View tracker

Idag är det 3 år sedan våran ängel lämnade vår plats. Jag tänker inte dra upp att vi inte hade den bästa kontakten på slutet för jag saknar dig ändå, ditt leende, ditt otroligt gulliga skratt, det saknas en Jenny här bland oss.. Jag tände ett ljus för dig och hoppas att du har det bra där uppe var du än är ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: vardag

Hejsan alla glada! Jag startade min dag med att kliva upp klockan 11, vilket inte är vanligt för mig just nu. Jag åt frukost, noppade mina ögonbryn som jag försökt göra sen i måndags men har då inte orkat. Efter jag hade bytt om så åkte jag till gymmet och körde ett konditionspass, värsta passet på länge. Åkte hem efter passet och duschade och tvättade håret, även det skulle jag ha gjort sen i tisdags. Men nu har jag ätit och sitter i sängen igen och kollar ett avsnitt av Wahlgrens värld innan jag ska börja sminka mig och så för att senare åka till Albin, som jag längtat efter honom. Spenderar helgen där, vilket jag gjort varje helg nu haha. Men hoppas att ni får en bra helg!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Om mig

Har ni själva varit i den där jävla svackan? För jag vet att jag verkligen inte är själv om det. Men varför?
Jag känner hur långt ner jag grävt ner mig själv och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den längre. Jag vet inte ens hur eller var jag ska börja med problemet och det gör så ont. Jag gör ingenting men har ändå ingen ork till något och det gör de bara ännu värre.
Fan, att vara arbetslös, inte ha några rutiner och hobbys är de värsta som finns, värre än vad jag trodde. Jag sitter hemma hela dagarna och glor serie, film eller helt enkelt sover och det är inget jag kan fortsätta med. Jag vet att det är jag som måste ta tag i det, men orken finns verkligen inte till nånting. Finns det någon som varit eller är i samma situation? Jag behöver verkligen hjälp..

Likes

Comments

Postad i: Om mig

1. Vad heter du? Louice Olsson

2. Hur gammal är du? 19

3. Var bor du? Söderhamn

4. Singel eller upptagen? Upptagen

5. Vad har du för mobil? Iphone 6s

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Definitivt resa någonstans, sedan skulle jag nog shoppa en hel del. Spara också.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar mest med mig själv är att jag klarar dom flesta situationer men det jag gillar mist är att jag har sånt dåligt självförtroende.

8. Nämn tre personer du kan lita på- Har fler än 3, Albin, Stina, Alexandra, Evelina, mamma.

9. Vad är det värsta du vet? När någon ljuger och sårar.

10. Drömmar i livet? Jobba, tjäna pengar, skaffa eget gem och bilda familj.

11. Nämn tre favoriter i garderoben- Just nu: Mina batman byxor, Adidas brallor och min välanvända skjorta.

12. Beroende av något? Allt onyttigt haha!

13. Piercingar/tatueringar? Har hål i öronen, tungan och två tatueringar.

14. Vad vill du ha just nu? Ett jobb och sommar.

15. Tränar du? Japp, försöker ta mig till gymmet så mycket jag orkar och kan.

16. När går du och lägger dig? Eftersom jag är arbetslös och inte har några tider att passa lägger jag mig allt från 22:00-02:00.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- Oj den var svår, saknar mycket just nu kan inte riktigt svara på den.

18. Roligaste kompisen? Alla har samma humor som jag vilket gör att de alla är roliga hahah.

19. Vad är du rädd för? Spindlar, höjder och att känna sig ensam.

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Skaffa jobb och flytta ensam.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Jag var ju alltså på gladiatorerna igår med Albin och tänkte berätta lite hur jag tyckte att de var.

