Godaften! 😍
Jeg ligger lige nu og putter mig under dynen, er blevet lidt små syg, så te og kanel kiks fyldes jeg op med.

Jeg har virkelig hørt så meget julemusik! Spotify har en playliste der hedder "julesange du kender". Min kæreste er blevet helt skør fordi jeg hører det på repeat hahaha, jeg var igang med at vaske op her den anden dag, og jeg elsker at høre musik og synge imens. Musikken faldte ikke i god jord, efter to timer råber han fra stuen at jeg skulle skifte musik før han blev skør Hahaha!

Så ja, jeg er i julestemning 🎅🌲🎁
Jeg har ikke glædet mig så meget til jul i nogle år, jeg havde slet ikke haft den store gejst for at komme i stemning. Det er kun november og jeg er on fire altså ⚡️⚡️

Idag tog mama og jeg en hyggelig tur til strøget, og tro mig vi har gået rundt overalt i alle butikker! Jeg skulle bare på jagt efter selvforkælelse.

Vi skulle se et lille julemarked der er ved Illum, come on der var ikke det helt store. Der manglede mere juleting og mindre maskebal og smukkeforretning som slet ikke skriger jul. Jeg blev lidt skuffet, men men men mama ved liiiiige hvordan hun skal. Vi tog på cafe Norden, og jeg fik to kager med en hjemmelavet chai latte, og hun købte også lidt lækkert til sig selv.

Ser det ikke bare lækkert ud? 😍😍
Og ja, jeg stod mega akavet op og tog billeder, skulle jo have den rigtige vinkel haha.

Jeg er virkelig ikke fotogen, men ud af 30 billeder kan mam være heldig med et "okay".
Jeg var virkelig glad over jeg fik 2 kager hæhæ, tyksak much. Det er også noget nyt de har lavet med chai latten, nu er det i en kæmpe skål istedet for latteglas, lidt sjovt still love it. De kommer kanel på toppen, og det giver den perfekte decembervibe.

Diæter er jeg ikke god til og spise sundt, jeg spiser virkelig hvad hjertet begærer.
Jeg er virkelig kun slank pga stofskiftet, også er jeg ikke altid god til at spise flere gange om dagen. Spiser to gange om dagen, for det meste.

Jeg synes virkelig Cafe Norden er et hyggeligt sted, indretningen er virkelig moderne og stilet. Elsker vægge der ikke bare er hvide, de har gjort et godt stykke arbejde.

I skal ikke snydes for et yndigt billede af grovæderen her.
Jeg skovler det bare ind, seriøst deres jordbærtærte er perfecto!!!! Elsker vaniljecremen og det hele uuuuhm.

Er julen allerede hård ved din pung? Frygt ej, jeg har fundet julepynt ideer man kan lave hjemme i stuen, uden det kræver det store beløb.

Følg med nedenunder 😏

Hvis dine gennemsigtige glaskugler mangler lidt pynt, så kan dine gamle cd'er benyttes! Det er sgu da smart hva? Synes jeg ihvertfald hahah

Tag din cd som skal være offer, klip det i forskellige størrelser og former, for at give et godt spil.

Så limer du stykkerne på kuglen, med en limpistol, tænker en limstift også kunne klare det, så nemmere bliver det jo ikke? 🎅🎅🎅

Jeg synes virkelig denne kugle er flot, jeg elsker guld pynt og den er virkelig nem at lave 💫

Alt du skal er at købe nogle skumbolde, ret sikker på det kan fåes i the flying tiger, også tegnestifter. Stik det på bolden og hav noget bånd du kan hænge det op med, thats it! 🌲🌲

Disse fine små træer er vildt nuttede, og hold fast på hat og briller... De er lavet ud af tragter fra køkkenet - ja i know! Det er jo helt vildt hahaha

Nu skal du bare have stof i lange strimler og flere stykker. For at få det der ruffle look skal du have flere lag, og når du limer dem på så krøl det så det ligner det færdige resultat. Du har et stykke træ limet under tragten, så det ligner mere et træ, med en lille stjerne på toppen og så et styks færdigt bordpynt, cute huh?

Se de her søde rensdyr!
Nogensinde tænkt hvad proppen fra dine lange vinnætter skulle bruges til? Jamen upgrade dine kastanje dyr med disse skabninger!

Du skal bare lave hul i dem så pindene sidder fast, ved ikke om en omgang lim kan bruges? Kan det sikkert, også husk den røde tud!

Endnu mere pynt lavet ud af propper, det skal man ha'!

