Header
View tracker

Hästarna

Piffen skulle ju ha gått andra omgången av Löfsta Future Challenge i Lidköping i helgen. Och han har gått så jäkla fint efter vi kommit hem från träningsresan i Segersta i början av april. Men i helgen har han haft sån hosta att jag inte kunnat träna så som jag vill, och även om han är bättre nu så är det inte schysst att åka tycker jag.

Vad gör man då? Jo, kollar i sista minuten om det finns någon tävling att efteranmäla med Hayco! Så nu drar vi till Vännäs på lördag och rider en Lätt A. Har inte tränat ordentligt med honom heller om jag ska vara ärlig, men Linda har ju hållit igång honom när jag varit borta så det ska nog gå vägen ändå. Han kan ju LA-grejerna, bara han inte blir fånig eller rädd eller så. :)

Slänger upp en liten kort video från idag:

Likes

Comments

Hälsa, Linneas vardag

​Hej på er! I helgen har jag varit så himla omotiverad och slö, för mycket pizza, alkohol och choklad. Mår nästan fortfarande illa. Har beslutat att långsamt men säkert börja äta nyttigt igen. :) Höll det hyfsat bra fram till typ april, men sedan har jag slarvat med träningen och hetsätit godis. Inte bra!

Idag gjorde jag det här lilla mellanmålet på eftermiddagen! Rester av en mosad proteinbar tillsammans med kakao, torkade jordgubbar och kokosolja som "topping" över en skål med turkisk yoghurt! Både gott och nyttigt. Man kan ha i lite honung om man vill ha sötare.

Älskar att fika och läsa tjejtidningar (som bilden kanske visar hehe).

Puss på er, hoppas ni får en bra vecka!

Likes

Comments