View tracker

vardag

Gårdagen erbjöd en massa skratt, trevligheter och spelande. Jag och Albin åkte till Stina igår för att umgås med henne och Ewe för att spela spel. Vi spelade monopol i flera timmar och självklart så vann ju Ewe.. Vi kom inte därifrån förens kl 2 tror jag, så vi var en aning trötta då. Jag knäppte tyvärr inga bilder igår så får bjuda på en från nyår!

Dagen började med morgonmys och taco brunch, inget att klaga på! Nu ska jag fortsätta mysa och kanske kolla på nått avsnitt, ha en fin söndag!

Likes

Comments

Om mig

Att ha en ostadig uppväxt är varken roligt eller bra på något vis. Det är inte ens något som jag skulle önska min värsta fiende. Det finns så otroligt många saker som kan leda till en ostadig uppväxt, genom att någon av föräldrarna dricker, är våldsam eller kanske bara inte finns där. Jag är väl medveten om hur det känns att ha en sådan uppväxt och det är de värsta jag vet.


Under hela min uppväxt har min mamma varit min klippa och utan henne hade jag verkligen inte klarat det då min pappa knappt funnits i bilden någonting. Men eftersom min mamma blev sjuk redan när jag var liten så kunde inte hon ta på sig hela ansvaret heller. Men jag är otroligt stolt över min mamma hur hon har orkat med allt, det är jag verkligen. Min ostadiga uppväxt har inte varit lätt, jag har fått vara hos min mormor och mina släktingar väldigt mycket eftersom mamma låg inne på sjukhus ganska ofta.

Jag har trott på tomma löften så många gånger i sån lång tid att jag längre inte orkar bry mig, min pappa är ändå en vuxen person som borde ta ansvar för alla sina barn. Det har alltid varit jobbigt för mig att se en annan ha sådan bra kontakt med sin pappa, han som skulle vara tjejernas första kung, men vart var min kung?


Men jag har även fler personer att vara tacksam över, min fina extrafamilj som alltid har funnits där för mig, i vått och torrt. Det är fortfarande där som jag verkligen känner mig hemma och så har det alltid varit. Hade inte heller klarat det utan mina fantastiska vänner, älskar er så mycket. Jag är starkare idag men mitt hjärta har fortfarande sår som måste läkas, vilket dom kommer att göra med tiden.

Likes

Comments

vardag

Hej på er!

Det är äntligen fredag och provet är gjort, vilket gick hyfsat bra så jag ligger nog iallafall på E nivå. När provet var gjort så fick vi sluta, vilket blev vid strax efter 9 så det blev en kort dag idag. Sitter fortfarande på skolan och väntar på Johanna för hon ville att jag skulle följa med henne till Dollar när hon slutat, så jag sitter väl och väntar på henne. Efter jag varit med henne ska jag väl dra mig hemåt och vila lite, kanske kolla på uppgiften som ska in på måndag. Tror jag ska kolla på ett avsnitt av Gossip girl när jag ändå bara sitter här, skriver mer när jag är hemma så ha det bra!

Likes

Comments

vardag

Hej på er sötisar!
Veckan har ju bara rusat iväg och det är ju redan torsdag?! Idag hade vi ett slags prov för att kolla hur mycket vi hade fattat än så länge, det var dock inte betygsättande. Imorgon har vi däremot ett prov som man kan få upp till C på, men eftersom det har varit så mycket i början så har jag stressat så mycket och är alldeles slut. Pluggade lite i skolan och lite när jag kom hem så det ska nog vara lugnt.
Imorgon kommer nog Albin hit om det blir som vi har sagt, har tänkt vara här i helgen. Men nu ska jag fortsätta kolla på mitt avsnitt av Gossip girl! Någon annan som sett den serien? Det är dock andra gången jag kollar på serien 😁

Likes

Comments

View tracker

vardag

Hej på er eller god middag kanske man säger vid den här tiden? Redovisningen som jag varit så nervös över är äntligen klar, så skönt! Det var väl inte det bästa jag gjort och jag pratade väldigt fort men lyckades iallafall få ett E, var alltså en E uppgift så man kunde inte få högre. Vi kom lite senare från lektionen till lunchen så var tvungen att stressa med att äta, hade ju bestämt att äta med Johanna på Sibylla så det var ju inte så kul.. Men kom inte allt för sent så det gick ju bra iallafall. Men nu ska jag fortsätta lyssna på läraren igen 😁

Likes

Comments

vardag

Hej på er godingar!
Jag tänkte börja med att säga att jag hade en väldigt bra helg, fick ju träffa Albin och en massa andra kompisar. Idag var jag bara till skolan en timme ungefär för att göra klart allt till redovisningen som vi ska ha imorgon, vi har ju gjort en gruppuppgift om vården på 1900-1950talet. Jag hatar redovisningar men får väl göra mitt bästa antar jag, är ju iallafall inte ensam.
Tänkte även dra till gymmet och försöka få till ett pass äntligen, har ju varit förkyld hela veckan men är bara lite snorig och har huvudvärk men tror nog att det går bra ändå. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

vardag

Hejsan på er!
Som alla andra vet och som rubriken lyder så är det ju äntligen fredag och första veckan i skolan är avklarad. Vi har ju fått jobba med ett grupparbete den här veckan som vi ska redovisa på tisdag och jag hatar verkligen det.. Men idag ska jag iallafall åka till Albin och äntligen få träffa honom igen, 1 och en halv vecka sedan nu. Vet inte riktigt vad vi ska göra utom på lördag då vi skulle på fest för att fira Emilia som nyss fyllt 18år. Men blir väl mest lugnt för jag hoppas pga min förkylning, men lyckades iallafall ta mig till skolan som tur är. Men ha en fin helg allihopa och var rädd om er eftersom det är fredag den 13e!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har varit förkyld i ungefär två veckor nu men senaste dagarna har det blivit värre och jag har på gränsen till feber.. men jag gick till skolan ändå och försökte, men kände att det var onödigt att smitta alla andra och för att jag mår så pass dåligt. Då är det bättre att åka hem och vila så kanske jag är piggare till imorgon. Så nu har jag tagit en Ipren och satt på mig myskläder och en Harry Potter film och hoppas på att det blir bättre!

Likes

Comments