Hejsan på er från ett soligt Grekland!
Sitter just nu på hotellet och är helt slut efter en dag 😆 Vi började dagen med att leta upp stranden och la oss där för att sola och bada (nästan bara jag som badade) efter några timmar där så gick vi tillbaka till hotellet för att äta lite mat och vila lite. På kvällen har vi åkt "tåg" genom gatorna här och det fanns rätt så mycket att se. Efteråt gick vi till ett café och fikade lite, sen gick vi och kollade vidare efter gatorna. Nu är vi på hotellet igen och ska väl bara ta det lugnt resten av kvällen, för imorgon blir det nya äventyr!
Ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 65 readers

Likes

Comments

Köket

Min säng och självklart ska det finnas chips 😄

"Tåget" som vi åkte

Detta var tydligen brandkåren och brandbilen 😅

Fråga mig inte vad jag gör på bilderna för det vet jag inte själv 🤔

  • 69 readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Jag sitter just nu på Skavsta flygplats med Alexandra och hennes mamma och ska snart hoppa på flyget som tar oss till Grekland för en veckas semester. Planet går om ungefär en timme och jag är helt slut på att vänta haha
Har väntat så länge på den här resan och är verkligen förhoppningsfull på allt som kommer att hända. Jag kommer antagligen bomba med bilder från allt vi gör så ni får se lite!
Hoppas ni andra har det bra i kalla Sverige 😉

  • 68 readers

Likes

Comments

Hejsan igen!
Är äntligen tillbaka efter ett alldeles för långt uppehåll, blev längre än vad jag hade räknat med verkligen. Anledningen till att jag slutade blogga är väl helt enkelt att inspirationen inte fanns där och att tid fanns knappt till, men jag är tillbaka och hoppas att det håller i sig nu.
Har faktiskt tänkt börja i flera dagar nu men har alltid kommit något i vägen så vad passar inte bättre än klockan 3 på natten när jag inte kan sova?
Det har hänt så fruktansvärt mycket saker under tiden jag inte uppdaterat bloggen så jag vet inte ens själv vart jag ska börja. Jag har iallafall tagit studenten, vilket känns både underbart och jobbigt på samma gång. För efter studenten vet ju alla vad man ska göra, antingen plugga vidare eller börja jobba, men jag då? Jag har varken tänkt plugga vidare och jag har inget jobb än.. Så vet inte riktigt hur det ska sluta för mig haha
Jag ska ju förresten utomlands snart också, faktiskt bara två dagar kvar nu, så sjukt!! Så efter resan ska jag ta tag i mitt jobbsökande, kan erkänna att jag har varit väldigt slö hela sommaren och har inte gjort mycket 😅
Men det blev kort om lite som hänt och om ni undrar något så är det bara att slänga in en kommentar så ska jag svara så gott jag kan! Ha det så bra tills nästa inlägg kommer, inte allt för långt till de! 😘

  • 91 readers

Likes

Comments

Gör en liten uppdatering om gårdagen som var sjukt grym! Var ju som sagt i byn igår för Emil hade spelning där, det är ju bra som vanligt de. Jag, Sten, Emil och Linda-Marie hade rum på hotellet där så det var mest där vi var innan själv spelningen, men vi hann även med tacobuffé och spela lite bowling. Senare på kvällen kom också Ewe vilket var roligt då vi inte hittar på så mycket nu för tiden. Medans vi väntade på att Emil skulle spela så satt vi nere i loungen och hade det allmänt trevligt. Han började spela vid 12-tiden och det var bra tryck och rätt så mycket folk! Han spelade till ungefär 1 så han höll på bra länge, men det var ju fart i edsbyborna också 😉 Efteråt så satt vi nere också tills allt folk hade börjat dragit sig så det inte skulle bli sånt liv när han kom upp, men det var jättetrevligt iallafall så inget jag ångrar. Även Harald kom förbi en sväng och hälsade. Strax före 3 kom vi därifrån och då var Emil hungrig så jag och Sten drog till Max en snabbis och köpte käk till honom sen så fick vi äntligen åka till sängen! Har precis kommit hem efter att ha ätit hotellfrukost, alltid lika mysigt!

  • 164 readers

Likes

Comments

Skriver det första inlägget på väldigt och börjar med att berätta att jag gjorde en uppfräschning igår vilket behövdes nu. Inte sån jättestor skillnad med färgen är inte lika död eller urtvättad nu. Under tiden jag inte varit aktiv så har det både hänt mycket men ändå ingenting alls, det är bra komplicerat ibland.

  • 202 readers

Likes

Comments

Drog mig ut på en cykeltur tidigare idag och efter det har jag bara slöat och lyssnat på musik. Hade tänkt spendera den här dagen med att plocka undan på rummet och byta till nya sängkläder men det var ju lättare sagt än gjort för jag har inte orkat göra något haha. Har nästan bara suttit på sängen och inte gjort nånting, men har ingen lust eller ork till något så jag hamnade här. Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka!

  • 246 readers

Likes

Comments

Var på en fantastisk bra konsert idag som esteterna bjöd på, den var grymt bra så ni som inte gick och kollade på den missade verkligen något! Fick ett fåtal bilder som jag lägger upp här!

  • 246 readers

Likes

Comments

Började dagen med att åka på praktik och fick sluta rätt så tidigt. Vid fyra drog jag och Alex till Gävle för jag skulle köpa ett par byxor på Stadium som såklart inte fanns kvar där så vi åkte till Valbo istället där jag hittade en tröja. Nästan alla har ju en sån tröja så varför inte vara en i mängden? Haha

  • 274 readers

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute på en powerwalk. Har tänkt köra på nu ett tag iallafall, en pw och ett gympass efter det så kanske det ordnar upp sig det här också. Strävar väl efter en beach 2016 som alla andra då, jag har dock lätt att tappa lusten för jag är så jäkla lat av mig haha. Jag ska försöka ligga i så länge jag kan iallafall så får vi se hur det slutar!

  • 264 readers

Likes

Comments