Header

Whaat? Så fik jeg lige et job på OC. Original Coffee. I den store på Illum rooftop. Jeg skrev simpelthen en uopfordret jobansøgning som deltidsungarbejder (altså under 18 år).


Men hvad laver jeg så?

Jeg står for at servere kaffe, sandwich og alt det vi har deroppe. Så står jeg i opvasken. Det er vildt fedt og man får meget servicekontakt. Det er 7 timer hver weekend, så det er krævende men ellers er jeg meget tilfreds.


Kunne du tænke dig et job men er under 18 år?

Har en facebookgruppe, som hedder "Unge under 18 søger job", du anmoder og jeg accepterer. Der er alverdens opslag om forskellige steder der tager unge under 18 år ind. Kom og vær med.

Husk at følge min Instagram: @Katrineloa, der opdaterer jeg nemlig om alt med blog og andre fede events. https://www.instagram.com/katrineloa/ 

Likes

Comments

Her er mine tanker på det seneste på alt mellem himmel og jord.

HEY PIGER OG DRENGE


Det er godt nok et stykke tid siden. Hurtig forklaring: skriveblokade og faldende læsertal.

Det er faktisk vildt svært at slå igennem uden nogen forbindelse til kendte eller andet. Det er lidt som skuespillerbranchen her i bloggerverdenen. Hvis ikke du er i familie eller bliver omtalt skal du selv søge læsere. Uden at virke desperat. Jeg har virkelig været udfordret i forhold til hele tiden at ville overgå mig selv. Især i forhold hvem jeg har mødt som Emilie Briting og Olivia Brenting, hvor jeg har fået nogle af deres seere ind på min blog. Men sandheden er at det er såååå svært at få fat i de store bloggere eller influencers. Det har stoppet mig, da jeg ikke kunne overgå mig selv i den forstand.

Likes

Comments

Hej dejlige læsere

Så er det endelig weekend! Den første weekend i 9. klasse for mig. Mange starter først i næste uge, så jeg er lidt jaloux. Men jeg tænker ferie eller weekend, har man altid brug for en fyldig start på dagen. Så her er mine yndlingsbrunchsteder i hele København.


Veganske og sunde morgenmadsbrunches og pandekager

På første billede ser i de to lækre, sunde morgenmadsvalg man har hos Souls på Østerbro. Der er lækre bananpandekager og jordbær, derudover en brunchtallerken og acai bowl som er fyldt med smoothie, frugt og chiafrø.


Stor luksuriøs brunch buffet

Jeg har skrevet om denne cafe før, men Cafe Moccador på Frederiksberg (lige ved Frb. Centret) har en lækker weekendbrunchbuffet med bl.a. søde pandekager, røræg og pandekager. Derudover har de læææækre appelsinjuices og søde iskaffer. Den tallerken på andet billede er dog en brunchtallerken som man kan få enhver hverdag.

Vælg dine favoritter og få dem serveret i små skåle

Begge billeder ovenover er fra den samme dag. Min veninde Lea og jeg gik forbi denne væg på vej over til Cafe Tænk. Så var der lige et lille photoshoot. Cafe Tænk ved Nørrebro og Frederiksberg har en hyggelig brunch. Konceptet går ud på du vælger et antal af ting du vil have og derefter krydser f.eks. 5 eller 7 ting af på en seddel. Eksempler kan du se på billedet, vafler, tomater og yoghurt.

Det er præcis det samme koncept på de næste to cafeer!

Amagers lækre brunch med sunde drikke

Denne cafe ligger ved Amager, nær metroen heldigvis. Wulff og Konstali har lækre vafler og chiagrød, tilmed lækre energiske juices til. Man vælger mellem 5 og 7 styks, dermed krydser man en seddel af og får en lækker brunch.


