af dig selv, så daten kan se du har gjort lidt ekstra for hans skyld.

8. Lyt til datens fremtidige planer!
Det er særdeles vigtigt at du lytter med der, for måske passer i slet ikke sammen? Vil han have børn? Vil han giftes? Leder han efter en kæreste eller er det bare hyggens skyld han dater?
En rød alarm for mig var hvis han ville rejse meget eller slet ikke ville bo i Danmark. Jeg har fået knust mit hjerte et par gange af nogle der skulle rejse, det havde bare hængt ved, og ligeså snart jeg hørte ordet var jeg løbet. Jeg ved godt det nok ikke var det smarteste, men jeg skulle også passe på mig selv.

9. Kend dine grænser.
Jeg tænker nogle gange tilbage til mine forfærdelige dates, og tænker "hvorfor gik du ikke?!". Jeg var engang på date med en der sådan... Ja hvordan skal jeg forklare det... Halv kritiserede mig? Han havde en skarp holdning til min tøjsmag og synes jeg grinte for meget osv. Det var en mærkelig date, og jeg ville ønske jeg bare gik istedet for at skulle lytte på sådan noget pis. Du lærer af dine fejl, så den tager jeg bare med i bagagen.

10. Fuck distance!
Jeg har virkelig haft det sådan, at jeg er ligeglad om min store kærlighed var i Sverige, på fyn eller lige ved siden af. Du ved selv om det er det hele værd, og for mig var kærligheden det vigtigste. Vær åben og forvent ikke det helt store i starten, da du måske bliver skuffet. Det er nok dyrt at se hinanden, og i ser nok ikke hinanden så ofte, men at savne hinanden kan også give forholdet liv.

Jeg har prøvet, så godt jeg nu kunne, at lave dette indlæg. Det er vildt personligt, og håber ikke i har ændret jeres syn på mig.

Loco Coco xoxoxo

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


Hugo Boss Jour, Hugo Boss Nuit, Origin Ginzing,
Dot Marc JacobsMonki JacketSony a5000

Jeg har været på besøg i min barndomsby, Fuglebjerg, det er en lille provinsby hvor der ikke ligefrem sker så meget. Min mor fik et lille besøg og vi tog i biografen og så filmen 'Inferno' - virkelig god synes jeg selv. Der behøver ikke altid ske det helt store når jeg er på besøg hos min mor, elsker også bare når der er tændt op i pejsen og man hygger på sofaen med slik og gode serier. Min mor har altid forkælet mig lidt, eller forkæle er måske lidt hårdt sagt, men gaver blev der aldrig sparet på. Hun vidste jeg ønskede mig disse ting, så ville hun gerne give mig det, da jeg nok aldrig selv får købt det. 

Jeg vidste lige så snart jeg så jakken, at jeg var vild med den. Den minder lidt om noget jeg engang så Supreme havde lavet, og det virkede meget cool. Jakken kunne også fåes i en lidt længere version, men jeg lignede bare et lille monster med den på. Den er dejlig varm, og synes den er stilet på en casual måde. Jeg har rigeligt med jakker faktisk, men intet i den farve eller stil - så hvorfor ikke 😏
Min mor så mig prøve den, og sagde hun gerne ville betale for den - damn mom ❤️ 


Min samling af parfumer er ikke i nærheden af min mors, den kvinde har alt for mange. Jeg tror jeg har en særlig duft jeg går efter, da jeg godt kan dufte at alle de parfumer jeg har er lidt... Ja ved ikke hvordan jeg skal forklare de dufte haha, men føler der er en rød tråd imellem dem. Jeg er virkelig glad for Hugo boss, Versace, Miss dior, Gucci, Donna Karan New York and so the list goes on.

By the Way, idag fik jeg min pakke med mit store køb fra asos, bukserne er virkelig lange like skal nok sy dem 15 cm op hahaha (ikke køb tall når du er petite). Skoene er virkelig lækre, blev virkelig bekymret da jeg har lidt større ankler, men det gik sgu. Det hele er bare perfekt, så sender ikke noget tilbage - bedste følelse!


Likes

Comments

her til aften brugte jeg denne lækre sag, det er en L'oreal maske fra serien pure clay som består af tre forskellige masker. Jeg har valgt at bruge denne da min hud trængte til lidt glød og renset de fæle hudorme jeg har i krydderen.
jeg startede med at vaske mit ansigt, for at masken kunne trænge lidt mere ind i huden, derefter smurte jeg masken på i et tilpas lag. Jeg lod den tørre i ca 10 min, og vaskede den af med en svamp for at være lidt ekstra grundig.

