Innan solen hann gå ner igår satte vi oss ett gäng vid en grillplast för att tända upp en brasa. Ett mycket mysigt sätt att umgås på måste jag säga. Vi spelade musik, grillade, satt med massa filtar och pratade. Vi satt där även en bra stund efter det att solen försvunnit. Sommarkvällar är dem bästa kvällarna, och de längsta!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll gick vi och la oss tidigt för att lägga oss i sängen och kolla på film men fastande istället vid livesändningen från konserten i Manchester. En fantastiskt fin konsert för att hedra alla de som blivit drabbade i terrordådet. Blev så rörd.

Likes

Comments

En söndag bestående av regn resulterade i att jag följde med david upp till gymmet och sprang några kilometer på rullbandet istället för en runda ute. En ganska slapp dag för övrigt men som avslutas med nybakad fika hos mormor och morfar. Alltid lika mysigt!!

Likes

Comments

I fredags kväll var vi bjudna hem till Malva för att fira hennes 20 årsdag med god mat och vin tillsammans vi tjejer. Hon hade gjort det så fint och det var så mysigt att bara sitta på hennes altan och mysa och prata i timmar. En riktigt bra kväll och riktig bäst är mina tjejer.

Likes

Comments

Jag vet inte vad det är som gör det (det finns säkert forskning på det) men den otroliga glädje och lycka jag känner efter ett löppass är enorm. Jag älskar att springa och känna hur trött hela kroppen blir. Att känna hur hjärtat pumpar och att komma in i andningen med flåset. Kan inte förstå att jag levt i 6 månader utan detta?? Dumt tycker jag. Så snodde jag Davids goa hörlurar också, dem gav mig allt lite extra power.

Likes

Comments

Igår fick jag suget igen efter att göra hemmagjord granola. Innan jag åkte iväg på min långresa åt jag detta minst en gång om dagen om man inte räknar med alla de gånger jag bara gick och små-åt ur burken precis som det vore godis, vilket det nästan är?

Igår slängde jag ihop lite av de gryn, nötter, fröer och frukter jag hade hemma. Ca 10 dl gryn, 4 dl fröer, 4 dl nötter och frukt och smaksatte med 2 msk kardemumma, 2 tsk vaniljpulver, en förpackning koncentrerad äppeljuice och värmde till ca 1 dl kokosolja och blandande i. Min plåt var för liten för att rymma allt på en och samma gång så i två omgångar körde jag in det i ugnen ca 30 minuter på 175 grader och rörde om lite då och då. Jag glömmer den gärna några minuter för länge i ugnen för att få den lite bränd och knaprig och sådär fint gyllenbrun. Jag tycker det är ett av de absolut bästa mellanmålen att äta!





Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag vaknade jag upp med en otrolig träningsverk och fick först tänka efter vad jag kan ha gjort för att förtjäna detta? Då slog det mig att det var ifrån gårdagen då min kära mamma tog på sig uppdraget som träningsledare och körde igenom våra kroppar med ett skönt träningspass. VI stack ner till en stor gräsplätt precis där vi bor, helt underbart är det att kunna träna utomhus! Det var så roligt att köra tillsammans med henne och med musiken från vår HK högtalare som har sådant GRYMT ljud!! (This one Harman Kardon) Två mycket peppande maskiner det där ;)

Dagens uppdrag från mig själv till mig själv är att ska jag ta tag i städning och sortering av mina kläder. Just nu ligger alla mina kläder i ikeakassar hemma hos pappa och ligger det inte nerstoppat i någon av dem ligger det antingen hos David, mamma eller kvarglömt i något av de tre länderna på andra sidan jorden. Jag kommer inte vara så överambitiös att jag tar ett flyg över för att få ordning på de kläder som saknas men jag kommer att samla ihop mina tillhörigheter från mum and dad och transponera upp till David eftersom det är här jag bor just nu. Så jag tackar att dagens väder är städ-vänligt så att jag får detta gjort och inte som många gånger förr fastnat i någon solstol på pappas baksida...

Ha en härlig tisdag!

Likes

Comments

I helgen tog jag och David till vara på hans ledighet och åkte ut till hans sommarstuga för att äta frukost. En mer somrig frukost får man leta efter, jordgubbar, frallor och stråååålande sol.

Likes

Comments

En fantastiskt trevlig kväll hade jag igår. Först lite gött häng på en balkong i solen med goa människor och sedan vidare på 80-årsfirande för 4 nyblivna 20-åringar och fler goa pepz.

Idag har jag åkt runt till olika mammor för att fira morsdag. Först mat och fika med davids mamma, sedan vidare för mat med min mamma och nu är vi uppe på te hos mammas mamma. Gos söndag.

Likes

Comments

En heldag ute med båten idag och en gårdag på klippor vid havet. Att bo vid kusten har bara fördelar.

Likes

Comments