Nørrebros mest trendy cafe med lange køer

Møller kaffe og køkken er den ultimative brunchcafe på Nørrebro, de gør lige lidt ekstra ud af maden og lidt ekstra ud af priserne hehe ;) Til gengæld for den lidt dyrere brunch smager det ekstra godt.

Flottenheimers brunchtallerken

Flottenheimer har virkelig været alle unge pigers instagoal i år. De har en lækker brunch med rimelig pris. Frugt og grønt dominerer og jeg er selv meget glad for det, så det er klart et plus. Et bræt med små anretninger og god stemning inde og ude er helt klart hvad jeg foretrækker.


Original's eksempel på morgenmaden

Original Coffee vinder også på udsigten, så er de primært også en kaffebar. Men jeg blev ellers mæt. da jeg på Illum Rooftop fik hvad i kan se på det andet billede. Simpelt og mættende.


De næste brunch cafeer jeg kommer til at besøge er Cafe Livingstone ved Søerne på Østerbro og Mad og Kaffe på Vesterbro


Kom snart igen!


- loaloa

Likes

Comments

Hey skønne læsere


Her får i snapshots af noget af den lækre mad og drinks jeg har fået i ferien!

Jeg spiste brunch med min far ved Frederiksberg Centeret, cafe moccador med en vildt lækker iskaffe.

Jeg var på Papirøen med min veninde Silje, og vi sad ved kajen med lækre mojitos og kartoffel/pesto og mozarella/tomat pizzastykker.

For nogle dage siden var jeg med min veninde Uma Luna hos Rue Verte som er en indretningsbutik med et hyggeområde med palmer hvor man kunne gå ind fra Joe and the juice som var i den anden ende af butikken. Meget instaworthy!

En af regnvejrsdagene i København tog min veninde Asta og jeg til Yoburger og spiste.


Kom snart igen!


- loaloa

Likes

Comments

Hey piger og drenge


En lille opdatering mens jeg er i Portugal, hvor jeg desuden får købt lækreee vintage trends som jeg ikke kan vente med at blogge om snart. Bl.a. Mine acne solbriller med hvid kant.


Jeg tænker på om jeg skulle starte en serie om min Instagram for tiden. Hvor jeg forklarer om to af mine indlæg og historien bag. Desuden også snakke med andre gode instagrammere.Men her er lidt af mine gode billeder, fra tidligere altså. Og som i kan se er kaffe en nødvendig ting.


Kom snart igen!


-loaloa

Likes

Comments

Hej skønne læsere

SÅ blev jeg sgu 15 år. Det var et dansk sommervejr med både regn og sol.


Jeg havde inviteret 15 af mine gode, tætte veninder til en hyggelig fest. Der var mange der var vildt cool og kom uden at kende nogle andre end mig. Heldigvis svingede folk vildt godt.


Jeg brugte navnekort på bordet med polaroid kameraet. Derudover havde jeg lemonade som punch i en bowle. Som mad fik vi søde miniburgers - kaldet sliders. Og desserten var pink slik og udhulede ananas med udskåret frugt.


En virkelig fed og vellykket dag med mine bedste, dejlige veninder


Kom snart igen


- loaloa

Likes

Comments

Året siger konfirmation i 8. klasse.

Mens alle mine veninder siger ja til Gud, siger jeg ja til sushi.


Sticks er en favorit og nu leverer de også til konfirmationer!

Jeg holdt min nonfirmation i et lokale på Toldboden, det kan anbefales! Vi fik mad fra Sticks N Sushi, da mange i min familie er vegetarer var det et oplagt valg.


Det var lækkert og vellykket.

Likes

Comments

Hej følgere og læsere


Som i måske kan genkende mønsteret fra Elle Style Awards, men der var jeg med min veninde @ditteburmeister. Vi fik goodiebags og gik endda live på min instagram: @katrineloa (link på teksten)


Der var de lækreste sluch ice drinks med smag af rødvin og derudover jordbær med hvid chokolade, blomstermix tilsat også for at give et fint, enkelt finish.


