Jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Har denna vardagsblogg för mig och ingen annan egentligen, så bör inte känna ångest, men lite fick jag endå idag. Det är kul att skriva av sig, byta meningar med mig själv och behålla skrivandet levande.

Jag har många mål i livet, som jag tidigare skrivit om, som ännu inte uppnås. Vad beror detta på? brist på tid? Nej, jag är bara lat och har förstora krav på mig själv. Nu ska jag skärpa mig och kommer invända er mer aktivt uppdaterade inpå mitt liv, min vardag, mina dagar.

Jag har sökt in till olika utbildningar (för nya utmaningar!) i höst. Jag vill studera, till vad? jo, jag vill jobba med människor och mer administrativt än vad jag gör idag. Jag vet inte än om jag kommer komma in eller om jag vill bli antagen egentligen, men jag vill kunna välja. Jag vill välja min framtid, även om det är till hösten eller om 10 år.

Nuvarande jobbar jag på en förskola. I januari (detta året) fick jag reda på att jag kom in på förskollärarutbildningen på Göteborgs universitet, jag tackade ja men tog direkt studieuppehåll och har kvar min plats till hösten. Men tyvärr jag mina tankar om att studera till läraryrket förvandlads till mer negativt än positivt. Jag är ännu i "funderingsstadietstadiet" och har varit där sedan jag tackade ja.

Jag lovade mig själv att detta halvår skulle jag ta och fundera över vad jag vill. Men ju mer man vrider och vänder på rätt och fel, bättre och sämre blir det svårare. Måste våga chansa. Nu tänker jag chansa. Återstår att se till hösten hur mina framtida planer ser ut.

Godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev ett långt och härligt besök hos frisören idag. Riktigt välbehövligt. Blev ljusare toner nu mot sommaren. En naturlig färg med kallare toner. Jätte nöjd!

Blev även en god lunch hos pappa, torskrygg med bandspagetti, sallad, räkor och basilikacreme. Gud va gott!

Likes

Comments

Till sommaren blir det roligheter! Jag och min pappa kommer antagligen åka till Australien och Asien i Juli. Vi blir borta ungefär 2 veckor. Så sjukt kul, längtat väldigt mycket! Sedan smider jag, Amanda och Maja planer på att åka till Korsika i slutet av juli. Får hålla tummarna för att detta händer!

Likes

Comments

Slutade tidigt idag och då blev det en tur till stallet. En härlig ridtur med Penny. Vårvädret kom äntligen fram idag, hoppas det håller i sig! Nu vill jag ha vår.

Nu är jag påväg till min bror med min syster och hennes sambo. Vi ska äta middag och umgås. Om tre veckor bär jag av till Sälen igen! Längtar så otroligt mycket. 

Likes

Comments

Lördagen bestod av kalas för mina två syskonbarn som blir 3- och 6 år. De fick liks många paket som på julafton.. tog aldrig slut! haha. Man saknar och vara liten.. Deras ögon glittrade när de öppnade sina paket igår och började leka direkt med alla sakerna.
På kvällen hängde jag med min brors tjej till en vänn och drack några drinkar. Var väldigt kul att snacka skit och prata av sig!

Idag har jag varit och ridit. Blev en tur i skogen med Penny. Snön var kritvitt och låg som en matta över marken. Både jag och Penny var nöjda! Efter stallet köpte jag pizza till mig och mina syskon, vi åt de hos min bror och kollade på bygglov. Sedan har jag tagit det lungt hemma, städat och ordnat lite på rummet. På kvällen åt min syster och hennes sambo middag här, varmröktlax med potatis och romsås, smaskens!

Likes

Comments

Helt slut i kropp och själ. Ska bli skönt att sluta tidigt imorgon från jobbet för att hinna med lite av varje, träning och rida Penny. Denna veckan är jag slut på batteri, min kropp hänger inte med mig alls. För hoppningsviss har mina batterier laddats upp till helgen, då kommer min goaste vänn hem. Hon har varit borta i ett halv år från mig.. Ska bli skönt att umgås med henne igen! På lördag har vi samlat ihop tjej gänget, så ska vi ha världens myskväll. Gud va jag längtar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Oh, helt slut I kroppen.. Blev en tempofylld promenad på ungefär 1 timma. Som vanligt körde jag barnvagnen, med moster lilla älskling i och min kära syster red på Penny. Vi fick trevligt sällskap av Cicci och Cruise. Passade bra i magen att komma hem och äta en gudomlig omelett med min syster och mamma.

Nu ska jag packa upp mina varor från Ullared / Gekås! Underbara söndag, kan du vara lite längre, så jag kan få njuta ännu mer av min sista lediga dag innan fem dagars jobb!

Likes

Comments

Idag blev det spontantripp till Ullared - Gekås. Fick på mig mina nya träningsskor från Sportamore, älskar dem! Snygga och bekväma. Nu ska vi shoppa loss!

Likes

Comments

Odag kom jag upp på hästryggen igen! Känndes som det var längesedan.. Var så skönt att ta en tur i solskenet med Penny. Känndes som att våren är på väg, men tror dock att jag får invänta den ett tag till..
Vi fick oss en härlig runda med mycket trav och galopp, Penny var så nöjd! Och jag med!

Likes

Comments