Lidt gran, propper og et styks træ skåret til bunden, jeg synes det pynter fint og lidt mere moderne i stilen - i like it 🎅🌲🎁

Så får du fine små grantræer til pynt, så ud med de uhyggelige nisser og dansende julemandsfigurer.

Har du et for stort overskud af møtrikker? Så ville jeg personligt sige, at male/farve dem guld og lime dem sammen giver et virkelig fedt og råt look til dit julepynt ⚡️🌹

Jeg elsker pynt som er guld, thats just my style, men du kan jo ofc bare beholde det sølv eller rust og nøjes med lim og snor 💰

Rester fra dine lækre ispinde? Lav en lille kælk eller to! Lim og lidt maling hvis det trænger. Det skal jo ikke se ulækkert ud efter dine filurer eller københavnerstænger hahahaha.

De er så super fine! Koglerne pynter en del og synes det ser så sødt ud med de små farvede... Dutter? Hshaha ved ikke hvad jeg skal kalde dem, tror de hedder pompomer, men det er ihvertfald også super nemt at lave!

Elsker du duften af appelsiner i december? Tilføj det til pynten! Easy!


Jeg kunne blive ved med at finde mere hjemmelavet julepynt, men skal også have lidt søvn. Godnat guys n girls 🌹👑🌲🎁🐝 håber i kunne lide de alternativer jeg fandt og misundelige over mine kagebilleder 🍰🎂

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mange af jer kender sikkert følelsen af, at så snart bh'en er væk, kommer usikkerheden frem indeni. Da jeg var yngre troede jeg bryster skulle være runde, fyldige og sidde helt fast. Det er jo ikke ligefrem sagen for en lille en som mig. Jeg har ikke de største bryster, og det var jeg enormt usikker på dengang. Jeg lærte at elske dem og hjælpe andre piger med at elske deres. Jeg kender mange piger der stadig er usikre på sig selv, når der ingen grund er til det!

Bryster er i forskellige former og farver, nogle brystvorter er små mens andre større. Der er så meget snak omkring vores meloner, vi ser det i modeblade og porno, det har selvfølgelig påduttet os en tanke om hvordan bryster 'bør' se ud. Man skal være mere kritisk når man kigger på andre piger, specielt modellerne! For de bestemmer jo ikke dit skønhedsideal medmindre du lader dem.

Piger lige en ting, det ene bryst er aldrig identisk med det andet! Hvis jeg studere mine, kan jeg da også se en lille forskel, men sådan er det, det samme gælder dine bryn og øjenlåg. Dont try be someone else, dont try to act like someone else, just be you 💫

Jeg elsker dette billede jeg har brugt som det første, det viser meget godt forskelligheden and its all beautiful.

Kendall Jenner mine damer og herre, smiler og viser et bryst.
Jeg synes selv det er så sejt af hende! Hun bare stolt og glad for sin egen krop, nu tænker nogle af jer "det er jo klart med sådan nogle bryster", men ved i hvad? Jeg vil selv sige det handler om selvtilliden, og det med at være fuldkommen ligeglad med om andre piger kigger en i omklædningsrummet. You just show them haters!

Som sagt da jeg var mindre ville jeg have større bryster, så hvad gjorde man? Push-up... Jeg fandt hurtigt ud af den ikke gik for mig, og blev forelsket i soft bras og ingen bh at all. Jeg er blevet ret komfortabel i min egen krop, så jeg ved hvad jeg kan og ikke kan. Piger med større bryster har nok brug for mere støtte, så situationen er lidt anderledes der. Dog er større bryster heldigere med bh'er hvis jeg selv skulle sige det, jeg klæder ihvertfald ikke mange hvor en pige med mere form ville passe perfekt. So that is just life, man finder ud af hvad man kan og ikke kan.

Prøv at stå foran dit spejl efter et dejligt langt bad, kig på den! Prøv at sige til dig selv "min krop er smuk" måske hvis du fortæller dig selv det nok og virkelig tror på dine ord, derved kommer din selvtillid og indre ro. Køb noget lækkert undertøj og tøj der vil fremhæve dem! Fordi ved du hvad? De fortjener det! Let them shine bby ⭐️

Her er et billede taget for noget tid siden, jeg havde min yndlings bikini på, og tænkte jeg skulle vise den frem.

