View tracker

En ledig dag med mig själv, idag ska jag leva mitt liv fullt ut. Jag glömmer gårdagen och försöker att göra min dag till MIN dag. Idag väljer jag mina tankar, vad jag vill göra och vad jag ska fokusera på. Det kanske inte är lätt. Men jag försöker och det är ju huvudsaken!

Hursomhelst, har precis värmt min matlåda. Så uppskattat att ha matlådor klara så att man slipper laga mat. Ska snart ta mig till min morfar och försöka fixa min bil. Okej, det kanske inte är det jag vill göra idag på min lediga dag.. Haha, angående det jag skrev i början. Men det är något jag måste göra. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första jobbdagen på nya jobbet är avklarat och jag är så nöjd. Däremot är mina tankar någon annanstans nu på kvällen. Jag känner mig nere och jag vet att det inte är någon ideé att försöka skriva ett positivt inlägg här då. Men, det är inget jobbrelaterat utan jag känner bara att mina egna krav har runnit över. Bägaren rinner över. Allt bara kom som en stor våg. Mina egna krav har tagit över mig själv idag och just nu avslutar jag min jobbiga kväll med en skön dusch, god mat och mys med mamma. Precis vad jag behöver.. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon, för det här är långt ifrån roligt. Jag bokstavligt talat hatar den äckliga "du är otillräcklig"-känslan.. Imorgon tar jag förhoppningsvis nya positiva tag. Godnatt!

Likes

Comments

View tracker

Jag var så trött på morgonen! Men idag ska jag test jobba, lära mig och få se lokalerna antar jag. Att ta mig på nya äventyr gör mig dock pigg, så jag hoppas att jag tar mig igenom dagen med den energin. Jag har fått mycke frågor om vart jag jobbar extra och jag kan säga att jag är vikarie på en förskola! Dom ringer när dom behöver vikarier helt enkelt. Utöver det har jag ju ett till jobb och det går i första hand, sen gymmet. Men jag kände att det nya jobbet passar mig eftersom jag är barntränare på gymmet och jobbar med barn. Lite rörigt kanske menmen. Ville förklara läget, kram!

Favorit frukosten just nu, och ett ägg med riskakor som blev för fult att ta kort på haha!!

Likes

Comments

Det är så himla trist ute just nu, kallt och grått. Just därför tycker jag att det är extra viktigt att sprida lite värme. Lite värme till andra, ge komplimanger, le lite åt någon du möter ute, hälsa på andra och var lite gladare mot varandra. Just därför tänker jag visa min tacksamhet, min tacksamhet genom love bombing till den omtänksammaste personen i min vardag. Nämligen min gudfar och min morfar.

Vi träffas inte så ofta, vi pratar dock varje dag i telefonen. Morfar är en av de människor jag känner mig mest trygg hos och jag vet att han aldrig är längre bort än ett telefonsamtal om jag behöver ett pepp talk. Han är alltså precis den typen av människa som jag vill ha i min närhet. Jag vet att han skulle göra allt för mig, om någon skulle skada mig skulle han stoppa den i en köttkvarn haha..

Skämt åsido hörrni, men se till att omge er av underbara människor och glöm inte bort att varje dag fundera på vad ni är extra tacksamma för. Sprid lite värme och kärlek!

Likes

Comments

Alltså WHAT?! Jag var på ett möte tidigare idag, jag sökte ett jobb. Så jag var alltså på en anställningsinterjuv. Jag har redan ett jobb och jobbar på gymmet som ni vet. Men jag har inte tillräckligt med timmar, så jag känner att jag behöver ett till. Så, det är anledningen till att jag sökte detta.

På intervjun så kände hon direkt att jag passar, så där och då skrev vi papper. Baaam. Nu har jag en till timanställning!! Så sjukt hur det bara flöt på. Jag kommer inprincip kunna säga ja eller nej till dom dagar jag vill eller inte vill jobba. Vilket känns som en frihet. Men skönt med en till inkomstkälla varje månad. Grattis till mig och mitt nya jobb!

Likes

Comments

Nästan hela förra veckan så började jag mina dagar med att bli väckt av mamma, och sedan promenera med henne en liten bit när hon går till jobbet. På så sätt har jag kommit upp på mornarna, fått mer tid med mamma och fått mig en morgonpromenad. Jag ser bara positiva föredelar med det!

Så idag, började jag dagen med en kort promenad med mamma och påvägen hem gick jag förbi affären och handlade mat. Just nu håller jag på att göra matlådor, fixa tvätt osv. En effektiv morgon med andra ord! Nu ska jag svara på lite mejl, och senare väntar ett möte. Kick ass måndag!

