vardag

Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.

Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket.
Kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom.

Likes

Comments

vardag

Hej godingar!
Denna lediga fredag har jag hittills spenderat i telefonen med CSN för att fixa lån men tydligen så gick inte det eftersom jag inte är 20år än vilket suger. Men nu ska jag försöka plugga lite, har noll koncentration till att sitta och läsa i en bok så får se hur det går. Har prov på torsdag så skulle verkligen behöva fatta något nu.. Men jag ska sätta igång nu så ni får ha en bra dag och en bra helg!

Likes

Comments

vardag

Bröllop 2017
I år ska jag äntligen få gå på mitt första bröllop någonsin och jag är så taggad på det! Inte nog med att det är första gången så är det två fantastiska människor som ska gifta sig. Det är alltså Annica som tillhör min släkt som är min mammas kusin, det är tråkigt att vi inte har bättre kontakt vad vi har och att vi inte träffas oftare. Men kärleken dom ger varandra är så mäktig och dom förtjänar verkligen allt dom får och även varandra. Självklart önskar jag dem all lycka i livet efter bröllopet men också nu. #joakimannica2017

Likes

Comments

vardag

God kväll!
Som rubriken lyder så besiktigade jag min bil idag och det gick bra förutom att jag hade en spricka på höger strålkastare, men som tur behöver jag inte komma tillbaka utan bara fixa det. Hemma så har jag bara ätit, badat och spelat en massa Sims vilket jag gör fortfarande. Känner att jag skulle behöva plugga också men vet inte riktigt om jag orkar så ska lägga mig i sängen snart och kolla några avsnitt av Gossip girl. Hoppas ni har haft en fantastisk dag!

Likes

Comments

vardag

Hej igen!
Efter att jag hade gymmat och duschat hemma så gjorde jag mig klar för att åka in och bowla med Stina, Ewe och Sten. Jag ledde nästan hela tiden men på slutet så kom Sten ikapp mig så han vann, men jag kom ju tvåa iallafall vilket jag också var nöjd med. Efter bowlingen så åkte vi på Tewes och fikade men eftersom jag inte får äta nå fika så tog jag en macka istället med brieost och salami och den var såå god! Men nog om dagen, efter att jag har kommit hem så har jag bara degat i sängen framför Gossip girl, det tråkiga är att jag snart har kollat klart.. :(
Men just nu så pratar jag med Albin i telefonen så ska fortsätta med det och sen kanske kolla på något mer avsnitt. Ha en bra kväll och en bra dag imorgon!

Likes

Comments

vardag

Hej på er!
Anledningen till att jag inte har skrivit något på länge är för att jag har haft noll motivation till det. Men jag ska komma igång med träningen nu och sluta med godis och onyttigt. Jag tror att motivationen för allt annat kommer samtidigt då, får man hoppas på iallafall. Ha det så bra!

Likes

Comments

vardag

Äntligen har jag fått klippt mig och fått rensa bort de slitna topparna! Kan inte vara mer nöjd!

Likes

Comments

vardag

Hej på er!
Min helg avslutades med rally sista dagen på SM-veckan och det var riktigt kul trots kylan. Skjutsade även upp Albin till Ljusdal för han ville ha upp sin dator, passade på att sova där en natt medans. Idag har jag bara kollat på Gossip girl medan han var i skolan, nu har vi ätit och jag ska väl strax åka hem för jag börjar tidigt imorgon.. Hoppas ni haft en bra start på den här veckan!

Likes

Comments

vardag

Hej fina ni!
Idag var jag, hjärtat och hans lillebror och kollade på x-trail på SM-veckan och det var riktigt fränt. Har aldrig varit och kollat på något sånt förut så det blev premiär för mig. Det började vid 4 och slutade strax före 6 och efter det åkte vi hem till Rengsjö igen. Efter det har vi bara ätit mat och kollat lite på tv, nu är vi ute med kompisar i Bollnäs och imorgon ska vi iväg till Söderhamn igen för att kolla på rally. Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments