Jag har alltid älskat att rita, sjunga och hålla på med musik. 

Gick estet på gymnasiet med inriktning musik. Hade sång som huvudinstrument och piano som bi-instrument. Passade mig perfekt! Utöver alla "bas" lektioner och musik/sång/piano/kör- lektioner så hade vi även ett ämne som hette estetisk kommunikation. På den lektionen samarbetade vi med de andra estetklasserna och tillsammans satte vi ihop olika musikaler, eller musikteater som vi kallade det. Så varje vår hade vi premiär för alla skolans elever och även för allmänheten. 

Det var liksom höjdpunkten varje år, och att göra detta med så roliga och bra personligheter gjorde det hela så himla speciellt och roligt! Verkligen minnen för livet! Men kan erkänna att det var skräckblandad förtjusning att inta scenen när det sitter över 400 pers i publiken. Men känslan efteråt är oslagbar!!

Så om du som läser detta funderar på att välja estet så har jag bara en sak att säga - gört!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Blir så glad varje gång jag ska låsa upp dörren nu för tiden! Den här lurvbollen hittar ni på Ginatricot.

Likes

Comments

Köpte det här läppstiftet för ett tag sen. Letade typ hela hösten efter "rätt" vinröd färg och till slut hittade jag ett som stämde rätt bra!

Haha det här kan nog vara den första bilden någonsin som jag inte ler på! Ovant!

​+ det var fin färg, sitter kvar länge

- det var glansigare än vad jag trodde

Likes

Comments

Hej på er! Tog tåget som gick vid halv 3 in till storstan för att få lite massage. Var så himla skönt och välbehövligt för min del!! Man måste verkligen börja unna sig lite mer av såna saker som får kropp och själ att må bra. Efter massagen mötte jag upp mamma och sen gick vi mot Paolos. Vi åt jättegoda stenugnsbakade pizzor med parmesanost och ruccolasallad. Ett tips om ni äter där någon gång!!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min lilla blogg!

Likes

Comments