View tracker

// min finaste bästa //

I
helgen kom min älskade Olivia hem från Stockholm, så vi passade på att dra ihop hela tjejgänget och festade till det i lördags. Blev en riktigt rolig kväll med lite plockmat hos Olivia innan vi gick ut på Ritz och såg Rebecca och Fiona.

Idag har jag jobbat och sedan mötte jag upp Olivia och Matilda för en fika på stan, så mysigt att bara få sitta och prata om allt som händer i livet. Efter fikan gick jag och Olivia i lite butiker och sen kom Agnes och hämtade mig och vi köpte lussebullar och åka hem till mig och kollade film.
En måndag helt i min smak!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

View tracker

// Bangkok, Koh Tao och Bali. Gud vad jag längtar tills jag kan ta såhär fina bilder själv!//

Ojoj vad jag suttit nu och försökt komma fram till en bra reserutt för oss när vi åker. Har suttit i minst 1.5 timmar och nu har jag äntligen kommit fram till en rutt som både jag och Hanna gillar.

Från början hade vi tänkt oss att börja på Koh Lanta där min pappa och låtsasmamma kommer att befinna sig i fyra månader i vinter, men så blir det inte längre.

När vi har landat i Bangkok den 11 Januari kommer vi att antingen byta flyg eller ta buss och färja till ön Koh Tao, som jag läst oerhört mycket positivt om på bloggar och olika hemsidor. Folk som rest dit har alltid stannat längre än planerat så vi vet inte alls hur länge vi kommer att stanna där.

Efter det tar vi oss med färja och buss till Koh Lanta och pappa. Där har vi bestämt att vi ska stanna i minst en vecka och umgås med dem.
Sedan tar vi oss till Koh Lipe som ligger på gränsen till Malaysia, detta är en ö som tydligen ska vara helt fantastisk där man kan snorkla med sköldpaddor, fina fiskar och även se delfiner!

Från Koh Lipe kommer vi att åka med färja över till Langkawi för att sedan ta ett flyg till Malaysia och vara där i någon dag.
Eftersom att vi måste lämna Thailand senast den 9 Februari har vi endast ett datum att anpassa oss efter förutom vårt hemresedatum.

Efter någon dag i KL kommer vi att åka till Bali och Gili för att sedan åka tillbaka till Bangkok, vara där i en dag eller två och sedan åka hem tillbaka till Sverige.Likes

Comments

View tracker

// Bilder från Vietnam och Thailand //

Kan inte riktigt förstå att det bara är 63 dagar kvar tills jag och Hanna är på väg till Thailand. Sitter och läser Elin skoglunds asienguide nu för vi har verkligen ingen aning om vart vi ska efter koh lanta. För er andra som ska backpacka kan jag verkligen rekommendera att läsa Elins asienguide för man får otroligt mycket tips från hur man ska packa till vart man kan åka.

Det är mycket som ska ordnas nu innan vi åker, vi måste boka en utresa från Thailand för man får inte vara där i mer än 30 dagar på turistvisum och utan en utresa kommer vi inte in i landet. Vår utresa kommer att vara till Bali och Gili öarna. Är förmodligen mest taggad på Bali och Gili, har hört och läst så mycket fantastiska saker om det.

Just denna dag kan jag inte längta bort mer till värmen, ligger hemma och är sjuk och det är snö ute! Dessa 63 dagar får gärna gå snabbt.

Likes

Comments

Åh vad jag vill flytta till Stockholm! Åkte hit imorse för att hälsa på min bästa kompis som har flyttat hit och jag verkligen älskar denna stad. Vi har fikat på Wiener caféet, strosat runt på mysiga gator, ätit köttbullar på riche och shoppat. Nu sitter vi hemma i lägenheten och vilar lite, ikväll ska vi till brillo och ta ett glas. Verkligen så trevlig dag!

  • 190 readers

Likes

Comments

Nyp mig i armen så jag vet att jag är vaken och att detta inte är någon dröm!
Jag har länge pratat om att jag vill backpacka i Asien när jag tagit studenten och har länge nu sparat pengar för att det ska kunna bli möjligt. Jag har forskat mycket om vart jag ska åka och när osv och nu händer det snart.

Den 10 Januari 2017 tar jag och min kompis Hanna vårt pick och pack och åker i 6 veckor till bland annat Thailand och Bali.
Detta ska bli så sjukt roligt och en av de största anledningar till varför jag startade denna blogg.
Jag vill att ni här hemma ska kunna vara med och se vilka platser vi besöker och vad vi kommer göra där nere.

Nu börjar alla förberedelser, vaccination, köpa ryggsäck och andra tillbehör.
För om 78 dagar är jag på väg på mitt livs äventyr!


Likes

Comments