Header
Postad i: Allmänt/Vardagligt

OJ så längesen vi hördes av, jag har inte glömt bort er men har behövt tagit en paus från er eftersom jag känner en stor press. Vill inte säga att jag är tillbaka eftersom allt är lite oklart just nu. Ni får helt enkelt se om jag uppdaterar!

Sen sist vi hördes av så har jag hunnit avverka 4 möten, varav ett med BUP och skolan som var i 3,5 timme! Så långt och ska jag vara ärlig så tyckte jag det gick jättedåligt. Så det var inte direkt lyckat. Men men... Jag har även fått ett sommarjobb! Var där idag och presenterade mig och kollade in stället. Blev lite besviken då jag trodde jag skulle få jobba med autistiska barn men jag ska få göra sysslor, såsom måla, städa osv så det kändes mindre kul men jag får pengar iallafall. Vi har bestämt datum då vi ska åka till Ullared och det är bara 2 dagar efter jag slutat jobba samt efter Håkan konsert, så det känns faktiskt bra! Igår var jag även på konserten Trollkarlen från OZ med Glada Hudik teatern och innan var det en föreläsning om människor, att vi är alla olika och den VAR SÅÅÅÅÅ bra! Verkligen, satte ord på ALLA mina känslor.

För övrigt, kommer ni ihåg mitt samarbete med Dodolashes? Jag fick hem dom i förrgår och JAG ÄR HELT KÄR!!!! Dom är så otroligt fina, glöm inte att min kod LLUNDQUISTAMANDA ger er 5% rabatt

Hihi, atm bilder. Kolla även fransarna, visst är dom fina? Lockade även mitt hår och sminkade mig eftersom jag kände av min ångest - ett jättebra tips och ångesten försvann!

Från igår, det var så otroligt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Söndag vilket innebär slappar dag. Dagen var som sagt oplanerad och jag har inte gjort något vettigt alls. Tog en dusch på morgonen sen har jag tillbringade jag dagen i min säng. Efter mycket om och men tog jag på mig kläder och då var klockan redan 16.30. Ibland är det skönt med sånna här dagar och det behövs. Resten av dagen är oxå oplanerad och det lär inte bli något speciellt som ska hända.

Har världens bloggtorka och absolut ingen motivation/inspiration till att driva bloggen framåt men det är det jag vill. Har ni något tips vad jag kan skriva om? Vad vill ni läsa om? Tell me!

Likes

Comments

Postad i: Tips

Tänkte tipsa om mina favorit serier som jag kollat om flera gånger.

Första serien heter #hashtag och den handlar om nätmobbning, ni kanske minns instagramupploppet i Göteborg 2013? Det är det som serien utspelar sig om, tryck HÄR för att se hela serien!

Och andra serien som förövrigt är min absoluta favorit som jag kan utantill är Portkod 1321 samt andra säsongen Portkod 1525. Älskar dessa serier och jag förknippar det med sommaren, så mysig serie. Tryck HÄR för att se båda säsongerna!

Båda serierna finns på SVT play.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Hello faves, imorgon är det måndag vilket innebär en ny vecka. Har verkligen FULLT upp denna vecka med 4 möten. Både måndag, tisdag, onsdag och torsdag. På torsdag kommer vi ha möte med skolan + BUP och det känns SÅ skönt och jag är inte alls nervös, snarare taggad. Är väldigt skeptisk dock vad BUP har att säga till om. Det återstår att se. Dagen är oplanerad och det ser ut att bli väldigt lugnt. Imorgon har jag även mitt SISTA nationella sen är dom över, så så så otroligt skönt.

Hur ser eran vecka ut?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Hello faves, igår kväll åkte jag spontant till Anita. Det var jättemysigt. Kärleken för henne är obeskrivlig, känner mig faktiskt som en medlem i deras familj, haha. Var där till 21 tiden och kom hem runt halv tio ungefär. Gjorde inte mycket alls när jag kom hem, spenderade resten av kvällen i sängen och kollade på Portkod till halv ett inatt. Heheh...

Likes

Comments