Halloj

har en nyhet!

jag ska till Spanien i 2 veckor yeahhh! Dock är det ett tag kvar men i alla fall jag e så glad haha för jag ska för en gångs skull få slippa att fira jul i Sverige vilket känns super duper skönt, för hatar verkligen Sveriges jul traditioner. Ser inte julen som nåt speciellt, tycker bara synd om människor då osv. men alla får ha sin åsikt om julen. Men i alla fall kommer njuta till 100% och ska bli brunnnn som en pepparkaka emotsatt mot alla andra som kommer va vita om papper hehe!

men ja jag kommer fota så sjukt mycket, men kommer dock inte blogga på dom 2 veckorna (eftersom jag bara vill va ledig från allt). Men det kommer spamma med saker när jag kommer hem. så det borde ni se framemot!

Puss❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Likes

Comments

Tjena

idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, jag har bara degat i sängen och pluggat lite osv(inte så roligt) men har seriöst inte orkat nåt annat för jag har verkligen behövt sova ut, för att det är så tidiga skoldagar och min kropp klarar helt enkelt inte av det.

Men imorgon ska jag i alla fall göra något vettigt haha. Jag ska med några vänner till min teater grupps premiär och kolla på dom osv. så taggad haha! anledningen till att jag inte är med denna gången är mest för att jag ville ta en paus och lägga energi på andra saker, men nu har jag i alla fall bestämt att jag ska börja igen vilket känns väldigt skönt. Men ja..har inte så mycket mer att skriva just nu men hörs snart igen!

pussss❤

Likes

Comments

Likes

Comments