View tracker

Huvudet står tomt. Sitter på flyget påväg hem. Vet inte riktigt vad jag skall tänka... Har känt mej tom hela dagen. Här uppe i luften är det kväll, nere på jorden där hemma är det tidigt på morgonen. Imorgon tankar finns inte, för då jag landar skall det firas midsommar. Saknar ungarna som bara vad. Saknar familjen massor. Känns som om jag bara skulle ha vela stannat kvar fast gud så någon kan tro att jag ljuger efter att de hört om mina sämre stunder i usa. Men JA, jag saknar verkligen. Nu då tiden är inne och man är påväg hem så saknar jag bara mer och mer tillbaka. Hade otroliga månader på andra sidan av jordklotet men allt har ett slut brukar man väll säga. Jag fick ett perfekt slut på mitt äventyr då pappa och brorssan kom och hälsade på mej. Vi hade otroligt bra tillsammans. Bästa tiden någonsin. Mitt äventyr har varit det bästa och till usa skall jag verkligen åka igen och familjen jag har där kommer alltid vara i mitt hjärta. De har fått mej att våga tro, att våga vara mej själv och de har fått mej att acceptera mej för den som jag är. De har fått mej att bli mera självsäker, dessutom har de gett mej det bästa äventyret någonsin. Har lärt mej massor om mej själv och har haft tid för att tänka vad jag påriktigt vill med mig och med mitt liv. Har lärt mej att värdesätta små saker i livet och att man skall vara nöjd över det liv man har och inte klaga för en dag kan allting bara vara över utan att du inte ens hinner reagera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 734 readers

Likes

Comments

View tracker

Hur otroligt låter inte det då jag äntligen kan säga att imorgon åker jag hem? Kan inte med ord beskriva mina känslor just nu. Allt är så upp och ner. Har börjat känna mej som hemma här och det känns som om dehär landet och människorna här är det som jag behöver i mitt liv. Men gud så jag saknar alla er där hemma. Visst känns det bra att komma hem efter ett långt äventyr men samtidigt skulle jag bra kunna stanna här. Om inte min tjänstetid skulle börja den 4.7 så skulle jag aldrig ha ändrat på mina flyg biljetter. Eller ens ha tänkt tanken över att köpa nya. Men nu är det som de är och det skall bli så skönt och kul att träffa alla nära och kära igen efter en längre paus. Min tid här har varit så ups and downs att jag inte ens med ord kan beskriva hur jag haft det. Massor med skratt och tårar men gud så jag är stolt över att jag igen en gång tog emot en möjlighet att förändra mitt liv. Okej, att förändra låter starkt men mitt äventyr här har jätt mej massor. Har fått nya synvinklar på livet och har börja tänka annorlunda. Börjat bli mer målmedveten och tror jag börjar veta vad jag vill med mitt liv. Har varit bra att kunna vara borta från allt där hemma och passa på att fundera över alltihop. Men nu skall jag minsann inte skriva något längre måste bara dela med mej känslorna innan sängdags. Klockan är redan 1.25 här så bättre att gå sova så man orkar se på LA imorgon. Kramar!

  • 769 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 780 readers

Likes

Comments

​Hade en underbar kväll igår i ett härligt sällskap. Njöt av vin, god mat och ett ännu bättre sällskap. Vi åkte ner till laguna beach och var på en restaurang som ligger fast i havet. Pappa och brorsan sov över på det hotellet så de deltog i middagen. Kunde inte ha bett om ett bättre sätt att tacka alla härliga människor för de som de gett åt mej här. Kommer verkligen sakna kvällar som gårdagen och så kommer jag minsann sakna alla fina människor som jag fått träffa här. Idag bär det av mot San Francisco för min, pappas och brorsans del och familjen jag varit med i två månader åker mot sitt Europa äventyr. Hem om en vecka. Nu skall jag minsann njuta av den sista tiden här. kramar!

Likes

Comments

​Har nu varit ute på mitt äventyr i två månader. Reste över och kom till en familj jag aldrig förr träffat. Okej, en gång på kaffe hemma i Finland men det var allt. Har haft en otrolig tid här med en massa ups and downs. Finns en hel del saker jag kommer minnas för resten av mitt liv och så finns de nog med dom stunderna du inte ens vill komma ihåg. Har lärt mej en massa nytt om mej själv under min tid här. Har lärt mej att ta det lugnt och att lyssna på min kropp. Har lärt mej var mina gränser går och har dessutom fått en ny syn på livet. Galet att bara två månader kan göra sitt men denhär gången gjorde det minsann sitt. Imorgon är det sista dagen med familjen och på kvällen skall vi åka iväg på farväl dinner hela gänget. På Torsdag förmiddag åker sedan familjen iväg på sin Europa trip och jag stannar ännu kvar för en veckas road trip med pappa och brorsan. Vi börjar med att köra upp till San Francisco och sedan får vi se vart vi hamnar efter det. Kommer uppdatera bloggen så gått som de går och försöker dela med mej så mycket som möjligt av mitt äventyr här. 

