Header
Postad i: Tips

Åh, vet ni vad?? Idag släppte Mathilda och Andrea sitt första poddavsnitt var femte kvinna. Den handlar om sexuella trakasserier, sexuella övergrepp och våldtäkter osv. Verkligen ett viktigt ämne och något jag kan relatera till. Så bra och bra att det tas upp! Lyssna HÄR på deras första avsnitt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Psykisk ohälsa, Tips

Idag köpte jag en bok/dagbok Jag är här i nuet heter den och den kostar 99 kronor och finns på Akademibokhandeln. Det är en mindfullness bok med små lätta övningar, den är verkligen toppen och jag har suttit med den sen jag kom hem idag. Rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Postad i: Foto

The ocean stirs the heart, inspires the imagination and brings eternal joy to the soul.

Likes

Comments

Postad i: Sponsrat/Samarbeten

Glöm inte mina pågående samarbeten med Dodo Lashes och Elsa And Rose Swimwear

Använd koden LLUNDQUISTAMANDA för att få 5% rabatt på hela sortimentet på Dodo Lashes tryck HÄR för att komma till deras instagram och tryck HÄR för att komma till hemsidan för att kolla på utbudet av fransarna.

Sen har jag även ett samarbete med Elsa And Rose Swimwear. Använd rabattkoden AMANDAL15 för att få 15% rabatt på valfri bikini och hela sortimentet! Tryck HÄR för att kolla in deras Instagram och HÄR för att komma till deras hemsida.

Likes

Comments