​Asså denna bilen. Gash. Så snygg min absoluta drömbil. Den kostar ju dock lite mer än 1 å en halv miljon och den är dessutom törstig som som jag vet inte vad. Men min stora dröm är i alla fall att någon gång i mitt liv kunna köpa en sådan å absolut minst få köra en. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några favoriter just nu. Känner dock att jag ahde kunat länka ganska många mer. Har en sån skön lista just nu och ett sånt skönt musik flow. 

Likes

Comments

Detta var dagens outfit. Simpel och otroligt skön. Tröjan köpte jag ny igår på XXL. Fastnade så för den. Skönaste tröjan jag köpt och den gick på 499kr.

Likes

Comments

Hellu, Jag har verkligen fastnat för denna typen av T-shirtar. Tycker dom e sjukt snygga. Dom är stilrena simpla och lite små coola. haha. Ska nog ta och beställa hem någon eller några av dessa eller denna typen.

Likes

Comments

Jag och Elin var och käkade på Pinchos i Borås i Fredag. Jätte mysig resturang och roligt koncept om man kan säga så. Maten var verkligen inte dålig den heller. Testa den jätte smidigt att man beställde maten genom deras app och kunde även betala genom den.

Likes

Comments

​Hejsan jag är så sugen på att börja blogga igen. Så nu tänker jag göra det haha. Hoppas ni kommer tycka om det.- LN

Likes

Comments

Hej hej, så gött med lov hörrni. Har varit otroligt trött och inte på topp det senaste dagarna vet inte riktigt varför men så är det. Idag var jag i alla fall i Göteborg med Elin och Jennifer. Det var supermysigt och jag var verkligen på shopping humör och fick med mig lite härliga grejer hem. Hoppas ni får en fortsatt bra vecka//LN

Likes

Comments

hej, jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig för tillfället. Känns som att jag inte har något roligt i min garderob längre. utan bara har tråkiga saker. Som tur är så ska jag till Göteborg på en Shopping runda på Tisdag//LN

Likes

Comments

Hej, dagen idag har varit så seg haft sjukt ont i huvudet hela dagen och det kändes som att lektionerna aldrig skulle ta slut. Men ion är det onsdag och jag slutar 20 över 11 och efter det så blir det förmodligen en en sväng till gymmet. Känns gött att jag slutar tidigt även på torsdag så veckan kommer gå snabbt och sedan är det lov på fredag tagg //LN

Likes

Comments