Header
Postad i: Psykisk ohälsa

Hej på er! Det är redan fredag?! Jag personligen hatar dessa dagar, haha, yes ni hörde rätt. På helgerna får jag intet riktig rutin och det behöver jag i min vardag, men jag gör det bästa av situationen, så hur mår ni??
Själv har jag faktiskt ont i magen och har haft det hela dagen. Dock började jag vid 10.40 idag i skolan men fick inget jobb gjort alls så jag drog därifrån vid 12 ungefär, skulle egentligen slutat 13.20 men jag blev så sur och var inte alls på humör för att stanna kvar.

Så jag har i princip varit i skolan sen åkte jag hem. Nu i skrivande stund är klockan 18.01 (????) Jag har alltså bara legat hemma och kollat runt på olika filmer på netflix, inte det roligaste men det är såhär mina dagar ser ut. Haha.

Nästa vecka är det några möten jag har, ett möte på tisdag, tre stycken på onsdag, ett på torsdag samt yttligare ett möte på fredag. Det är så många möten jag har kring allt just nu, förhoppningsvis lugnar det ner sig snart för jag blir helt slut av detta när det mötena är 1-1,5 timme långa.

Nu ska jag fortsätta kolla på film, är jätte trött och är verkligen deppig, livet är smärtsamt idag. :-(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Psykisk ohälsa

Så fort den här veckan har gått! Det är redan torsdag och fredag imorgon, jag hinner inte med i dagarna, haha. Min vecka har känts väldig seg men jag har ändå gjort ganska mycket. Dock har jag tillbringat nästan varje dag på bup :-(. Det är inte det roligaste stället att hänga på men som tur är så älskar jag min psykolog.

På tal om det, jag har faktiskt fått diagnosen Borderline Personality Disorder. Eller som den på svenska kallas Emotionell Instabil Personlighetsstörning. Är nu osäker på om jag nämn detta för er på bloggen(??) Men jag tror inte det. Orkar inte just nu gå in mer djupgående på vad det innebär att leva med det utan ni får googla om ni är intresserade. Sen fick jag även PTSD diagnosen och ska jag vara ärlig har jag själv knappt ingen aning om vad den innebär, har ett hum om det men är inte så insatt. Och vi ska snart förhoppningsvis påbörja min ADHD utredning!!

Som ni märker är det mycket på gång och med tanke på min borderline diagnos går jag ju i behandling (går oxå i behandling för min depression samt ångest.) Men nu när jag har borderline är det en annan typ av behandling. Jag går just nu i KBT vilket är helt fel men det var nödlösning med tanke på att alla DBT grupperna var fulla, så i vår kommer jag böra den behandlingen (kanske.) Men nu träffar jag min psykolog 2 gånger i veckan och har daglig kontakt med henne i telefon samt att jag kan ringa henne vid behov. Alltså ni förstår inte hur glad jag är över att ha den här människan i mitt liv, hon förstår mig så mycket.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt/Vardagligt

Hej mina kompisar, som i förra inlägget berättade jag ju att jag verkligen saknar er och hela bloggandet. Nu i efterhand när det ekat tomt och oregelbunden uppdatering förstår jag verkligen hur bra terapi det här har varit för mig. Att lägga fokus på bloggen, planera mina inlägg etcetera. Jag ska ge det ett försök till. MEN som vanligt, jag lovar er ingenting.

Så, just nu i skrivande stund är klockan 19:23 och jag sitter i min pyjamas vid mitt skrivbord.
Jag började vid 8:30 imorse och fick sluta 20 minuter tidigare eftersom jag fick en tid imorse hos min nya psykolog. YES, ni hörde rätt! Efter mer än ett års väntan har jag fått en ny psykolog och vi ska snart börja behandlingen! Jag har träffat henne 4 gånger ungefär och vi har verkligen fått en bra kommunaktion. Egentligen ska jag gå en gång i veckan till henne men just nu är jag inne i en mörk period och mår väldigt dåligt så jag träffade henne igår, idag och sen på torsdag igen. Imorgon ska hon ringa mig 2-3 gånger under dagen för att se till att jag är okej. Visst är det lite jobbigt med denna ständiga kollen av vuxna som ser till mig men det känns så bra med min psykolog, hon tar mig på allvar. Vilket känns så bra.

Nog om det, jag är faktiskt jättetrött. Jag funderar på att ta en ångest tablett sen ta och sova. Imorgon är det ju onsdag, då är jag egentligen sjukskriven men jag trivdes inte med det så jag har alltid en träff med specialpedagogen i skolan vid 11. Det är inget jag måste dra iväg mig till utan den tiden finns om jag känner att jag inte vill vara hemma lixom.

Åh jag märker HUR otroligt mycket ni har missat!!! Det har hänt tusen saker runt mig. Jag ska försöka få ihop ett inlägg om det senare. Men nu när jag ändå är vaken en liiiiiten stund till så kan jag göra några tidsinställda inlägg (iallafall försöka)

Likes

Comments

Postad i: Övrigt/Okatogriserade

Åh hej, hur längesen var det inte vi hördes av???? Vet ni hur mycket jag har saknat er?! Tyvärr har livet kommit emellan och bloggen har inte funnits med i mina tankar alls. Jag saknar verkligen när jag hade så mycket flow och la ner all min tid på bloggen. Åh!!! Jag ska förklara för er om varför det ekat tomt här, det som jag kan förklara vill säga, men det får bli senare när jag har fått lite mera rätsida på livet. Men hur mår ni?

Jag vet faktiskt inte om jag ska starta igång igen, jag vill det, men jag menar jag vet inte hur uppdateringen blir och jag vill verkligen satsa på bloggen. Vad tycker ni? Och om jag börjar igen, vad vill ni läsa om? Vi får se, just i skrivande stund är jag så taggad på att komma tillbaka till bloggvärlden. Vi får helt enkelt se och låta tiden avgöra

Likes

Comments

Postad i: Foto

Alltså den här kvällen var verkligen en av dem bästa på länge! Är så glad att jag att äntligen fått se Håkan, min egna hjälte!!!

Likes

Comments