Satt och kollade igenom mina inlägg från sommaren då jag var som mest aktiv. Kan bara säga att jag saknar verkligen att uppdatera er här på bloggisen. Nu är jag inne i en jobbig period med mitt mående och vill bara sova hela dagarna. Inget är kul och allt är jobbigt - ja ni förstår nog. Allt är stressigt och det är mycket som håller på att hända och händer som ni kanske förstår. Jag vill inget annat än att finna lyckan i att börja blogga igen eftersom det har varit så kul förut men jag antar att det kommer ta lång tid innan jag kommer komma tillbaka och uppdatera någorlunda regelbundet. Måste försöka fokusera på mig själv och mitt eget bästa innan något hemskt händer, vi hörs när vi hörs och under tiden finns jag på snapchat där min story är öppen för alla och den är alltid uppdaterad! lundqvisst hittar ni mig på snap. Ta hand om er sålänge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag hoppas allt är bra med er. Som jag skrev i ett äldre inlägg har det varit ganska fullt upp för min del och bloggen har inte varit min prio 1 just nu. Den 29 September somnade min morfar in och det är anledningen till varför det har varit så tyst ifrån mig. Detta har såklart tagit på både mig och min omgivning. Mycket med planering av begravning och liknande. Allt känns som en enda stor röra. Förutom det har jag satt in min P-stav idag pga att jag inte vill ha min mens längre sen är mitt blodvärde ganska lågt. Det har sjunkit från 130 till 110 på någon vecka och idag tog jag nytt värde med samband med P-staven och då hade det sjunkit till 107.. Är konstant yr och trött. Jag kan inte svara på så mycket om hur mitt psykiska tillstånd är eftersom jag har bara kört all in de senaste 2 veckorna och tryckt undan alla känslor helt och hållet och har fejkat till 110% men snart är verkligheten ifatt. Vill mest bara ge er en liten update och förklaring varför det är så tyst här och varför det lär vara tyst ett bra tag framöver. Vi hörs, kram.

Likes

Comments

Hej på er, jag vet att jag har haft en ganska lång paus igen och jag ska inte ursäkta bort det eftersom jag har ingen anledning till varför det har varit så tyst som det har varit. Just nu är det väldigt mycket som händer i mitt liv, jag har tillbringat tre dagar på sjukhuset eftersom min morfar är inlagd där och jag vet inte hur det kommer bli, när han blir utskriven och så vidare. Som ni vet har jag oxå skola som vanligt och när jag kommer hem gör jag i princip ingenting, jag lägger mig i sängen och kollar sociala medier eller någon serie på tv:n. Har tänkt så många gånger och har skrivit jättemycket ett inlägg men slutat mitt i eftersom jag tänker att det är ändå ingen som läser det. Jag är inne i en väldigt jobbig period nu och allt är bara svart och mörkt. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta och jag vill bara sova hela dagarna. Imorgon har jag iallafall läkartid på BUP så jag hoppas det blir lite bättre. Men det kommer stå stilla väldigt länge här på bloggen ett tag framöver, vi hörs och ta hand om er.

Likes

Comments

Hörni!!! Jag berättade för ett tag sen här på bloggen om att jag ska vara med i FRIDA och från och med idag är den ute i butik!! Den finns en månad fram över. Jag är så sjukt stolt över mig själv!!!

Likes

Comments

Godkväll kära vänner!! Jag har nyss gjort klart min uppgift som mamma hjälpte mig med så nu är den klar. Jag kom hem för en stund sen efter en jättemysig träff med min bästa Anita. Vi åt lite på Fratellis vilket var jättegott! Imorgon ska jag även hem till henne efter skolan så det ska bli kul.

Likes

Comments

Instagram @llundqvistamanda