Jag var ju alltså då till Helsinki International Horse Show 20&22.10 och därifrån köpte jag:

Bruna Zandona hoppskydd till frambenen från Horze.
En sadeltvål
Alex's Boots ridstövlar från upprätta ridsport
Ett Bruno delgrande shabrak

Var också till hööks söndagen därefter med Hanna och därifrån kom det med hem en svamp, hästgodis, ridstrumpor och våtsavetter.

Likes

Comments

Hej på er.
Länge sen sist men mycket annorlunda har inte hänt annat än att jag har varit i ett par veckor helt omotiverad till allting, skola och till och med stallet.. vissa dagar har det vari riktigt jobbigt att fa till stallet och rida/motionera D men det måste göras. Vet inte vad det är som får mej på så dåligt humör och omotiverad men jag tror det ör ridningen, att det inte går så som det brukar och borde just nu.Som tur håller det på att bli bättre, jag börjar få motivationen tillbaka men om något nu skulle gå fel skulle den sjunka tillbaka till noll igen.. men utan en stöttande vän så skulle jag fortfarande vara på 0.

Provveckan och första perioden klarade jag med godkänt i alla ämnen, dock inte dom bästa vitsorden men det är godkänt jag har strävat efter. Andra perioden har börjat och måste säga att vårt system så är helt fucked up. Värst är det i kemi, fysik och biologi där alla lärare i tur och ordning är borta och vikarier här och där som inte ens själva vet vad vi har för ämne osv. Puh.

På onsdagen var jag till Cessi och sova och igår var vi till Helsinki International Porsche Horse Show. Många bekanta som hoppade där så det var kul att se på och lite nya saker kom det med hem😊 Idag far jag igen till C och imorgon far vi igen upp till hesa och se på HIHS och det kommer IGEN komma med lite nya saker😍👌🏽 lagar ett inlägg imorgon kväll på dom sakerna.

Ha de gött!


Ja just det jag har bytt hårfärg också till brunett igen😅

Den här låten har varit min bästa vän på kvällarna. Old but gold

Likes

Comments

1.10 Dressyr Lätt B K.N Special 2009 68,200% klass vinst och V-nr GP mästare 2016 🏆

© Cecilia Nordström

2.10 Hopptävlingar 105cm AM5 (= omhoppning 115cm) 0-0 runda och 2a i klassen och V-nr Champion 2a 2016🏆

1,2,3&4 © Elin Grüne
5,6&7 © Joanna Kultanen
8,9,10,11,12,13,14&15 © Cecilia Nordström

Likes

Comments

Heej👋🏼

Sista dagen hit i Rhodos idag. Har varit riktigt skönt att få komma bort från allt och bara ligga i solen och äta god mat. Mycket har jag missat där hemma när jag for hit men allt kan man tyvärr inte göra.. Vädret har varit super här förutom igår och halva dagen idag, igår var det regn på dagen så vi åkte först in till Lindos och sen till Rhodos stad.
Lindos var ingenting alls att se på. För det första var det jätte litet och där var proppfullt med människor och bilkön där var en ända röra.. Inga vettiga butiker fanns det heller. Det jag mest tog illa upp för var när dom hade ish 20st åsnor i en klunga på ett jätte litet utrymme, där stod de fullt utrustade och så skulle dom ha folk att rida runt på dom där, det tog nog lite i hjärta när en ca 100kg kvinna for upp på en ca. 120cm liten åsna och for runt där på gatorna😭 har människor inget vett i huvudet? Dom flesta åsnorna såg helt färdiga ut på livet.. En som jag lade märke till stod mitt i gassande sol och flåsade och såg så ledsen ut. USCH. Stackars åsnor.
I Lindos var vi inte länge utan for nästan direkt in till Rhodos stad istället, dit var vi också förra året så där visste vi vad som fanns iallafall.
Jag tycker mycket om Rhodos stad. Beroende på varifrån man går in så kommer man in genom att gå igenom en gammal borg och inne mitt i den finns det ett ganska stort torg, massor med restauranger och massa små vägar med miljontals små butiker. Jag var i behov av en ny skolväska så köpte en till Michel Korse väska och sen en adidas huppari. Jag tycker om sånadär små butiker på smala vägar, vet inte varför haha, denhär platsen i Rhodos och gamla stan i Kusadasi i Turkiet är mina favorit platser, just för att där finns smala långa vägar med butiker😁 på kvällen åkte vi tillbaka till hotellet och det blixtrade som tusan på kvällen😳

Skönt har det varit här men ska också bli väldigt skönt att komma hem och vara med alla fyr och tvåbenta vänner! Och så är det ju dags att börja förbereda sig för provveckan också..

Se hur det blixtrade, hela berget lystes upp! 🙄⛈

  • 475 readers

Likes

Comments

Idag är det andra dagen hit i värmen, just nu 40+ grader 🔥 igår han vi inte sola så jätte mycket men idag har jag luggit hela dagen i solstolen och i polen👌🏽 kanske det blir en sväng int till Rhodos stad ännu ikväll.

