Header
View tracker

Bild 1: 1-2 år
Bild 2: 6-7 år tror jag?
Bild 3: 14 år
Bild 4: 15 år
Bild 5: 17 år
Bild 6: 18 år

Känns kul att se hur mycket man förändrats,, hittade tyvärr inte så många bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Godmorgon!

Sitter och äter frukost innan jag ska köra iväg till Östra Paviljongen och skriva tenta. Känns skönt att få göra bort den men jag kan inte påstå att det är särskilt frestande att sitta i samma rum i cirka fem timmar och skriva för hand... Tycker dessutom synd om den stackare som ska rätta min tenta med tanke på att jag skriver som en kratta, haha!

Men men, det får gå som det går och förhoppningsvis räcker det hela vägen!

Kramhej!❤️

Likes

Comments

Hellu!

Denna dag har varit ganska lugn, vaknade och låg kvar i sängen ett tag och åt brunch innan jag gick över till Jennifer och pluggade.

Därefter gick vi till stan och mötte Rebecca på Tenton (ett gym) och tränade. Jag skaffade även gymkort, så skönt!

Annars händer inte så mycket. Nyss ätit middag så kvällen lär väl bestå av att diska, plugga, se serie med Jennifer och kanske ta en promenad.

Ha en trevlig kväll! Kramhej❤️

Likes

Comments

Mig själv.

Helt ärligt så är jag så stolt över mig själv, Jag har klarat så många år med psykisk ohälsa och om jag visste vid första panikattacken att detta absolut inte var den sista, utan börjar på ett rent helvete så vet jag inte om jag hade orkat. Men jag har tagit mig igenom det, hur vet jag inte på rak arm men jag tackar min envishet.

Jag är en sådan person som ska ha sin vilja igenom, på gott och ont självklart. Men i detta fall är det bara positivt. Jag ger mig nämligen inte innan jag kan berätta min historia, säga att "Jaa, det var ett rent helvete att leva så, men vet du vad? Idag mår jag så mycket bättre och märker knappt av det"

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, vilket jag säkert kommer att göra i andra inlägg. Men jag sätter punkt för nu.

På bilden ser ni mina mediciner och en av de största anledningarna till att jag orkar kämpa och vågar dela med mig av min historia - Aldrig Ensam

Stay strong och ta hand om er, kramhej❤

Likes

Comments

Hellu!

Uppdateringen har lyst med sin frånvaro men det kan ha att göra med att jag har haft fullt upp med pluggoch att "reparera mig själv" den senaste tiden. Hade omtenta förra måndagen och denna vecka har jag tenta på fredag och högskoleprov på lördag. Om någon vill byta är det helt okej😉

Har egentligen inte så mycket mer att uppdatera er med så tänkte bjuda på lite bilder sen sist!

Kramhej!❤

Likes

Comments

Hellu!

Igår var en bra men smått påfrestande dag för mitt lilla psyke!

Dagen bestod av besök hos vårdcentralen, en sväng in till stan, plugg och umgänge med världens bästa Jennifer!

Idag blir det fotomässa, kanske stan, plugg och ikväll blir det bio med en fin filur!

Hoppas att ni får en trevlig dag! Kramhej❤️

Likes

Comments

Har velat påbörja denna kategori ett tag nu men inte riktigt vetat hur. Men en dag som denna känner jag att jag måste få skryta över mig själv.

Är inne i nån knepig period just nu då jag inte orkar något i princip och vill helst isolera mig från i princip alla, inte för att det blir någon skillnad på hur jag mår men det känns bättre i alla fall...

Men varför är jag så stolt över mig själv just idag? Jo, för att trots att jag mår som jag mår just nu så har jag på något sätt orkat äta både frukost och lunch och gjort mig klar för att ta tag i plugg på universitetet med några kompisar. Känner mig så stolt!!!👊🏼💪🏻❤️

Musik och solen får mig att le lite i alla fall.

Ta hand om er, kramhej❤️

Likes

Comments