Header

våran vardagHöll som sagt på igår och möblerade om i Wilmas rum, vad tycker ni? Jag funderar på att byta ut en gammal Vanimeli tavla mot en ny i både lekrummet och Wilmas rum. Men vi får se!

Just nu är Linda här och jag har lagat lite mat till oss.
Vilade en halvtimme med Hugo förut men hade behövt mer känner jag verkligen i huvudet. Fy fasiken.
Idag skulle jag ja storstädat hela huset men tröttheten har tagit över till 100%. Har så mycket att göra men verkligen ingenting har blivit av. Nu kommer snart prinsessan Wilma hem från mormor och då blir det mys, hoppas jag. Hon var inte på sitt bästa humör innan hon åkte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

våran vardag


Alltså fy vilken fruktansvärd natt det har varit.
Jag är helt slut och så trött.
Det började med att båda barnen vägrade att somna i tid. När vi väl fått dem att somna och jag precis ska lägga mig vaknar båda, Wilma av en nattskräcksattack och Hugo bara strulade. Så såg våran natt ut till och från. När båda väl somnat och jag precis håller på att somna började allting om. Och från ingenstans får jag världens värk i käken, alltså fy fasiken vad ont jag hade. Ingenting hjälpte och jag sov en timma inatt.
Det gjorde så ont och det värsta jag varit med om.
Imorse när jag vaknade var det helt borta.

Idag blir det att fortsätta greja, ni ska få se gårdagens resultat 😍

Önskar er alla en fin dag 🌸

Likes

Comments

våran vardag


Hugo sover och jag ska slänga i mig lite mat.
Sedan är det bara att fortsätta för fulla muggar.
Wilma kommer säkert hem snart så hennes rum måste bli klart innan det. Vad gör ni idag?
Vad mycket man hinner med, med bara ett barn haha..

Likes

Comments

våran vardag


Två nybadade skruttar, en sovande Wilma och kvällens mat.

Så såg våran fredagskväll ut.
Bara mys på hög nivå. Nu sover alla utan mamman i detta hus men jag ska också krypa ned om en liten liten stund. Imorgon blir det en mysdag med Hugo då Wilma ska till sin mormor, hur mycket man än älskar sina barn är det skönt med lite avlastning. Låter så otroligt fel att skriva så men man behöver det också. Wilma älskar att vara hos mormor och hennes mormor lånar henne mer än gärna och dom trivs så otroligt bra ihop. Vi har två barnvakter vi använder oss av, barnens mormor och farmor. Knappt att någon annan får vara barnvakt haha. Dom ställer alltid upp och det är så otroligt skönt att dom vill vara med våra barn så pass mycket. Men mamma min tyckte att jag skulle försöka vila upp mig lite i helgen innan min operation på tisdag. Även då kommer hon hit och tar hand om barnen. Jag får troligen komma hem samma dag och det hoppas jag. Har sovit utan Wilma EN gång i mitt liv och det var när Hugo föddes, när ska navelsträngen klippas? Aldrig.
Nu säger jag god natt så hörs vi imorgon 🌸

Likes

Comments

Samarbeten

🌸 inlägget är i samarbete med Varuhus1.se 🌸


Titta vilken otroligt fin ballonglampa vi har fått hem 🎈
Den passade så bra över Wilmas säng och äntligen fick vi byta ut hennes tråkiga Hello Kitty lampa.
Wilma blev så nöjd när hon fick se den innan läggdags, ballong ballong mamma ballong 😂👌

Märks det att vi gillar rosa i detta hem? HÄR
hittar ni ballonglampan och ni kommer få se ännu mer fint vi har fått hem i ett annat inlägg 😍✨

Varuhus1 har så otroligt mycket fint, allt från inredning till gardiner och saker till köket. En stor variation och det gillar vi, dom har även en kategori med saker för tjugan. Hur bra?

Likes

Comments

tankar


Var såklart min första tanke.
Tankarna bara flödade och hjärnan blev överhettad ett flertal gånger på väldigt kort tid.
Att få höra orden "du har cancer" väcker väldigt många känslor. För det enda man i detta tillfälle förknippar cancer med är döden. Cancer är ju dödligt. Cancer är en vidrig sjukdom. Men man kan också ta striden och vinna den. Precis som jag kommer att göra. Om några år kommer jag skratta åt denna fullkomligt idiotiska sjukdom för att jag vann. Jag ska vinna.
I stunden man får de orden till sig finns inte mycket annat i huvudet. All information, allt runt omkring. Man stänger av. Allt är svart. Ingenting annat spelar någon roll i denna stund, för jag kommer att dö. Jag har ju cancer. Helt otroligt vad denna sjukdom kan vända upp och ned på ens liv, på några ynka få sekunder. Den förstör liv dagligen, hela tiden. När är det våran tur att få förstöra den? För all framtid? Jag är så otroligt tacksam för svensk sjukvård. Dom är så fantastiskt duktiga. Jag ger dom en stor klapp på axeln. En riktigt stor. För utan den, hade vi inte överlevt alls.

Jag kommer till och från dela med mig av denna resans gång. Känslor, tankar, mitt mående.
Jag behöver ventilera, och det gör jag bäst i text.
Låt oss tillsammans säga orden FUCK CANCER!

Likes

Comments

våran vardag


Hej på er.

Hugo ligger just nu och sover middag, Wilma tyckte att tio minuters vila skulle räcka 🙄 Full aktivitet fram tills 18.30 ikväll alltså. Vi tog en promenad och gick och mötte Emma förut sedan följde hon med hit.
Christian slutar om 45 minuter då ska han åka och handla lite gott till kvällen och hämta ett paket åt mig 😍👌

Det är helt otroligt hur Wilma utvecklas. Brukar ha på olika barnprogram med imse vimse spindel och andra lärorika program. Snacka om att hon tar efter allt. Så duktig! Hugo med, han tar efter allt efter storasyster istället. Dom lär sig snabbare än man tror. Otroligt.

Likes

Comments

våran vardag


God morgon 🌸

Idag blev det en riktigt lång sovmorgon kan jag säga.
08 slog Hugo upp sina blå och Wilma sover ännu.
Detta har inte hänt på jag vet inte hur länge, rutinerna blir ju skjutna hela dagen men idag får faktiskt fröken sova tills hon vaknar. Precis som jag, så förtjänar hon en sovmorgon 💕

Bara för det vaknade hon nu.
Mysdags med båda barnen. Sedan blir det lite frukost.
Idag har vi inga direkta planer, Emma skulle komma hit och umgås. Christian gick ju på sin jobbhelg idag. Blä.

Likes

Comments

våran vardag


Ni är helt otroliga. Helt otroliga allihopa.
Jag vet inte ens vad jag har gjort för att förtjäna alla era fina kommentarer. Ni om några har verkligen stöttat mig till 100%.
Ni har skrivit så otroligt mycket fina och peppande ord till mig.
Tillsammans med er kommer jag att vinna det här alla dagar i veckan. Jag tror inte att ni själva förstår hur mycket ni har peppat mig till att se allting positivt.

Nu hoppas hoppas hoppas jag att efter dessa operationer, att allt kommer bli bra. Till en stor del, har jag då ER att tacka. Alla dagar i veckan, året om.

#fuckcancer
💕💕💕💕💕💕💕💕

Likes

Comments