Likes

Comments

Sista dagarna här med familjen. Känns ofattbart att det är redan... Imorgon är det min sista hela dag jag har med barnen och på kvällen skall vi ut för dinner med familjen. Idag äter vi sushi till middag. Känns så konstigt att det är den sista sushi tisdagen innan jag åker. Måste minsann hålla uppe traditionen med sushi på tisdag. Haha går ju inte i armen men kanske efter det. Har dessutom idag jobbat på min brunhet men känns som om jag bara inte får färg. Känslorna är så blandade som bäst och huvudet står tomt. Ha det bra fina ni.

  • 884 readers

Likes

Comments

Hej på er, söndagen spenderades på Disneyland med pappa och brorssan. Men spenderade inte bara söndagen med dem utan jag var hela veckoslutet tillsammans med dem. Hade ett skönt och lugnt veckoslut och vad var bättre än tumistid med familjen, okej, halva familjen men ändå. Lördagen var vi ner till san diego för att kolla på ett uss midway. Ett gammalt urloppsfartyg och senare mot kvällen körde vi upp mot LA och Disneyland. På vägen upp mot LA stannade vi och shoppade och åt middag. Sov sedan över på ett hotell rakt utanför parken så hade kort väg på morgonen. Hade en grymm dag och det fanns inget att klaga på. Hem från Disneyland åkte vi vid 8 och körde sedan hemåt mot laguna. Vi stannade på vägen via pappas och brorssans hotell och gick samtidigt på en perfect middag. Efter det körde pappa sedan hem mej.
Idag har dagen bara bestått av chill. Inget speciellt. På kvällen passade jag på att ta vara på min egna tid och åkte iväg för att shoppa födelsedags present till lilla G. Samtidigt hittade jag en super fin läderrock just perfekt inför "kalla" sommaren hemma i Finland.

  • 901 readers

Likes

Comments

Hade en grym dag med alla mina fina på universal studios. Något grymt att se! Rekomenderar verkligen. Åkte en massa olika rides och så såg vi på olika shows. Tuffaste var nog då vi fick delta i en av showerna och göra en egen sen med allihop. Fanns ingenting att klaga på över dagen. Kramar!

  • 947 readers

Likes

Comments

Sol, sommar och värme. Det är någonting jag skulle kunna leva med. Känns o fattbart att jag bara har två veckor kvar av min tid här men med ännu större orsak måste man då njuta av varje dag. Idag spenderades dagen på beachen och på golfplanet. Annars bara hemma. Imorgon är det sista skoldagen för stora och lilla g. Dvs. Sedan blir det sommarlov. På fredag skall vi alla åka till universal studios vilket kommer bli så tufft. Hör av mej senare igen. Nu sovdags här!

  • 993 readers

Likes

Comments

Vill börja med att be om ursäkt då det varit tyst på bloggen så länge. Men som ni säkert kan lista ut så är en stor osak det att jag inta har haft tid att skriva efter att pappa och brossan anlände. Men nu är jag med igen. Har haft en både positiv och negativ vecka. Som helhet har veckan varit underbar och veckoslutet var skönt men lyckades skaffa mig en matförgifrning så har varit dålig i 4 dagar... Så blogg skrivandet skulle säkert annars också ha stått ganska så stilla eftersom jag ändå lägat i min säng största delen av tiden. På 24 tummar klarade jag inte av att äta någonting och efter det var de ända som jag fick i mej en bit vatten melon. Usch. Men annars har jag hunnit visa omkring butiker och har visat omkring i delen här var jag bott i 2 månader drygt. På lördagen firade vi min student här med hela min stora familj som jag har här. En underbar kväll trots min magbobba.
Barnens skola börjar lida mot sitt slut och min tid här börjar lika så rinna ut. Bokade nya flygbiljetter och kommer att komma hem en och en halv vecka tidigare än planerat vilket säkert var ett bra beslut. Men nu är det säng dags för mej. Hör av mej inom kort igen. Massor med kramar till er fina som orkar följa med mitt liv här.

  • 1013 readers

Likes

Comments