Jag har svårt att sova varje kväll. Jag är inne i en tankspridd period vilket gör att jag är hur glad som helst på dagarna, men på nätterna kommer allt igen. Och jag måste få berätta och skriva det här för att få andrum. Det är lätt att falla tillbaka i gamla mönster. Jag ser på allt som människor runtom mig åstadkommer och så tänker jag att jag inte åstadkommer tillräckligt i mitt liv. Det är en så sjuk tanke och jag blir förbannad på mig själv när jag tänker på det.

Problemet är att det finns alltid den som tjänar mer pengar, som har mer följare, jobbar bättre, äter bättre mat, har snyggare kropp, som åker på härligare resor, som har ett finare hem, klär sig bättre eller har den perfekta pojkvännen..

Det är omöjligt att vara nummer ett. Ingen kan vara perfekt och jag blir så fruktansvärt arg på mig själv när jag inser att det är precis det jag försöker vara ibland. Mitt mål är inte att vara perfekt, utan det är att känna mig nöjd med mitt liv. Jag vill inte jämföra och sträva efter saker som inte går att nå. Jag ska vara min egen drivkraft.

Men hur ska jag göra då? Jag vill så fruktansvärt mycket saker. Men jag ser inga vägar till att nå allt det. Jag måste försöka påminna mig själv om att jag är inte perfekt, tyvärr, men det är ju ingen annan heller. Vi är alla bara människor som försöker leva våra liv så rätt som möjligt och om vi slutar jämföra oss med varandra tror jag att det blir lite lättare.

Nja, detta var nog ett rörigt inlägg. Men jag känner bara för att ta hand om mig själv ikväll, stänga ner instagram flödet. Och försöka vara min egna bästa vän..Ta hand om er!

Nu sätter jag på en film, äter en god bar och får vänta in sömnen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blivit lite av en favorit lunch när jag är stressad, makrill med pasta!

Jag hoppas att ni startade er dag bra, själv stressade jag imorse. Vilket inte var jätte kul.. Men anledningen var att jag hade frans tid och startade dagen med att göra fransar. Då kanske det är värt att stressa? För resultatet blir alltid så himla bra. Jag lovar att visa er senare. Idag står jobb på schemat!

Men jag tänkte dela med mig av mitt horoskop idag som säger att Fiskarna "de planetariska impuserna är lite nyckfulla, du är i jakt på extra uppgifter". Så kul att läsa sitt horoskop då och då. Men jag kan väll säga att det stämmer delvis, då jag letar efter en hel del saker att ta på mig för att utvecklas. Spännande va? Jag har lyckats med några saker faktiskt... :)

Likes

Comments

Dagen tanke kring mitt gruppträningspass, varje tisdag är det samma sak, tankar som snurrar. Så många gånger jag har tänkt: Okej, vad har jag gett mig in på? Ta mig härifrån, jag gör vad som helst. Ångest ångest ångest. MEN, sen ställer man sig frågan, vad är det värsta som kan hända? I detta fallet att göra fel inför hela klassen (men vad gör det när jag vet att jag gjort mitt bästa).

Envis som man är ställer jag mig ändå för denna typen av saker, varför? varför gör jag det här? Jo det finns såklart många saker jag älskar med att få vara gruppinstruktör. Men framför allt för att jag älskar utveckling! Jag älskar att känna att jag klarar mer än vad jag själv tror!

Och vet ni vad, efter varje pass jag leder är jag bara så nöjd och tacksam. Tacksam för vart livet har fört mig och att äntligen få göra det jag brinner för. Att all jävla skit som hänt och allt man gått igenom tagit en dit jag är idag och att jag idag kan inspirera andra och hjälpa andra att få må bra (okej, svettas osv hihi..) på en timme. Att få utvecklas och få träna. Mina deltagare är fantastiska! Jag måste tro lite mer på mig själv bara.

Likes

Comments

Igår spenderade jag min lediga dag från jobbet på min första antagningsträff på en folkhögskola.

Ni är säkert nyfikna, men tro mig. Det är jag också! Jag är nyfiken på att få uppleva livet och på vad som väntar framför mig. Jag fick svar på många av mina frågor som snurrat runt i mitt huvud senaste tiden kring skolan och hur det är att plugga. Allt som varit så oklart blev plötsligt klart. Jag är glad att jag var där. För nu har jag fått möjligheten att se vad som jag kanske gör i framtiden? Trotts att jag stor trivs med det jag har just nu. Detta är nog mer att jag vill framåt och utvecklas mer.

