View tracker

Tänk att om exakt en vecka så skriver vi kontrakt för den nya lägenheten! Alltså kan inte ens beskriva hur glad jag är över att vi faktiskt ska flytta. Det känns helt overkligt. Vi kommer ha så otroligt mycket plats! Just nu har vi även så lite möbler så lägenheten kommer säkert se tom ut, haha. Nu är allas lägenheter förutom vår besiktad och nu ska det bara skrivas kontrakt. Fick även höra att vi kommer få välja nya tapeter till övervåningen, hur kul är inte det? Alltså åh vad jag längtar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Igår när jag kom hem från jobbet så var sambon redan hemma, dom hade strömavbrott på jobbet så han fick jobba hemma istället. När jag kom hem så åt jag lunch och sen bara tog det lugnt, packade ner lite porslin i en låda. Till middag bjöds det på smörgåstårta för Hampus del, jag gjorde någon form av skagensmörgås istället. Resten av kvällen så tog vi det mest lugnt för jag kände mig så otroligt trött.

Idag är det tisdag och jag är fruktansvärt trött. Fick ställa mig upp även fast de kändes som att jag sov. Idag jobbar jag igen på Åkermyntan 07-13, efter jobbet ska jag hem och försöka städa lite samt packa lite mer. Roligare än så blir det inte!

Likes

Comments

Ni som följt mig och denna blogg ett tag vet att jag är hypokondriker så det skriker om det, vilket även innebär att jag hatar bakterier. För ungefär fem år sedan så var allt lugnt, visst var man orolig för att få magsjuka eller vinterkräksjuka men för varje år som gått så har det bara blivit värre och värre. Detta år vill jag typ bara stänga in mig i lägenheten, inte träffa någon och bara vara. Jag måste varje dag tvinga mig iväg till jobbet, väl på jobbet står jag på avstånd från kunder och använder alltid handskar, tvättar händerna (helt ärligt) typ 40-50 gånger om dagen.. varje gång jag rört något så måste jag tvätta händerna annars får jag panik. Helt ärligt så önskar jag att jag var en sådan person som inte brydda mig alls, om något alls. Jag vill vara så ovetande men samtidigt måste jag veta exakt hur alla mår innan jag ska träffa folk. Jag håller avstånd från personer som varit sjuka i minst två veckor innan jag kan träffa dom igen och varje kväll när jag lägger mig så vet jag att det kan hända i natt, det kan slå till. Alltså att leva med detta.. skapar sådan otrolig jävla stress. Man kan aldrig slappna av och aldrig sova ordentligt.

Igår var min mosters sambo på mitt jobb och handlade, varpå jag visste att dom hade magsjuka/vinterkräksjukan hemma, paniken som uppstod.. även fast jag hade handskar på mig, även fast det var ett bra avstånd mellan oss så inbillade jag mig sen att jag blivit smittad, alltså hör ni hur sjuk jag låter!? Jag är så less på att vara jag, så less på att mina tankar alltid ska förstöra mitt liv. Jag vill inte vara så här, jag vill inte vara så här känslig och orolig varje vinterhalvår. Jag är så less, vill typ fly landet varje vinter samtidigt som jag älskar vintern. Kylan, snön, mysiga kläder, varma drycker, tända ljus, julafton, nyår. Alltså det är ju så mysigt men varje år så förstör jag det för mig själv..

Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig för just nu är jag så less på mig själv, så less på att knappt vilja äta för att inte ha lika mycket att spy upp om man blir sjuk, samtidigt som jag vet att man kanske föredrar att ha något att spy upp istället för att bara hulka? Alltså ni hör ju t.om hur jag tänker.. idioti!

Likes

Comments

Godmorgon på er! För min del så känns det som tisdag idag för att jag jobbade igår (söndag), jag jobbade 08-16 i Upplands Väsby på mitt älskade Ica Format, det är sjukt hur mycket man kan älska en butik och människorna som jobbar där, jag älskar även kunderna! Igår var första gången som jag körde öppning, jag fick för mig att dom öppnade klockan åtta på söndagar men icke, dom öppnar tydligen klockan nio så igår fick jag lära mig att öppna för första gången! Fick även höra att MRC egentligen inte får öppna men eftersom personalen på Format hade önskat att ha mig där så gjorde dom ett undantag, så kul! Eftersom jag hade en timma tillgodo utan massa kunder så passade jag på att prata med mina två favoriter, Jessica och Åsa. Jag berättade att jag ska flytta till Upplands Väsby i December och sa att jag jätte gärna ville börja jobba här. Varpå dom blev super glada och sa att dom skulle prata med chefen nästa gång han var på plats. Dom har tydligen massa personal men personal som oftast bara kan jobba kvällar och helger så dom behöver verkligen någon på vardagarna så nu får ni hålla tummarna för mig! Hur underbart vore det inte att få jobba 10 minuter hemifrån på världens bästa Ica butik? Det vore drömmen!

Idag är det i alla fall måndag, jag är uppe med tuppen idag för jag ska jobba 07-13 på Åkermyntan där jag var förra veckan. Det är tredje gången jag är där och innan förra veckan så tyckte jag att all personal där var sjukt dryga men efter förra veckans besök har det blivit en ny favorit butik! Butikschefen Lotta berömde även mig och mitt jobb vilket är super kul att höra! Så idag jobbar jag r igen då hon frågat om mig, kör även onsdag och torsdag där också. Så får hoppas att jobben fortsätter rulla in så här. Det vore ju underbart!

Likes

Comments

I denna fina kassa dag jag idag, super mysigt verkligen! Dock var det lite svårt att se alla varor på bandet men super mysigt med lite julpynt i kassalinjen! 🎄

Likes

Comments

Instagram@louisemjonsson