Header

Lily Vas från Mio (499 SEK) vs. Äng Vas från Klong (1195 SEK)

Det är nog inte bara jag som länge haft ögonen på Klong's numera ikoniska vas "Äng". MEN den är svindyr och hur ofta har man egentligen färska blommor hemma? Nu har Mio kommit med en snarlik budgetvariant till sitt sortiment. Kul!

Nu längtar jag bara tills någon får för sig att skapa en budgetvariant av Klong's Gloria ljusstake ;)

Likes

Comments

Rund spegel från Urban Outfitters. Jag har letat efter en rund spegel runt 80-90cm diameter sedan förra året men antingen är de svindyra, säljer slut supersnabbt eller faller mig inte i smaken. Denna hittade jag i morse och är EXAKT vad jag letat efter. Lycklig tjej just nu.

Pris: ca 2000SEK.


Produktbild - Klas, Taklampa

Den här sjukt snygga lampan från Mio! Jag har länge varit på jakt efter en snygg taklampa till vårt vardagsrum men inte riktigt hittat något som passat då jag är lite trött på glödlampetrenden men inte vill ha en "vanlig" tråkig lampa heller. Denna var ett spontanköp och jag älskar den! 

Pris: 1356SEK.


Bildresultat för marshall acton white

Supersnygg bluetooth-högtalare från Marshall med riktig bra ljud! Har varit sugen på en bluetooth-högtalare sedan jag flyttade från min lilla etta och har skaffat mig problemet att jag vill kunna lyssna på musik i alla rum i lägenheten och inte riktigt orkar konka iväg på mina studiohögtalare varje gång jag byter plats i lägenheten. Var iväg till Elgiganten och provlyssnade några och fastnade för Marshall Acton. Den har ett grymt ljud för sin storlek och prisklass, riktigt maffig bas vilket jag älskar. Passar dessutom perfekt in bland mitt vit/guld-tema hemma. Rekommenderar verkligen!

Pris: 1490SEK.

Likes

Comments