Anledningen till att jag inte skrivit på länge är av många anledningar. De som påverkat mig mest är min mormors hastiga bort gång, hon gick bort för ca 3 veckor sedan. Det var inte förväntat överhuvudtaget med tanke på att hon bara var 65. Jag stod väldigt nära min mormor, jag har tagit detta väldigt hårt och inte kunnat göra mycket alls, jag har hållet mig hemma och knappt pratat med mina vänner. Nu den senaste veckan har jag börjat kunna ta mig tillbaka. Imorgon tar jag mitt sista farväl av min älskade mormor. Vissa av dessa dagar har varit värre än andra, min mamma, mina mostrar och min morbror är dem som haft det jobbigast. Vi har ännu inte fått veta dödsorsaken vilket vi hoppas på att få reda på snart. Jag kommer att bli mer aktiv med tiden ju mer jag återhämtar mig.

Ja detta blev ett ganska deppigt inlägg efter att inte ha lagt ut något på länge, sorry mates

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För er som bor i Kungsbacka/Göteborgs området så har vi öppet på salongen på tisdagar!!

Adress: smörhålevägen 3 kungsbacka
Praktiska gymnasiet.

Priser:
Tvätt + klipp + styling 50kr
Tvätt 20kr
Styling 20kr
Eventuellt kommer vi även att göra permanent priset då varierar på längden och tjockleken på håret.

Gå in på våran Facebook sida för mer info om bokning m.m

Salong Praktiska

  • 12 readers

Likes

Comments

Ni som tror att alla flyktingar som kommer hit för vår fria vård, bidrag och annat ni kan ta dra åt helvete. Tror ni på fullaste allvar att dom kommer hit för de? Anledningen till att dom kommer hit är för att dom inte kan stanna i sitt egna land! Dom tvingas att fly, tvingas att lämna sina hem, sina familjer. Titta på alla dom barnen som kommer hit! Dom har förlorat så mycket, vissa av dom har förlorat sina föräldrar, vissa av dom kom ifrån sina föräldrar under sin flykt hit. Tror ni inte att om dom hade kunnat hade dom stannat kvar i sina hem med sina familjer?! Alla era äckliga kommentarer gör mig äcklad att bo i detta land! Ni som sitter där och tror att alla flyktingar som kommer hit kommer att våldta dig, misshandla dig, sno dina pengar? För det första våldtäkt fanns långt innan flyktingar kom hit, det samma går för misshandeln och allt annat! Så bara lyssna på mig nu. Om allt detta hade hänt dig, att ditt land bombas, att du tvingas fly med din familj, att se dina föräldrar skjutas framför dina ögon, att sedan hamna i ett främmande land där du inte kan språket, att komma till ett land som har en helt annan kultur än vad ditt hemland har, att bli så traumatiserad. Att ni ens vågar tro att dom kommer hit för de varse idiotiska anledningar. Och ni som sitter och säger "det är ju inte alls synd om dom eftersom dom har råd att köpa en iPhone" är ni seriöst så dumma? De är väl självklart att dom har telefoner eller? Dom som kommer hit är de som hade bra med pengar i sitt land. Jag vill att alla ni som har något emot flyktingar ska få uppleva desamma som dom har upplevt så ska ni få se hur de känns att komma till ett främmande land där det finns svin som ni!! Jag är fett trött på att höra alla dessa äckliga åsikter om detta ämnet. Jag är trött på alla jävla rasister! Och jag är trött på att höra hur folk ens vågar säga sånna saker. Vi är alla människor så för i helvete! Det är vissa i min egna familj som har sånna äckliga åsikter! På riktigt det är så barnsligt och så jävla onödigt. Hjälp de som behöver hjälp, sänk bort saker som du inte behöver eller kläder som du tänkt slänga. För det finns folk som behöver det!

Jag vill att alla ni svin ska lyssna på denna låt! Efter ni lyssnat vill jag veta om ni har samma äckliga åsikt! https://youtu.be/2z9bN-hEfpQ 

Likes

Comments

Efter ett ganska så stort bråk med min pappa bestämde jag mig för att nu orkar jag inte med det här mer. Det va den sista droppen, därför bestämde jag att jag inte tänker bo där mer, vilket nu resulterar i lite problem med hur jag ska ta mig till praktiken... Eftersom min mamma bor ute i Kungsbacka så blir de väldigt långt att ta sig till praktiken på morgonen. Hade lite problem med hur jag skulle lösa detta först men nu är detta löst för tillfället iallafall! Just nu kommer jag bo hon min kompis och hennes familj från onsdags kvällar till fredagar. Hahaha ingen bryr sig men de skiter jag i eftersom jag behövde skriva av mig😂👌🏼

Likes

Comments

Anmälde mig just till veckans bloggtävling! Skulle alltid va lite trevligt med lite fler läsare 😂👌🏼

Likes

Comments

Det bästa med att jobba/praktisera som frisör är att se förändringen som folk går igenom. Att se dom komma in med sitt hår som sänker deras självförtroende och sen när dom går därifrån har sitt självförtroende på högsta nivå! Det är underbart att se förvandlingen, att se när dom går från långt hår till kort hår, går från en färg till en annan! Älskar det! Jag älskar min praktikplats för att jag får se detta och vara en del av det, att jag får hjälpa folk under processen gör mig så lycklig! Folk kanske inte tror att det är en sån stor grej att hå till frisören men det är en massa människor som kommer in med sitt hår och är så olyckliga med hur det ser ut m.m, att se dom gå därifrån och att dom blir så lyckliga. Håret kan göra en så stor skillnad i en människas liv!

Likes

Comments

När man är i salongen och städar och tittar på vad handledaren gör. Helt plötsligt så ber hon mig att skölja ut slingor i hätta... Vilket jag gjort typ en gång innan och har ingen koll på hur ja ska göra... Älskar dessa stunder😅

Likes

Comments

Har funderat ett tag nu på att söka till en modellagentur, är inte riktigt säker än jag vill komma längre med min träning först innan jag söker till något XD men då är frågan som återstår i mitt huvud ska jag söka till en "normal" argentur eller ska man söka till en alternativ argentur??

Likes

Comments

I ca 3 veckor nu har jag gymmar nu, vilket har gjort att jag tänker mer på vad jag äter. No more cheese för mig 😂 efter varje gång jag vart på gymmet tror jag seriöst att jag ska ha ett instant six-pack, vilket jag varje gång blir besviken på 😂 the IQ is strong in this one!

Likes

Comments