Jeg har intet imod piger der viser lidt hud - at all! Jeg er dog ikke så glad for dem der dømmer andre pga man gør det de aldrig ville ture. Hvorfor må en model vise sig og tage 100 vis af billeder med lidt tøj eller intet, når en helt normal pige ikke kan? Bare min tanke.. Så derfor har jeg nok altid været den lidt mere flashy kind of girl.

Vi har alle eller haft et hate/love relationship med vores bryster, og jeg ville ønske flere piger ville hvile mere i sin egen krop. Det er okay at kigge på en og tænke "gid jeg havde sådan et par" men du burde elske dine egne! Fortæl dine veninder dine usikkerheder og snak om det, det ville nok hjælpe at snakke om det og blive opløftet af dine soulmates. Du behøver ikke vise dem dine bryster hvis det er alt for meget for dig, men fortæl hvad du er usikker ved, og måske har hun det på samme måde? Også kan i hjælpe hinanden til at finde en ro og selvtillid.

Jeg har læst at der er nogle eksperter der mener det specielt er vigtigt for kvinder at elske sine bryster, for ifølge dem er brysterne vejen til seksualitet.

Men hvorfor er det lige præcis brysterne, der er vejen til kvindens seksualitet?
”Når vi skal tilfredsstilles seksuelt – alene eller med en partner – er det vigtigt, at vores krop først bliver åbnet op, så den er parat til at modtage. Og den bedste vej til at åbne er igennem kys, berøringer og blide kærtegn af brysterne. Men desværre er der mange kvinder, som har et mindre godt forhold til deres bryster.

Vejen frem for dem der ikke har et godt forhold til deres bryster, er at give dig selv en omgang brystmassage, med olie og det hele.. I know det lyder måske lidt skørt, men det burde virke, det er vigtigt at i ser jeres bryster som en del af jer selv, jeres kvindelighed og seksualitet. I skal arbejde med at tænke godt om jeres bryster, det skulle lærer en at kende sin krop bedre og skulle hjælpe med at åbne sig op for en anden.


Nu skal i ikke tro jeg er en freak eller noget hahaha, jeg skriver meget ordene som jeg tænker dem, så ikke altid jeg får budskabet ordenligt ud.
Elsk dine bryster, hjælp dine veninder og den omkring dig med at elske deres.
Sådan der yas wuhu, håber i havde det sjovt med dette indlæg.

Chanel xoxoxo

Likes

Comments

Ideen bag dette indlæg er at jeg, så simpelt det kan være, bare stalker nogle gude smukke og seje piger på instagram. Disse piger har bare fanget min interesse med deres personlighed og look, jeg håber lidt at de også fanger jer og lader jer forstå mit syn på disse piger jeg har udvalgt. Tro mig jeg har mange på den liste, men så lang skal indlægget ikke være, og vil vise jer nogle nye end dem man lige hører mest om i medierne.

Sarah feingold

Denne skønhed har de vildeste kindben og virkelig et vildt blik. Hun laver youtube videoer om makeup og på instagram har hun de vildeste fotoshoot. Hun er fra Frankfurt og virker virkelig down to earth.

Alexandra Sasha Markina

Denne lille russiske model, på kun 168 cm, har meget at byde verdenen på. Hun har 1 million følgere på instagram, det er ret vildt synes jeg selv. Hun er virkelig yndig og født med en meget unik kropsbygning.

Valentina Muntoni

Free spirit er 100 % hvad hun er! Hun er designer og ejer sit eget firma, hun rejser rundt og holder sin dejlige tan altid. Hun kommer fra London, men som jeg kan se på instagram er hun ikke ret meget i det grå England. Hun er vild og virkelig noget for sig selv. Jeg kan virkelig afspejle mig selv i hende, hun er meget komfortabel i sin egen krop og er ikke bange for at vise den.

Virkelig one of the kind, and i love it!

Veneda Budny

Hun er fra København og man må sige Street style is her thang. Et par fine bukser, en hvid tshirt og lidt guld her og der and she is rolling. Jeg elsker hun er ret lowkey på hendes insta, det hele er ikke bare flotte billeder, hun har sløret billeder taget med telefonen, og det gøre det bare lidt sjovere at følge med hende. Det hele er ikke så opstillet og flot, she just rocks it. Lidt en dansk Cara delevigne, dog stadig helt sin egen. Hun er også dj i sin fritid har jeg hørt lidt om, pretty cool!

Bella Hadid mine damer og herrer!