Du tænker nok kul og ler på ansigtet? virkelig?
im not kidding, den er virkelig god, og allerede efter 1. gang kunne man se en forandring! Jeg elsker personligt når man kan fornemme en maske virker, og her lever denne op til ens forventninger, når den er på strammer den og efterlader huden virkelig skøn.

Find den maske der passer til dit behov, og mærk forandringen. Pure clay serien er et kæmpe hit, og det er bestemt ikke overhypet, det er min mening ihvertfald.

Efter en tur med maske på skal der altid creme på!
jeg har hapset lidt af denne creme fra min herlige mor, den kvinde ejer en million ting til huden, så en tur i badeværelset kan godt tage lidt ekstra lang tid, når man vil teste det hele af.

jeg ved ikke om hvor god den helt er, da det er første gang jeg bruger den. Dog kan jeg fortælle at føles som den skal, let og luftig. Det er vigtigt med creme efter maske og ansigtsvask, da huden er tør og kan danne ekstra olie der gør huden fedtet.

Hvis du tænker mine billeder er blevet meget bedre, så er det fordi min mor har købt denne lækre sag til mig. Sony a5000, den kan alt det jeg har brug for, også har den en selfie skærm - jeg kan ikke tage billeder af mig selv uden at vide hvordan jeg ser ud, så der slap jeg for 100 klik for et godt billede. Den kostede 3000 kr i ComputerCity, og 1000 kroner dyrere i Elgiganten, så der var penge at sparer.

Jeg er helt ny i feltet omkring kameraer, så det tog en krig at forstå alle dens funktioner, derfor blev dette indlæg skrevet kl 23 istedet for kl 20. Den er faktisk ikke så kompliceret når man har forstået hvad knapperne kan og hvor man stikker laderstikket ind.

man kan tydeligt se forskel på dette billede og de andre tre, det er ikke lige så fokuseret og klar i det, dette billede er taget med en Iphone 6.

Så ja, i kan se frem til lidt bedre billeder på bloggen fremover, det er jo en fryd for øjet.

Likes

Comments

HER 1, HER 2, HER 3, HER 4

Okay jeg kunne ikke styre mig i går, efter en lidt turbulent dag- er der så noget bedre end at forkæle sig selv? (Min mor hjalp lidt til, da jeg som sagt tidligere er fattig)

Jeg har købt disse lækre ting, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har længe overvejet om jeg ville have de sko, men jeg kunne simpelthen ikke lade dem gå! De ville passe godt til et sort outfit eller den nye kjole (nummer 3). Det samme gælder det pyjamas sæt, jeg har virkelig tænkt mig grundigt over mit køb, og det er også meget bedre end de impuls køb hvor man fortryder det senere hen. Jeg elsker sæts, det er bare så cool og dette pyjamas sæt er virkelig cute med blomster og satin. Jeg har været bange for at springe ud i det, da det er en trend nu, but fuck it im in love. Glæder mig bare til postbudet kommer!

Jeg har valgt at droppe tanken omkring et andet alternativ til de gucci mules, da jeg ikke tror jeg kan gå i dem når de ikke rigtigt holder fast i ens hæl. Mama her har brug for støtte til foden, kan heller ikke gå i tynde hæle, de er så flotte! But damn it hurts 🔪.

Mit værste mareridt nu er hvis skoene ikke passer i størrelsen, eller sættet for mig til at se akavet ud. Der var udsolgt i petite så idioten her køber da bare tall - meget spændt hahaha!

Jeg skal skynde mig og gøre mig klar til arbejde, håber i alle får en dejlig dag Yay

Loco Coco xoxo

Likes

Comments

Godaften girls n guys ❤️
Jeg er helt vildt mæt, Morten min kæreste har købt sushi take away til mig, da jeg er lidt sløj og ingen af os orker at lave mad. Derefter skulle jeg da lige have Risengrød og nøj... Elsker juletiden! Brunkager, Risengrød og varm kakao med skumfiduser - yaaaaas.

Her til aften vil jeg betro jer læsere med en ting jeg har nært, nemlig flamingoer. flamingoer er mit yndlings dyr, så i vores fremtidige lejlighed skal det ses. Morten har lovet jeg godt må få en smule med det, så det er en start. Jeg har fundet disse billeder på pinterest, og damn jeg er forelsket. Jeg elsker flamingo temaet med palmer og eksotiske frugter som ananas, det giver et virkelig cool look.

Ofc må jeg ikke male alle væggene i lejligheden med flamingo tapet, men  bare små ting der let kan gemmes væk hahaha. Jeg tror jeg har en skør smag, og min kæreste er også god til at holde mig nede - så vi ikke har et fuldkommen skørt hjem.

