Efter svenskalektionen idag så begav sig en stor del av alla i årskurs två bort mot elmia för att kolla på uf-mässan. Där möttes vi av en himla massa montrar och ett x antal bakfulla 97or.
Kom hem, och har sedan klockan 15 pluggat körkort. Nu tänkte jag lägga mig framför Hv-Luleå och längta tills jag får dricka alkohol imorgonkväll!
Pussar

Likes

Comments

Hallå, så skönt att denna vecka snart är slut, riktigt otaggad och omotiverad på allt nu verkligen! Har en kort skoldag idag och imorgon likaså. Ikväll måste jag plugga och imorgonkväll blir det 18årsfirande! I helgen jobbar jag och sen är det måndag igen...
Puss

Likes

Comments

Dålig snö men bra väder hade denna dag att erbjuda på! Bra sällskap med!
Tog nyss en snabbdusch och ligger nu i sängen och väntar på att Jocke ska komma, puss!

Likes

Comments

Godmorgon!
Är äntligen friskförklarad, därav min första träning igår!
Idag är det friluftsdag för åk 2 och klockan 8 rullar bussen mot isaberg. Ikväll kommer Jocke hit och imorgon har jag körlektion!
Hoppas ni får en bra dag, puss

Likes

Comments

Hej! Igår (onsdag) började jag faktiskt må lite bättre fram på kvällen. Tog en dusch och piggnade till lite. Idag ska jag försöka ta mig igenom en föreläsning på körskolan innan pappa hämtar mig. Och om inget annat kommer i vägen så ska jag till skolan imorgon! Har jobb inplanerat på söndag, resten av helgen ska jag nog spendera med J.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Har legat i sängen hela dagen med hög feber. Lyssnar konstant på poddar, favoriter är p3 dokumentär och svenska mordhistorier!
Har inga planer på att lämna sängen och blir även hemma imorgon.
Puss

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan.. Har glömt bort att blogga men nu slog tanken mig.
Senaste tiden har jag ägnat ganska mycket tid på skolan, haft mysiga dagar med J, även spenderat en helg i Göteborg tillsammans. Har tränat en del men nu dessvärre blev jag både skadad samt sjuk.
Så stannade hemma från skolan idag för att försök må lite bättre, men mår snarare värre. Ingen bra tajming nu eftersom har ett viktigt prov i juridik på onsdag och kan inte plugg pga febern.
Om jag kan, så har jag en tid hos sjukgymnasten imorgon, annars blir det sängen hela dagen!
Hoppas ni har det bra, puss

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni mår braa<3
Matteprovet i fredags gick åt fanders haha, men fika med tjejerna var lite plåster på såren. Det var därefter möte med laget om kommande säsong och efter det var jag med Jocke. Vaknade upp jämte honom igår och sen jobbade jag hela dagen. Skulle åkt till Habo och firat Linn men mådde inte bra så var tyvärr tvungen o hoppa det. Idag måste jag kriga mig igenom ytterligare ett jobbpass och ikväll ska jag sova så fort jag kommer hem. Har inget planerat kommande vecka förutom lite plugg och träningar!
Puss

Likes

Comments

Hej!
Lagt ner den sista energin jag har på matten nu, imorgon är provet och jag slipper plugga mer!
Ska fira kommande F med tjejerna på något fik efter skolan innan jag ska på möte med laget på kvällen. Efter det ska jag som sagt vara med J.
Sov gott, natti

Likes

Comments

Hej, längesen!
Men har pluggat och tränat, helt ärligt det enda jag har gjort. Hade sovmorgon idag till 11.20 så jag, Filippa, Wilma och Olivia hade frukostdejt i Skype haha.
Idag kom my love hit och pluggade med mig. Han åkte runt 8 då jag och min familj kollade handbollen. Sverige förlorade tyvärr.
Imorgon är sista pluggdagen och jag ska sitta hela tiden!
Sen är det fredag och squadet ska fika efter skolan för celebration att provet är över! På kvällen är det möte med laget och efter det ska jag till Jocke.
Jobbar hela helgen sen är det ny vecka!
Nu ska jag sova, natti!

Likes

Comments