Det var väldigt länge sedan jag skrev någonting nu...

Ska jag vara helt ärlig så har jag den senaste tiden inte riktigt känt att jag haft varesig lust, motivation, tid eller ork till att skriva någonting. Allt har varit, och är, så fullt upp, och jag känner att jag lever i en ständig stress. En ständig känsla av att jag inte hinner med. Inte orkar med. I vissa stunder känns inte stressen lika påtaglig, och jag kan nästan slappna av. Dem tillfällena får jag ta vara på. Då får jag komma ihåg att andas ut ordentlig och njuta av att det känns lugnt. Jag har haft några sådana dagar nu i veckan, men sen pang så kommer allt ikapp en. Man inser att tiden gått för snabbt och att det redan är dags för de där proven eller inlämningarna, som alltid har legat så långt fram i tiden, och då känns stressen sådär påtaglig och jobbig igen...

Man inser att det redan är mitten av mars och att det snart är påsk. Tiden rinner liksom iväg och man hinner inte skjuta upp någonting. För då är det helt plötsligt sommar och då är det annat som gäller. Då ska man hinna vila upp sig, samtidigt som man ska jobba, träffa kompisar, hitta på roliga saker, och njuta av att det äntligen är sommarlov. Att man har klarat ett läsår till.

Om några månader går jag in i mitt sista riktiga sommarlov. För om lite drygt ett år tar jag studenten och ska bege mig in i verkligheten. Tills dess är det ännu mer man ska hinna ta sig igenom, få klart och annat man ska kunna njuta av...

Men nu är nu och nu får jag försöka hantera den situation jag befinner mig i just nu. Med skola, stress, fritid och annat.


Det löser sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min energi är slut. På riktigt slut. Jag orkar inte med någonting, och fokus är inte det lättaste. Jag skulle vilja ta lov nu på en gång. Sjukskriva mig sista veckan och bara stanna hemma och vila, men det funkar inte. Även fast jag inte orkar, även fast jag inte har någon energi kvar, även fast den här terminen har kört slut på mig, så måste jag. Jag har inget val. Jag måste ge järnet. Hela vägen in i mål.

Det är en vecka kvar i skolan innan jag får gå på lov, och jag har tre hyfsat stora uppgifter kvar som inte har lämnats in ännu. Som jag måste få klart denna vecka. Även fast jag inte orkar. Även fast jag bara skulle vilja vänta tills efter jul med att göra dem. När jag vilat upp mig och fått ny energi, Men som skolan är så måste jag skicka in de innan jul...

Det är bara att göra det. Det är bara att skriva uppgifterna. Kämpa på och lämna in allt som ska lämnas in. Och hoppas på att man inte går in i väggen innan jullovet börjar.

Jag intalar mig själv: Bara en vecka kvar! Du klarar det här!

Och jag kommer göra det. Det vet jag. Jag kommer klara allt jag ska klara av. Kanske inte på den nivå jag hoppas på, och som jag vet att jag hade kunnat om jag haft energi, lust och motivation till det. Men jag kommer att ta mig igenom det...


Och nu, efter detta lite deppiga inlägg postar jag lite mysiga julbilder för att muntra upp mig själv och dig som läsare lite grand.

God jul!! Hoppas ni alla får en mysig och bra Jul!! ❤️🎉🎅🏼🙏

Likes

Comments

Jag var i Spanien.

Det var skönt.

Jag blev trött på min familj.

Vi kom hem.

Skola.

Stress.

Fika med fin vän.

Kyrkan.

Jag fick prata av mig lite och berätta hur allt kändes med en person.

Det var skönt.

Livet är segt.

Men det duger.

Skolan suger.

Helg.

Frukost i sängen och myskläder.

Serier - skärma ute allt.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag skrev nu.. Förlåt för det!

Livet flyter på. Det händer inte så mycket intressant... Det känns som att man lever ett så otroligt tråkigt liv... Skola, plugg, kulturskolan, kyrkan, serier(The Fosters :D ) och så börjar vi om igen. Men är det inte lite så när man går i skolan? För de flesta? Att livet är lite tråkigt..
Eller asså, egentligen inte för stunden när man bara är, men när man tänker efter vad man har gjort de senaste veckorna och inser att det inte hänt någonting intressant, då funderar man lite på varför man slösar bort sin tid på det här viset. Jag menar, någonting intressant borde man väl kunna komma på att ta sig an..?

Skolan med höstproduktionen går framåt. Vi har repetitioner två gånger i veckan och för övrigt är väl tanken att manuset ska sätta sig i och med att vi läser det hemma på vår fritid. Vilket jag i och för sig inte har tagit mig för att göra... Än... ;) Förhoppningsvis tar jag väl tid till det också någon gång när jag inte har någonting annat för mig. :D


Jo, en sak har jag gjort som är lite kul.. Förra söndagen var jag och min lillebror på bio. Jag hade lovat honom när han fyllde år i Januari att jag skulle bjuda honom på bio, så nu äntligen blev det av. Vi såg "War Dogs". En drama/komedi/kriminalfilm. Den var riktigt bra! ***Rekommendation!!***

Om du läser, ge mig en tumme upp eller kommentera någonting så jag får höra vad du tycker! Nåt du önskar mer/mindre av?