I har måske allerede hørt om denne smukke pige der er kærester med selveste the weeknd. Hun er bare så meget mere end et smukt ansigt, det virker til hun er dybere end det, ofc jeg kender hende jo ikke, but i adore her. Hun lider af borreliose, såvel som hendes bror og mor, Gigi er den eneste der ikke har det. Jeg har set og læst hvor hårdt det har været for familien og det har ramt mig, at se interviews hvor de bryder udi gråd. Jeg havde aldrig troet at Abel ville forelske sig, og slet ikke i en pige på min alder, but he did and i just love them together. Jeg ved godt hun har fået ordnet hendes næse og læber, men for mig betyder det ikke noget, hun er smuk og de har gjort et godt job. Jeg ville selv ønske jeg kunne få ordnet min kæmpe næse og mikro læber, men jeg vil hellere bruge de penge andre steder.

Jeg håber i kunne lide indlægget og jeg har allerede et nyt klar til imorgen, det bliver meget intimt, så følg med og se hvad der sker 🌹🌹

Likes

Comments

Godaften! Nu er tiden kommet til et nyt indlæg, i aften skal det handle om makeup og som lovet lidt ekstra.

Meningen var jeg skulle optage en makeup video til jer, men ærligt jeg tager hatten af for dem der kan finde ud af det. Jeg tror der går lidt længere tid før jeg bevæger mig ud i det, da jeg mangler lidt udstyr.
Problem solved! Jeg tager bare billeder af det jeg har brugt og skriver under billedet hvordan det er brugt.

Makeuppen er meget naturlig, man kan ikke rigtigt se den mørke øjenskygge over det lyse så har et andet billede fra snapchat hvor man bedre kan se det. Jeg har ingen matte læbestifter, så jeg laver bare mine egne - and i like it.

Jeg har ikke læbestift på her, da jeg havde spist aftensmad og orkede ikke rette det. Den holder ret godt, dont get me wrong, men jeg spiser nok ikke altid så pænt når der er burger og pommes på menuen.

På øjet starter jeg med at komme lidt øjencreme fra Bobby Brown. Den er vildt god og gør at correctoren og den creamy concealer bliver smurt bedre ud. Jeg er super glad for den, jeg køber den helt sikkert også når denne lille sag er færdig. Jeg fik den for... Måske 6-7 måneder? Jeg er slet ikke sikker, men jeg bruger ikke særlig meget og har nogle andre mærker til når jeg vil spare på det dyre luksuriøse.

Now to the good stuff! Jeg har seriøst de mørkeste rander under og over mine øjenlåg. Folk har virkelig spurgt mig om jeg havde mørk øjenskygge på, og jeg overhovedet intet havde på. Jeg er derfor virkelig glad for Bobby Brown, den dækker 100 % og gør jeg kan lave hvad end jeg ønsker af makeup.

Du starter med corrector (nederste billede) og det den gør at den popper dine øjne op inden du kommer concealer på. Jeg bruger farven Peach, og ja i know du tænker når du ser farven "passer den til mig??" Nej det gør den ikke, derfor er den under concealeren.

Derefter smøre du concealeren på, den er så lidt mørkere, men skaber en vildt god harmoni. I pakken er der også en pudder der er til at komme på så du ikke sveder det af. Jeg venter dog med at komme den på til efter der er transparent pudder på (kommer jeg til senere). Den farve med i pakken er så mere gul, men tro mig - du ser ikke helt tre farvet ud!

På min hud smører jeg denne lækre satan på, du kan nærmest hører engle synge! Ja, så blød bliver din hud.
Ens hud ser bare mere smooth og blød ud, hvilket gøre den klar til en lag af foundation.

Jeg synes ikke den fungere til omkring øjnene, been there done that. Hold jer til den øjencreme fra Bobby Brown, det er ihvertfald min erfaring.

Tid til foundation!
Jeg har virkelig haft det svært med at finde den perfekte farve til min hud. Denne gør det ret godt, og med min fedtede hud er det lækkert med lidt matt.

Den er ret nem at påføre, vil råde jer til altid at bruge en børste og ikke those nasty fingers.

Den ser lidt dirty ud, det er fordi der lige har været lidt makeup på afveje i mine makeuptasker, sorry ❤️

Denne er som sendt fra himlen! Hvis i ikke allerede kender til baking trenden, så skal i følge med. Denne pudder gør alt godt for din makeup, jeg kommer den på efter concealer på øjenlåget og under øjet i en trekant helt ned til mundvigen. Den kommer også på under mine kindeben, helt nede ved kæberne, og lige mellem øjenbrynene og en smule længere oppe mod midten af panden. Døjer du med en fedtet næse? Så kom lidt pudder ved næseborene og helt op til starten af øjet.