Det var derudover sindssygt billigt, nederdele for 40 kr og 100 kr. Det var de kendte, der donerede tøj.


Goodiebags var bare en fantastisk afslutning på aftenen. Med både Elle blade, vand, hårpudder, neglelak og postkort.Fik jeg nævnt at eventet var GRATIS og foregik i H&M på Strøget?


Kom snart igen


- loaloa

Likes

Comments

Hey smukke piger og drenge


Jeg er faaaaan af pools, så et besøg hos Skodsborg Kurhotel Spa og fitness var lige hvad jeg havde brug i starten af ferien. Der er et eller andet luksuriøst ved et lyseblåt bassin.

Der er så mange muligheder for at svømme rundt, slappe af og endda drikke i deres lækre spa i Skodsborg, nogle stop væk fra Ordrup og Hellerup med s-toget.

Helt klart et besøg værd, efter en small menu fra Selfish sushi på Nørrebro


Kom snart igen!


-loaloa

Likes

Comments

Hejsa mine skønne læsere 

Jeg var til det fedeste event, ELLE style awards med min veninde @DITTEBURMEISTER og derudover mødte vi to bloggere jeg tidligere har omtalt her bedsteveninderne @MARTHAMARIA @ELVIRAHOLMBERG. Jeg SKAL med næste år, og håber på at blive inviteret.


Se snapshots længere nede <3

Kom snart igen!


- loaloa

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey alle


Så for et stykke tid siden slog jeg mig ned på cafe Henckells for at mødes med Martha.

Hun var lige kommet hjem fra Paris og havde vintageshoppet nogle antikke og unikke fund med hjem. Personligt er jeg vild med tøjstil, som er anderledes end min egen. Det er vildt inspirerende og får mig lyst til at prøve nyt.


Cafeen Henckells er både billig og velsmagende. Man kan sidde udenfor og få en ismilkshake.

Og med Marthas smil ved min side, cyklerne på gaden og en milkshake i hånden er jeg godt rustet til en fed tirsdag!


pssst... tjek søde @MarthaMaria bloggen for at læse hendes indlæg


Kom snart igen


- loaloa

Likes

Comments

Burger locations

Yoburger ligger på den fede gade, Gothersgade. Der er faktisk to. Men den jeg var på, er ved Kongens nytorv i et område, jeg BARE ER VILD MED!


The food

Maden kan man købe hver for sig, eller i en menu for 100 kr cirka. Det gør jeg altid. Køber en menu.

Burgeren smager godt, men den er meget hyped så sænk forventningerne lidt. Men selve stemningen gør, at man glemmer, at salaten smager lidt tørt. Ellers er det vildt lækkert, især de der pommes frites er sååå lækkert

OG der pant på sodavanden, yay haha!


Eventyrteater- og piger

​​​Som nogle af jer måske har læst er jeg blevet optaget på Eventyrteatret til denne sæson, som er min første. Undervisningen foregår i Gladsaxe, men er desværre kun i 3 måneder og slut nu. Der er en utrolig god stemning derude, og man går en gang om ugen i 3 timer med drama, dans og sang. Jeg har fået nogle virkelig søde veninder, f.eks. de to piger på billederne. Nogle jeg næppe ville have mødt selv: @katrinestrangholt og​ https://www.instagram.com/sofie_hansgaard/


Thanks for succes

Likes

Comments

Københavns fine cafeer byder på kaffe, kakao og juice.  Billederne er alle fra min instagram @katrineloa
Cafe Nutid                                                    Sankt Peders Stræde 1, 1453 København K http://cafenutid.dk/FAR's DRENG                                      Ny Adelgade 7, 1104 København K http://www.farsdreng.com/

