I början av september fortsatte nollningen på Universitetet, jag övergav mitt röda hår och gick mot lila, firade familjemedlemmar som fyllde år, umgicks med fina vänner och började sakta men säkert att träna.

I oktober skaffade jag gymkort, umgicks med fina vänner, hängde på Uni och med folk därifrån, klippte spontant av mig ännu mer hår, skrev högskoleprovet igen och firade Bäck i förskott med en överraskningsfest under halloween!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I juli jobbade jag, umgicks med vänner, va på Åsele marknad och allt vad det innebär och gick på begravning för första gången

Även i augusti blev det lite jobb, men förutom det så gick jag på bröllop för första gången, åkte tillbaka till Umeå och började plugga sociologi på universitetet!

Likes

Comments

Maj spenderades med fina vänner och familjen, klarade teoriprovet och åt mat utomhus med grannen!

Juni var en väldigt rolig månad - gick på bal, tog körkort och student, blev med bil och började sommarjobba på Ica!

Likes

Comments

Mars var väldigt händelserik, spelade teater som aldrig förr, åkte till Gävle och Stockholm, kom närmare Jasmine och blev singel

I April åkte jag och klassen till Skellefteå och tävlade med våran pjäs Jonathan, skrev högskoleprovet för första gången, började lära känna Mia, drog en utekväll med Jasmine för första gången och i slutet av månaden blev det ännu en utgång för att fira att det var 50 dagar kvar till studenten!

Likes

Comments

Jaa.... mina dåliga vanor är bland annat mina tvångstankar (OCD) och då tänker jag specifikt på hur nojjig jag är gällande om dörren är låst osv och hur mycket jag bryr mig om bäst före datum. En annan dålig vana som jag önskar att jag inte hade är att jag river på naglarna så de aldrig blir långa😂


Likes

Comments

Jag har två favoritserier just nu och de är Friends och Grey's Anatomy. Friends är min absoluta favorit och har sett det i princip varje dag sen jag fyllde 13. Och nej, jag är förvånansvärt nog INTE less!❤

Är även väldigt fäst vid The Exes, How I met your mother och Pretty Little Liars

Likes

Comments

Januari började med att jag umgicks med mitt ex och min familj hemma i Åsele, kort därefter drog jag till Vilhelmina över dagen och umgicks med pappa, Carita, Jonna, farmor och farfar.

For även tillbaka till Umeå, började skolan efter mitt sista jullov, umgicks med mina vänner, hade överraskingsfest för Malin, firade 1,5 år med mitt ex och hängde med honom och hans föräldrar på O'Learys

Februari började med magsjuka och filmmaraton med jag och mig själv.

Sen när jag blev frisk var det skola på vardagarna och umgänge med vänner på fritiden, fyllde även 19 och matchade några av mina bästa vänner bättre än någonsin!

Likes

Comments

Jaa.. som ni märkt har jag varit enormt frånvarande detta år, både på min förra blogg och på denna blogg. Det har inte handlat om att jag inte velat blogga, det har snarare handlat om att jag inte orkat.

Detta år har varit det mest händelserika året hitills med oerhört många motgånger men framförallt höjdpunkter. Jag har jobbat med mig själv på en helt ny nivå och vuxit så enormt (tack och lov inte på längden)

Tänkte i alla fall summera året som gått två månader i taget så inläggen inte blir så långa. Det första inlägget kommer imorgon.

Gott nytt år på er! ❤

Likes

Comments

Bild 1: 1-2 år
Bild 2: 6-7 år tror jag?
Bild 3: 14 år
Bild 4: 15 år
Bild 5: 17 år
Bild 6: 18 år

Känns kul att se hur mycket man förändrats,, hittade tyvärr inte så många bilder!

Likes

Comments