Om mig

Såå vad har egentligen hänt med mig under tiden jag har haft ett uppehåll?
Jag har ju som sagt varit frånvarande från bloggen ett bra tag (igen) så jag tänkte berätta lite vad som hänt under tiden.
Jag har gått en termin på kursen jag går och har sommarlov med sommarjobb nu. Det har gått bra trots att medicin kursen har varit lite krånglig, men jag klarade det iallafall med lite mer än godkänt.
Jag firar snart 9 månader med mitt hjärta och kunde inte mått bättre, känner mig fortfarande som nykär samtidigt som det känns som att vi hade varit med varandra mycket längre.
Jag vet inte om det har hänt så mycket mer speciellt, det var bara det jag hade att säga just nu. Hoppas ni har haft en toppen dag och en fortsatt eftermiddag/kväll! Puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag

Hejsan på er alla!
Sommarjobbet startar riktigt om några dagar och jag började min introduktion igår, fortsatte idag och gör sista dagen imorgon och sen blir det på egna ben på fredag och framöver! Trivs med jobbet och alla pensionärer, tänkte berätta i ett annat inlägg som jag har tänkt lägga upp imorgon om vad som hänt under tiden jag varit borta och hur allt ligger till helt enkelt.

Jag var till hällmyra tidigare idag och körde ett gång/jogg pass på 6,7km vilket var väldigt skönt. Hoppas på att jag orkar hålla igång det här nu! Men ha det så bra så hörs vi mer imorgon, godnatt på er!

Likes

Comments

vardag

Hejsan allihopa!
Idag har det verkligen varit strul med det ena och det andra. Det började med att min bil var helt nedskitad av fiskmåsar och sen så fortsatte det med att vara strul ute på havet. Jag och Johanna hyrde en roddbåt på Stenö för en dag men det slutade med att vi fick bli bogserade till land igen av en annan båt för att ens ta oss någon vart. Vi hade det mysigt iallafall trots mina utbrott hela tiden haha
Efter vi kommit i land så satte vi oss och fikade och sen drog vi för att tvätta bort all skit från min bil innan jag åkte hem. Innan jag åkte hem så for jag till Konsum för att hämta ut min Fitbit som kom idag!! Är så nöjd med den och ska försöka komma igång med träningen nu igen!
Nu på kvällen ska jag inte göra så mycket utan ska mest bara vila och ligga i sängen. Men jag hoppas att ni har haft en bra måndag och start på veckan!

Likes

Comments

Om mig

@Jagochminahjärtan & @FrökenRödlök har ett samarbete som går ut på att skriva är de bara jag ...??
Inlägg som jag blev taggad i att göra ! De går ut på att skriva påstående som ni tror att andra har svårt att tro att andra tycker/gör likadant som er. T.ex: "Är det bara jag som dricker vid sängen Eller "är det bara jag som inte har måndagsångest?

Mina påstående ......??

1. Är de bara jag som måste sätta på mig strumporna innan byxorna ?

2. Är de bara jag som avskyr majs, ärtor och lök ?

3. Är de bara jag som måste ha en film igång för att kunna somna ?

Glöm inte tagga mig!

Jag utmanar : @stinahaglundh @kajsasven @Emma

@johanna @Johannaslivv
Att tagga 5 andra att göra denna listan!

Likes

Comments

vardag

Hej på er igen, hur är det med er? Det är verkligen inte meningen att halka iväg såhär länge flera gånger men det är som att jag ramlar iväg på ett bananskal från allt som jag gör. Tycker jag inte att saker går 100% bra och jag inte är nöjd över det jag gör så blir jag lätt ofokuserad och tappar det rätt så fort.

Men under tiden jag varit borta så har mycket hänt, en veckas lov som jag spenderade med mitt hjärta. Ungefär hälften av veckan var vi i deras stuga som ligger i Jämtland för att åka skoter och umgås. Trots att det var lite jobbigt så hade jag jättetrevligt där. Lyckades knappt knäppa nå bilder men en lyckades jag få på fjället.

Jag går även i banorna att börja med min diet igen eftersom jag inte har tålamod när jag inte ser resultat, självklart vet jag ju att resultat inte kommer direkt men sånt klarar jag inte och ger istället upp alldeles för tidigt. Så att börja med dieten är jag starkt inne på, det är dock något som stoppar mig samtidigt.

Likes

Comments

insperation

Finns det någon annan som lyssnar på Therese och Zätas podd? Jag började lyssna på den idag och tycker verkligen att den är bra, dom är så härliga båda två. Jag har ju följt Therese youtube och har även läst hennes bok och jag har tyckt om henne sen länge. Jag tycker iallafall att den är grymt bra och jag rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments

insperation

Det är okej att ibland falla ner på botten ibland, alla vi kommer att göra det eller har även gjort det. Det är okej att göra det bara man är ärlig mot själv. Att vara stark betyder att man har ramlat ned på botten men gång på gång lyckats ta sig upp till toppen igen. Men det viktigaste är att man inte ger upp hoppet om att resa sig upp igen, för hoppet är det sista som lämnar en människa. Så kom ihåg alla ni där ute, ni är fantastiska precis som ni är och ni är så otroligt starka så fortsätt kämpa!

Likes

Comments

vardag

I går vaknade vi till strålande sol och inte allt för kallt var det heller. Vi tog med oss hundarna ut på spark vilket var det jobbigaste jag gjort på länge men ändå skönt. När vi hade ätit lunch och gjort oss klar så åkte vi till Albins farmor och farfar för att bada i deras pool men fick tyvärr inga bilder där ifrån. Efter det så åkte vi in till Bollnäs för att köpa middag, sushi 🍱 På kvällen kollade vi på Melodifestivalen och myste, har varit en sån mysig helg 💕 Nu kollar vi på film och ska väl ut en sväng lite senare tror jag, hoppas ni haft en bra helg för det har verkligen jag haft!

Likes

Comments

vardag

Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.

Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket.
Kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom.

Likes

Comments

vardag

Hej godingar!
Denna lediga fredag har jag hittills spenderat i telefonen med CSN för att fixa lån men tydligen så gick inte det eftersom jag inte är 20år än vilket suger. Men nu ska jag försöka plugga lite, har noll koncentration till att sitta och läsa i en bok så får se hur det går. Har prov på torsdag så skulle verkligen behöva fatta något nu.. Men jag ska sätta igång nu så ni får ha en bra dag och en bra helg!

Likes

Comments