Køb det! Du vil ikke fortryde det!

Jeg har længe brugt to øjenskygger fra nilens jord, de lever op til ens forventininger, dog skal jeg sige der findes mange andre mærker der ee bedre, men de her to farver er bare perf for mig i dette look.

Først bruger jeg den lyse øjenskygge (nummer 611) og derefter kommer jeg ovenover den den mærke øjenskygge (nummer 626). Jeg blender den mærke ud så den ikke ser så kantet ud, og kommer igen den lyse på, for lidt ekstra farve, og når jeg blender kommer det også lidt på den lyse, hvilket jeg ikke ønsker. Så lys på øjenlåget og mørk rundt om.


Bronzer time!

Jeg bruger denne lækre bronzer, også fra nilens jord, på mine kinder. Den giver et godt shine og en lækker brun farve - om sommeren går jeg helt amok med den hahaha. Den er nummer 502, den er så slidt bagved at jeg lige kan skimte tallet. Igen, der findes sikkert bedre, men jeg er forelsket i denne, og køber nok lidt andet lækkert når jeg har købt alle de andre ting jeg mangler.

On the lips bruger jeg denne ukendte læbestift, jeg kender ærligt slet ikke mærket, har bare taget den fra min mors makeupsamling. Den har en dejlig brun farve, lidt til den mørkere ende, og med lidt pudder på - perfecto, matte læber!

Denne farve hedder Bois D'amour nummer 544, hvis der sidder en derude på jagt, men jeg er sikker på du kan finde lignende i Matas, det er blot hvad jeg havde liggende til højre benet ❤️

Til sidst men ikke mindst, vil jeg snakke lidt om dette mærke. Jeg går altid på jagt efter disse masker i normal og Matas, de koster kun 10 kr ca også er de ikke testet på dyr og indeholder intet animalsk - denne duftede seriøst himmelsk! Og både min mor og jeg havde den blødeste hud efter. Der er nok til tre gange i sådan en pakke, også elsker jeg skifte lidt mellem dem.

Så hold udkig efter dem og prøv den der passer til dit behov, de laver så mange forskellige varianter at du nok skal finde lige den til din hud. Jeg er særligt glad for den kærlighed mærket har for dyr. Der står en sød tekst bagerst i højre hjørne, kan ikke lige huske hvad der står præcist, men dyr er deres bedsteven. Jeg hader at tænke på hvor meget makeup og kosmetisk er testet på de små pelsede dyr, jeg tænker ikke altid over det, men det kan virkelig gøre ondt. Jeg er ligeglad om det er hunde eller rotter, intet dyr fortjener sådan en behandling.

Håber det gjorde dig lidt klogere på nogle ting, og giver dig lysten til at afprøve det, hav en godaften allesammen! Jeg får mig lige et sent fodbad også kalder sengen på mig. 🌹

Likes

Comments

Godaften guys n girls
Jeg har længe følt at mit hår er kedeligt, og trængte til en forandring. Jeg har de sidste par gange hos frisøren prøvet at eksperimentere lidt. Jeg fik lavet nogle striber i håret en gang, og det var jeg virkelig glad for, men så ville jeg også prøve en anden frisure. Det endte ud i jeg fik klippet en del af mit hår, så striberne forsvandt. Denne gang ville jeg gerne have lavet noget balayage/ombre hår, og tro mig det var svært at finde ud af hvad jeg ville have!

Det tog mig virkelig hele natten at finde ud af stilen jeg ønskede mig. Jeg ved godt frisøren ikke ville lade mig fucke det helt op, og hun var virkelig god til at lytte til mine ønsker og ideer.
Vigtigt at en frisør ved hvad man ønsker og hvad der kan lade sig gøre. Hun gav mig en masse gode råd og en god shampoo.

Jeg havde fået inspiration fra Ciara og Kim, frisøren fortalte dog at det ikke ville kunne ske første gang at få det så lyst. Det havde jeg det fint med, da silver shampoo og solen gør det lysere og mere koldt.
Jeg ville dog ikke have farvet noget oppe ved min hovedbund, da jeg ikke ønsker udgroninger, og er glad for min naturlige hårfarve der.

Det tog 3 timer og det var som en evighed! Var så nervøs og spændt!
Her er det endelig resultat, man kan ikke rigtigt se striberne i håret hos frisøren, men der er noget spil i håret og en lækker overgang.
Jeg er selv vildt tilfreds, og ved det kun bliver bedre fra nu af. Næste gang hos frisøren får jeg lysere striber i, og hvem ved hvad jeg finder på hahaha.

