Header
Postad i: Foto

Alltså den här kvällen var verkligen en av dem bästa på länge! Är så glad att jag att äntligen fått se Håkan, min egna hjälte!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Tips

Jag är verkligen inte den personen som lyssnar på podd, det krävs alldeles för mycket koncentration och det funkar inte för mig. MEN nu har jag hittat 2 superbra poddar som inte kräver koncentration, nämligen min favorit Skäringer och Mannheimer. Den är verkligen så bra, dom tar upp viktiga saker men gör det på ett humoristiskt sätt! Verkligen bra podd, har lyssnat igenom alla avsnitt och det är omöjligt att inte skratta.

Mitt andra tips är Rättegångspodden. Där har jag dock inte lyssnat igenom alla avsnitt utan bara dom 2 delarna som handlar om Lisa Holms mord. Den var så otroligt bra men väldigt hemsk. Båda är att rekommendera.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Alltså HEJ igen!! Jag är verkligen sämst på att uppdatera er, trots att jag nu när jag har sommarlov har all tid i världen. Jag vill verkligen komma tillbaka till er men det är så svårt och med min psykiska ohälsa så underlättar det inte. Men nu, tänker jag göra mitt bästa att komma tillbaka sakta men säkert. Vad skulle ni vilja läsa om? Jag menar, att skriva inlägg om vad jag gör på dagarna kan vara ganska uttråkande? Vill ni ha mer av något jag redan skriver om? SKRIV! Alla tips är bra!

Men sen sist? Jag har varit på Håkan Hellström när han var i Örebro, fick faktiskt några grymt bra bilder. Den kvällen var magisk! Verkligen, atmosfären var underbar och man kände all glädje. En riktigt lyckad kväll med andra ord.

Förutom det var jag oxå i Källsjö, dock i 4 dagar men det var riktigt skönt ändå. Handlade faktiskt inte mycket trots mitt konto var på 0 kronor när jag kom hem igen, haha. I måndags fyllde jag 17 år, och jag och Anita hade också min mormors lägenhet i 4 dagar förra veckan och det var så mysigt.

Det är det som har hänt under tiden jag varit borta, haha. Inte mycket alls, men helt lagom ändå. På tisdag ska vi fira mig eftersom jag har fyllt år så då får vi gäster! På Lördag så befinner jag mig i stockholm över dagen. Det är min planer iallafall resten av denna sommar. Sjukt egentligen att skolan börjar snart???? Vad hände med tiden lixom?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Alltså hörni!!! Hur LÄNGESEN var det inte sen vi hördes av?? På riktigt, det känns som evigheter sen. Jag har saknat bloggandet otroligt mycket men jag har verkligen inte haft tid eller kunnat prioritera bloggen. Oklart om jag kommer kunna gör det nu när jag har lov oxå. Jag har ju som sagt haft en lång paus från er och bloggvärlden. Har verkligen mått SKIT under de senaste månaderna och tyvärr är det Inte bättre. Så jag vågar inte lova er en bra uppdatering.

Men sen sist? Vad har hänt lixom? Jag har gått ut första året i gymnasiet, min bästa vän Anita har tagit studenten och fixat sitt körkort och jag har hunnit sommarjobba i 3 veckor. Sommarjobbade på Hagagården, ett äldreboende och det var faktiskt riktigt kul! Jag fick en sån bra relation mellan de boende och personalen där. OM turen är på min sida får jag jobba 24 Juli - 13 Augusti oxå! Inget bestämt men jag hoppas!

Nu på fredag ska jag på Håkan Hellströms konsert här i Örebro, hur kuuuuul ska inte bli det??? Sen på söndag åker jag direkt till stugan i Källsjö. Det behövs verkligen. Och där var mina planer för sommaren förkortad i typ 1 mening.
Något annat kul är att jag ska göra 2 tatueringar någon gång i Augusti! Är så taggad på det oxå.

Haha, tragiskt nog är det enda som har hänt under denna paus. Vi hörs av.

Likes

Comments