Jeg ved at nogle folk synes jeg har mærkelig smag og er fra en anden verden. Jeg har fans der elsker det jeg har at fortælle og vil gerne se mine ideer. God bless you guys 🦄, der er altid plads til de mest mærkværdige her - girls just wanna have fun 👛

Flamingo fever forever
Loco Coco xoxo

Likes

Comments

Hey girls. Dagen idag står bare på en masse te og ikke gå ud af den varme dyne. Jeg er nemlig blevet små forkølet desværre! Det betyder one ticket to heaven, jeg vil gerne forkæle mig selv lidt med lidt tøj. Jeg har fundet disse lækre bodies på asos, de tre første er virkelig sexede - to die for! Jeg er ikke flov over, at sige jeg kun har en sort body, men når jeg har den på føler jeg mig virkelig laber - det røde ville virkelig stå godt til min hudfarve og mørke hår, så tænker det må blive til noget snart!

Camo is back, og den bodie er bare så dejlig og low key, den er neutral men stadig lidt  lyserød over den. Den passer til et fedt Street outfit, men måske også bare nogle beige/tan afslappet bukser og en lang trenchcoat (det er jo overdrevet koldt nu!). 

Jeg tænkte nummer 4 ville se cute ud i en hvid nederdel, eller en lidt mørkere pink ligesom denne HER, det giver et mere legende look, jeg kan nu meget godt lide det sådan 🌹

7 og 8 er virkelig cool til en tur i byen, jeg ville personligt godt kunne se mig selv iført dem. Den hvide er nok mere til den pige der ikke vil vise helt så meget hud, den har dog en fin detalje med cirklen og den går lidt længere ned ved udskæringen. Den sorte derimod viser alt den kan, og har en vildt fedt detalje med det gennemsigtige stof på siderne af hofterne. Jeg ville godt kunne se mig iført den bodie, med et par løse sorte bukser og sorte høje hæle. 

Et ekstra plus ved de to bodies, er at de ikke er så farverige. Sort og hvid går jo til alt, så det bliver ikke sværere at finde noget det passer til - thank god, for jeg kender godt hvor svært det kan være, at finde noget der passer sammen.

Jeg vil lave mig noget te og måske lidt risengrød hahah, laver et indlæg mere iaften - better be ready ❤️ xoxo 

Likes

Comments


Mit outfit idag var meget stille og roligt, det var trompet bukser fra Zara, bluse fra Cos, jakke fra Sparkz og rejsetaske fra Louise Vuitton. Tasken var fyldt med kage, pyjamas, makeup og tøj for at se lidt mere fyldig ud, tro mig der kan være meget i den! Vildt dejligt, elsker store tasker 👑

Idag skal jeg sove sammen med mine største fans og bedste veninder, har glædet mig helt vildt! Det var alt for lang tid siden, så idag var der mange ting at catche up. Det første vi gjorde var, at tænde for elkedelen og lave en kande te. Det er lige sæson til te igen, med hygge under dynen og lidt dejlig chokolade kage, som jeg havde med til os. Der blev også bare fyret op for hønsegården, vi griner, larmer og laver sjove bevægelser - og det er hvad der gør mig lykkelig.

Vi er lidt nogle te entusiaster, så der blev lavet lidt forskellig slags te og ikke bare kedelig picwick te. Jeg elsker te, men der skal altid lidt sukker i, og måske mælk, hvis det passer til. Vi drikker så mange kander og skruer op for hyggen, og ja vi tisser nok en million gange, om natten bliver der gået en tur eller to til toilettet, men sådan er det jo.

Aftensmaden var ikke i det fine hjørne, vi lavede nachos, yaaaaaas muy bien.

Idag blev bare en chipsyday, med nachos til aftensmad og franske kartofler med holiday dip til aftenshygge som en ekstra ting ved siden af kagen. Vi er ikke de sundeste når vi er sammen, but girls just wanna have fun 💅🏼

Hvem elsker ikke lidt lækkert mens man plejer sin hud med maske??
Jeg er en sucker for søde og lækre ting, det kan også ses lidt på min hud. Jeg tager det dog ikke så tungt, og har de dejligste veninder der hopper i hulet med mig.

Imorgen skal min ene veninde i skole, så tænker vi to andre tager i centeret og hygge os lidt imens. Det bliver bare to vildt afslappende dage med en masse pigefnidder, og det er vidunderligt.

Likes

Comments

Hey guys!