Vi kom dit strax innan insläpp och det var folk överallt, men vi lyckades förstå vart man skulle efter ett tag så vi gick och köpte varsin hamburgare medans vi väntade. När vi väl kom till platserna blev jag ganska besviken för vi satt ganska skymda från dom flesta utmaningarna :( Det var till och med en stund som vi inte fick sitta brevid varandra, men det gick ju ändå. Är rätt så nöjd med kvällen men vet inte om det är något jag skulle vilja göra om då vi satt där från klockan 18:00 till ca 22:00-22:30. Det var ju väldigt många småpauser och eftersom det var så mycket folk blev det långa köer till toan hela tiden så det var inget jag ens tänkte ge mig på. Men i det stora hela är jag nöjd, ett stort plus var ju att Albin var med.

Hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på den nya veckan!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Detta är vad jag kallar materiell lycka!

Sminkborstarna är från JFR och kostar endast 179:-

Black head pore strip är från Fyndiq, denna rekommenderar jag verkligen!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Det är söndag och det betyder att det är Sundsvall på schemat idag! Jag och Albin ska nämligen åka och kolla på inspelningen av gladiatorerna 😄 första gången jag gör det. Fick det som en tidig julklapp av mamma. Är så taggad på att se det för har sagt i flera år att jag vill se det live nån gång. Det är insläpp klockan 17:15 så vi får väl åka en stund innan eftersom det är så halt överallt. Men är det någon annan som varit på inspelningarna eller som ska det? Hur tyckte ni att det var? 😊
Hoppas ni alla får en kanon dag iallafall, var rädd om er!

Likes

Comments

Postad i: Om mig

Det syns inte alltid på utsidan hur en människa mår, vad den gått igenom eller vad man känner. Det är något alla ska tänka på innan man säger något elakt till en person, för du har ingen aning om vad den personen går igenom i t.ex. i hemmet. Det värsta är att det händer varje dag att någon blir mobbad och även i vissa fall att det till och med slutar med självmord.

Inte syns det väl på mig att min pappa svek mig vid 1års ålder? Att jag ständigt blivit sviken av min pappa, det är inget som syns på mig. Inte heller syns det väl att jag ständigt försöker bygga upp mitt självförtroende så att jag ens ska kunna tycka om mig själv? Det är något jag levt med varje dag i så många år och det tär så otroligt mycket.
Inte alls längesen jag fick höra av en person att jag var tjock och därefter tappade matlusten nästan helt och kan fortfarande inte äta utan att få ont i magen efteråt och därför försöker undvika att äta så mycket som möjligt. Det är så fruktansvärt mycket som kan såra utan att man ens tänker på det.

Det jag vill säga med detta inlägg är att man ska sprida kärlek istället för hat, för det börjar gå alldeles för långt..

Likes

Comments

Postad i: vardag

Som rubriken lyder så tänkte jag berätta lite om gårdagen. Eftermiddagen spenderades i Bollnäs med Evelina och vi träffade även Harald (en gammal klasskompis till mig om någon inte vet), var väldigt länge sen jag träffade honom nu! Anledningen till att vi åkte till Bollnäs var för att Evelina skulle till Biltema och köpa grejer till hennes bil, så det blev lite smått och gott till både hennes och min bil, som ni ser på bilden 😄 Måste ju ha lite julstämning i bilen iallafall 🎅🏼 Men efter Biltema så åt vi på Max(ett måste när vi åker till Bollnäs haha). Efter Max så drog vi till Hälsinge för det var öppet hus där och för att Andreas sa att vi skulle komma, men egentligen vet jag inte vad vi gjorde där eftersom alla tre redan har tagit studenten 😂 Det underhöll oss iallafall en stund innan vi skulle åka hem igen, vi sa hej då till Harald och begav oss mot Söderhamn igen. Väl hemma tog jag det ganska lugnt vid tvn och läste även lite från Therés nya bok, verkligen superbra! Men nog om dagen så hoppas jag att alla får en toppen dag och att ni tar det försiktigt på den hala vägen!

Likes

Comments

Postad i: insperation

Alla som tycker om att läsa och som mår dåligt borde verkligen läsa denna bok! Det är den bästa bok jag läst på länge, även om jag bara har kommit till kapitel 4. Så ni som ännu inte köpt den och funderar på det, fundera inte längre och köp den istället för ni kommer inte att ångra er!

Likes

Comments