  • 515 readers

Likes

Comments

På fredagen fick jag, för det första rida en ny häst, Jack som var jätte kul. För det andra red jag honom i en BRUNO DELGRANGE dressyr sadel som var det bekvämaste och mjukaste jag någonsin har ridit i ( nästan så att man skulle kunna byta till dressyr istället för hoppning för dendär sadeln😉) så jäkla mjuk och bekväm var den! Den gav jätte bra stöd och min sits blev så mycket bättre i den.

Jag red i tre olika sadlar, den andra var en Sattlerei Henning dressyr sadel, den hade JÄÄTTE mjuka knä stöd och också riktigt bekväm men den tyckte jag inte annars var så jätte speciell.

Den tredje sadeln var en prestige och det var också en DRÖM😍 väldigt bra fäste i sitsen och på knästöden, inte allt för stora knästöd vilket jag tycker om för jag gillar inte när dom är jätte stora.

Efter stallet den kvällen kände vi att vi var super hungriga så det blev en sväng till dragsvik kebab🙌🏼

På lördagen var det ganska tidig väckning och sen bar det av mot ypäjä, där ordnades European Breeders Event Finland och vi (jag och några andra från stallet) var där som funktionärer. Där fanns såå fina föl och unghästar! Och det var en jätte rolig upplevelse. Nästa år igen tror jag👏🏼

Men nu hörni.. Bara två dagar kvar tills torsdagen och då åker jag till Grekland!😍 Ska bli så jäkla skönt med lite ledigt och att komma bort från allt. Efter resan blir det flytt för minstingen, hon står ju nu på skåldö men kommer att flytta till svartå.

Likes

Comments

Det blev i alla fall lite shoppat idag i Hööks på V-nrs kväll, efter många om och men kom det med hem: ett par boots, ett nytt schabrak, nya stövelstöd och ettpar nya handskar till vintern😊 några saker blev det kvar ännu i butiken som jag måste köpa här nån annan dag👌🏽

Likes

Comments

Jag har säkert suttit i en timme och skrattat åt domhär bilderna från idag och ni bara måste få se dom 😂😂😂

  • 619 readers

Likes

Comments

Dennis är frisk!

Idag red jag igenom honom skritt,trav & galopp "framåt ner" och gjorde öppna och sluta så att han skulle få sträcka på och öppna alla muskler. Och halt var han inte ett endaste steg, vilken lättnad! Det blir alltså trots allt regionala tävlingar för oss👍🏼

Idag hade jag en helt okej skoldag, börjar bli lite "skoltrött" nu redan fast det bara gått två veckor av skolan😅 nå får leva med det ännu och räkna ner 15 dagar.. Sen blir det SEMESTER i Grekland! Ska bli sååå skönt att slippa utomlands till värmen och ta en paus från allting. Förra året när vi var på resa så råkade jag krocka 3veckor före så jag hade handen i paket under den resan så nu ska jag försöka att inte göra det så jag oxo kan vara i poolen och inte bara i solstolen 😁✌🏼

Imorgon blir det för Dennis del några språng och sen borde vi vara klara för lördagen och söndagen, på lördagen är det regionala individuella hopp i Aino och hoppar där först 105cm som uppvärmning och sen huvudklassen 110cm AM5 alltså om grundbanan går felfritt är omhoppningen 10högre alltså 120cm 😁 på söndagen är det i Lojo regionala lag tävlingar på gräs, där hoppar jag först 110cm för att känna på underlaget eftersom jag inte förut har tävlat på gräs, huvudklassen är även där 110cm AM5.

  • 641 readers

Likes

Comments

Lite dåliga nyheter här emellan också...
Igår när jag skulle och motionera Dennis så var han halt på höger framben, tydligt halt. Vad det berodde på har jag ingen aning, gissade först på hovböld men han hade inga symptom på det. Harmar såå när vi har regionala mästerskap denhär helgen..
Idag provade vi på nytt och han rörde sej bättre, haltade inte när jag sprang med honom på raka och inte heller i longering i vänster varv men i höger så var han lite och haltade i traven (inte i skritten eller galoppen), dock hälften mindre än igår👍🏼 Imorgon ska jag försöka rida igenom honom och om han är normal så tar vi några hopp på torsdagen, han har ju inte hoppat sen senaste Juho träning alltså för två veckor sen så skulle gärna ha några språng under oss före tävlingarna.
Under vinter pausen efter den här tävlings säsongen ska vi försöka få en veterinär hit från Belgien och kolla igenom honom och antagligen ge kiropraktik och det som behövs, annars får vi bara ta Janus och behandla honom.
Kommer också göra upp ett tränings schema för vintern åt Dennis och även åt mej själv, våren 2017 ska vi vara fullt förberedda på nya utmaningar!

Finaste gubben 😍

Likes

Comments