Zaggi's Coffee                                        Frederiksborggade 43, 1371 København K https://www.facebook.com/zaggiscoffee/
Cafe No. 24                                                     Falkoner Alle 24, 2000 Frederiksberg https://www.facebook.com/coffeetwentyfour/
Atelier September                  Gothersgade 30, 1123 København K http://www.atelierseptember.dk/

Likes

Comments

Emilie Briting og jeg mødtes på en cafe for at snakke om hendes Instagram. Masser af andet bliver nævnt

Dagen, vejret og mødet
Emilie og jeg mødtes i regnvejret på Nørreport, hvorefter jeg havde tænkt at det kunne være hyggeligt at slentre ned ad gaderne. Men uheldigvis blev min pels drivende våd:/

Cafe Dan turrel
Cafeen var i den dyre ende på Store Regnegade. Den havde fine bål udenfor og lækker kakao med den lækreste chokoladesauce. Deres pommes fritter var lækre og billige!

Instagram profilen
Jeg hørte en af mine gode veninder sige: "Emilie Briting har bare den cooleste instagram"!
Det synes jeg også selv, så det syntes jeg skal med i indlægget.

Hun har en måde på at gøre sine billeder personlige, retro og unikke. At have en sans for farver og sammensætning er vigtigt. Det kan give dig tusindvis af følgere.

Tjek hendes egen blog på nouw ud: @EmilieBriting

Kom snart igen
- loaloa

Likes

Comments

I Second Wardrobe i Egeade, fandt jeg denne fede leopardjakke og forstod pludselig trenden blandt bloggerne. For den er da helt vildt fed. Jeg har aldrig kunne bære jakker elegant som gik til knæene, men denne kunne jeg pludselig godt.


IIIH hvor er det fedt, den hænger stadig i butikken, da jeg ikke lige har pengene til den, og det jo lysner mere og mere op.

Her er to billeder fra Nouw Magazine, hvor @elizabethgodsk og @copenhagenstories følger den populære trend. Og ser forrresten vildt godt ud!

Likes

Comments

Jeg er blevet lidt småforelsket i denne gade. Dens udstråling og sommerlige stemning tiltrækker mange mennesker. Lær gadens cafeer og fine moments at kende

YOBURGER er virkelig slået igennem, jeg er helt til falds for deres lækre bokse med burgers og pommes.

Der er en "superkiosk" og masser af cafeer! Et kæmpe plus er også at den ligger ved Kongens Nytorv Metro st.

Lot #29 er den fineste butik, som minder lidt om ganni og zara i stilen.

Likes

Comments

Mangler du nogle nye shoppingsteder eller butikker? Er vintage eller secondhand også lige moderne? læs med her:

Billede taget af den talentfulde Johanna Nielsen, instgram: ssmokingcamera.

Det populære secondhand tilholdssted, episode. Læs mere om det i indlægget.

Skjulte butikker nær Strøget

episode: meget trendy genbrug, en sidegade fra New Yorker på Strøget. Der er alt fra dynejakker og levi's. Den fede, slidte københavner streetstyle. Larsbjørnsstræde 8, 1454 København K


wasteland: tæt på episode, sælger fede champion- og metallica t-shirts. Vildt fed stemning. Studiestræde 19, 1455 København K

København K: endnu en secondhand i samme stil i samme kvarter, som de to andre nævnte. De er så søde derinde, men personligt er det sværere at finde noget til min smag derinde. Studiestræde 32, 1455 København K


Røde kors: Ligger også i nærheden. Hvis du elsker at snuse rundt og finde billige, eksklusive fund så skynd dig derover. Vestergade 2B, 1456 København K


Rude: En butik ved Torvehallerne, den er ikke secondhand, men ikke så kendt. Adidas bukser og basic trøjer sælges derinde. Længere over mod Dronning Louises Bro er der dog lagersalg fra butikken med tilbud for hele butikken som regel 200 kr stk eller 100 kr stk. Frederiksborggade 25, 1360 København K


Tag kort eller kontanter med, de har ikke mobilepay!


