Resor

Costa Rica har varit helt fantastiskt änsålänge. Redan första dan åkte vi upp till en vulkan och såg helt sjuka vyer. Kändes som man var över molnen, som när man flyger typ.

Vi har också varit vid ett vattenfall nära Manuel Antonio där vi bodde de först 5 nätterna. Också skitfint verkligen!

I Manuel Antonio har vi kollat på solnedgången nästan varje kväll. Vattnet är så sjukt varmt och lufttemperaturen är runt 35C, så man svettas HELA tiden. Vi har nu hamnat i Jacó och Moggan har blivit lite magsjuk. Får se vad dagen har att erbjuda, kanske får utforska staden själv...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Helt sjukt att skolan snart är slut. Asså helt slut?! Känns overkligt och kan inte riktigt fatta det. Är inne i nån period där jag är helt rastlös. Har inga läxor längre och inga lektioner? Har inget att göra. Har haft så himla ont i huvudet det senaste, så ska bli skönt att stressa ner lite innan studentveckan. 

 Likes

Comments

Allmänt

Från igår när jag först var på vallarna med favoritpersoner, för att sedan göra mig iordning för lite festligheter. Felicia fyllde år och bjöd på god mat och dryck. Stack till syrran och brorsan där offe förlorade på sten, sax, påse och fick bada i en fontän. Sen åt vi pizza och blev uppraggade av en 40+are som gav rådet: Plugga och va snygga så kommer ni lyckas i livet. wtf?!

Idag har jag mått hyfsat bra och har gått en långrunda med Lollo. Fin tjej dedär!! Vi snackade om livets svårigheter och hur jobbigt det är bryta sig ur vissa mönster. Ha en bra kväll!Likes

Comments

Allmänt

Har haft en bra vecka än sålänge. Igår var vi och fikade med släkten, en årlig tradition vi har vid kristi himmelfärd. Jättemysigt! Var ute och sprang och hängde sen med Jocke. Vi mötte sedan Kajjan på Max där vi drack varsin lyxshake. Klassiker! Idag har jag jobbat och provat min blivande balklänning. Tror den kommer bli jättefin! Min mormor e bra hon! Nu känns det att det är vår. Allt är grönt och blommar, nu väntas bara den riktiga sommarvärmen också.

PussLikes

Comments

Allmänt

Idag har vi haft inså-uppspel. Jag spelade trummor. Haha fick ta något enkelt bara för bestämde mig i torsdags vad jag skulle spela. Det var det sista uppspelet och det blev faktiskt lite känsligt. Helt sjukt att vi snart tar studenten. Jag har världens bästa klass så man börjar få lite ångest... 

Drack kaffe hos Ina och sen åkte jag hem för att springa, spela gitarr, piano och småplugga lite. Här kmr lite bilder från sceniskaveckan. 

 

 Likes

Comments

Allmänt

 

 

Från idag när vi fikade efter en lång skoldag hos kajj. Vi sköt även luftgevär och matade höns. Nu sitter vi och försöker plugga men går sådär. Blir nog sängdags snart, hoppas jag iaf...Likes

Comments

Allmänt

 

Igår kom ett snabb-SMS om att vi skulle spela på vallarna idag så jag, Kajsa, Fille och Ina fick ta tag i att repa direkt. Vi hann repa in ca 8 låtar och sen var vi på pubinvigning i Fjällis. Det gick jättebra att spela, men tyvärr var vi tvungna att gå tidigare för att vi redan bokat biljetter till Grease.

Såg på Offe som va lika grym som vanligt. Sedan blev det premiärglass på Peggens. MUMS.

När jag kom hem sprang jag. Tips till er som vill ut och springa:

- Bajsa alltid innan... 

 

 


 

 

LovveLikes

Comments

Allmänt

 

I ett sånthär kallt och tråkigt väder längtar man riktigt mycket till sommaren asså...

Idag har jag gjort ett nationellt prov, gick ganska snabbt så det var skönt. Sitter nu hemma och har nyss fikat lite med mamma. Ska snart öva inför ikväll. Vet fortfarande inte vad som händer efter strandbaden och är inte så förväntansfull heller. Får se helt enkelt hur kvällen slutar. Mamma hade nyss serrisnack med mig om alkoholism.... haha tror iallafall jag kommer klara mig! Jag är trots allt bara en ungdom som vill ha kul. Syns o hörs. 

LovveLikes

Comments