vardag

Hej på er igen, hur är det med er? Det är verkligen inte meningen att halka iväg såhär länge flera gånger men det är som att jag ramlar iväg på ett bananskal från allt som jag gör. Tycker jag inte att saker går 100% bra och jag inte är nöjd över det jag gör så blir jag lätt ofokuserad och tappar det rätt så fort.

Men under tiden jag varit borta så har mycket hänt, en veckas lov som jag spenderade med mitt hjärta. Ungefär hälften av veckan var vi i deras stuga som ligger i Jämtland för att åka skoter och umgås. Trots att det var lite jobbigt så hade jag jättetrevligt där. Lyckades knappt knäppa nå bilder men en lyckades jag få på fjället.

Jag går även i banorna att börja med min diet igen eftersom jag inte har tålamod när jag inte ser resultat, självklart vet jag ju att resultat inte kommer direkt men sånt klarar jag inte och ger istället upp alldeles för tidigt. Så att börja med dieten är jag starkt inne på, det är dock något som stoppar mig samtidigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

insperation

Finns det någon annan som lyssnar på Therese och Zätas podd? Jag började lyssna på den idag och tycker verkligen att den är bra, dom är så härliga båda två. Jag har ju följt Therese youtube och har även läst hennes bok och jag har tyckt om henne sen länge. Jag tycker iallafall att den är grymt bra och jag rekommenderar den verkligen!

Likes

Comments

insperation

Det är okej att ibland falla ner på botten ibland, alla vi kommer att göra det eller har även gjort det. Det är okej att göra det bara man är ärlig mot själv. Att vara stark betyder att man har ramlat ned på botten men gång på gång lyckats ta sig upp till toppen igen. Men det viktigaste är att man inte ger upp hoppet om att resa sig upp igen, för hoppet är det sista som lämnar en människa. Så kom ihåg alla ni där ute, ni är fantastiska precis som ni är och ni är så otroligt starka så fortsätt kämpa!

Likes

Comments

vardag

I går vaknade vi till strålande sol och inte allt för kallt var det heller. Vi tog med oss hundarna ut på spark vilket var det jobbigaste jag gjort på länge men ändå skönt. När vi hade ätit lunch och gjort oss klar så åkte vi till Albins farmor och farfar för att bada i deras pool men fick tyvärr inga bilder där ifrån. Efter det så åkte vi in till Bollnäs för att köpa middag, sushi 🍱 På kvällen kollade vi på Melodifestivalen och myste, har varit en sån mysig helg 💕 Nu kollar vi på film och ska väl ut en sväng lite senare tror jag, hoppas ni haft en bra helg för det har verkligen jag haft!

Likes

Comments

vardag

Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.

Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket.
Kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom.

Likes

Comments

vardag

Hej godingar!
Denna lediga fredag har jag hittills spenderat i telefonen med CSN för att fixa lån men tydligen så gick inte det eftersom jag inte är 20år än vilket suger. Men nu ska jag försöka plugga lite, har noll koncentration till att sitta och läsa i en bok så får se hur det går. Har prov på torsdag så skulle verkligen behöva fatta något nu.. Men jag ska sätta igång nu så ni får ha en bra dag och en bra helg!

Likes

Comments

vardag

Bröllop 2017
I år ska jag äntligen få gå på mitt första bröllop någonsin och jag är så taggad på det! Inte nog med att det är första gången så är det två fantastiska människor som ska gifta sig. Det är alltså Annica som tillhör min släkt som är min mammas kusin, det är tråkigt att vi inte har bättre kontakt vad vi har och att vi inte träffas oftare. Men kärleken dom ger varandra är så mäktig och dom förtjänar verkligen allt dom får och även varandra. Självklart önskar jag dem all lycka i livet efter bröllopet men också nu. #joakimannica2017

Likes

Comments

vardag

God kväll!
Som rubriken lyder så besiktigade jag min bil idag och det gick bra förutom att jag hade en spricka på höger strålkastare, men som tur behöver jag inte komma tillbaka utan bara fixa det. Hemma så har jag bara ätit, badat och spelat en massa Sims vilket jag gör fortfarande. Känner att jag skulle behöva plugga också men vet inte riktigt om jag orkar så ska lägga mig i sängen snart och kolla några avsnitt av Gossip girl. Hoppas ni har haft en fantastisk dag!

Likes

Comments

vardag

Hej igen!
Efter att jag hade gymmat och duschat hemma så gjorde jag mig klar för att åka in och bowla med Stina, Ewe och Sten. Jag ledde nästan hela tiden men på slutet så kom Sten ikapp mig så han vann, men jag kom ju tvåa iallafall vilket jag också var nöjd med. Efter bowlingen så åkte vi på Tewes och fikade men eftersom jag inte får äta nå fika så tog jag en macka istället med brieost och salami och den var såå god! Men nog om dagen, efter att jag har kommit hem så har jag bara degat i sängen framför Gossip girl, det tråkiga är att jag snart har kollat klart.. :(
Men just nu så pratar jag med Albin i telefonen så ska fortsätta med det och sen kanske kolla på något mer avsnitt. Ha en bra kväll och en bra dag imorgon!

Likes

Comments

vardag

Hej på er!
Anledningen till att jag inte har skrivit något på länge är för att jag har haft noll motivation till det. Men jag ska komma igång med träningen nu och sluta med godis och onyttigt. Jag tror att motivationen för allt annat kommer samtidigt då, får man hoppas på iallafall. Ha det så bra!

Likes

Comments