Kom snart igen!


- loaloa

Likes

Comments

Der er fundet et nyt populært bloggingspot. Det er et must for alle bloggere at tage derhen og selvfølgelig tage et billede til instagram på vejen.

@MARIAKRAGMANN var også på besøg, hvor hun havde denne fine ponchostrik på

@JosefineHJ havde det fedeste tøj på, da hun besøgte cafeen, og fik en takeaway kop.

@NATALIECBJ kom hele vejen fra Aarhus for at smage kaffen.

@SimoneChristiane skrev på sin blog med en bloggerveninde.

@Kirsaamalie fik taget et billede med sine veninder ved indgangen.

@Tinamarias har lagt en cool effekt på billedet, hvor hun har en casual, fed overgangsjakke på.

Adresse: Sankt Annæ Pl. 11, 1250 København K

Åbningstider: 9-18, 7.30-19 (tjek ekstra om den er åben i påsken)

Tlf. nr.: 31 21 66 11

Priser mellem 30 kr og ca. 90 kr

Likes

Comments

Det blev fredag og et bloggermøde skulle igang. MJ coffee på Gothersgade sørgede for lækker kaffe og CphVIbes for den gode stemning.

Fredag skulle jeg mødes med de to piger, der står bag Cphvibes. De var supersøde, og vi klikkede fuldstændig:Vi snakkede hurtigt om uddannelse, deres begyndelse og små shoppingsteder. Vi gav hinanden tips til næste vintageindkøb og personlige stil.


Lidt om Cphvibes

Lige nu går de to piger i folkeskole og er 15 år. De vil gerne tage en businessuddannelse og gå på det samme gymnasium i Hellerup. De er vildt talentfulde og formår at skille sig ud. Derudover er de åbne og søde, samtidig med at de er jordnære. Det er en perfekt kombination. Det er ikke sidste gang vi ses!

Læs mere om vores dag på @Cphvibes


​Lidt om MJ Coffee

​Det er en supersød cafe nær Kongens Nytorv, Gothersgade helt præcist. Man kan sidde udenfor, og det er det læækreste med bare en lille smule solskin. Priserne er i den lidt dyre ende: 46 kr for en caramel latte og smoothies er også cirka den pris. Men hvis du kan lide stemningen, så er det pengene værd!


Kom snart igen

- loaloa

Likes

Comments

Lækre billeder med korte tekster fra hverdagen og spændende projekter:

Surpriseeeeeee!

I flere måneder havde jeg sammen med nogle piger planlagt en

fødselsdagsfest til en af mine virkelig gode veninder.

Vi var på Cafe A! Dér fik vi frozen drinks med smag af lemonade, og derefter

den klassiske burger: The American. SIlje fyldte 15, så vi fejrede hende godt.

Personen bag @MyYouth


At mødes med Marie, som var så sød og en stor inspirationskilde for mig var rigtig hyggeligt. Vi mødtes på en af mine stamcafeer: Sha Baz Øster93.

Vi snakkede om emner, trends og blogging. Hvordan slår man igennem? Hvordan kan man skille sig ud? Hvad er målene? Og meget mere.


Vi sad udenfor, da man næsten ikke kunne nænne at sætte sig indenfor i så godt vejr.

En iskaffe hver og godt vejr var bare ekstra lækkert!1. aprils byttemarked

På Rådhuspladsen var der det årlige byttemarked, som jeg selvfølgelig skulle med til. Med en kaffe i hånden<3


Senere var jeg til danseaudition på Eventyrteatret, og derefter på hyttetur med min klasse i Noras Minde.


Kom snart igen
- loaloa

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I forhold til blogging, er jeg vild med pastelpink. Kaffe med lyserøde kopper var så bare perfekt, da jeg besøgte en bestemt cafe på Østerbro ved vandet:


Toldboden med den lille cafe

Efter skole smuttede jeg på Kafferiet, da vi for en gangs skyld fik fri kl 13 hvilket er enormt tidligt. Jeg var endda så heldig min far lagde ud for en drik. Det var en anelse dyrt, 35-40 kr for en cafe latte og macaroon for 12 kr.