Likes

Comments

Så mycket känslor.. Ni vet när man vill något så mycket så att det gör ont, men man vågar inte.. Man blir arg på sig själv för att man är så feg, men blir arg på någon annan för att inte den personen gör något. Sen inser man att det inte är någon idé att vara arg och så blir man ledsen istället! Och så samtidigt i allt detta vill man vara glad. Man vill vara stark! Men det är svårt...
Kanske behöver man inte alltid vara stark? Kanske är det okej att inte vara på topp jämt!?
Jag vet inte, men vad jag vet är att livet har toppar och dalar, och när man är i en dal känns berget framför en omöjligt högt att kunna bestiga! Men känslor är inte verkliga, för ingenting är omöjligt så länge man försöker!

Likes

Comments

Oj, vilken dag det blev... Jag missade i princip hela min mattelektion på grund av en tripp till polisstationen med en vän😂(det äe ingen fara, alla mår bra)
Så detta innebär ju tyvärr att jag måste ta igen detta hemma, och i helgen ska jag jobba så vi får väl se hur det blir med tid till plugg i helgen.. Om inte annat får jag väl göra det på måndag då. Även om denna helg kommer innebära jobb för min del så börjar jag den i alla fall på bästa möjliga sätt! För jag är nu påväg mot stan för att åka hem till min nya ungdomsledare för pizza, häng, tillbedjan m.m med massa underbara vänner!!!
Så set taggar vi för nu!! 👌 Ha en grym helg

Likes

Comments

Idag har jag gjort första dagen på jobbet,  eller ja, jag provjobbade, för att se om jag passar där och om jag trivs. Jag jobbade i serveringen på Hjälmargården, som förövrigt är en av mina favoritplayser på jorden...
Jag är lite trött i benen såhär efter attraktiv stått och gått hela dagen, men jag antar att man vänjer sig.
Det känns SÅ skönt att kunna få möjligheten att ha ett helgjobb och tjäna lite extra pengar... 😁
Imorgon jobbar jag 07.30-15.00. Det blir säkert bra. Jag tror inte vi skulle vara lika mycket personal imorgon, så det kanske blir lite mer att göra... Men det visar sig!
Jag hoppas att ni alla andra ute i denna värld har en bra helg!!
Kram!

Likes

Comments

Jag måste bara slå ett litet slag för Nouveau(före detta Hansam).

Jag var på deras konsert på Frizon, och har sedan upptäckt att de har sjukt bra musik, så de rekommenderas starkt! :D


Likes

Comments

I torsdags påbörjades mitt andra år på gymnasiet, som jag skrev i förra inlägget så hade jag lite blandade känslor inför det, men när vi väl började och jag fick träffa mina fantastiska vänner igen kändes det bra. Mina känslor är fortfarande väldigt upp och ner hela tiden, men jag hoppas det löser sig snart...
Torsdagen innehöll information och sedan en stadsvandring som vi gjorde med de nya ettorna. Tanken med denna stadsvandring var nog främst att vi skulle lära känna de lite grand, men också att vi skulle berätta för de om Örebro stad... Det gick val lite sådär eftersom att typ ingen av oss i tvåan visste riktigt vad vi skulle berätta om de olika stationerna vi skulle gå till, och det var typ ingen grupp som hann göra allt vi skulle....
Men men, igår var vi i Skärmarboda och vandrade hela dagen, det var fantastiskt vackert, och jag tycker verkligen om skogen och naturen, så jag tyckte att det var en väldigt bra dag. (Se bilderna!)

Igår kväll såg jag och mamma och pappa på de förta två avsnitten(av fyra) av Maria Wern. Så spännande!!! Det ska vi se klart på nu ikväll. :)

Idag har varit en ganska lugn dag. Men imorse, precis efter att jag duschat och gjort mig iordning kommer mamma med den briljanta idén att vi ska ge oss ut och träna. Tajming!!

Men sagt och gjort, på eftermiddagen gav vi oss ut på en promenad innehållandes sex stopp där vi gjorde upphopp, utfallssteg, armhävningar, situps, nån annan grej där vi tränade armarna ;), squads, och några burpees.
Ganska jobbigt när vi väl gjorde det, men skönt att ha det gjort när vi kom tillbaka hem. :D


Likes

Comments

Alltså wow, vilken sommar det här har varit! Oförglömlig!
Så mycket vänner! Både nya och gamla.. Oj vad jag tycker om er!! 💕
Läger, konferens och festival! Allt under samma sommar. Alla lika underbara! Alla innehållandes amazing människor, en FANTASTISK Gud(!), skratt och skoj!

Jag är nu nyss hemkommen från min första Frizon-festival! Och det var definitivt inte den sista.
Jag är SÅ TACKSAM! Vilka människor! Vilken stämning! Vilken festival! WOW!

På torsdag börjar verkligheten igen... Tidiga mornar, skola, stress... Ja ni vet allt vad det innebär. MEN, jag börjar nu andra året på ett fantastiskt gymnasieprogram, och även om det suger att sommarlovet snart är slut så ser jag fram emot ett läsår av nya erfarenheter, ett år där jag kan få lära känna nya vänner bättre och gamla vänner ännu bättre och ett år där jag kan få närma mig Gud ännu mer. Men hur allt i det praktiska ska bli.. Det vet jag inte, och jag överlåter faktiskt det ansvaret till Gud. Han får leda mig så att hans vilja kan få ske!
Jag har blandade känslor för att börja skolan om 4 dagar, men just nu, i denna stund lägger jag bort allt annat än vad jag har att se fram emot det kommande året och säger att NU KÖR VI!

Likes

Comments