​Be Strong

​Be Brave

​Be You

You Are Perfect

​♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg är i samarbete med hemsidan " Cocoo.se " som säljer smycken och accessoarer ut över det vanliga. Jag tycker absolut att ni ska gå in och kolla in hemsidan! Jag tänkte tipsa om mina Tre favoriter av deras utbud.

1, "Armband Dreamcatcher Guld" Ett fint guld armband med en drömfångare som motiv. Man kan både ha det på fest, kalas men också till vardagen.

2, " Handsmycke silver strass " Ett smycke som går från ett armband till en ring i silver. Tycker själv det är väldigt fint till en klänning eller jeans och en T-shirt.

3, " Bikini set sydney " En gammel rosa eller " Puderrosa " bikini i storlekarna S,M och L. Materialet är polyamid & Elastan, plus resår för passform.

Hoppas ni gillade inlägger, puss & kram

Likes

Comments

Vi har haft en lärare i ett halv år och hon behandlar inte oss som man "ska" göra visst vår klass kan vara stökig men bara för det ska man väll ändå inte säga sådana saker som "Små lekande ungar" "Ni har ingen framtid" osv. Nu har läraren slutat som tur men tycker faktiskt att man som vuxen ska Tänka efter vad man säger!!

Likes

Comments

Jag behöver hjälp med Halloween-sminkningar. Jag har helt fått hjärnsläpp och vet inte vad jag ska vara på halloween, har du några idéer på vad jag kan vara? Svara på omröstingen med dina Idéer och tankar så blir ja jätte glad!

Chaoo ♥

Likes

Comments

you are beautiful