Finde festlokale

Jeg holder ikke konfirmation men holder istedet en stor 15-års fødselsdag. Der skulle jeg finde lokale med min far. Vi endte med at finde det her fede lokale i nærheden af cafeen og det var altså derfor jeg var på cafe i nærheden.

Stemning

Der var virkelig hyggelig stemning på cafeen. Alle de små ting gjorde det fedt og gav den lidt et anderledes udtryk. Plus man kunne sidde udenfor hvilket var et kæmpe plus for mig!Likes

Comments

Aarhusianerne er faktisk ret gode til indretning af byen Aarhus. Jeg er selv fan af det meget lyse tema der er her.

Jeg, som københavner har svært ved at forestille mig at en anden by i Danmark overhovedet kan komme i nærheden af Københavns stemning og fine gader.


Retroguld vintagemarked

Jeg vandt to indgangsbiletter til et vintagemarked ved navn retroguld og 1 kilo tøj, som svarer til 200 kr på retrogulds facebook. Dermed var min mor og jeg nødt til at tage derover. Da det også er min mors barndomshjem havde hun heller ikke noget imod det.


Stemning og sidegader

Jeg kan godt lide Aarhus' stemning, den er hyggelig og man føler sig meget tryg ved at gå rundt, også om aftenen. Det er så fedt at lege turister i sit eget land og opleve nye ting. Skynd jer derhen, og nyd sommervejret!


Kom snart igen!

- loaloa

Likes

Comments

Vejret bliver langsomt bedre, så man skal straks søge til den nærmeste altan. Det gjorde jeg sidste lørdag med min veninde, @ditteburmeister. Hun har lige fået altan og der ligger en føtex i nærheden. Læg to og to sammen, så kan i gætte hvad der skete:


Inspired Ingredients

Vores brunch bestod af mange madvarer, men stadig hurtigt at lave og kan købes i almindelige supermarkeder, hvilket vi var så heldige at have tæt på os.Jordbær og appelsiner var på tilbud, derudover færdiglavede pandekager, innocent juices, croissanter på dåse (det lyder vildt mærkelig, men hold op de smager godt!) og ellers kaffe.

Så er den vigtigste ingrediens: puder, dyner og god udsigt


ELLE Style Awards

Efter maden, tog vi Dittes macbook og bestilte nogen af de sidste biletter til ELLE style awards. Så nu skal vi ud og finde fint tøj. Der er link på elle.dk's forside til biletter og information. Der kommer et indlæg om det efter 23. maj kl 21.00 hvor det foregårude i DR byen, vi glæder os super meget!

Likes

Comments

En videblogger, også kaldet youtuber Olivia var et skønt selskab til en cozy søndag. Flottenheimer stod for brunch og derefter tog vi i butikker for at finde inspiration til foråret.


Cafeen med lækker brunch til 135 kr

Når jeg tjekker min Instagram er Flottenheimercafeen altid det første der dukker op på mit feed. Den er så hyped, jeg blev nødt til at foreslå den til Olivia som heldigvis var med på den, da vi mødtes allerede kl 11 søndag morgen. Billederne viser hvad den store, fotogene brunch bestod af.

Forårets farver og trends

Farven rød har virkelig slået igennem i slutningen af vinteren, og Olivia er ret sikker på, den trend fortsætter samtidig med at cowboystoffet kommer tilbage på hylderne, altid et sikkert valg. Monki er yndlingsbutikken for Olivia, deres nye kollektion er lige kommet ud og den hørte jeg flere gange om, til mødet. Samtidig er Zara gået igang med flagrende ærmer, som er fed!