Føler dette look er mere råt og det klæder mig godt, så ja godaften ❤️

Likes

Comments

Godaften guys n girls ❤️
Dagens indlæg skal handle om dating og hvordan man takler de forskellige situationer.

1. Du skal ikke være bange for online dating.
Jeg har tidligere haft en profil på tinder, og folk havde da også nogle holdninger omkring det. Jeg vil sige, at appen er hvad du gør den til. Jeg havde brug for at finde en udenfor mit netværk og som var "min egen person" som ingen andre kendte til. Tro mig, du lærer dig selv rigtigt godt at kende ved at fortælle om dig selv til en ny person. Jeg fandt ud af hvad jeg kunne byde på, og hvad jeg egentlig ville have i en partner. Tinder er ikke fuldkommen håbløst, ofc møder du ikke din prins på første date, men jeg mødte min søde kæreste Morten der, så hold ud og lad vær med at nøjes.

2. Hold din telefon under bordet!
Intet er mere irriterende end en person man prøver at komme ind på, og så er telefonen bare imellem. Hav den i lommen, og hvis din date er så forfærdelig, så sig du skal nå afsted til et eller andet - i dont know, men hvis du vil virke interesseret så hænderne på bordet og pay attention.

3. Lad vær med at tænke på hvilke emner i skal snakke om.
Bare snak med daten helt normalt, jeg fortalte altid hvad jeg havde lavet den dag osv - ligesom man gør med sine venner og veninder. Det man altid siger "vær dig selv", jeg prøvede så meget at være mig selv, også spørger jeg bare til sidst på daten hvad hans førstehåndsindtryk var af mig, og om det har ændret sig. Jeg ved bare, at hvis han ikke følte det store for mig, så var jeg mig selv og kunne lede videre efter en der syntes jeg var vidunderlig.

4. Hvis ekskæresten stadig skriver og deres breakup var hårdt for personen du dater - RØD ALARM.
Intet er værre, end at du virkelig falder for denne person, og eksen kommer ind i billedet, se tegnene før dit hjerte bliver knust. Husk at passe på dig selv, og så fuck om han er sød, hvis han er videre var hun slet ikke med i billedet. Hvad nu hvis de bare er venner? Ja, altså nu er det jo bare min mening, men hvis han har været sammen med en pige i flere år, og deres breakup var virkelig hårdt for ham, og de stadig er venner.. Så er jeg bare ikke ligefrem on, jeg føler mig usikker og i en akavet position.

5. Sex på første date?
Det er en virkelig svær en, jeg siger bare altid til mig selv "hvis du er i tvivl, then dont", du får nok chancen igen, og hvis ikke, er du heldig at have stoppet dig selv. Hvis aftenen bare er perfekt, der bliver slået gnister og du tænker "skal jeg eller skal jeg ikke??", følg dit hjerte, måske sige til daten, at du ikke er klar på sex, da du er bange for han ikke er interesseret i dig efterfølgende.

6. Hvad skal man skrive efter en vellykket date?
Jeg gav daten noget tid, for så kunne han skrive først. Hvis ikke det var tilfældet, så skrev jeg bare noget i denne retning "tak for idag, det var virkelig hyggeligt, du virker sød". Jeg ville nok ikke spørge om en second date, da man jo lige skal vide om han havde det på samme måde osv.

7. Hvad skal man tage på?!?
Det kommer an på vejret selvfølgelig, men jeg elsker at blotte min lækre hud. Du skal bare have det du føler dig komfortabel i, også må du finde ud af om daten kan lide det eller ej. Hvis daten følte jeg viste mig for meget og hvad ved jeg, så skulle han ikke regne med at se mig igen. I am who I am, som sagt vær dig selv! Men gør noget lidt ekstra ud af dig selv, så daten kan se du har gjort lidt ekstra for hans skyld.

8. Lyt til datens fremtidige planer!
Det er særdeles vigtigt at du lytter med der, for måske passer i slet ikke sammen? Vil han have børn? Vil han giftes? Leder han efter en kæreste eller er det bare hyggens skyld han dater?
En rød alarm for mig var hvis han ville rejse meget eller slet ikke ville bo i Danmark. Jeg har fået knust mit hjerte et par gange af nogle der skulle rejse, det havde bare hængt ved, og ligeså snart jeg hørte ordet var jeg løbet. Jeg ved godt det nok ikke var det smarteste, men jeg skulle også passe på mig selv.

