Header


1. Högst upp på denna lista är det såklart mamma & pappa, mina systrar och alla mina vänner.

2. Svenskt godis!! Saknar det såå mycket. Är sjukt trött på amerikanskt godis.

3. Svensk mat, och normal mängd mat. Man får alltid överdrivet mycket mat när man äter på restaurangerna här, tur att man kan ta med maten från restaurangen hem.

4. Fredagsmys och helgerna. Tycker att alla dagar ser nästan likadana ut här. Fredag och lördag är inga speciella dagar för USA..

5. Trafiken i Sverige. Haha detta kanske låter weird med tanke på att jag inte har körkort, men jag saknar helt ärligt trafiken i Sverige, då den är mycket lugnare. Vägarna här är så otroligt mycket större, på en vanlig liten väg här kan det vara 3-4 filer,, får paniiik..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen jag publicerade något här nu, och det ber jag om ursäkt för. Idag har jag inte gjort något överhuvudtaget förutom att legat i sängen, då jag lyckats bli sjukis :( känns inte alls kul, då jag har det sjukt svårt att ligga still så länge. Vill bara ut och träna.

Som ni förmodligen vet så är det halloween just nu, och vi i USA firar den nu på måndag, är sååå taggad!!

De senaste dagarna har bestått av shopping, fotografering, sol och bad, och såklart massor av träning. Jag har även hunnit med att åkt en snabbis ner till down town. Där det som alltid är fullt ös. Och juste, jag köpte min Michael Kors jacka som jag pratat om i torsdags. Supernöjd!!


Likes

Comments

​hej finisar! Vill börja med att säga förlåt för dålig update de senaste dagarna! Dock har ni inte missat så mycket. Jag har varit på fotballgame, shopping och sen har jag tränat en massa.

Just nu ligger jag vid poolen och solar och lyssnar på en podcast. Snart ska jag hem för att köra ett lättare träningspass. Usch är inte alls taggad på att träna idag.. men det är bara att bita ihop, för det måste ju göras.. 

puss/ L

Likes

Comments

Tycker denna månad är så fin, då det är en höstmånad och naturen blir så vacker, men också för att den är tillbringad till bröstcancer. och eftersom månaden är "rosa" så passade jag på att fixa ihop ett collage av rosa grejer som jag jättegärna skulle vilja ha.

Likes

Comments

​Älskar dom här byxorna. Perfekt för att ha både på fest eller i vardagen. Köpte ett par svarta i måndags, och funderar på att köpa ett par vita också!

Puss/ L

Likes

Comments

​Detta är allt makeup som jag använder mig utav. Ögonbrynspenna, gele och countorpalett från Anastasia. Mascara och rouge från benefit. Settingspray och liquid lipstick från nyx. foudation från maybeline. Eos läppsyl, och concealer från Loreal.

Likes

Comments

​Hejsan!

Igår var jag på Vandergrift High School och kollade på en slags parad. Sen efter det så samlades alla på the track stadium, där man fick se alla som var nominerade till att bli the homecoming Queen. Sen avslutadede med massa fyrverkerier. Super rolig grej, önskar att vi hade detta i Sverige också,

Idag har jag inte gjort mycket alls. Sov länge idag, och har bara vilat då jag känner mig lite sjuk. Men ska ändå försöka ta mig igenom ett träningspass ikväll.

Juste gjorde godaste smoothien idag med banan, jordnötsmör, mjölk och is. Tipsar verkligen om denna då den faktiskt är nyttig. Svårt att tro men det är faktiskt sant. TESTA TESTA!!

Likes

Comments

poolhäng idag igen!

Hej finisar! Hur mår ni?

Jag ligger just nu vid poolen och solar. Det är 31 grader här idag. Så det märks tydligt att det börjar bli kallare och kallare. Dock är inte 31 grader så kallt, men om man jämför med vad det varit här tidigare så är det kallt.. senare ikväll ska jag iväg på en riktigt rolig grej. Det är en amerikans skolgrej där alla college students kommer hem för att träffas vid deras gamla high school. Det är alltså de ända planerna för idag. 

Puss/L

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag varit och shoppat hela dagen. Jag var till ett mall. Jag hittade inte så mycket idag, men jag köpte ett countorkit från Anastasia, och ett par byxor. Kollade på en jacka från Michael Kors, men kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa eller inte.. Men kommer förmodligen köpa den. Imorgon tänkte jag ta en poolday. Har inte solat och badat på några dagar, så nu är det dags igen.

Har endast lätt träning idag vilket känns skönt, då jag är lite sliten. 

PUSS/L

Likes

Comments