Hey bloggen <3

Da jeg var 14 år, tændte jeg min først cigaret. Den dag jeg gjorder det var jeg helt nede, jeg fik af vide af mine venner, at det måske ville hjælpe mig lidt. Så selvfølge prøvede jeg det. Første gang jeg gjorder, viste jeg faktisk ikke helt hvordan man gjorder, og hvad man skulle gøre. Men samme dag, fandt jeg ud af det. Det gjorder så, at jeg har røget lige siden. Men fandt faktisk ud af, at det hjalp mig med, at slappe af. Hvilkede har hjulpet mig den dag i dag.

Da jeg var helt lille, syntes jeg rygning var klamt. Fordi jeg ikke viste hvad meningen var med det, og hvorfor folk gjorder det. Jeg havde altid fået af vide, at det ville gøre skade på en og, at man ville få kræft osv. Men det er også rigtigt. Jeg tror, at dem der ryger, - enten gør det for, at være seje. Ellers os er det fordi, de har det svært, og har nogen ting og kæmpe med.

Den dag i dag har jeg faktisk fortrudt, at jeg er startede på at ryge, men det kan jeg ikke lave om på det nu, når jeg er ude i nogen situationer, hvor jeg ikke rigtigt ved hvad jeg skal af mig selv. Hjælper det mig faktisk, at ryge. Det syntes jeg personligt er klamt, at tænke på.

Men hvorfor stopper jeg så ikke bare? - jeg stopper ikke med, at ryge lige forløbet, da jeg stadig har en masse ting og kæmpe med. Så uden rygning i mit liv lige nu, ville jeg ikke kunne holde ud. Når jeg sidder og ryger, tænker jeg en masse ting igennem. Selvfølelig kunne jeg også gøre noget andet, i stedet for, at ryge. Men jeg har ikke fundet en anden løsning til, at slappe af.

Rygning betyder meget i min hver dag, og det har det gjort de sidste to år. Min familie har meget i mod jeg ryger, men ærligt kan jeg ikke gøre noget ved det lige nu. Fordi, at det er den eneste måde, for mig til at slappe ordenligt af.

Jeg skriver det her indlæg for, at komme ud med hvorfor jeg startede. Det her er ikke for, at få jer til at ryge, tværtimod. Hvis man starter på, at ryge. Skal man altid huske, at der kan være konsekvenser. Husk altid, at følg dit hjerte. Og være ligeglad med hvad andre tænker, om de beslutninger du tager.

Kys Laura

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen <3

Det her brev, skrev jeg til min far, da jeg var helt nede. Det er ca. to uger siden, at jeg sendte det. Det skal lige siges, at jeg ikke ser min far. Min far betyder alt i hele verden for mig, han gjordt nogen ting ved mig. Der gør, at jeg ikke ser ham. Det er min far og jeg savner ham. - Jeg skrev det til til mig far for, at komme i kontakte med ham. Men uden hel, har nemlig intet svare fået. Hvilket ødelægger mig meget. Mig og min far, har været meget igennem sammen. men for et år siden, stoppede vores kontakt til hinanden.

Kære far!

Jeg undskylder virkelig på den måde jeg har være over for dig :/ ville ønske jeg kunne få dig til at se på mig! Jeg kan ikke klare flere smerter! vil bare mærke dig ved min siden igen.. jeg fortryder jeg sagde alle mulige ting! Jeg ville ønske du kunne tilgive mig, jeg græder virkelig tåre for dig stadigvæk. )`: Også selv om de er lang lang lang tid siden, vi sidst har ses! Jeg forstår godt du føler dig sviget og trådt på, men det har jeg også følt! Men, jeg vil med glæde tage alt skylden! Men jeg mangler dig i mit liv! – har slet ikke mere glæde ved livet mere, når jeg ved vi er uvenner. )`: Ville ønske du bare havde hørt på mig! Det var ikke med vilje det skulle være endt sådan her, men sådan blev de åbenbart. :`( Men du skal i hvert fald vide at jeg elsker dig mere end noget andet. Og jeg vil altid vente på dig, uanset hvor lang tid det er. )`: Også selvom du ikke vil se mig i øjnene lige nu, efter det jeg har gjort! Som har ødelagt alt mellem os. Kan stadig huske den tid vi havde sammen, jeg savner virkelig tiden med dig! Du vil virkelig være savnet for livet, savner dig nu, og har savnet dig i lang tid. )`: - Er virkelig ked af alt det her! Du må virkelige undskylde, min tåre løber tid ned af mine kinder, hver gang jeg tænker på dig! Seriøst! du var der virkelig for mig, selvom jeg virkelig kunne have gjort de værste ting! Selvom jeg var negativ konstant! Men du støttede mig i alt, og hjalp mig, uanset hvad jeg havde rodet mig ud i! Så var du der, og det er det verden bedste far gør! )`: jeg ville aldrig glemme dine vidunderlige kys (da jeg var lille, og fik dem)– dine kram – armen bare din stemme! Din stemme gjorder et eller andet ved mig! Som bare kunne få et smil på mine læber. :`( Vil gerne si´ undskyld, vil gern´ sige jeg er en nar! Jeg trådte på dig imens du lå ned og det må du undskylde. )`:

Far hør her, uanset hvor meget du hader mig, vil du altid være min far. Lige meget om du vil det eller ej! Vi har begge to et kæmpe, og mener virkelig kæmpe temperament, som vi bliver nød til at stå inden for. Far jeg elsker dig! og jeg ved at du også elsker mig. Selvom du nok ikke vil indrømme det.

Undskyld endnu engang, håber du en dag vil tilgive mig.

Kys Laura

​Kys Laura

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen til mit første blogindlæg!

Mit navn er Laura Nørgaard Wiese, og jeg er 16 år gammel. Jeg er bosat i Slagelse, som ligger på Sjælland.

Jeg har lavet denne blog for at komme ud med et budskab. Med henblik på at alle ikke kan være perfekte, at livet ikke altid er lige nemt - og at man ikke kan for serveret alt på et sølvfad! Jeg skriver udelukkende af mine egne erfaringer. Jeg kommer til, at skrive om mit eget personlige liv. De ting jeg har kæmpet med, og stadig kæmper imod. - min blog kommer ikke kun til, at indeholde "problemer". Men også en masse oplevelser, mode og livstil.

Jeg håber, at I vil følge med

​Kys Laura

Likes

Comments