På jobbet idag skuttade vi runt utklädda, jag hade djävulshorn och gick in med halloween temat. Det var lite pinsamt att stå där bakom kassan utklädd. Men jag kan faktiskt inte bry mig mindre om vad andra tycker haha.

Efter jobbet åkte jag direkt och hämtade ut ett paket. Sen till gymmet! Gick på ett pass och träffade alla underbara människor. Nu är jag nyduschad och har precis ätit. Ikväll väntar en lugn kväll tillsammans med familjen.

Förresten har jag helt glömt bort att berätta, igår var jag hos en tjejkompis som har en egen salong. Vi sitter oftast och snackar skit när vi ses, om allt mellan himmel och jord. Dessutom så piffar hon alltid till mig. Igår färgade hon mina ögonbryn och mina ögonfransar. Ibland är det allt skönt att ha en vän som pysslar om en, både på insidan och på utsidan. Jag blev helt enkelt lite bortskämd, men det känns bra och det stärkte mig. Tacksam för att jag tog hand om min insida och utsida.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här veckan har jag fått en hel del hjälp med träningen. Jag har faktiskt behövt det, med lite variation från det vanliga. Jag har fått upp ögonen för flera olika träningsformer, vilket är super härligt. Det har innehållit träning med en vän, vi har kört samma muskelgrupper och kunnat peppa varandra till max och gett inspiration till olika övningar. Sen har jag gått ensam på gruppass, vilket jag tidigare nämnde. Jag vet inte varför men jag har känt att den här veckan har jag behövt lite extra pepp, mer positiv stämning runt omkring mig och mer inspiration. Min motivation har varit på topp tack vare personer runt omkring mig som hjälp mig, suddat bort min dåliga självkänsla som säger att jag inte kan, och lärt mig massor av teknik. Det här har gjort mig glad och jag hoppas att ni också får uppleva den kärleken jag har till träning och att ni vågar bryta mönster kring er träning ibland. Jag tror att det kan vara viktigt att variera sin träning, ta hjälp av andra och skaffa ännu mer kunskap och glädje kring din träning. Jag har en sån underbar känsla i kroppen just nu..

Likes

Comments

Efter att träffat den mest bittraste kärringen i kassan, så fick jag med mig det här mellanmålet hem. Kvarg med chokladbolls smak är lite av favoriten. Jag var precis ute och gjorde lite ärenden. Jag trodde att jag skulle få en ledig dag idag, men jag blev inringd av jobbet och ska alldeles snart åka dit. Spontant men väldigt bra! Jag hade varit inställd på att det skulle bli en tråkig ledig dag, då det regnar ute. Så, nu måste jag helt enkelt skynda mig till jobbet och beta av ett spontant arbetspass. Känner mig verkligen fylld av energi nu efter några lediga dagar! Glöm den sura tanten i kassan jag nyss stötte på, för nu ska jag få bli omringad av personer som får mig att må bra. Att bli inringd från chefen idag, det gjorde mig faktiskt riktigt glad. Kram!

Likes

Comments

Jag har sovit så skönt i natt, fast kanske lite för lite. Kom hem rätt så sent igår men trotts det bad jag mamma kom in och väcka mig innan hon gick till jobbet idag. Har precis gjort världens godaste frukost. Alltså kärleksmums på gröten som topping med banan och hallon.. Ni hör ju själva!

Förresten! Min träningsvärk i magen efter senaste träningspasset är inte att leka med! Jag tränar verkligen aldrig magen, så det kan bero på det. Men älskar när nya övningar kan ge så mycket resultat! Skall absolut fortsätta med dem i framtiden. Träningen den senaste tiden har bara varit med sällskap, en vän på gymmet och även gruppass. Jag trivs med det för stunden. Lite variation från mitt eget schema. Jag tror att det behövs ibland! Det är så viktigt att man vågar variera sin träning, det kan föra med sig så många lärdomar. Och skratt.. Kram!