Likes

Comments

Jag har precis kommit ut ur duschen, så skönt! Dagen idag startade med en god frukost följt av gym. Efter det så åkte jag och shoppade lite, mötte upp pappa för att tvätta min bil också. Åh, angående bilar, jag blir tokiiiig. Citerar min pappa "Lina du kör bara med din bil tills den går sönder". Det är så sant. Haha, tar inte hand om min lilla bil alls. Så nu är den rätt så sliten, lagom innan besiktningen.. Så idag tyckte jag synd om den och tvättade den.

Vi åkte hem och åt ihop. Sen dess har jag tagit det lugnt hemma. Nästa vecka har jag inte så mycket planerat, jag som gillar att ha fullt upp får försökta ta det lugnt.. Godnatt på er!

Det låg en adventspresent på min säng av mamma. Nya svarta jeans. Blev så himla glad!

Kasein, blandat med kvarg, mjölk och bär innan läggdags i vanlig ordning, för att maxa intaget av protein.

Likes

Comments

Det var längesen jag delade med mig av mina träningspass, så tänkte att det kunde vara kul för er att se vad jag körde idag på gymmet. Det blev ett axel pass, med lite biceps bara för att det är en av mina favorit muskelgrupper att köra. Avslutade med lite mage när jag ändå höll på, varför inte liksom?

Uppvärmning

- 10 minuter PW i lutning

- roddmaskin i 5 minuter

Axlar

- Axelpress med hantlar

- Hantelyft åt sidan

- Inåt/utåt rotationer i kabelmaskin

- Framåtlutad sidolyft med hantlar

- Arnoldpress, en variant till axelpress fast hantlarna framför kroppen och roterar handflatorna mot kroppen.

- Axelpress i smithmaskinen med stången bakom huvudet.

- Axellyft åt sidan i maskin

Armar

- Stående bicepscurl

- Hammercurl

Övrigt

- Plankan

- Kabelcrunches (superset)

Jag tycker om dagens övningar, finns såå mycket bra axelövningar tycker jag. När jag kör axlar brukar jag inte tänka så mycket på antal repetitioner hehe! Föredrar att köra mycket ”until failure” för att få ut så mycket som möjligt av mina muskler. Dock tänker jag alltid på är att aldrig lyfta tyngre än jag klarar av. Att tekniken är bra och kontrollerad. Det är ju det som räknas och inte hur tunga viktskivor som sitter på viktstången..

Likes

Comments

1. Jag är beroende av idominsalva och läppsyl. Det har jag varit sen jag var 15 år gammal, måste alltid ha något återfuktande på läpparna. Dock börjar beroendet avta lite, det det värst förut, blev seriöst arg utan det och hade flera stycken uppradade som en pyramid i mitt rum haha..

2. Om jag bara fick beskriva mig själv med tre egenskaper skulle det vara, målinriktad, modig och väldigt rolig.

3. Min klädstil just nu.. Jag är verkligen tjejen som inte bryr mig om vad andra tycker om min klädstil. Går ofta runt i mjukiskläder, träningskläder, jobbkläder osv. Jag bryr mig inte särkilt mycket om att vara snygg när jag är ute, däremot klär jag självklart upp mig vid specifika tillfällen. Men just nu kretsar mitt liv kring träning, ledighet och jobb haha..

4. Jag har bara halvsyskon. Tre stycken och ingen av oss har samma föräldrar.

5. En mjölkdrickare. Har jag varit och kommer alltid att vara. Jag dricker ungefär en liter om dagen. Jag minns när jag var mindre och var hos kompisar på kalas, alla mina vänner drack läsk och saft. Men jag skulle ha min mjölk. Oavsett vad. jag dricker det till all mat, snacks, fika och bara som det är. Det är det första jag dricker på morgonen och det sista jag får i mig på kvällen. Tror min kropp består mer av mjölk än vatten.

6. Om jag ska gå upp en viss tid ställer jag alltid minst fem alarm. Även om jag ska upp sent vill jag försäkra mig om att jag inte stänger av larmet och försover mig till något viktigt.

7. Något jag brinner för är verkligen att skriva. Jag bokstavligt talar älskar det. Skriver dagbok varje kväll, skriver blogginlägg, texter, anteckningar osv. Det är något jag verkligen alltid kommer använda mig av för att få utlopp av mina känslor.

Likes

Comments

Andra advents frukost! För min del blev det bananpannkakor. Nu är jag riktigt laddad för att ta mig igenom söndagen. Älskar verkligen att starta dagen på ett bra sätt, en god frukost och ingen stress. Jag önskar er en bra dag och ett bra avslut på veckan, vi hörs lite senare, kram!

Likes

Comments