Det var Mortens store dag her i søndags, han blev 22 år og det var første gang jeg skulle fejre ham, så hvordan gør man dagen så god som muligt på en regnvejrsdag?

Dagen startede med kys og gaver i sengen, derefter tog vi ud et lokalt sted i Køge og fik lidt brunch. Jeg er typen der spiser selvom jeg er mæt for længst, så ofc fik jeg ondt i maven. 4 portioner senere spilder jeg da også lige sirup på min kjole, så der startede dagen også godt ud. Nå men vi tog så afsted til København, for jeg havde planlagt en tur i zoologiskhave! Morten var vild med tanken og vi hyggede os ekstremt meget, jeg købte også en stor paraply som vi kunne søge ly under, når vi ikke gik indenfor.

Vi brugte en del timer på at se alle de søde dyr, og jeg fik da også taget et godt billede af Isbjørnen Ivan. Han var så sød! Han svømmede over til kanten og kastede sig ud i vandet, det var virkelig sjovt at se! Morten elsker dyr ligesom mig, så vi havde det virkelig sjovt derinde.

Sidst på aftenen gik vi på Tony's madklubben, og det var virkelig oplevelsen værd! Vi kom ovenpå og det så hyggeligt ud med dæmpet lys og det hele. Der var ikke rigtigt andre end os da vi kom, men det ændrede sig da vi kom til desserten, så var der næsten fyldt op.
Maden var virkelig lækker, vi bestilte kalveinderlår med tunsovs som forret, og det var så lækkert og mørt. Derefter tog vi Tony's meatballs med linguine og en masse parmesanost! Wauw! Jeg bestilte cæcarsalat ved siden af og makaroni med sort trøffel - det hele sad bare lige i skabet! Virkelig faldet for trøffel. Desserten var praline med vanilje is og en cookie on top, jeg kan bedst lide når cookies er helt crispy, men stadig pretty good.

Da vi kom ud af restauranten regnede det ekstremt! Vi overvejede at bestille en taxa, men vi droppede hurtigt den tanke, da vi ikke kunne få fat i en. Vi skyndte os bare til busstoppestedet. Vi grinede bare i regnen, og det hele var bare så dejligt, Morten er virkelig the best i ever had,  så ville forkæle ham så meget som muligt.

Vi sluttede aftenen af med slik og hygge i sengen, jeg er den største slikmund, så tog bare lidt af det hele. Jeg er sikker på Morten havde en ligeså dejlig dag som mig, og nu er man bare fattig resten af måneden hahaha. ❤️
Xoxoxo

Likes

Comments

Jeg kan umuligt være den eneste, som har forelsket mig i de nye gucci sko. Jeg har valgt disse fire som har krammet på mig. De er ikke helt billige men de er virkelig noget for sig selv! Elsker deres nye detalje med den fine lille slange, det gør det mere kreativt og giver et super cool look. De lyserøde i metal udstråler bare "girls just wanna have fun" Jeg er en sucker for lyserød, så jeg køber snart et alternativ til dem, når pengene ruller ind igen på kontoen. 💸
Skal nok vise jer dem, når de er ankommet til mama her.
God dag allesammen! Xoxo

Likes

Comments

Gold bracelet from Louis Vuitton

hey ladies. Jeg blev 20 år her d. 6 september, den dag er jeg så heldig at dele med min mor (ja, vi har samme fødselsdag), og i den anledning fik jeg dette skønne armbånd. Jeg var virkelig mind blown, og fik det største smil, da jeg så det var en Louis Vuitton pose hun have med til mig. Helt målløs må jeg nok sige!

My makeup look for my birtday

Jeg elsker virkelig at bruge lang tid på at gøre mig fresh n fly! Min makeup var meget neutral, med brun øjenskygge og bronzer på mine kinder, hvor mine læber derimod skulle stjæle rampelyset. Et hurtigt trick til jer der hader at farven forsvinder så hurtigt, hvis i har babypuder eller bare en anden form for puder, dup det på læberne indtil de er helt matte. It really stays on forever!

Birthday dinner at Madklubben Steak

Vi havde aldrig prøvet at spise der før, så jeg bestilte bord og håbede på det bedste. Da vi ankommer kan man se den virkelig fine indretning, vi havde bord nedenunder og det var så hyggeligt. Der blev sørget virkelig godt for os, og jeg bruger så lang tid på at finde ud af hvad jeg vil have, så de kom med popcorn og vand til os. Vi tog nærmest lidt af det hele som i kan se på billedet, jeg var så mæt at jeg nærmest kunne rulle hjem!
Ps. prøv deres kartoffel puré med trøffel, jeg kan varmt anbefale den.

Likes

Comments