Så jävla mycket fans här på bloggen, fått order att uppdatera. 🙄 / kändisen
Har dock inte hänt nåt typ, asså händer massor heeeela tiden med de är vardag för mig. Hade poolhäng hos Adam idag, de va mys. Emelie är fortfarande här, vill typ inte att hon ska åka hem. 😌

Saknar er alla mest!! / Wagas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 308 Readers

Likes

Comments

Jag hämtade upp Emelie på flygplatsen i onsdags, så nu är hon äntligen hos mig!!!! Gött att ha en kompis från hemma här :)
Bjuder på lite bilder från senaste dagarna!

OCH MIN BÄSTA VÄN HAR GIFT SIG, SÅ JÄVLA VACKERT😭😭

  • 313 Readers

Likes

Comments

  • 396 Readers

Likes

Comments

Strålande som och varmt (som vanligt), tog med mig tjejerna till lekparken imorse och hade mysig frukost + lek några timmar. Nu sitter vi hemma på bakgården och leker med vattenslangen. Gött att kunna ha släppa ut dom här utan att jag måste ja koll 100%, hela bakgården är inhägnad så dom kommer liksom ingen vart.

Ikväll har jag dejt med Michelle och Kari, va så himla längesen jag träffade dom så de ska bli superkul verkligen :)

Lite bilden från zoo igår !!

  • 524 Readers

Likes

Comments

Igår tog vi bilden 3h bort till nån liten stad o flöt runt i vattnet, drack öl och hängde med massa folk. Det var så himla kul, och vi planerar redan att göra det igen :) Käka middag på en god restaurang och sen åkte vi hemåt, vi ville inte komma hem för sent så vid 2.30 var jag hemma efter att jag släppt av alla!!

Idag hänger vi hos Anthony (Annikas kille), han har pool vid sin lägenhet. Köpte med mat o hade liten bbq, såå himla gott!! Nu göttar vi oss med vattenmelon och lapar sol😌

  • 543 Readers

Likes

Comments

Att man nu varit här i 500 dagar är bara helt sjukt. Vart har tiden ens tagit vägen? Jag har panik, är inte klar här. Jag är inte redo att åka hem, samtidigt som jag aldrig varit mer redo😳
Hur ska jag kunna säga hejdå till de här? Förlåt alla, men ja vill ju för fan bo här. På heltid, eller åtminstone ett sommarhus här i Houston!!

  • 591 Readers

Likes

Comments

  • 662 Readers

Likes

Comments

Idag hade Naomi graduation, slutade "dagis" här och börjar till hösten skolan. Alla barn va så himla små och söta, så hade de några sånger+danser de visare upp. Efteråt bjöds de på tårta med saft :)

Det slog mig när vi gick mot bilen att de va sista gången jag var där, på hennes skola. Vilken jävla ångest alltså. Det kommer bara bli mer o mer saker som jag gör för absolut sista gången nu. Inte alls lågt kvar tills jag åker och lämnar allt de här. Fick typ panik och tänkte för en sekund "jag måste hitta en man som jag kan gifta mig med". Jag vill inte åka hem, samtidigt som det inte finns nåt jag hellre vill. Så himla blandade känslor!!

  • 700 Readers

Likes

Comments

Igår lämnade Sofie mig, det är så himla tomt här utan henne! Där har jag verkligen funnit en livskamrat, en vän för livet. Nu har jag verkligen nedräkning tills jag åker hem, svårt att fatta hur snart det är. Som tur är så har jag Paulina, Annika och Astrid kvar. Så man slipper va själv liksom 😁

Sofies sista helg här i Houston spenderades ute på krogen fram tills solen gick upp, vi har hemma vid 8 på morgonen 🙈

TACK TACK TACK Sofie för den här tiden❤️

  • 730 Readers

Likes

Comments

Vaknade med halsont och feber imorse, så det fick bli en lugn dag med inomhuslek. Sofie fick som vanligt sovmorgon när jag klev upp 5.45! Men klättrar typ på väggarna, så jag hoppas jag mår bättre imorn så vi kan motionera lite. Eller åtminstone åka till lekparken för frisk luft, får se vad jag orkar med :)

Sofie har äntligen och tyvärr hittat en familj, så hon dear förmodligen på söndag. Det verkar vara en supergullig familjen som bor i Seattle. Har jag tur så hinns det med ett besök till henne innan jag åker hem.
Natten här nu, vi ligger nedbäddade och ska sova strax. Längtar efter er ❤️

  • 797 Readers

Likes

Comments