Sitter som bäst på läkar centralen o väntar på min tur att komma in till läkaren. Har fått en riktigt förjävlig snuva o feber. Orkar inte vara sjuk. Hoppeligen skulle jag bli i skick till nyår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har just ätit lunch och fått upp mitt nya soffbord som M gav åt mej i julklapp. Är så nöjd med bordet. Har jobb idag från 16-21 så hinner inte med så mycket men via matbutiken måste jag ta mej en sväng ikväll. Dessutom har jag en rejäl flunssa och det tar ont att käka men saftsoppa o te går bra ner. Så blir en sväng via apoteket innan jobbet. Ha de bra fina ni o så hörs vi igen.

Likes

Comments

Hade ett grymt bra veckoslut i vasa. Bloggen har visst varit tyst då ja inte haft tid att uppdatera. På söndagen var vi ute med Laura och hade det mys. Var på försest hos hennes några vänner o sen tog vi oss till baren efter det. På måndag åkte jag med mattias o hans familj till deras mor föräldrar och åt. Var ju kul och träffa dem. Trivdes så bra. Idag har vi sedan varit och kollat på möbler till M eftersom han skall flytta på torsdan. Så skönt då över 500 km blir till 80km. Nu sitter jag på tåget påväg hem. Visst känns det trist men gud så skönt o komma hem på samma gång. Hoppas ni alla har haft en skön jul. Kramar!

Likes

Comments

Nu var jul stressen över. På fredan var jag i sello innan jobbet och shoppade de sista julklapparna med Nina. Efter en lång arbets stress har jag äntligen några dagar ledigt och bestämde mej därför för att åka iväg till Vaasa. Åker för o träffa Laura, Mattias o andra. Ikväll skall vi till ollis med L för o festa lite loss. Känns så skönt att äntligen få träffa henne det var en tid sedan sist.
Igår efter allt jul firande fick jag lille bror på besök hem till mej så det var den bästa julklappen ju. Vi kollade film och bara snackade skit. Int e han ju så liten mer. Tänk snart 13 år?? Kan inte fatta, tiden går så snabbt.

Likes

Comments

Sjuk som jag har varit idag så har dagen nog varit lugn. Bara tagit det lugnt och bakat lite pepparkakor under kvällen. Imorgon måste jag iväg o köpa de sista julklapparna. Så skall träffa Nina och gå med henne på stan.

Likes

Comments

Trivs så bra i mitt nya hem. Idag har jag äntligen fått flytta hem igen efter att jag skött barn i två veckor. Ligger som bäst sjuk på min egna soffa vilket jag inte alls skulle ha tid med nu i all julstress. Borde ännu hinna skaffa de sista julklapparna men de får väll bli till julafton då. Idag blir det nog bara sängen och vila. Kramar!

Likes

Comments

Gårdagen blev stressig med jobb från 7.30-21.30 och så blev det jobb idag igen men vilken tur att jag kunde åka hem redan vid fyra. Åkte hem och städade och efter det iväg på mat med mamma. Passade på o shoppa lite julklappar på samma. (Har inte ännu köpt någon) fast råkade ju hitta ett paket till brorssan. På fredan åker jag in till stan för o julhandla innan jobbet.

Likes

Comments

Det var länge sedan sist. En massa har hunnit hända i livet men gud så jag har funderat på bloggen. Så nu har jag bestämt mej för att börja skriva igen. Visst tar jobbet och idrotten mycket tid men skall försöka mitt bästa.
Efter mitt usa äventyr var jag och prövade hur det var i de gröna men det äventyret blev på hälft efter 4 månader p.ga. dålig inomhus luft. Efter att jag sedan tog mitt pick och pack så började jag arbeta på dagis var jag stor trivs och så fortsatte jag med stadium jobbet på sidan om. Handboll spelar jag ännu men i bk. Så livet är liskom som det skall med andra ord. Hoppas ni läsare som finns kvar skaffar ett nytt tillit och stannar kvar igen.

Fjärde advent och ett grymt bra veckoslut. Har fått spenderat veckoslutet med nära och kära och med en vinst. Vad kunde vara bättre än så? Imorgon blir det tung jobb dag från 7.20-21. Men skall minsann börja lägga mej nu så jag sedan orkar upp imorgon. Ha det gått!

Likes

Comments

Huvudet står tomt. Sitter på flyget påväg hem. Vet inte riktigt vad jag skall tänka... Har känt mej tom hela dagen. Här uppe i luften är det kväll, nere på jorden där hemma är det tidigt på morgonen. Imorgon tankar finns inte, för då jag landar skall det firas midsommar. Saknar ungarna som bara vad. Saknar familjen massor. Känns som om jag bara skulle ha vela stannat kvar fast gud så någon kan tro att jag ljuger efter att de hört om mina sämre stunder i usa. Men JA, jag saknar verkligen. Nu då tiden är inne och man är påväg hem så saknar jag bara mer och mer tillbaka. Hade otroliga månader på andra sidan av jordklotet men allt har ett slut brukar man väll säga. Jag fick ett perfekt slut på mitt äventyr då pappa och brorssan kom och hälsade på mej. Vi hade otroligt bra tillsammans. Bästa tiden någonsin. Mitt äventyr har varit det bästa och till usa skall jag verkligen åka igen och familjen jag har där kommer alltid vara i mitt hjärta. De har fått mej att våga tro, att våga vara mej själv och de har fått mej att acceptera mej för den som jag är. De har fått mej att bli mera självsäker, dessutom har de gett mej det bästa äventyret någonsin. Har lärt mej massor om mej själv och har haft tid för att tänka vad jag påriktigt vill med mig och med mitt liv. Har lärt mej att värdesätta små saker i livet och att man skall vara nöjd över det liv man har och inte klaga för en dag kan allting bara vara över utan att du inte ens hinner reagera.

Likes

Comments

Hur otroligt låter inte det då jag äntligen kan säga att imorgon åker jag hem? Kan inte med ord beskriva mina känslor just nu. Allt är så upp och ner. Har börjat känna mej som hemma här och det känns som om dehär landet och människorna här är det som jag behöver i mitt liv. Men gud så jag saknar alla er där hemma. Visst känns det bra att komma hem efter ett långt äventyr men samtidigt skulle jag bra kunna stanna här. Om inte min tjänstetid skulle börja den 4.7 så skulle jag aldrig ha ändrat på mina flyg biljetter. Eller ens ha tänkt tanken över att köpa nya. Men nu är det som de är och det skall bli så skönt och kul att träffa alla nära och kära igen efter en längre paus. Min tid här har varit så ups and downs att jag inte ens med ord kan beskriva hur jag haft det. Massor med skratt och tårar men gud så jag är stolt över att jag igen en gång tog emot en möjlighet att förändra mitt liv. Okej, att förändra låter starkt men mitt äventyr här har jätt mej massor. Har fått nya synvinklar på livet och har börja tänka annorlunda. Börjat bli mer målmedveten och tror jag börjar veta vad jag vill med mitt liv. Har varit bra att kunna vara borta från allt där hemma och passa på att fundera över alltihop. Men nu skall jag minsann inte skriva något längre måste bara dela med mej känslorna innan sängdags. Klockan är redan 1.25 här så bättre att gå sova så man orkar se på LA imorgon. Kramar!

Likes

Comments