View tracker

Att det nu har gått två år sedan vi var i Kenya känns helt sjukt. Kan ibland inte ens förstå att jag har varit där men blev så nostalgisk så jag kollade igenom alla bilderna. Såklart vill jag dela med mig av några godbitar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är fredag och jag ligger nu i sängen och ska strax sova.. Ikväll har jag fått kvalitetshäng med Bettan. Vi har ätit sushi och kollat på en film baserad på en bok av våran eller iallafall min favoritförfattare Nicholas spraks. En super go kväll och jag blir alltid lika glad att få hänga med henne, detta var precis det jag behövde. Imorgon lämnar jag Lund för Kungälv och jobb ett tag. Hoppas alla har en fin fredag och att ni får njuta av att det är helg. KRAM!

  • 122 readers

Likes

Comments

View tracker

I sängen har jag legat hela dagen och kommer nog att fortsätta med det.. Frukost senare än vanligt och sedan kolla på den sorgligaste och finaste filmen jag vet, ibland är det sådana dagar man behöver. Kanske borde jag ta mig i kragen och iallafall ut och springa.. Eh antagligen blir det inte så, vi får se!
Hoppas ni har en fin onsdag!

  • 121 readers

Likes

Comments

Det är tisdag och jag bestämde mig för att åka tillbaka till Malmö för att köpa ett par byxor som jag testade igår, fick även köpt ett skal till min nya telefon. På vägen hem stöter jag på bästa Anna och vi bestämde oss för att äta en bit mat. Det blev mat på Surf Shack, vilket rekommenderas av oss båda.
Kvällen spenderade jag tillsammans med Julia & Filippa vilket var fantastiskt fint, glad att dom har kommit in i mitt liv. Tacksam.
Nu rullar mina ögon runt så det är dags att sova, kram och godnatt!

  • 135 readers

Likes

Comments

Idag tog jag mig en lång sovmorgon vilket jag tyckte att jag förtjänade. Jag har haft en väldigt lugn dag också med tittande av serier som jag älskar. Vid femtiden mötte jag upp Nattis på stationen och vi tog tåget till emporia och spenderade kvällen med shopping och god mat. Det går alltid lite tid emellan vi ses men det är alltid som vanligt när vi sed, wow vad hon är bra den kvinnan!
Nu har jag bäddat rent i min säng och ska krypa ner och sova, önskar alla en godnatt!
🙂

  • 138 readers

Likes

Comments

Det finns något som hjälper mig i precis alla lägen oavsett vilket humör jag är på och det är musik. Jag vet inte hur det är för er men när jag väl fastnar för en låt så lyssnar jag nästan sönder den. Därför tänkte jag nu ge er fem låtar som just nu går på repeat hos mig.
Lyssna och njut!


Likes

Comments

Hej vänner.
Nu var det ungefär en månad sedan som jag publicerade något här men tiden har bara swishat förbi och jag har inte haft någon tanke alls. Men vad har då hänt sedan sist?
Jag har fått ihop det lite mer i min lya och jag har hunnit vara hemma i Kungälv ett tag och i princip bara jobbat. Jag kom tillbaka till Lund igår och det var helt underbart att få sova i sin säng igen, även fast hösten nu är här och för mig betyder det sömnsvårigheter.
Idag har jag bara slappat framför youtube hela dagen förutom när jag släpade ut mig för att träna. Det var fint att se att min vanliga runda fortfarande funkar efter denna sommaren ;)
Nu tänkte jag diska och sedan mysa framför en film, vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

​Första natten på ett nytt place i Lund är förbi och jag börjar greppa att jag ska bo här. När jag kom till Lund igår hade jag många olika känslor och tankar men när jag fick landa så har det känts bättre och bättre. Jag fick ett så otroligt fint avslut på bästkusten att det kändes jobbigt att lämna.
Det är första gången som jag bor själv och det är verkligen en skräckblandad förtjusning men det ska bli spännande att få se vad detta året leder.  Nu blir det att fortsätta packa upp och även ta en lunch med Adam. Vi hörs vänner!

Likes

Comments

"Sommaren är kort och det mesta regnar bort..".
Ja det stämmer in i en del denna sommaren. Men för mig har det inte gjort så mycket att vädret inte varit det bästa för större delen av sommaren har jag spenderat på jobbet. Men jag är väldigt tacksam att jag fått spendera min sommar här på bästkusten och trots mycket jobb har jag hunnit umgås med vänner och familj. Även om det inte blivit så mycket häng så har jag iallafall hunnit träffa dom. Imorgon tar jag min väska och åker tillbaka till Lund, det är med både glädje och sorg.
​Men mest glädje.
Vi hörs / Linda

Likes

Comments

Ibland tar det bara stopp och allt som jag vill säga bara försvinner iväg, men jag tänkte ta tillfället i akt och skriva av mig lite här. För det finns saker jag vill få sagt.
2013 var sommaren då jag och Hanna spenderade 5 veckor tillsammans och det var också där vår vänskap startade., efter det har vi fått kämpa på olika håll för att hålla vår vänskap levande.
Det har inte vari så svårt eftersom vi vet att oavsett om det går månader innan vi pratar igen så har vi alltid varandra. Hanna är för mig en stor förebild i mycket och speciellt hennes sätt att se och lyssna på människor. Hennes goda råd och sättet att inte döma människor för vad dom har gjort.

Tänk att Hanna också har träffat någon som har exakt dom egenskaperna. Sedan första dagen jag träffade Rickard visste jag att dessa två underbara människorna kommer att hålla ihop och att dom hittat sin drömprins/prinsessa. Jag visste också att jag funnit en ny vän. Rickard du har alltid visat att Hannas vänner är också dina vänner.
Det lyser om Hanna när hon pratar om sin Rickard och då ska vi inte tala om hur det lyser om Rickard när han pratar om sin Hanna. Det finns inget par som är mer perfekta för varandra än just..
​​Herr & Fru Berle.

​Eran glädje sprids till alla ni träffar så fortsätt att alltid vara dom ni är.
Ni har en så stor plats i mitt hjärta och att få kalla er mina vänner är för mig en ära och att få dela tron på Gud med er är så underbart.
Jag älskar er så mycket och kommer alltid att finnas för er i både motgång och i framgång.
/ ert största fan Linda

Likes

Comments