Likes

Comments

OJ. Vad bloggen har fått lida, trotts att jag är ledig från jobbet. Jag ska berätta varför. Ni kommer förhoppningsvis att förstå. Och till er vänner som jag tackat nej till att ses under mina lediga dagar, jag menar absolut inget illa.

Perioden när jag trodde att jag mådde som bäst, det var då jag egentligen mådde som sämst. Jag har insett det nu. Det fick aldrig vara vila. Det var jämnt i hundra blås, press och stress. Jobbade sju dagar i veckan. Det fick aldrig vara vila, tyst eller i min ensamhet. För då kom tankarna. När det var vila så var det svårt för mig att dölja mina rätta känslor, mina känslor kring jobbet, träningen, ångesten och allt möjligt. Inga vänner hade jag tid med och inte ens min egna familj hade jag orken att prata med även om vi bor under samma tak. Det var bara fokus på mina egna mål.

Åhja, det jag ska komma till är att det nu, äntligen, verkar ha vänt på riktigt. Jag har länge jobbat på att sänka mina krav. Inse att jag inte måste jobba jämnt, träna och vara aktiv jämnt för att vara en bra person. Men oj, vad jag jobbar på det dagligen. Det är en omställning och det är såklart att jag ibland bryter ihop. Senast var idag, jag ringde mamma efter att ha legat i sängen en hel dag och läst. Vilat. Släppt allt jag borde göra. Inte rört ett finger. Jag hade gråten i halsen och klättrade på väggarna. Jag är egentligen inte ledsen, men jag är ovan. Ovan med ledighet, vila och ensamhet. Mamma tröstade mig genom luren och fick mig att inse hur hårt jag slitit i mina dagar och det är okej. Mer än okej att bara vara.

Men hur som helst, jag har nu tagit det till nästa steg. Jag kommer på mig själv med att omge mig med min ensamhet så ofta det går. Jag sitter ofta och tänker, tackar nej till vissa människor som vill ses. Är hemma utan att dra igång några ljud. Och det är så behagligt. Och läkande. Och återhämtande. Min egna stund för mig själv.

Det låter kanske som ett i-landsproblem, att jag får vara ledig och kunna göra exakt vad jag vill. Att numera ha ett super bra jobb som jag jobbar vissa dagar i veckan på, men för mig är det stort. Och det får mig att känna en oerhörd tacksamhet för mina egna framsteg. Mina framsteg om att må bra och ta hand om sig själv och att sänka ribban. Att omge sig med bra personer och ge utrymme till sina intressen.

Min återhämtning just nu efter allt slit i mina tidigare dagar, det är en påminnelse om hur fruktansvärt dåligt jag mådde innerst inne. För första gången så är jag numera trygg i mig själv och tar hand om mig själv på ett helt annat sätt. Trotts att jag fortfarande jobbar på att släppa mina krav.. Men aldrig någonsin visste jag att det är nu jag faktiskt mår bra.

Likes

Comments

Det här var nog det tråkigaste paketet jag någonsin hämtat ut. Oj, vad negativ jag lät nu. Missförstå mig inte och läs hela inlägget innan ni dömmer min åsikt. Det finns knappt något som jag dagligen använder i denna boxen och jag hade hoppats på några goda saker som man kan äta. Däremot måste jag säga att jag blev glad av att hämta ut det här paketet ändå. Det är ett viktigt paket. Ett fint paket. En fin åtanke. Just för mig är det viktigt, att veta att varje sak jag få hem inte bara är till för mig själv. Utan faktiskt är till välmående och forskning. En gåva till andra drabbade personer. En box, som passar in på denna månad. Jag må tycka att paketet var tråkigt, men kan trotts det inte sluta le när jag vet att jag stödjer bröstcancerfonden med 42 kr.

Cancer är ett sådant laddat och fult ord. En sjukdom jag förlorat nära i och många som drabbats. Men att veta att forskningen går framåt, att denna månad är en rosa månad med hyllning till kvinnorna, så känner jag mig lättad. Tänk att jag stödjer rosa bandet med dessa produkter. Bandet kommer definitivt sitta på min jacka. En daglig påminnelse, en bra vardag för livet som vi alla förtjänar att leva. Min högsta önskan är att alla ska få leva en vardag utan cancer.

