Åh, äntligen fredag. Så otroligt skönt med helg!! Hur är det med er? Det var ett tag sen sist! Själv har jag faktiskt tagit det ganska lugnt sen sist och idag hängde jag med Anita efter skolan, jag slutar 10.30 eftersom jag bara har en lektion på fredagar på en timme vilket är skönt. Planen var att följa med klassen och alla ettor till Gustavsvik när vi skulle bada isvak men eftersom det inte ens var med på mitt schema så orkade jag inte det, tillbringade tiden med Anita då vi bl.a åkte till Max samt gick en snabbis på stan. Köpte äntligen en skitsnygg mössa idag som jag är helt kär i, det är absolut outside my comfort zone men varför inte?? Man måste vidga sina vyer, haha!

Likes

Comments

Jag har märkt att jag börjar gilla mer och mer dessa dö snygga septum piercingar! Tycker det är jättesnyggt och är jättesugen på att skaffa en, vem vet? Kanske det händer! Även grått hår och mörka läppstift har jag fastnat mer och mer för, verkligen utanför min comfort zone men det är as snyggt!

Likes

Comments

Åh vilken seg söndag jag är jättetrött, hej förresten! Hur har ni det denna gråa söndag? Min dag har varit ganska seg. Dock har jag sökt mitt 4 sommarjobb så jag känner mig faktiskt duktig! Imorgon är det måndag vilket innebär skola, dock har jag bara svenska som börjar 10.40 till 13.20 så det känns väl helt okej. Nu ligger jag i sängen och gör inget speciellt, kollar runt lite på nätet i stort sett. Ska försöka få ihop några tidsinställda inlägg nu så jag ligger i med bloggandet. Hoppas det håller i sig!!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har verkligen saknat att blogga med allt vad det innebar! Hur är det med er? Med mig är det helt okej just nu och det är ju helg vilket såklart är så skönt. Sen sist vi hördes av har det inte hänt speciellt mycket, jag har börjat gå mindre i skolan och går kortare dagar med en lektion/dag och sen har vi tagit bort olika ämnen vilket också känns skönt. Sen har jag även planerat in en jätterolig grej med Anita här framrövar men jag tänker inte avslöja det nu, haha. Ja som jag skrev så har det inte hänt speciellt mycket alls, bloggen har bara varit bort prioriterad eftersom jag inte har mått bra alls och inte haft varken tid eller ork att uppdatera er. Men jag hoppas att jag kommer igång nu igen med bloggandet, jag lovar inget!

​❤❤❤

Likes

Comments