Hallåååå! Ger det ett nytt försök med att blogga.. Men nu gör jag det på datorn så det ska väl int bli nå fel nu!

Det e flera gånger jag tänkt blogga men int orka och tre gånger jag faktiskt gjort det. Men jag har råka tryckt bort eller bleve nå annat, och då hare varit från telefon..


Idag har jag handlat åt mormor, bara varit hemma. Varit lit hos Sandra, vi tog nyss en kort promenad. Nu tänkte jag bara vara hemma å chill tror jag. Pontus e ju borta på jobb.. Så han kan jag int åka till..

Imorgon ska jag till Ånge, just imorgon händer det väl int så mycket där. Får se vad jag gör.


Annars så har jag börjat sminka mig lit mer nu för tin. Det e så kul. Kan vara kul, och varje gång nu så sitter jag å sminkar mig samtidigt som jag lyssnar på en ljudbok. Underbart avslappnande.


Skaffade ju nextory för då fick man gratis i två veckor.. Men sen blev jag kvar där. Fastnade totallt. Tänkte egentligen byta tillbaka till storytel, men tydligen så vart det samma pris ändå. Så bev kvar på nextory. Har läst som fan å! Så spännande serien jag läst nu. Med kepler, hypnotisören, paganinikontraktet, eldvittnet, sandmannen, stalker och nu är jag på sista boken kaninjägaren. SÅ bra, rekomenderar!

Också håller jag på att lyssna på Engelsfors-triologin, cirkeln, eld och nyckeln. Nu är jag på eld, också väldigt bra!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår träffade jag Cissi och Erica, mycket trevligt! Vi käkade pizza å surra massor, tog en sväng med bilen.. Ja, vi gjorde int så mycket men det va skitkul å ses iallafall!

Efter det åkte jag till Pontus, vi åkte också ut en sväng med bilen sen gick vi och la oss. Jag va så jävla trött.

Idag blire lugnt, än så länge iallafall.


Dagens makeup!

Gårdagens makeup!

Likes

Comments

Felix som ville träffa kaninerna

Är hos Jimmy(min kusin) och Frida å hälsar på med barna

Lek och bus i parken

Mamma som knäppte å la ut på sin snapchat, lika bra att ta den och lägga ut här på bloggen. Så fick ni se en outfit!

Likes

Comments

Det blev en tidig morgon idag. Klockan sex vakna Felix, det blev tidigare idag än igår.
Men igår kunde jag ba lämna han nere med mamma å dom, och gå å lägga mig igen. Men int idag, men det spelar ingen roll heller. Kommer nog sova en skvätt senare om jag int har nå bättre å göra.

Pontus kommer hem idag nån gång, så då ska jag vara med honom å. Awesome.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på golvet med kaninerna..  Ska väl gå ner å kolla på tv, må ju passa på när mamma å pappa int e hemma.  

Felix ligger å sover på mitt rum, han sov här igår också.. Men idag i bäddsoffan för första gången. Fast han e så liten tar han nå sjukt mycket plats. Så kanske man får sova bra nu.

Och Charlie e här, kom i torsdags till och med. Åker hem imorgon. Fast nu e han ju i åse med mamma å pappa. Så bara jag å Felix här hemma nu.

E så jävla trött, men jag vill int sova än. De e för tidigt. Och e så jävla mätt så jag ångrar att jag ens åt. Så onödigt å äta så jävla mycket att man håll på å spricker typ. fy

Likes

Comments

Efter jag klippte mig i tisdags åkte jag ju till Pontus. Samma kväll bestämde vi oss för att åka till stan med husvagnen och sova i den över natten. Eftersom han skulle besikta den på onsdagen. Så åkte vi till stan kvällen innan. Det va supermysigt! Gissa vart vi stod då? På rusta parkeringen i Birsta.. haha. Men det va mysigt att sova en natt i husvagnen iallafall.

Också va jag med han hela dagen igår, vi tog en sväng på fyrhjulingen. Åkte å grilla en korv var. Lite senare åkte vi till stugan då hans föräldrar va där. Vi käkade där å, gött!


Idag blire lugnt. Ska nog städa lit, kanske tvätta..

Idag åker Pontus på fäviken, kommer hem på söndagen..

Men Charlie kommer till oss i helgen, det blir skojj!

Likes

Comments

Har färgat å klippt håret idag. Mycket nöjd!
Planen är att det till slut ska bli ljust, till min naturliga hårfärg.


Nu sitter jag hos Pontus, han tvättar husvagnen. Också väntar vi på käk, har beställt pizza. Ska bli gött!

Likes

Comments

Har int suttit vid datorn på tre dagar, TRE dagar. Helt sjukt, jag som annars sitter vid datorn i timmar varje dag. Men det har varit skönt också. Har haft fullt upp med annat så.

Idag dock tänker jag bara vara hemma å ta det chill, sitta vid datorn å bara va. Kanske det händer något, jag vet int, det märks.


Har int fota så mycket i helgen heller, int med kameran iallfall.

Elwira och Felix

Likes

Comments