Likes

Comments

Ikväll belönade jag mig själv med att gå på träningspasset som jag behövt och velat gå på hur länge som helst. Men det har alltid kommit någonting i vägen. Jag går sällan på guppas. Men det är bra för min utveckling och inför min dröm jag strävar efter. Dessutom var det så positivt för mig att komma utanför dörren efter all tid hemma idag, träffa lite folk och den underbara känslan på gymmet. Nu är jag äntligen hemma, ska snart träffa en vän ett litet tag. Alltid kul att hitta olika träningsformer och att må bra av sin träning. Jag menar, det är ren lycka att unna sin kropp rätt träning..

Likes

Comments

Idag är jag ledig! Ibland behöver jag dom här dagarna då jag får göra saker som bara legat och varit ett störande moment under stressiga och upptagna dagar. Det kan egentligen vara något litet, som att skriva in alla små saker i min kalender, hämta ut paket, skicka iväg ett sms till en kompis. Men helt enkelt saker som jag i vanliga fall inte orkar och hinner ta tag i. Tillslut blir det som en lång lista på saker jag behöver göra. Antingen att det är ett måste, eller för att jag vet att jag mår bättre av om jag gör det.

Tummen upp till mig själv för att jag hunnit bokat av en hel del saker under dagen som varit ett stress moment för mig dem senaste dagarna. Både mindre roliga och roliga saker. Storstädat rummet, lagt ut kläder jag vill sälja som är för små, hämtat ut paket, bokat in ett tråkigt möte, läst lite och sånt där. Inte den roligaste starten på veckan, men definitivt den nödvändigaste dagen! Kram

Likes

Comments

Jag läser så många bloggar där folk skriver om lyckade och mindre lyckade träningspass. Hur besviken man kan vara på sig själv när ett träningspass gått dåligt, jag är en av dom. Jag har också den känslan ibland, även om jag knappt delar med mig av det här på bloggen. Jag har också dåliga dagar. Alla dagar är inte enkla och en dans på rosor men har jag en målsättning och drivs jag av passion som jag inte ger upp. Ena veckan kan passen flyta på hur bra som helst, men så kommer det där skitpasset man verkligen inte ville ha och den känslan är alltifrån rolig. Samtidigt som det är en del av verkligheten, det kan inte jämnt gå raka vägen uppåt. Utan även dom mest tränade personerna får sina dåliga pass ibland. Jag tror att det mesta handlar om att inte ge upp och att våga ta nya tag. Gå från ett dåligt pass med huvudet högt och ha i åtanke att nästa kommer bli bättre. Det finns ett liv utanför träningen, du kan hitta din lycka just den dagen och just där för stunden efter ett mindre bra pass någon annan stans. Jag menar, grotta inte ner dig i hur det gick på gymmet utan se vad du ska göra efter passet och fastna inte i det negativa. Det är just den gången du ska peppa dig själv lite extra. Blicken framåt till nästa pass istället! All of the bad days will be good days.

Likes

Comments

Gröt med massa bär toppat med propud

Nu på morgonen har jag tagit det lugnt i sängen innan jag satte på mig min silkesmorgonrock och gick upp och gjorde frukost. Idag ska jag jobba igen, men börjar lite senare idag än igår. Den här söndagen känns grå och tråkig, det kanske syns på kvalitén på bilderna. Det regnar ute.. Men jag livar upp det med att tänka på färger. Syftar inte bara på färgen på min frukost utan även på alla fina löv ute. Alltså, har ni inte sett träden? Så himla fina..

Hade egentligen behövt göra massor med saker här hemma, städat rummet, planerat inför veckan, skickat lite mejl och andra saker jag oftast gör på söndagar. Men det hinner jag inte idag. Känns lite jobbigt men får ta tag i det nån dag i veckan när jag är ledig. Prio ett just idag är jobb. Kram!

Likes

Comments