Vaknade upp vid 10 till typ 100 mystorys på snön och kollade ut såg hur mycket snö som helst! Jag är ju en person som älskar snö så blev jätte glad men har dock inte kunnat ta vara på snön eftersom jag fortfarande är sjuk och har varit hemma från skolan i 2 dagar nu. Men har hört att folk inte kommit till skolan pga inställda bussar osv för att det är så mycket snö. Älskar att det är massa snö bara att den kunde kommit lite tidigare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 123 Readers

Likes

Comments

Usch, trodde äntligen jag var tbx till vardagen. Eller äntligen var och ta i har inte klagat på att ha lov liksom. Men nu har jag gått i skolan en vecka, imorgon så börjar andra skolveckan och jag har redan lyckats gå och bli sjuk, helt otroligt. Så imorgon ska jag och mamma troligen till doktorn istället för skolan. Jag har även varit skadad i ca två och en halv månad nu och är äntligen nästan fullt tillbaka till träningarna, kom bland annat igång med boxningen igen i veckan och har saknat den så mycket så jag såg verkligen fram emot att gå på de träningarna. Men såklart ska man gå och få hals ont och feber, håller tummarna på att det inte är halsfluss.

Likes

Comments

Usch att gå upp 05:40 efter att ha gått o lagt sig vid 3 nästan hela lovet är inte de skönaste kan man ju lätt säga. Släpade mig verkligen upp ur sängen och sov halvt när jag sminkade mig. Jaja idag står skola och två träningar på schemat. Kommer somna gott ikväll.

Likes

Comments

Här fick ni en överblick över mitt första halvår av 2015, genom att få en liten sneaky titt på min privata instagram. Inte jätte dina inspo bilder utan snabb tagna bilder från några dagar i mitt liv. Gott nytt år på er!

  • 176 Readers

Likes

Comments

SM! "ETT MINNE FÖR LIVET"

SM! Kan inte beskriva med ord hur kul detta var!
Steg 3 i Landskrona var inte bara roligt handbollsmässigt utan här bodde vi även på hotell och vi hade sjukt kul med laget, även om jag hade 39 graders feber.
Steg 4 hade vi på hemmaplan vilket var ännu roligare även om vi sov hemma osv. Det var jätte duktiga lag med och nästan alla matcher var jämna. Det var så jämt att sista matchen mellan oss och Lugi var vinna eller försvinna. När dom ledde med 1 när det var 30 sekunder kvar trodde man nästan det var kört, men så gör vi mål och Tove (vår målvakt) räddar deras sista skott. OCH VI GÅR VIDARE TILL FINAL STEGET PÅ MÅLSKILLNAD! Kan inte komma ihåg en enda gång jag känt den glädjen och lättnaden. Ett minne för livet!
Steg 5 i Jönköping med de 8 bästa lagen i Sverige. Även om vi kunde och hoppades på att komma på en bättre placering så flöt inte vårt spel på riktigt och 2 jämna matcher slutade med 2 förluster som gjorde att vi slutade på en 6 plats. Men man kan inte klaga på det utan är nöjd. Detta steget var även kul för laget då vi även här bodde på hotell och det var massa andra lag från hela Sverige där.

POLEN

På påsk lovet åkte vårt lag och p00 till Polen för att spela cup, besöka Auschwitz och kolla i en saltgruva. Vi var i Polen i en vecka varav 2 dagar var på bussen på väg dit och på väg hem. VI var i staden Krakow där vi bodde i en gympasal i en skola. Första dagarna bestod av besök på först Auschwitz vilket var intressant men såklart väldigt hemskt! Jag tänker inte gå in på detaljer men man fick se gamla kläder, hår, skor, redskap och vi fick bland annat gå in där folk har gasats ihjäl.
Vi var även i en saltgruva vilket var sjukt häftigt! Vi gick ner för trappor som var hur långt ner i marken som helst och jag fattar fortfarande inte hur allt det vi såg där kunde vara under marken. Det går inte att visa på bilder hur det verkligen var utan det är något man måste vara där och se.
Cupen kanske inte var den bästa man kan ju säga att dom har ändrat handbollsreglerna eller nått, det var hur mycket straffar osv som helst och ja handbollen var inte höjdpunketen på resan. Men dom hade dom en invigning där lag från olika länder fick springa in med deras lags flagga så vi fick springa in med Svenska flaggan vilket var sjukt kul.
Kvällarna var jätte mysiga och vi var på gallerian, gick runt i stan och umgicks bara med varann helt enkelt.

KROATIEN

Första veckan på sommarlovet åkte vårt lag till Kroatien på träningsläger. Detta var den första gången vi åkte iväg som ett A-flick lag (00/99). Vi var där i en vecka där 5 dagar bestod av 2 träningar om dagen, en av dagarna hade vi bara en träning och en dag bestod av heldag med bara små matcher mot andra klubbar som var där nere, bland annat Sävehof. Detta var sjukt kul, det var jätte fint, bra träningar, vi solade, badade ,gjorde roliga saker med laget och lärde känna folk från andra klubbar (från Sverige). Vi lärde även känna varann då vi precis hade blivit A-flickor med 99orna. Och vi ska dit till sommaren igen, kommer bli så kul!

PARTILLE CUP

Även om detta är något som händer varje år så är det alltid lika kul. Det gick kanske inte jätte bra i cupen kommer inte ens ihåg när vi åkte ut. Men även om detta är här i Göteborg och man sover hemma osv är detta en upplevelse. Folk från hela världen är här och stämingen när man är på heden är så jävla go! Även om vi hade spelat klart stannade jag kvar nästan varje dag med kompisar för att kolla andra matcher osv. Här träffade vi även kompisar vi lärde känna i Kroatien vilket v ar väldigt kul. Vi hade ju även sjukt tur men vädret då det var runt 30 grader!


Vi har såklart gjort mycket mer både roliga och tråkiga saker. Jag har t.ex blivit av med min tränare jag haft sedan jag började i handboll. Han har varit med oss från början, hjälp oss, lagt ner hur mycket tid som helst och verkligen följt allas utveckling.Han har även verkligen försökt att föra samman laget genom att bland annat fixa en lag middag med alla hemma hos sig mm. Jag förstod inte då hur bra och kul vi hade det. Det är nu i efterhand man märker det, och vill verkligen tacka honom. Om du ser detta tack så sjukt mycket Tomas, har nästan mer minnen med dig och laget än med min familj. Det är galet hur mycket du gjort för oss TACK!
Har även blivit av med 2 tränare till som också var sjukt grymma! Det var alla ni tre som hjälpte oss att komma till steg 5 i SM och gjorde att vi hade fruktansvärt jävla kul när vi spela handboll, och det är det de handlar om. Jag kan inte spela handboll bra just nu pga att jag har så fruktansvärt tråkigt när jag spelar. Jag har aldrig mått så bra, haft så kul, och fått så många minnen handbollsmässigt som under tiden med er. Ni alla har olika personligheter och är helt fantastiska på olika sätt. Skulle inget hellre än att ha de som i steg 4 igen!! Nu måste jag sluta innan jag börjar gråta, TACK TOMAS, JESPER OCH JOAKIM!

Likes

Comments

  • 185 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Handboll, pizza och middag. Handbollen var riktigt spännande kollade på damerna när dom mötte Heid vilket avslutades med straff och slut resultatet blev lika!sedan drog hela laget och åt kungs pizza vilket var jätte mysigt och gott. Senare på kvällen var jag o min familj på middag hemma hos familjekompisar där vi spelade spel och satt och pratade bla.

  • 191 Readers

Likes

Comments