Tiden springer som alltid iväg men jag har hunnit åka till Skåneland två gånger denna månaden. I veckan var jag i Lund och i Kristianstad, fint som alltid att få komma och hälsa på. Lund är fantastiskt fint på våren när träden blomstrar ut som ni kan se på bilden. I Kristianstad fick jag kvalitetstid med min Julia, som jag saknar att ha henne nära mig. Vi gjorde det som vi gör bäst ihop äta, dricka, skratta och bara vara. Alla borde ha en Julia i sitt liv. Jag är tacksam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hääääääj vänner!
På nyårsafton skrev jag ett inlägg om mål och drömmar jag har för året och nu har ett blivit till verklighet. Förra veckan skrev jag förstahandskontrakt på en lägenhet och i september flyttar jag till en egen lägenhet, glädjen är obeskrivlig.
När jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Kungälv efter två år i Skåne så var det ett beslut som jag länge velade fram och tillbaka med. I Lund hade jag väldig mycket vänner och en lägenhet som jag kunde få bo i ett år, I Kungälv hade jag ett jobb, många vänner men ingen lägenhet. Jag tog ändå beslutet efter vad hjärtat mest ropade efter och det var såklart Kungälv, jag tänkte att lägenhet kommer fixa sig på vägen och sova på soffa kan jag klara.
Nu har jag snart sovit på den dära soffan i ett år och inget pris kan sättas på hur glad jag är över att jag snart kommer få slippa det. Det har varit fint att få bo hemma (förhoppningsvis) en sista gång och jag är glad att min mamma har orkat ha mig på soffan så länge medan jag väntat på att hitta något själv. Jag ska njuta den sista tiden och snart börjat ett nytt kapitel i mitt liv. Kram/ Linda

Likes

Comments

I höstas så satt jag och kollade på cancergalan som nästan varje år, och jag fastnade extra mycket för en kille som hette Alexander. Han berättade att han hade obotlig cancer och att han snart skulle dö. Men det som jag fastnade för hos honom var hans styrka, inspiration till oss andra med eller utan cancer och hans glädje trots sin smärta. Sedan dess har jag följt honom på Instagram där vi fick följa hans vardag i både fina och mörka stunder. Jag hoppades såklart på ett mirakel, men tyvärr kom det aldrig.
Alexander var bara 18 år när han tog sitt sista andetag och även om jag inte kände honom så har han satt ett intryck hos mig som jag kommer bära med mig.
Tack för allt och för den inspiration du var, en riktig krigare som fick mig och många andra att se livet i andra ögon.
SOV GOTT fina du.

Likes

Comments

Helt besatt av hov1, kärleksbrev och gråzon är guld!

Likes

Comments

hej vänner!
Igår var jag ledig och då tog jag en sväng till Kungälv och köpte Therese Lindgrens bok.
Jag börjar läsa den och fastnade direkt och hon tar verkligen upp viktiga saker om psykisk ohälsa, det är så viktigt att våga prata om det. Att våga dela med sig om sina erfarenheter kring det men också bryta den skam som finns runt bara ordet. Vågar en människa prata om det så kan det få en annan att berätta och på så sätt kan det hjälpa så många människor att öppna sig och få den hjälp och det stöd som vi behöver.
I boken fick jag reda på att var femte person mellan fjorton och tjugofyra drabbas av psykisk ohälsa varje år och att psykisk ohälsa är den absolut vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige. Att var fjärde vuxen i Sverige har någon gång i livet psykiska besvär som är så allvarliga att de kräver professionell hjälp.

Jag tycker alla borde läsa denna boken för att få en bättre förståelse om vad det innebär med psykisk ohälsa och att precis vem som helst kan hamna i det. Det finns ingen skam eller svaghet i det utan tvärtom ibland kan det vara att man helt enkelt har varit stark för länge.

"Psykisk ohälsa är inte något som endast drabbar enstaka individer i samhället, utan en av våra mest utbredda folksjukdomar som drabbar personer av alla nationaliteter, kön och samhällsklasser."
/Linda


Likes

Comments

Hej på er!
Det är söndag och jag har spenderat min dag på jobbet, den har varit lugn och bra.
När jag kom hem tittade jag klart på Sherlock Holmes säsong 4, alltså ärligt den serien är så extremt fruktansvärt bra. OM ni INTE har sett den så vill jag verkligen uppmana er att ta er tid, ni kommer inte bli besvikna. Jag känner mig helt tom just nu vill bara SE MER!! Jag är nog lite småkär i Sherlock också hehe.

Men jag kan nog ärligt säga att detta är min absoluta favoritserie efter One Tree Hill, helt klart. Den är har allt.. Spänning, kärlek, skratt, kluriga gåtor och mycket mer. Den drar fram så mycket olika känslor ena stunden kan jag vara jättearg eller jätteglad och lite senare sitter jag nästan i tvn för att det är så spännande och jag kan nästan aldrig lista ut hur det ska sluta.
Nu ska jag sluta tjata haha. Ta hand om er så hörs vi när vi hörs!

Likes

Comments

Veckan rullar verkligen på och idag är det min helt lediga dag kan man säga. Jag har spenderat den väl med att titta på serier och mysa i soffan hehe. Varit och handlat och träffat jennifer en snabbis. Imorgon kör jag nattpass på jobbet igen.
Ni som läst tidigare inlägg på min blogg vet ju att jag ÄLSKAR serier och just nu är jag helt såld på Downton Abbey. Har tänkt att börja titta på den ett tag nu men har lite tänkt att det kanske inte är min typ, ack så fel jag hade och det är lätt tack vare Malin som fick mig att äntligen ta tag i att börja se den. Jag kanske berättar i ett annat inlägg lite vad den handlar om.
Nu är det dags att krypa till kojs, godnatt!

  • 311 readers

Likes

Comments

Helgen swishade verkligen iväg med massa jobb men på lördagskvällen direkt efter jobbet drog jag iväg och bowlade med världens bästa gäng. Det var precis det jag behövde och så efterlängtat!
Nu är det ny vecka och den börjar med två nattpass på raken. Men fick till en träff med Anna idag innan passet, så mysigt. Jag hoppas ni får en fin vecka!!
Kramis!

  • 339 readers

Likes

Comments

Nämen hello!
Jag är precis hemkommen från jobbet och la mig precis i soffan och bara ska chilla ett tag. Igår tog jag och Olivia en härlig och kall promenad, jag tycker verkligen det är jättemysigt med detta vädret om man har tillräckligt med kläder på sig för annars är det sviiiiinkallt. På kvällen träffade jag Jennifer och vi tog oss en go måltid på spicekitchen och sedan drog vi till familjen Salevik för mys och häng.
Helgen för mig består mestadels av jobb men också lite andra roligheter! :)
Vi hörs, ha en fin fredag vänner!


Likes

Comments

Min tisdag var helt perfekt, började dagen med att bara slappa och kolla ikapp en serie jag tittat på. Vid 15 drog jag ut och sprang en runda, vilket var så på tiden!!
Nu är det dags att få igång min träning igen, jag har till och med köpt mig ett årskort på gymmet så nu har jag inga undanflykter. På kvällen drog jag till Göteborg och käkade mat med Perra & Bettan, fint att få lite kvalitetstid med dom.

  • 341 readers

Likes

Comments