9. Kend dine grænser.
Jeg tænker nogle gange tilbage til mine forfærdelige dates, og tænker "hvorfor gik du ikke?!". Jeg var engang på date med en der sådan... Ja hvordan skal jeg forklare det... Halv kritiserede mig? Han havde en skarp holdning til min tøjsmag og synes jeg grinte for meget osv. Det var en mærkelig date, og jeg ville ønske jeg bare gik istedet for at skulle lytte på sådan noget pis. Du lærer af dine fejl, så den tager jeg bare med i bagagen.

10. Fuck distance!
Jeg har virkelig haft det sådan, at jeg er ligeglad om min store kærlighed var i Sverige, på fyn eller lige ved siden af. Du ved selv om det er det hele værd, og for mig var kærligheden det vigtigste. Vær åben og forvent ikke det helt store i starten, da du måske bliver skuffet. Det er nok dyrt at se hinanden, og i ser nok ikke hinanden så ofte, men at savne hinanden kan også give forholdet liv.

Jeg har prøvet, så godt jeg nu kunne, at lave dette indlæg. Det er vildt personligt, og håber ikke i har ændret jeres syn på mig.

Loco Coco xoxoxo

Likes

Comments


Hugo Boss Jour, Hugo Boss Nuit, Origin Ginzing,
Dot Marc JacobsMonki JacketSony a5000

Jeg har været på besøg i min barndomsby, Fuglebjerg, det er en lille provinsby hvor der ikke ligefrem sker så meget. Min mor fik et lille besøg og vi tog i biografen og så filmen 'Inferno' - virkelig god synes jeg selv. Der behøver ikke altid ske det helt store når jeg er på besøg hos min mor, elsker også bare når der er tændt op i pejsen og man hygger på sofaen med slik og gode serier. Min mor har altid forkælet mig lidt, eller forkæle er måske lidt hårdt sagt, men gaver blev der aldrig sparet på. Hun vidste jeg ønskede mig disse ting, så ville hun gerne give mig det, da jeg nok aldrig selv får købt det. 

Jeg vidste lige så snart jeg så jakken, at jeg var vild med den. Den minder lidt om noget jeg engang så Supreme havde lavet, og det virkede meget cool. Jakken kunne også fåes i en lidt længere version, men jeg lignede bare et lille monster med den på. Den er dejlig varm, og synes den er stilet på en casual måde. Jeg har rigeligt med jakker faktisk, men intet i den farve eller stil - så hvorfor ikke 😏
Min mor så mig prøve den, og sagde hun gerne ville betale for den - damn mom ❤️ 


Min samling af parfumer er ikke i nærheden af min mors, den kvinde har alt for mange. Jeg tror jeg har en særlig duft jeg går efter, da jeg godt kan dufte at alle de parfumer jeg har er lidt... Ja ved ikke hvordan jeg skal forklare de dufte haha, men føler der er en rød tråd imellem dem. Jeg er virkelig glad for Hugo boss, Versace, Miss dior, Gucci, Donna Karan New York and so the list goes on.

By the Way, idag fik jeg min pakke med mit store køb fra asos, bukserne er virkelig lange like skal nok sy dem 15 cm op hahaha (ikke køb tall når du er petite). Skoene er virkelig lækre, blev virkelig bekymret da jeg har lidt større ankler, men det gik sgu. Det hele er bare perfekt, så sender ikke noget tilbage - bedste følelse!


Likes

Comments

her til aften brugte jeg denne lækre sag, det er en L'oreal maske fra serien pure clay som består af tre forskellige masker. Jeg har valgt at bruge denne da min hud trængte til lidt glød og renset de fæle hudorme jeg har i krydderen.
jeg startede med at vaske mit ansigt, for at masken kunne trænge lidt mere ind i huden, derefter smurte jeg masken på i et tilpas lag. Jeg lod den tørre i ca 10 min, og vaskede den af med en svamp for at være lidt ekstra grundig.

Du tænker nok kul og ler på ansigtet? virkelig?
im not kidding, den er virkelig god, og allerede efter 1. gang kunne man se en forandring! Jeg elsker personligt når man kan fornemme en maske virker, og her lever denne op til ens forventninger, når den er på strammer den og efterlader huden virkelig skøn.

Find den maske der passer til dit behov, og mærk forandringen. Pure clay serien er et kæmpe hit, og det er bestemt ikke overhypet, det er min mening ihvertfald.

