Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Från Axelssons 199:-

Likes

Comments


Likes

Comments

"du kan lita på mig" sa hon.

Och så kände jag också. Hon var en av få människor som jag någonsin hade kunnat lita på. Vi delade på allt, jag berättade ut och in ur mitt liv, allt som hände och allt som skulle hända. Samma sak för henne. Vi litade på varandra, tills den dagen man hör något som man verkligen inte kan få en uppfattning av varför hon gjorde som hon gjorde. Än idag förstår jag inte. Vi var bra vänner, kanske till och med bästa vänner. Tyckte hon inte som jag? Betydde inte jag lika mycket för henne som hon gjorde för mig? Vi blev sams och jag förlät henne. Kanske inte en hel förlåtelse, eftersom jag fortfarande inte förstod varför hon gjorde som hon gjorde och hon hade ingen riktig förklaring till det. Men det är ju så det är, man förlåter sina vänner oavsett vad dom har gjort för att man är rädd att man inte ska klara sig ensam. Man vill inte kasta iväg den vänskapen som man har byggt upp.
Även fast vi blev sams så blev det inte som innan. Vi umgicks inte, vi pratade inte lika ofta. Vi kunde prata och umgås ifall vi umgicks med samma vänner. Men inte annars.
Sen hände det igen, en grej som hon hade hållit inom sig under en väldigt lång tid utan att berätta någonting för mig. Jag löste allting med den tredje personen som var inblandad. Men inte med henne. Hade fått nog av att bli sviken, hade fått nog av att känna mig som en leksak man bara slänger omkring på. Jag har också känslor, jag kan också vara ledsen.
Men tack vare henne och hela den här situationen så har jag sagt upp kontakten med flera stycken som jag inte litar på och inte släppt in folk som jag känner är onödiga att ha. Jag erkänner, jag har varit för snäll, jag försöker förstå mig på människor och hjälpa till så gott jag kan. Men inte längre, nu orkar jag inte. Jag har stängt av..

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments