View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello

just nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på håkan heh. har varit hemma idag för jag har en sån extrem hosta/förkylning så jag klarade inte att gå idag, få se hur det är imon. Nu under veckan händer de inte så mycket..skolan som vanligt..teater osv..men dock ska jag faktiskt till syrran i sthlm på fredag vilket jag ser framemot..saknar henne mycke så det blir kul att ses..så blir över helgen där oså...men har typ inget mer att skriva nu hahah så vi hörs soon

btw är helt kär i håkan

Likes

Comments

View tracker

Hello

igår va jag och några vänner på en slags gymnasiefest på en nattklubb i jpkg. asså det va ändå jävligt nice haha men va alldeles för många ungdomar och ja de va bara för mycket helt enkelt haha. men va fett roligt också.. vi dansade så att vi typ blev helt slut och svettades som grisar hehe men de va fett bra musik så inte så konstigt. Träffade också en kompis som jag inte träffat sen ett inträdesprov på pb så ja..jag blev skit glad över att han va där..så kvällen blev ändå väldigt bra..

är dock helt slut idag och har bara degat så finns inget att skriva om de..men där fick ni i alla fall lite information elle hur man säger om igår kväll hehe men ja

tjaou❤

Likes

Comments

Halloj

har en nyhet!

jag ska till Spanien i 2 veckor yeahhh! Dock är det ett tag kvar men i alla fall jag e så glad haha för jag ska för en gångs skull få slippa att fira jul i Sverige vilket känns super duper skönt, för hatar verkligen Sveriges jul traditioner. Ser inte julen som nåt speciellt, tycker bara synd om människor då osv. men alla får ha sin åsikt om julen. Men i alla fall kommer njuta till 100% och ska bli brunnnn som en pepparkaka emotsatt mot alla andra som kommer va vita om papper hehe!

men ja jag kommer fota så sjukt mycket, men kommer dock inte blogga på dom 2 veckorna (eftersom jag bara vill va ledig från allt). Men det kommer spamma med saker när jag kommer hem. så det borde ni se framemot!

Puss❤

Likes

Comments