Hej!

förlåt verkligen för ja varit lite borta från bloggen men som min vanliga ursäkt så e de ständigt mycket i skola och har inte precis nåt att skriva om för händer inte så mycket i mitt liv just nu.

men kan ju kolla fram till sportlovet iallfall..först o främst så ska min syrra och päronen till sthlm 2 dagar...så samma dag som jag får lov drar dom så då blir de några dagar ensam hemma vilket alltid e gött...sen dagen innan alla hjärtans dag(sad but true) så ska jag och några gamla klasskompisar gå och kolla på fifty shades darker!!!!!så fkn taggad haha..längtar sååå för att få se den så de blir sjukt nice..och sen på alla hjärtans dag blir de ju ofc inget planerat eftersom man e lite lonely...men ja får se helt enkelt...sen får jag la helt enkelt se vad som händer på lovet...blir en del träning gissar jag på..men yasss vi hörs!

Lite tb från en bra kväll

Likes

Comments

Hola

förlåt om jag varit lite frånvarande på bloggen..men har varit ganska mycket nu i både skolan/min lediga tid så har inte riktigt haft tiden att blogga..men förlåt i alla fall haha

men aa det är ganska mycket i skolan nu som jag måste ha klart före jag åker till spanien på måndag så det är lite stressigt och jag ska packa osv så e lite jobbigt men det går framåt..såklart är jag lite förkyld också så inte jätte taggad på at komma till värmen, för e lite rädd att jag kommer bli ännu värre men får la droga lite medicin över helgen så löser det sig nog haha. men ja kommer kanske inte bli så många inlägg när jag e i spanien men säkert lite men kommer rulla på när jag kommer hem! kommer också lägga ut lite vloggar på min kanal som ni såklart MÅSTE kolla in haha! LLLife där!

hörs❤

not rasist haha

Likes

Comments