Oavsett hur det blir framöver, plugg eller ej. Antagningen är inte klar och jag är inte fullt säker ännu. Så tycker jag att det är så spännande. För man vet aldrig vart livet tar än, vad som väntar och hur du själv påverka och göra val i livet för att utvecklas. Och definitivt vilka val du väljer för att nå dina drömmar. Det är läskigt men spännande på samma gång.

Men, detta fick mig att se framåt och att se ljuset i tunneln. För detta känns jäkligt bra enligt magkänslan..

Likes

Comments

Uppvärming:

Knäböj - 6 x 5 set (exklusive uppvärmning)

Box jump - upp och ner + squats

Med vikt:

Utfallsgång - 10 steg x 4 set

Liggande lårcurl - 10 reps x 3 set

Höftlyft - 8 reps x 3 set

Glute abductor - 10 reps x 3 set

Marklyft - 10 reps x 4 set


Uppladdning innan träningspasset idag: BCAA och snabba kolhydrater.

Likes

Comments

Godmorgon gänget! Hur mår ni? Jag vaknade av mig själv idag, innan klockan ringde och jag tror att det är ett bra betyg på att kroppen är utvilad! Jag tassade upp till köket och gjorde bananpannkakor till frukost, när man är ledig får man väll passa på?! Istället för att äta kvarg direkt ur burken som jag annars gör...

Jag har en bra måndag framför mig, jag är ledig pågrund av ett möte senare idag. Jag har många bra saker att fokusera på idag men trotts det känns allt inte helt okej. Om jag ska vara ärlig känner jag en tomhet och en dålig känsla i kroppen. Men för att glömma den äckliga känslan i kroppen väljer jag att tänka på solglimtarna idag..

Likes

Comments

+ En promenad i solen med mamma till ett shoppingcentrum fick mig att må så bra i lördags!

- Haft jobbiga nätter och tankar, ligger vaken med allt för mycket ångest.

+ Städat bilen invändigt och utvändigt, fått hjälp med reporna på den från snälla vänner och nu är den så fin.

- Blev sur över att mitt gruppträningspass gick dåligt i tisdags.

+ Men passet i lördags gick sjukt bra och jag kunde lasta på mer vikter!

+ Spenderat sjukt mycket tid med familjen!

- Min pollenallergi som tar öveeer.

+ Har fått en till PT timme, så skönt att ha en person som peppar mig.

- Är orolig för exakt allt och inne i en jobbig period i livet just nu.

+ Hittat sjukt bra tv serier och podcast som jag fokuserar på när det är tungt i tankarna.


Likes

Comments

Söndagen startade med ett jobb pass för att sedan ta mig till min syster. Det är dags för kalas för min systers barn, hon fyller tre år. Så himla mysigt att få vara moster och att få vara med på barnkalas och sånt tycker jag! Ett bra avslut på veckan med familjen..

Nu ska jag ta med mig presenten och åka vidare till barnkalaset!

Likes

Comments

Börja prenumera HÄR!

Månadens höjdpunkt är att öppna boxen och mötas av olika produkter. Man vet aldrig vad som väntas! Varje gång jag hämtar ut det så sliter jag det ur handen på personen vid postombudet för att hinna öppna och ta en titt på vad som gömmer sig i boxen, jämnt så nyfiken. Och jämnt så himla nöjd med innehållet!

Pappa har redan öppnat chipspåsen och ger en stark tumme upp.. Så kul att alla i familjen hittar någon favorit produkt i boxen. Verkligen en box för ALLA! Tusen tack Testagram.

Likes

Comments

Idag på morgonen så kände jag för att gå på ett Bodypump pass, men denna gången var inte jag ledare utan min kollega. Ett perfekt tillfälle för mig att utmana mig med att lasta på mer vikter. När jag själv leder pass så vill jag vara säker på coaching och att jag orkar. Men nu testade jag att lägga på fler vikter och sån skön känsla när man blivit starkare!

Så jag skulle säga att alla ni som är nybörjare, i gymmet, är det viktigt att starta med lite lättare vikter för att jobba upp en bra teknik i olika övningar. Tanken är dock inte att du ska stanna på dina lätta vikter för alltid! Ett misstag är att fortsätta träna på låga vikter och att utföra ett högt antal repetitioner, även fast din kropp orkar mer. Våga öka på din belastning när du kommit längre i din träning – annars kommer din kropp stanna av i utvecklingen, och den där starka kroppen som du strävar efter kommer inte komma.. Slösa inte bort din tid i gymmet! Våga lasta på vikt..

Likes

Comments