Hej hörni!
alltså jag har inte uppdaterat på ett tag med det är för att jag har livets sommar. Jag varvar jobb med festligheter, innan sommaren tänkte jag att detta skulle bli ännu en trött sommar med bara massa jobb. Men ack så fel jag hade. Här kommer lite bilder!

  • 227 visningar
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer

Igår kom den tragiska nyheten att Sveriges genom tiderna bästa skådespelare har gått bort. Han blev bara 56år gammal och kommer lämna ett stort tomrum i filmvärlden. Jag är fortfarande i chock och även om jag inte kände honom så har micke varit med under hela min uppväxt med hans filmeri. Jag pratade med mamma för kanske en månad sedan och vi diskuterade just vem vi anser som den bästa manliga respektive kvinnliga skådespelarna och mitt svar var enkelt. Micke var och kommer alltid vara en stor idol och inspiration för mig och han var en av de som fick mig att börja ÄLSKA svensk film. Han och Helena Bergström.
Det känns som jag förlorat en släkting.

  • 268 visningar

Gillar

Kommentarer

Livets kväll med min soulie i tisdags. Jag behöver egentligen inte skriva så mycket mer om det utan vi hade det magiskt som vanligt. Jag har jobbat både igår och idag, men nu är jag ledig fram tills torsdag nästa vecka och det är min längsta lediga period i sommar. Skönt!
Hoppas alla får en fin midsommarhelg!

  • 276 visningar

Gillar

Kommentarer