Raw and red outfit

Olivia havde den fedeste, røde jakke på som spicede hendes ellers sorte outfit, bestående af sorte "working pants" med vidde og en sort hættetrøje. Accessories er jo vigtigt, så den frynsede taske med frynser og velour sammen med nøglehalskæden gav et fedt, råt udtryk.

Cheap fashion tips

Olivia fortalte, at hun var blevet helt vild med genbrugsbutikker og især wasteland, der ligger ved de to andre secondhandbutikker episode og københavn k. Ellers tippede jeg hende om en masse forårsmarkeder, der skal besøges bl.a. tradono flea market, veras market og byttemarked 1. april på Rådhuspladsen!

Likes

Comments

Regnvejrsdage skal udnyttes til cafebesøg og nye mennesker. En blogger ved navn Elvira og jeg mødes til kaffe. Se de lækre billeder her:


Bloggeren @elviraholmberg mødtes ved vinduespladsen på Atelier september til en lækker bloggerkaffe. Da billederne blev ekstremt fede er teksten kort og der er masser af billeder. Det sker ofte når to bloggere støder sammen, og vi havde så god kemi, derfor titlen med elektricitet<3


Cafeen

Atelier september ligger ved Kongens Nytorv, det var Elvira der foreslog den. Den er lidt over normale cafepriser, ligger i den dyre ende af cafeerne tæt ved yoburger. Der var det fedeste marmorbord som Elvira spærrede til os, da hun kom først. Det var spændende, da kaffen ankom i skåle, så tjek den stærke og fotogene kaffe ud!


Outfits og mode

Hun havde den fedeste lyserøde trøje med flagrende ærmer, som i kan se på billederne. Vi bestilte hver en cafe latte, jeg havde mit røde adidassæt, jeg endelig havde fuldendt. Derefter tog vi i magasin du nord, da der er mulighed for at tage de fedeste billeder af små detaljer, og så hørte vi en masse om hinandens stil.


Likes

Comments

Få tiden til at gå med lækre events og finurlige ideer i foråret 2017.


Mens jeg går og venter på sommer, kommer solen frem og det bliver forår. Forår er en kold, men dejlig måned. Bliv opdateret med de kommende events og ideer ved at læse her:


- Christiania er et sted jeg altid har hørt om men aldrig har været

- Lære at lave lækre forårsruller, fordi det er forår

- Veras Market er som altid på Papirøen, tjek deres facebook og find datoen til det næste tøjmarked

- Sams bar er en karaokebar, der vil jeg så gerne hen, karaoke er noget af det sjoveste

- Male noget med teknikken med "melted crayons"

- Ofelia plads er sat i stand til københavnerne, så picnic skal der til!

- Axeltower skybar åbner, så det skal testes

- Kirsebærtræerne springer ud, så jeg skal ud til Bispebjerg kirkegård og se de smukke blomster

- BIkinibody med appen "7 minutes challenge" som er gratis og daglig

- Tivoli er en favorit og så med churros til.

- Morgenmad på altanen med dyner og brunch

- Karnevalsparaden 14. maj er en påmindelse om sommer

- Tage til Feminas kvindeløb

- Distortion begynder lige før sommermåneden juni kommer, så kom til musik og drinks med et par venner under armen. Det kan kun blive godt <3


Kom snart igen!

- loaloa

Likes

Comments

Over en kop kaffe fortalte copenhagenshopper mig om de kommende forårstrends og deres start på bloggen, og tips til nybegyndere:

Jeg mødtes på cafe no. 11 tæt på Nyhavn med de to 16-årige piger, som står for bloggen @copenhagenshopper. Her er hvad vi fik talt om:


Begyndelse på bloggen

Emma og Mathilde startede deres blog på nouw efter at have haft den på bloggersdelight i en alder af 13 år, de kom hurtigt på toplisten. "Fordi at der ikke var store bloggere på nouw, havde vi hurtigere succes" fortæller de.