Efter en tur med maske på skal der altid creme på!
jeg har hapset lidt af denne creme fra min herlige mor, den kvinde ejer en million ting til huden, så en tur i badeværelset kan godt tage lidt ekstra lang tid, når man vil teste det hele af.

jeg ved ikke om hvor god den helt er, da det er første gang jeg bruger den. Dog kan jeg fortælle at føles som den skal, let og luftig. Det er vigtigt med creme efter maske og ansigtsvask, da huden er tør og kan danne ekstra olie der gør huden fedtet.

Hvis du tænker mine billeder er blevet meget bedre, så er det fordi min mor har købt denne lækre sag til mig. Sony a5000, den kan alt det jeg har brug for, også har den en selfie skærm - jeg kan ikke tage billeder af mig selv uden at vide hvordan jeg ser ud, så der slap jeg for 100 klik for et godt billede. Den kostede 3000 kr i ComputerCity, og 1000 kroner dyrere i Elgiganten, så der var penge at sparer.

Jeg er helt ny i feltet omkring kameraer, så det tog en krig at forstå alle dens funktioner, derfor blev dette indlæg skrevet kl 23 istedet for kl 20. Den er faktisk ikke så kompliceret når man har forstået hvad knapperne kan og hvor man stikker laderstikket ind.

man kan tydeligt se forskel på dette billede og de andre tre, det er ikke lige så fokuseret og klar i det, dette billede er taget med en Iphone 6.

Så ja, i kan se frem til lidt bedre billeder på bloggen fremover, det er jo en fryd for øjet.

Likes

Comments

HER 1, HER 2, HER 3, HER 4

Okay jeg kunne ikke styre mig i går, efter en lidt turbulent dag- er der så noget bedre end at forkæle sig selv? (Min mor hjalp lidt til, da jeg som sagt tidligere er fattig)

Jeg har købt disse lækre ting, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har længe overvejet om jeg ville have de sko, men jeg kunne simpelthen ikke lade dem gå! De ville passe godt til et sort outfit eller den nye kjole (nummer 3). Det samme gælder det pyjamas sæt, jeg har virkelig tænkt mig grundigt over mit køb, og det er også meget bedre end de impuls køb hvor man fortryder det senere hen. Jeg elsker sæts, det er bare så cool og dette pyjamas sæt er virkelig cute med blomster og satin. Jeg har været bange for at springe ud i det, da det er en trend nu, but fuck it im in love. Glæder mig bare til postbudet kommer!

Jeg har valgt at droppe tanken omkring et andet alternativ til de gucci mules, da jeg ikke tror jeg kan gå i dem når de ikke rigtigt holder fast i ens hæl. Mama her har brug for støtte til foden, kan heller ikke gå i tynde hæle, de er så flotte! But damn it hurts 🔪.

Mit værste mareridt nu er hvis skoene ikke passer i størrelsen, eller sættet for mig til at se akavet ud. Der var udsolgt i petite så idioten her køber da bare tall - meget spændt hahaha!

Jeg skal skynde mig og gøre mig klar til arbejde, håber i alle får en dejlig dag Yay

Loco Coco xoxo

Likes

Comments

Godaften girls n guys ❤️
Jeg er helt vildt mæt, Morten min kæreste har købt sushi take away til mig, da jeg er lidt sløj og ingen af os orker at lave mad. Derefter skulle jeg da lige have Risengrød og nøj... Elsker juletiden! Brunkager, Risengrød og varm kakao med skumfiduser - yaaaaas.

Her til aften vil jeg betro jer læsere med en ting jeg har nært, nemlig flamingoer. flamingoer er mit yndlings dyr, så i vores fremtidige lejlighed skal det ses. Morten har lovet jeg godt må få en smule med det, så det er en start. Jeg har fundet disse billeder på pinterest, og damn jeg er forelsket. Jeg elsker flamingo temaet med palmer og eksotiske frugter som ananas, det giver et virkelig cool look.

Ofc må jeg ikke male alle væggene i lejligheden med flamingo tapet, men  bare små ting der let kan gemmes væk hahaha. Jeg tror jeg har en skør smag, og min kæreste er også god til at holde mig nede - så vi ikke har et fuldkommen skørt hjem.

Jeg ved at nogle folk synes jeg har mærkelig smag og er fra en anden verden. Jeg har fans der elsker det jeg har at fortælle og vil gerne se mine ideer. God bless you guys 🦄, der er altid plads til de mest mærkværdige her - girls just wanna have fun 👛

Flamingo fever forever
Loco Coco xoxo

Likes

Comments