Header

Hallå nu är jag sjuk igen?
Vad är det som händer såå trist.. var hemma igår och idag från skolan. Imorgon har jag ett matteprov så jag pluggade hela dagen igår och ska plugga idag med dock så är jag påväg till stallet nu så jag pluggar efter det. Tänkte bara longera kilian lite över några bommar. Då jag är sjuk och så brukar jag köra kontakt övningar och longera så ofta jag kan. Imorgon ska han gå markarbete. Och så tänkte jag rida ut på fredag (beroende på hur jag mår) . Just nu så är kilian bara så över posetiv, mamma red ut på honom i måndags och då gav hon jätte mycket bra kritik!! "Kilian är som en liten kanonkula" hihi så kul!! Ska skriva ett annat inlägg om hur mycket posetiva kommentarer jag har fått på sistone av folk som sett kilian. Det är bara så roligt för att jag vet ju innerst innerst hur sjukt mycket jobb det har varit med den lilla filuren. Jag vill verkligen få honom dit jag vill och vi är på så god väg. Jag rider annerlunda och kilian är byggd på ett annar sätt som gör att han blir lättare. Kilian är verkligen en dröm ponny som alla borde ha.
Kram
Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen slutat skolan och nu är det helg!! Har taggat till denna helg så mycket!! Ska bara hänga med kompisar i helgen men ändå <33 kilian ska också få kärlek. Är påväg ut nu, ska nog jogga honom i ridhuset! Han gick bommar igår så han får jogga av sig all sin mjölksyra. Sen så har de skaffat högtalare i ridhuset så ska nog rida till musik !!! Såå kul jag älskar det, de känns som man rider kür. Just vet ni vad vi håller på att sätta ihop ett kür program , hur kul?
Imorgon blir det lite skogen lufs och på söndag med!! Kilian är hur rolig som helst att rida ut på. Ibland får man inte stopp men det är en annan 5a haha.
Kram på er
Xoxo

Likes

Comments

Gud vilken underbar träning det var igår, kilian var sååå fin och mycket mera bärig i formen!! Såå kul älskar att träna med honom just nu.
Vi har nu ökat tempot så kilian verkligen får med hela ryggen i rörelse, kilian tror att sin matte är från vettet haha. Sedan har vi nu också börjat med halv halter och få honom sätta sig på baken. Han blir såå fin! Vi tränade mest i galopp för det e enklast ;) han satt sig jätte bra i slutet. Är så nöjd iallafall!!
Vill ni har filmer från träningar?
Xoxo

Likes

Comments

Bara massa plugg hela tiden, idag har jag suttit och pluggat från nio tills nu. Igår satt jag uppe halva natten och i måndags med. Bläää
Denna vecka har vi biologiprov och franskaprov, kul?? Nej.
Nästavecka har vi matte prov och jag vill verkligen satsa på a i matte nu i nian så jag har redan börjat plugga. Men jag kan faktiskt matte. Såå skönt!!! Så tur att man har en superbra matte lärare det avgör ju allt. Därför så har jag inte varit så aktiv.
Men vet ni vad, snart är det höstlov längtar såå :)
Jag har tänkt att jag ska införskaffa mig en systemkamera så jag kan ta mer bra bilder till bloggen. Vad tycker ni?
Kram
Xoxo

Likes

Comments

Hej!
Jag förstår verkligen att ni vill ha en uppdatering om nuläget, så här kommer än ;)
Jag har ju sagt förut att vi har letat en till häst, vi har varit och provridit många olika men ingen har varit solklar för mig. Kilian är den solklaraste ;)
Det var också jag som backade lite eftersom om vi skulle köpt en till häst så hade jag behövt lämna bort kilian på foder , då jag inte har tid. Men samtidigt är det lite skönt för jag vill verkligen utveckla kilian till dit han kan. Han är så sjukt svår men just nu är han en dröm att rida!! Lätt, bärvilig, positiv & känslig :) jag och min tränare har lagt upp en ny plan me kilian som funkar toppen!! Såå kul!!
Men vi får inte missa att jag har börjat rida en annan häst i stallet!! Såå kul alltså vilken häst :) red honom igår vilken känsla han bjöd på. Jag behövde inte skänkts en enda gång och red bara med vikthjälper! Så kul! Ska känna lite på honom på måndag igen, så det kanske blir ett nytt litet projekt. Jag återkommer såklart om det!!
Xoxo

Likes

Comments

Blää för min uppdatering... men det är så mycket som händer just nu.. im sorry.
Ska verkligen försöka bättra mig nu, ok?
På lördag ska jag och Kilian till kanske våran sista tävling för denna säsong. Eller jag vet inte jag eller min tränare kanske får ett ryck och anmäler mig till fler ;)
Idag ska jag iallafall träna för Marie tränade inte för henne förra veckan då jag kände att jag o kilian behöver en vecka för uteritter och vila. Men nu ska vi träna och svettas!
Kilian tömkördes i måndags och igår vilade han. Så om jag känner honom rätt så kommer han vara sååå fin idag. Det brukar vara så när han inte har gått dressyr på flera dagar så älskar han och jobba, hur gulligt?
Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om?
Xoxo

Likes

Comments

Nu är jag påväg till stallet för att jogga kilian lite på ängen. Tänkte faktiskt ta en graman och bara jobba honom i låg och rund form. Tror han behöver det, komma upp med ryggen lite och bara slappna av. Jag väljer stallet framför att festa på en fredag. Jag kommer komma ut ca vid 6 och är i stallet ca 4/5 h. Då kommer jag spendera hela min kväll där. Och bara rida framför solnedgången, hur underbart??
Xoxo

Likes

Comments

Hallå allihopa!!
Hur mår ni?
Idag hade jag typ den bästa träningen på kilian nånsin för grymma Marie. Alltså ni fattar inte hur en tränare kan betyda så mycket och VERKLIGEN hjälpa än!!
Bara när jag tog upp tyglarna så ville han jobba. Han var så sjukt fin i skritten!! Gjorde några slutor för att verkligen få in baken. Sedan så travade jag fram försöker verkligen få honom låg och rund då han gärna spänner ryggen och värmer upp på fel sätt. Jag värmer hellre upp i galopp än trav då han funkar bäst så :)
Galoppen vad han jätte fin han är så sjukt känslig nu, jag behöver bara sjusa fram honom me sätet och då "skenar" han iväg. Jag och Marie har verkligen tränar på att han ska få ett annat tempo. Och vet ni vad idag vad han för snabb haha. Så nu lägger vi in halvhalterna för utan framåt bjudning kan man inte få några halvhalter ;)
Han var såå duktig, blev mer och mer bärig.
Vi red också igenom la1 för att känna lite. Allt satt så bra utom vänster skänkelvikningen. Men på sluter var den super!
Xoxo

Likes

Comments

Sho,
Jag har tyvärr inte uppdaterat så bra... men det är för att mitt liv består nu TYVÄRR av berodalbana hela tiden. Jag kan vakna glad och somna gråtandes eller tvärtom... men så är det i tonåren ":)"
Sen inom ridningen så händer det så sjukt mycket saker. Men man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta? Jag kan säga att vi ska skaffa en ny liten häst/ponny. :) det är de ända jag kan säga. Såklart uppdaterar jag er mer sen. :)
Xoxo

Likes

Comments

Har en liten hemlighet som jag hoppas att jag får avslöja för er snart!!!
Ville bara säga det så ni har nått att längta efter.
Vad tror ni att det är ? ;)
Xoxo

Likes

Comments