Tip! Man skal have 20.000-30.000 følgere for at kunne få agent og sponsorer. Man skal også lære at sige nej, og kunne se sig selv reklamere for den vare sponsoren tilbyder.


Nude forårsfarver og små detaljer

Bloggerne skal snart begynde at shoppe ind til forårstøj. Disse to satser på de lyse "nude" farver sammen med gul og orange. "Vi prøver begge at få farver mere ind i vores tøjstil og matche det med vores sort-hvide tøj".

Tip! Dén lille detalje, der kan gøre et outfit helt unikt er et bælte eller er par solbriller, fortæller copenhagenshopper.


Fremtiden om 10 år

De to piger fra copenhagenshopper ser sig selv boende i København som naboer med to lækre tvillingekærester. Også en fed lejlighed i New york og sommerhus på en varm ferieø. Derudover har de et tøjmærke, deres store drøm er nemlig at have et fælles tøjmærke, måske ved navn copenhagenshopper?


Kom snart igen!

- loaloa

Likes

Comments

Det bedste ved sommeren er at den bringer lækre, friske frugter med. Sidste år var mange med på trenden med smoothie bowls og i år er acai bowls slået igennem. Læs mere nedenunder:


Køb dem her:

Man bliver hurtigt tiltrukket af søde frugter og de er samtidig sunde, en perfekt morgenmad! Granatæblekerner, jordbær og kokos. De steder man kan købe det som det ses her på billederne er GRØD, SKYR ORIGINAL & Union Kitchen.


Gør det selv:

To af billederne er min mors kreationer. Det er ret nemt at anrette og lave selv.

Du skal blende en smoothie af eget valg, putte det i en skål og derefter pynte med diverse nødder og frugt.

Få evt. inspiration til pynt på billederne længere oppe!

Likes

Comments

Fastfood & fashion. Det at vandre rundt i Københavns gader er noget af det bedste. Men det er vigtigt at kende en hyggelig cafe, når maven rumler og benene er ømme. Her er min 5 tips til fem spisesteder i København.


YOBURGER, Indre By

En lille butik med lidt over ti siddepladser er virkelig slået igennem i år. De har en menu med sodavand, pommes frites og burger for ca. 90 kr. De er søde derinde og maden smager klassisk lækkert. Helt klart et besøg værd!

Adresse: Nørregade 2, 1165 København K

Åbningstider: 11-22


Illum rooftop: Originial Coffee

Midt på strøget er københavnernes favorit. Man kan se ned på menneskene og butikkerne mens man drikker en kaffe latte med en cookie. Det er hurtigt blevet mit tilholdssted sammen med mange andres.

Adresse: Illum, Østergade 52, 1100 København K

Åbningstider: 10-22


Souls, Østerbro

De har en fantastisk vegetarisk burger. Tjek menukortet online, da de har bestemte tidspunkter de serverer frokost og brunch. OBS! husk at det meste mad er vegetarisk.

Adresse: Melchiors Pl. 3, 2100 København Ø

Åbningstider: 10-22, 10-21.30


Jagger, Vesterbro

Endnu en hyggelig burgercafe, dog meget større end yo. Der kan man få flæskestegsandwich og klassisk burger. Der bestiller man også en menu bestående af en bolle, en dip og pommes. Den ligger derudover i den hyggelige del af Istedgade.

Adresse: Istedgade 62, 1650 København V

Åbningstider: 11-22


Fætter Fætter, Nørrebro

På en sidegade til Nørrebrogade ligger den sødeste og gladeste toastbutik. Der kan man både få toast, iskaffe med sirup til 25 kr og "dressed up avocado", se billedet af den nedenunder. Jeg skynder mig derover så snart der kommer en lille smule solskin.

Adresse: Griffenfeldsgade 17, 2200 København N

Åbningstider: 11-23, 11-20

Likes

Comments

Instagram@katrineloa